Bere vás wrestling?

31. 05. 2021 v 21:12
Anonym

Ne .. ale tebe asi anonyme taky ne, spis te berou ti chlapci tam, vid? :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ten černovlasý má nádherné nohy
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Ještě lepší třeba v blátě :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Nemám rád násilí. Moc to nemusím, nesleduju.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Nebere, i když podle videa je to vyloženě aktivita pro buzny.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Už se nedivim,že pak mívaj erekce:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Toto hlavně ani wrestling není, toto je zápasení řecko-římské nebo volný styl. Jestli chceš wrestling tak mrkni na AEW -> https://youtu.be/QG3KvDZlPCQ?t=84
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

01. 06. 2021 v 11:10
Anonym

Ugihotajemstvi (22/195/85) NOVÉ
Toto hlavně ani wrestling není, toto je zápasení řecko-římské nebo volný styl. Jestli chceš wrestling tak mrkni na AEW -> https://youtu.be/QG3KvDZlPCQ?t=84
Pleteš se, to co jsi popsal s odkazem není "wrestling" ale "professional wrestling". V professional wrestlingu jde o zábavu výsledek je předem domluvený, není to sportovní disciplína, ale kabaret.
Pleteš se, to co jsi popsal s odkazem není "wrestling" ale "professional wrestling". V professional wrestlingu jde o zábavu výsledek je předem domluvený, není to sportovní disciplína, ale kabaret.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Wrestling je vynikající předehra :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Monogatari (41/195/80) NOVÉ
"Nebere, i když podle videa je to vyloženě aktivita pro buzny."
Tohle mě vyloženě rozesmálo. :D Víš, že wrestlingový chvaty běžně používaj policajti na pacifikaci osob? Podle tvého prohlášení by tudíž všichni policajti byli ..... :)
"Nebere, i když podle videa je to vyloženě aktivita pro buzny."
Tohle mě vyloženě rozesmálo. :D Víš, že wrestlingový chvaty běžně používaj policajti na pacifikaci osob? Podle tvého prohlášení by tudíž všichni policajti byli ..... :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Mě se hodně líbí
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Peta80
Šak jo, někteří četníci se rádi dotýkají občanů nad potřebnou míru, tak jak si to jinak vysvětlovat, než že jim chybí doteky a mazlení. Rádi používají i pomůcky falického tvaru.
Šak jo, někteří četníci se rádi dotýkají občanů nad potřebnou míru, tak jak si to jinak vysvětlovat, než že jim chybí doteky a mazlení. Rádi používají i pomůcky falického tvaru.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Docela jo,ale jen jako ... líbí se mi když mě kluk,chlapák při tom zvedá nosí .
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Preferoval bych označení namísto kabaretu, sportovní zábavu, když už to tak je ofiko označováno. Máš štěstí, že si nenapsal že je to fejk.
Preferoval bych označení namísto kabaretu, sportovní zábavu, když už to tak je ofiko označováno. Máš štěstí, že si nenapsal že je to fejk.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.