Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Twilight Zona

24. 05. 2021 v 21:43Off-line Anonym
Mne fakt prijde ze sem jednoho dne sel v noci spat a probudil sem se na planete ktera totalne zesilela a kde se dobro stalo zlem a zlo dobrem.

Pokud ma nekdo zajem se nechat dobrovolne ockovat experimentalni vakcinou schvalenou jenom pro nouzove pouziti ackoli mladej a zdravej cloveka ma 99.97 - 99.99% sanci na zotaveni POKUD se vubec nakazi, tak je to jeho vec.

Ale pokud si nekdo mysli, ze vymysleni zpusobu jak obejit rodice pomoci Gillick competence a nalakavani malych deti na zmrzlinu pokud se nechaji naockovat (UK, CA, USA), je porad o viru ktery se 99.99999% deti netyka, tak je mi ho uprimne lito.


Vakcinacni pas byl konspirace, moznost puvodu viru v laboratori byl konspirace a kde ted jsme ze? Vakcinacni pas se stal realitou a pro puvod viru v prirode porad neexistuje ani jediny dukaz a media pomalu otaci a tise prepisuji jejich clanky z minuleho roku.


Moji babicka rikala ze nejvetsi zlo na svete jde po detech a ze spoustu lidi bude radsi vladnout peklu nez pomahat nebi.
24. 05. 2021 v 21:55Off-line ellvin  (23/183/81)
Off-line Anonym NOVÉ
Mne fakt prijde ze sem jednoho dne sel v noci spat a probudil sem se na planete ktera totalne zesilela a kde se dobro stalo zlem a zlo dobrem.
---------------------------------------------------------------------------------
To nemusíš cestovat mimo naši planetu, abys nebyl svědkem toho, že všechno zlé je nám prezentováno jako to dobré. To, co se teď děje na západě, mám na mysli černochy a jejich zvýhodňování ve společnosti, to je jedním slovem šílené. Kdybych něco takového vyprávěl lidem před padesáti lety, že tohle se za padesát let bude v jejich zemi dít, tak mě nejspíš zavřou do blázince, odkud vyjdu nohama napřed xDD pozitivní diskriminace je pořád diskriminace a nebude mít dobrý konec, pokud v ní budou pokračovat xDD
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 05. 2021 v 21:55Off-line Fgjk  (21/195/90)
Můžu se zeptat, anonyme, jestli tomuhle fakt věříš, nebo to je jenom sranda?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 05. 2021 v 22:10Off-line Anonym
@ellvin: Nemusis chodit tak daleko. Kdybys pred 2 lety rekl neco o tom, ze cely svet pujde do lockdownu na rok a pul tak si taky budou lidi tukat na celo.

Dneska ti stejni lidi budou rikat ze to je normalni a logicky.

Historie je plna nejruznejsich a nejhruznejsich experimentu na lidech, treba jako Tuskegee experiment kde vlada zamerne infikovala lidi syfilisem a vydavala to za bezplatnou lekarskou peci a dalsi.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
24. 05. 2021 v 22:16Off-line ellvin  (23/183/81)
@Anonym Lockdown je odůvodnitelný, zatímco pozitivní diskriminace nikoliv. Motáš jablka s hruškama, anonyme.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 05. 2021 v 22:27Off-line Anonym
Jasne no :D Proto Florida bez masek a lockdownu s medianem populace vyssi nez prumer USA to zvladla daleko lepe nez treba Californie ze ktery se stalo peklo pro zivot a mnozi lidi utikaji do Texasu, ktery ve chvili kdy vsechno otevrel a zrusil mask mandate mel masivni pokles v covid pripadech, zatimco staty ktery maji tvrdy lockdowny jako treba New York, Californie, UK, CR patri mezi staty ktery jsou na opacnym konci :D
24. 05. 2021 v 22:48Off-line ellvin  (23/183/81)
@Anonym Pokud se tam ke Covidu stavěli zodpovědněji, tak proč by měli bezpečnostní opatření přísný stejně, jako třeba jsme měli my? Vezměme si třeba vánoční svátky... situace s Covidem u nás vypadala nadějně, tak se rozvolnilo, což se ukázalo, jako chybný krok. Narvaný obchodní domy, kde byla pomalu hlava na hlavě, bylo jen otázka času, než nás opět zavřou. Nemělo to dlouhého trvání a stalo se přesně to, co jsme mohli tušit. Lidé prostě neumí být sami od sebe zodpovědní a proto ten lockdown.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 05. 2021 v 23:07Off-line Anonym
Zkus o neco mene ve*** mainstreamovym mediim a politicky propagande. Myslim ze vsude na svete se k tomu lidi postavili podobne, viz. treba vypraveni idnesu jako jsou Nemci hrozne zodpovedni a pak najednou zase tak zodpovedni nebyli.

Proc velke obchodni domy kde se rve hlava na hlave mohly zustat otevreny prakticky bez omezeni zatimco male ochody kde se mihne za den par lidi musi zustat zavrene? Vzhledem k tomu ze v CR neziju tak sleduju situaci ve vice zemich a vsude to ma dost podobny vyvojovy scenar... takovy zvlastni
24. 05. 2021 v 23:09Off-line ellvin  (23/183/81)
@Anonym Každá země se k tomu staví po svém.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 05. 2021 v 23:27Off-line Anonym
Tohle tema sem zacal s tim, proc se cpe experimentalni vakcina detem kterym je 12+ let a stat obchazi souhlas rodicu, coz se zatim deje v Kanade, USA a UK, ale sem si jist ze to brzo prijde i do CR.
25. 05. 2021 v 09:21Off-line ellvin  (23/183/81)
@Anonym Nikdo nikoho neobchází, vakcinace je, pokud vím, stále dobrovolná.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
25. 05. 2021 v 10:59Off-line Artenkotorer  (36/180/84)
Anonym: nějaký zdroj k nalákávání na zmrzlinu?

Dítě je svým vlastním majitelem. Tedy není majetkem rodičů a není důvod proč by se nemohly nechat očkovat sami. Pokud se dítě chce nechat očkovat i proti vůli rodičů, nevidím v tom problém pokud je dítě schopno učinit informovaný souhlas. Problém je v tom, že pokud se nechá očkovat kvůli zmrzlině asi těžko lze mluvit o informovaném souhlasu, proto se ptám na zdroj.
25. 05. 2021 v 12:22Off-line Anonym
25. 05. 2021 v 14:15Off-line Artenkotorer  (36/180/84)
Opravdu chceš tvrdit že text mířený na rodiče má nalákat dítě na očkování za zády rodičů? Tohle je obdoba typického lízátka u doktora aby dítě bylo motivováno jít k doktorovy a nedělat u toho moc velkou scénu rodičům co ho tam chcou dostat.
25. 05. 2021 v 14:41Off-line Anonym
Opravdu mi chces tvrdit ze City of Toronto tweetujici text "Youth do not need to attend a clinic with a parent or guardian as parental consent is not required to receive a vaccine, provided the healthcare provider administering the vaccine deems the youth capable of understanding the decision to be vaccinated." je text mireny na rodice? :D :D

https://twitter.com/…077315244032

A z jakyho duvodu bys ockoval deti experimentalni vakcinou schvalenou jenom pro nouzove pouziti pro lidi nad hrobem kdyz recovery rate pro kohokoli ve veku 0-19 je 99.997%?
25. 05. 2021 v 15:19Off-line miloslav9  (31/171/60)
Anonym mal by si čítať aj niečo iné ako len/jenom dezinformačne weby platené ruskými tajnými službami ktoré rozkladajú spoločnosť
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
25. 05. 2021 v 16:05Off-line Artenkotorer  (36/180/84)
Tvrdit se to ani nepokouším. Ty dodáš článek z New Jersey (USA) ve smyslu: "Když rodiče nechají očkovat děti, dítě může dostat zmrzlinu" což je běžná praxe u dětí aby nedělali scénu když je rodič vede k doktorovy a já reaguji na něj a což je v pořádku (pokud pomineme mrhání penězi daňových poplatníků).

Pak dodáš tweet od města Toronto (Kanada), že mladiství se můžou nechat očkovat i bez souhlasu rodičů, pokud jsou schopny podat informovaný souhlas. Pojem "Youth" se běžně používá pro věkovou skupinu od cca 15 a logicky do plnoletosti kdy už nepotřebují logicky souhlas rodičů (USA tuším 21, u nás 18). A to je též v pořádku.

Očkování bez souhlasu rodičů a zmrzlina z tvých zdrojů se nevztahují ani na stejnou skupinu dětí, protože jsou z různých států!
Problematická je pouze varianta o které jsi psal "...nalakavani malych deti na zmrzlinu pokud se nechaji naockovat...", protože to naznačuje že malé děti neschopné informovaného souhlasu jsou lákány na očkování zmrzlinou. Ale to jsi nedoložil. Zato jsi doložil pro USA běžnou praxi která se dělá a už desetiletí i tady a pro kanaďany že děti nad 15 (což nejsou malé děti) nepotřebují souhlas rodičů, pokud lékař uzná že jsou schopny informovaného souhlasu.
25. 05. 2021 v 16:10Off-line Artenkotorer  (36/180/84)
Miloslav9: Zdroje které dodal nejsou co mohu soudit dezinformační. Twitter města a nějaký lokální zpravodajství a obojí informuje asi fakticky správně, co mohu soudit. Vyvozuje z toho chybný závěr, ale zdroje jsou ok.
25. 05. 2021 v 16:29Off-line Artenkotorer  (36/180/84)
A co se "experimentalni vakcinou schvalenou jenom pro nouzove pouziti pro lidi nad hrobem" týče, tak je schválena sice nouzově, ale pro plošné použití, nikoliv jen pro lidi nad hrobem.

V principu jde o to jak to schválit aby neztratili tvář po tom co nechávaly desetiletí chcípat lidi na léčitelné choroby, protože mají incentivy k tomu neschvalovat léky (za neschválení bezproblémového fungujícího léku jim nic nehrozí, ale ze schválení závadného léku ano tak je nejlepší toho schválit co nejméně a co nejpozději. Takže kariérní úředník má motivace čistě proto hledat záminky pro neschválení.).
Stejně rychle jako tyhle vakcíny by se měly schvalovat všechny léky.
25. 05. 2021 v 16:34Off-line Anonym
Artenkotorer: Jak muze byt 12ti lete dite schopno informovaneho souhlasu ktery zahrnuje experimentalni lecbu o kterem ani ti nejlepsi vedci na svete nedokazi urcit jake mohou byt (dlohodobe) nezadouci ucinky a jednim z vedlejsich ucinku je smrt?


Jak muze byt male dite schopno informovaneho souhlasu kdyz nestale posloucha propagandu 24/7, jakykoli jiny nazor tuto vakcinu z rad vedcu, lekaru, novinaru, socialnich siti a dalsich je aktivne potlacovan, viz. napriklad vcerejsi odhaleni internich dokumentu Facebooku.

Ani dospelej clovek ted nedokaze udelat poradne informany souhlas, jak to muzes ocekat od ditete do kteryho neustale cpou jenom jednu stranu story? Napriklad ted v UK je dokonce i muzikal pro deti kde je nuti opevovat vakciny a rousky. Tohle ti vazne prijde normalni?

Navic si mi porad nedokazal uvest jedinej racionalni duvod proc by se mely deti ockovat experimentalni vakcinou schvalenou pouze pro nouzove pouziti kdyz maji 99.997% recovery rate.
25. 05. 2021 v 17:04Off-line Anonym
Jinak kdyz ses takovej expert na interpretaci vseho, dokazes aspon radove urcite kolik vedlejsich ucinku a umrti bylo nahlaseno lekari do officialnich vladnich databazi vedlejsich ucinku vakcin?

Jinak zakladem informavaneho souhlasu je racionalni zvazeni rizik a benefitu, ne? Jak ale muzes racionalne zvazit rizika a benefity kdyz o rizicich vakcin prakticky nemuzes mluvit? Kdyz sdelis svoji osobni zkusenost s timhle experimentalnim svinstvem, tak to facebook blokne sotva to postnes, jak vyplyva z tech internich dokumenty facebook o kterych zde hovori 2 whistleblowers kteri na to upozornili.

https://www.youtube.com/watch?…
25. 05. 2021 v 17:45Off-line Artenkotorer  (36/180/84)
Nejsem expert na interpretaci všeho. Ty pouze náhodně mícháš nesouvisející informace a nedochází ti že nesouvisí (v lepším případě). V horším úmyslně manipuluješ úmyslně.

Informovaný souhlas ani z principu nemůže záviset na znalosti všech rizik a benefitů. Protože ani jedno z toho nemůže ani v principu být známé, protože i aspirin může mít na konkrétní osobu neznámé nežádoucí účinky. V principu tedy stačí vědět že je to jak ty píšeš experimentální vakcína která se testovala před rokem a aktuálně se široce používá.
Informovaný souhlas poskytly i ti na kterých se prováděli původní testy a ti byly mnohem méně informováni.

Facebook tu obhajovat nebudu. Máme decentralizovaný řešení a když se lidi rozhodnou používat FB a spol, je to jejich problém. Pro otázku zda by 15tiletí schopní učinit informovaný souhlas měly mít právo se nechat očkovat (nebo si nechat provést i jiný lékařský zákrok) bez schválení rodičem to nehraje roli.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
25. 05. 2021 v 18:40Off-line Anonym
Ackoli se snazis udelat cely tema komplikovany, tak otazka je prosta.

a) z jakeho duvodu se experimentalni vakcinou ockuji deti kdyz kdokoli mezi 0-19 lety ma recovery rate 99.997% - porad si na to nedokazal odpovedet.

b) ocividne nevis so je informany souhlas. Informovany souhlas neznamena znat naprosty vsechny rizika, ale racionalne zvazit rizika vuci benefitum, coz ocividne nedokazes udelat ani ty, jak to muzes ocekavat od 12ti leteho ditete?

c) Nikdo mne nenuti abych si vzal asprin. Coz to stejne tezko muzu rict o vakcine kde je celkem ocividny ze ten tlak na lidi aby se nechali ockovat se bude neustale zvysovat.
25. 05. 2021 v 18:41Off-line Anonym
Navic mluvis o detech kterym je 15, ackoli z tech informaci ktery sem ti jasne poskytnul vyplyva ze to cili na deti kterym je 12+.
25. 05. 2021 v 19:09Off-line Artenkotorer  (36/180/84)
Anonym:

a) odpověděl jsem : "Důvody jsou dva. Ochrana zranitelných přes stádní imunitu (očkovaný je nakažliví kratší dobu a tak se virus ,méně šíří) a pokud možno vymýtit virus dřív než zmutuje a začne zabíjet i ty mladší, nebo mu vytvořit aspoň co nejvíc nepřátelské prostředí aby byly upřednostňovány přírodní výběrem ty "hodné" mutace."

b) Pokud tedy ani podle tebe není třeba znát všechny rizika tak 15tiletí už zajisté jsou schopni vyhodnotit. Stejně jako já. To že je vyhodnotím jinak než ty, protože mám jiné prio***y, není důvod domnívat se že je neumím vyhodnotit.

c) nikdo je nenutí se nechat očkovat. Tlak není násilný.

KDE? Se píše že děti 12+ se mohou očkovat proti vůli rodičů? Poslal jsi k tomuhle 2 odkazy:
1) V té zprávě pro rodiče se píše o 12tiletých, ale je cílena na americké rodiče z New Jersey pro rodiče aby je informoval kde mohou nechat své dítě očkovat. Naopak není směřován na děti aby se přišli očkovat za zády rodičů.

2) Ten Tweet který cílí na mladistvé používá termín pro užívaný na 15+ a cílí na obyvatele Toronta, tedy kanaďany a těm říká že nemusí mít souhlas rodičů.

Mícháš ty dvě zprávy do kupy, i když spolu nesouvisí. Věkovou skupinu z 1. lepíš k textu z druhý.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
25. 05. 2021 v 19:23Off-line Anonym
Jinymi slovy o tom vubec nic nevis.
25. 05. 2021 v 19:31Off-line Anonym
Bohuzel nejses ani schopen precist informace ktery ti predkladam na podnose, napriklad to tvrzeni o tom ze Tweet cili na lidi 15+ ackoli v tech tweeetech se opakovane pise o 12ti letych detech. Ses slepej nebo natvrdlej?

O vakcine se porad nevi jestli vubec funguje, proto i ockovani dal nousi rousky, navic i kdyby to fungovalo tak zranitelni uz byli davno naockovani. Imunizace a stadni immunita jsou dve rozdilny veci mezi kteryma opet nedokazes rozlisit.
25. 05. 2021 v 19:37Off-line Anonym
Tu zmrzlinu davaji detem i v Torontu... a opet se pise o detech 12+ nikoli o 15+ https://twitter.com/…163259260933
25. 05. 2021 v 19:39Off-line Anonym
Navic vakcinace naopak podprouje mutace viru, nikoli naopak
25. 05. 2021 v 21:56Off-line Fgjk  (21/195/90)
A jak může vakcína podporovat mutace?
25. 05. 2021 v 23:42Off-line Artenkotorer  (36/180/84)
Anonym: Nesnáším twitter. Příště sdílej tweet kterej je ve vlákně první a ne poslední kde se nic nepíše o věku. Mohl jsem si toho všimnout, to uznávám a je to do určité míry má chyba, ale když místo začátku vlákna nasdílíš poslední kde se o věku nic nepíše nediv se že si toho lidi nevšimnou.
Ok 12 jsou problematičtější, ale stále někteří 12tiletí jsou rozumnější než dospělí. Stále dítě není majetek rodičů a mělo by mít právo říct že to chce a stále tam je podmínka že lékař musí vyhodnotit že 12tiletý je dost vyspělí na to aby učinil to rozhodnutí.
Ani v tom druhém tweetu není "Děcka pojďte se očkovat za zády rodičů za zmrzlinu"

O vakcíně se co vím ví že funguje tak že se nakazit stále můžeš, ale máš lehčí průběh a jsi kratší dobu infekční - nižší šance že někoho nakazíš.
Stádní imunita je že se sníží šíření viru na takovou úroveň aby se šířila co nejméně pomoc již imunních které nemohou nakazit další. Tyhle vakcíny nefungují v tomhle zcela, ale rozhodně šíření omezí dost na to aby to aspoň částečně chránilo zranitelné. Stále tam je efekt stádní imunity, i když děravej. Proto ty roušky.

"vakcinace naopak podprouje mutace viru"? JAK?
Máš očkovaného a neočkovaného. V očkovaným se ti virus namnoží třeba (čísla zcela hážu od boku, rozdíl může být i o dost větší, nevím) 1*10^6, v nenaočkovaným 5*10^6. U u každé replikace viru je určitá šance na mutaci. čim méně pokusů tím menší šance. Zkus si to na zjednodušeným modelu. hoď kostkou. Jaká je šance že padne 6? (cca 0.167), jaká je šance že ti padne když hodíš 6*? (cca 0.665).
Proč vakcína změní počet replikací? Protože tvůj imunitní systém má náskok v tom spáchat na sars2 genocidu.
25. 05. 2021 v 23:53Off-line Tarferi  (30/-/-)
"z jakeho duvodu se experimentalni vakcinou ockuji deti kdyz kdokoli mezi 0-19 lety ma recovery rate 99.997%" - dle mého názoru by stát, který by k očkování nepřistoupil, mohl přispět k několikanásobnému masivnímu promořování a efektivnějším mutacím viru s úspěšností uzdravení třeba pod 50%. Pak by byli všichni naštvaní na stát, proč nic neudělal, když tomu šlo tak jednoduše zabránit :D.
26. 05. 2021 v 00:50Off-line Anonym
Artenkotorer: Jiste, v dobe kdy to ockokuji jak na bezicim pasem tam sedi lekar a psycholog a vyhodnocuje jestli kazdy 12ti lety dite ma kapacitu dat informovany souhlas, kdyz tam ten lekar ani neni... ty lidi ockuje kde kdo kdo dostal par minutovej kurz jak nekomu pichnout injekci. Mozna se zkus trochu vzpamatovat.

Vakcina funguje, mas lehci prubeh a obcas zemres na vedlejsi ucinky vakciny...ale to jsou detaily.

V roce 1976 se neockovalo 46 millionu americanu proti praseci chripce, ve chvili kdy 53 lidi zemrelo po podani vakciny tak se program ukoncil jako prilis riskatni. Co se tyka ockovani proti covidu v USA, tak naockovano bylo 130M lidi, na ockovani zemrelo 4250 lidi od pulky prosince (jen v USA), coz je 29 lidi denne a jede se dal. To bude asi tim nezastavitelnym pokrokem diky kteremu bychom meli schvalovat vsechny leky a vakciny stejne rychle jako tuhle, ze?

Jinak pokud nevis o tom jak vakcinace paradoxne muze pomahat virum k mutovani, tak ses dost pozadu.

https://www.thelancet.com/…IIS2213-2600(21)00075-8/fulltext
https://www.npr.org/…d-19-mutants?…
26. 05. 2021 v 00:56Off-line Anonym
Jinak predpokladam ze vis, ze na vakcine proti coronaviru se pracovalo uz davno predtim nez k propuknuti pandemie vubec doslo, ale klinicke pokusy u zvirat selhavaly, protoze immunitni system nedokazal rozpoznat vir ve chvili kdy doslo k reinfekci divokym virem a koncilo to fatalne... no nic, to jsou detaily :D
26. 05. 2021 v 01:52Off-line Artenkotorer  (36/180/84)
Číslo 4250 jsi vzal kde? Z Vaers database? pokud jo, pak to je situace zemřeli s vakcínou a teprve se v tom hledají příčiny úmrtí, to že někdo zemře během nějaký doby po podání vakcíny, neznamená že za to může vakcína. Lidi umírají.
Dále, tohle je argument proti povinému očkování, tam bych souhlasil, jsem proti povinemu očkování. Ale i u těch dětí je očkování dobrovolné.

Když tak nesmyslně plašíš kvůli pár úmrtím které ani nemusí být způsobeny očkováním, tak kolik set až milionů lidí mezitím umřelo při čekání na schvální léku který by je mohl zachránit? To se nedozvíš.
To se nedozvíš. Popravdě, z tohohle dostaneš infarkt: Jsem dokonce pro opuštění povinosti schválovat léky aby schvalování zabere přesně 0 sekund. Ať pharma firmy přesvědčí zakazníky že jejich léky jsou bezpečné. Rozhodnutí úřadu můžou být pouhým doporučením pro pacienty co ano a co ne, ale není důvod znemožňovat všem přístup k novým a experimentálním lékům.

To není o tom že vakcína podporuje mutace, vir mutuje stále stejně. Jen imunitní systém vytváří selekční tlak, protože u neodočkovaných je pomalej na páchání genocidy. Vytváří se tak selekční tlak je na obejití aktuální verze protilátek a je to ekvivalent nedobrání antibiotik. Obě dávky očkování se musí dávat v doporučený termín, neprotahovat to. Tedy vakcína nezpůsobí mutaci, maximálně pomůže vyselektovat.
To o čem jsem psal ale byla nebezpečnost: "nebo mu vytvořit aspoň co nejvíc nepřátelské prostředí aby byly upřednostňovány přírodní výběrem ty "hodné" mutace.""
Čím nepřátelštější prostředí - čím horší má vir podmínky najít další hostitele který nemá protilátky, tím je větší tlak na to aby hostitele nezabil, ale udržel si ho co nejdýl.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 05. 2021 v 01:55Off-line Artenkotorer  (36/180/84)
Koronavirů jsou tuším desítky. samozřejmě že se hledaly vakcíny na koronaviry. Tuším že původní sars. Těžko se ale mohla v minulosti vyvíjet vakcína proti sars2.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 05. 2021 v 10:42Off-line Anonym
Artenkotorer Fakt miluju lidi kteri zongluji podle toho jak jim vlada piska :D Opioid pandemie v Americe zabila vice lidi nez celej covid, Opioid kterou vytvorily farmateuticky spolecnosti kterym bys ty nejradsi dal co nejvolenejsi ruce a nejradsi bys vubec nic netestoval :D
26. 05. 2021 v 10:49Off-line Anonym
Jinak pochopitelne, ze 4250 lidi kteri byli nahlaseni jako umrti po vakcine vubec na vakcinu nezemreli, zatimco o tom ze kdokoli kdo zemrel 28dni po (falesne) pozitivnim covid testu se automaticky pocita jako obet covidu :D :D :D :D Z jakyho duvodu se tedy nepocita kazdej kdo zemre 28 dni po podani vakciny jako obet vakcinace? Asi by ta cisla byla mnohem vyssi nez 4250, ze? :D
26. 05. 2021 v 11:27Off-line Artenkotorer  (36/180/84)
Opioidy si lidi berou dobrovolně. ale málo dostane rakovinu či spoustu dalších chorob dobrovolně léčitelných experimentálními léky. Takže nevidím problém, stejně tak jsem pro to aby byly legální alkohol, cegarety, tím si také lidé poškozují zdraví, ale protože s tím začnou dobrovolně, je to za mě v pořádku.

No "zatimco o tom ze kdokoli kdo zemrel 28dni po (falesne) pozitivnim covid testu se automaticky pocita jako obet covidu" je argument který nejde moc použít na mě, protože jsem tu co si vybavuji netvrdil. Naopak jsem tu tuším psal že různé státy statistiky úmrtí na covid berou jinak a psal jsem tu že dopady sars2 (přímé i nepřímé) na úmrtnost jdou spíše pozorovat na meziročním nárůstu úmrtí. No protože jsi stále nedodal odkud jsi to číslo 4250 vytáhl tak předpokládám že to je Vaers database a v tom případě jak ji chápu, tak to je právě to číslo 4250.

"That means that if a vaccinated person drowns, gets in a car crash or is struck by lightning, their death must be reported to VAERS as an adverse event. Since we've vaccinated over 140 million people in the United States, many deaths will occur coincidentally after vaccination."

https://www.nebraskamed.com/…-19-vaccines
26. 05. 2021 v 11:33Off-line werex  (31/-/-)
Se divím, že tu tento příspěvek ještě visí a že ho hned nesmazali, jak je zvykem. Když jsem sem nedávno dal článek o čínským úniku z laborky z australskýho tisku, tak to okamžitě smazali. Že by se už otočil vítr? poté co to vyšlo i v USA?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
26. 05. 2021 v 13:25Off-line Anonym
Artenkotorer: Hmm, mozna by ses na to epidemii opioidu mel podivat trochu podrobneji, takova dobra demonstrace toho jak big pharma zacne korumpovat kazdyho aby predepisovali jejich leky protoze profit to je jediny co je zajima, ale pochopitelne ze clovek kterej by dal temhle spolecnostem nejvolnejsi ruku to nikdy neuvidi :) Konec koncu, nekteri lidi jsou tak sahli ze si nechavaji tetovat i loga farmateutickejch spolecnosti (pomalu na celo).

Jinak abys sis nestezoval, tak data jsou z VEARS, nicmene existuje i system hlaseni vedlejsich ucinku v EU kteremu se rika EudraVigilance a v UK kteremu se rika ze YellowCard.

YellowCard v UK hlasi neco okolo 500.000 vedlejsich ucinku vakcin a neco pres 1250 mrtvych, EudraVigilance hlasi okolo 12.000 mrtvych.

O Vears se rika ze zaznamena asi 1% vedlejsich ucinku vakcin a rika se ze realne cisla jsou daleko podhodnocena, presto media presvedcuji kazdeho ze cisla jsou nadhodnocena :D
26. 05. 2021 v 13:26Off-line Anonym
Werex: Fakt ze muzes presvedcit lidi o tom, ze to preskocilo ze zvirete ktery si ani po roce a pul nenasel bez jedineho dukazu (zato s neuve***elnym konfliktem zajmu) a brutalni cenzurovani kazdyho kdo si dovoli rict cokoli jineho vypovida pomerne o vsem :)
26. 05. 2021 v 19:11Off-line Anonym
Fraudci aktualne priznal ze poslal laboratori ve Wuhanu $600.000. Jak je to mozny, vsak media a fact-checkers tvrdili ze to je konspirace :D

https://youtu.be/n2XJRaeiBrM
26. 05. 2021 v 19:14Off-line rosju  (53/170/78)
Anonym je sám virus :)
26. 05. 2021 v 19:58Off-line Anonym
Ja sem moc casto nechodim, ale pamatuji si ze ty ses jeden z tech kterej toho rozumu moc nepobral :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 05. 2021 v 20:02Off-line rosju  (53/170/78)
Jasně,anonyme,proto se ani neumíš podepsat, protože se za sebe a za svou hloupost stydíš :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload