Ve které zemi byste se chtěli narodit?

V Severní Koreji
Protože se říká: "Co tě nezabije, to tě posílí." :-P
Protože se říká: "Co tě nezabije, to tě posílí." :-P
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Všude je něco
z hlediska počasí bych bral Kalifornii.(ale horší je tam kriminalita)
z hlediska jazyka a kultury, ekonomiky a fungování státu bych bral Německo nebo Švýcarsko
z hlediska počasí bych bral Kalifornii.(ale horší je tam kriminalita)
z hlediska jazyka a kultury, ekonomiky a fungování státu bych bral Německo nebo Švýcarsko
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já sem spokojenej tady. Žiju v přebytcích a dělám si co chcu. Teda když se mi zrovna něco chce :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Jak jako jazyk? Skopčáčtinu nenávidím a jinej se naučit nesvedu takže žít možu pouze zde
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Ale aspoň sem tady spokojenej :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Pavlík se nám asi zasekl :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A smím vědět v čem? Všechno bylo myšleno ve smrtelné vážnosti :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Už sem se lekl že v tom co sem zazpíval :)
Nahlásit

Já ale umím hezky zpívat :)
Nahlásit

Nevím, žádná není ideální, takže bych prakticky skončil u vyhodnocování spousty pro a proti u každé země a netroufám si takhle od stolu hádat která by vyhrála.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Nevím. Nad tím jsem nikdy nepřemýšlel.
Nahlásit

Na Kryptonu, byl by ze mě Superman. :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já superman sem a kryplon k tomu nepotřebuju :)
Nahlásit

Peta80: No ale to bys tam nesměl zůstat :-) Pokud bys migroval na zem tak bys schopnosti měl, když bys tam zstal tak neměl, protože jim schopnosti dodává naše slunce :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Arten já fim, zrovna před pár dny jsem koukal na Man of Steel... ;)
Nahlásit

V žádné zemi se narodit nechcu, ale můžou mě do ní pohřbít.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

V Pákistánu p**o... tam se jeden nemusí bát vybuchnout..... a kalachy jsou v regálu každýho konzumu....

Mně se tu líbí, neměnil bych
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já jsem u nás spokojený, tbh. Takže ČR. Což neznamená, že bych se za svůj život nechtěl podívat i na jiný místa, ale Česko je z víc důvodů moc fajn. Nízká kriminalita, dobrý zdravotnictví (mám chronický onemocnění, který sice není extra závažný, ale jinde by se moje rodina nedoplatila), docela v pohodě lidi, dobrá situace pro LGBT+ lidi, hezká příroda... :D Kde jinde má člověk tohle všechno na jednom místě? Jako na pár místech asi jo, ale moc jich nebude. Kdybych si chtěl mermomocí vybrat jinou zemi, tak asi Nový Zéland, možná Island. Případně třeba Mexiko mi přijde jako hezká země, ale nedělám si iluze, že by se tam většině lidí žilo extra dobře.
Nahlásit

Jaký si to udeláš, takový to máš.
To platí všude :)
To platí všude :)
Nahlásit

Off-line klucinek (31/176/75) NOVÉ
V Pákistánu p**o... tam se jeden nemusí bát vybuchnout..... a kalachy jsou v regálu každýho konzumu....
Souhlasím • Nesouhlasím
xxx
hlavně si klučinek zjisti jestli nejsou v pakistánu noční směny, to by tě zabilo ty náš drsoňu 8)
Souhlasím • Nesouhlasím
xxx
hlavně si klučinek zjisti jestli nejsou v pakistánu noční směny, to by tě zabilo ty náš drsoňu 8)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

V Holandsku jako jedináček v bohaté rodině. Proč ? Je tam větší volnost než u nás i pestřejší sexuální výběr. A spousta zajímavých drog.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kanada ❤️❤️❤️
Sociální stát, LGBT+ friendly, ekonomicky vyspělý, úžasná příroda, hory, žádná tropická vedra, lidé jsou slušní a přátelští.
Sociální stát, LGBT+ friendly, ekonomicky vyspělý, úžasná příroda, hory, žádná tropická vedra, lidé jsou slušní a přátelští.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Chtěl bych se narodit v ČR. Bohužel jsem se narodil v Rakousku ;)
Nahlásit

Mishima: ...pestřejší sexuální výběr. A spousta zajímavých drog...
Opravdu pádné důvody.
Opravdu pádné důvody.
Nahlásit

Kromě u nás,kde jsem spokojen,tak v Itálii,v severní oblasti,oblast Bolzána,Merána,nejlépe našemu šéfovi v sadu jablek!!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Japonsko nebo Novej Zéland...to první kvůli technice a to druhý kvůli ekologii a krásný přírodě...no jednou se tam aspon chci podívat
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.