Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nechat ho jít?

20. 06. 2021 v 18:47Off-line Anonym
Ahojte, prosím předem o konstruktivní názory.

Je mi 36 a tři týdny nazpět jsem jel s kolegou, 37 let, kterého znám jen málo, na dvoutýdenní služebku. Já jsem osm let zadaný s partnerem, on je šest let se ženou, jedno dítě na světě, druhé na cestě. Přesto se druhý den mezi námi cosi stalo. Začal mě slovně svádět, různé vtípky, dvojsmysly a tak podobně. Ten den jsme spolu prožili i velmi intimní, až neuvěřitelně silný zážitek, ačkoli se dohromady nic sexuálního nestalo. Pár dnů jsme kolem sebe pak chodili po špičkách, abych mu třetí den po oné noci řekl, jak to ve mně je. Vyšlo najevo, že v tom po uši nejsem sám. Po návratu jsme se loučili, objal me velmi silně, doteď nevím, jestli mi tím říkal sbohem nebo naviděnou. Pak jsme si chvíli psali zprávy, v jedné z nich mi napsal, že nebýt jeho ženy, dětí a mého partnera, nenechal by mne odejít. Dodal, že si přeje v tomto čase a situaci, abych byl s partnerem šťastný.

Jsem v zásadě racionálně založený člověk, partnerovi věrný, ovšem tato zkušenost mi totálně obrátila myšlení naruby. Cítil jsem jasně, že tento člověk není náhodný omyl, totéž řekl on mně. S partnerem nejsem nešťastný, avšak stalo se mezi námi tolik věcí, že si dovedu představit začít nový vztah. U toho kolegy, pokud vím, jsou se ženou tak nějak spíše kamarády.

Zažil někdo podobnou situaci? Jak jste se s ní popasovali a jak to dopadlo?
20. 06. 2021 v 21:00Off-line Life.Is.Crazy  (27/-/-)
Takovou situaci jsem nezažil. Ale láska je dar a měli bychom si jí vážit. Jít do toho nového vztahu, by mohlo ublížit mnoha lidem, nehledě na to, že by to nemuselo vyjít. :)
20. 06. 2021 v 21:59Off-line onlip  (61/180/84)
„Dvě věci naplňují mou mysl vždy novým obdivem a úctou, čím častěji se jimi zabývám: hvězdné nebe nade mnou a mravní zákon ve mně.“ Immanuel Kant
21. 06. 2021 v 15:12Off-line iglw  (48/172/77)
Ber ho jako bokovku.Vyřiďte si oba další služebku a hurá do toho!!Výčitky neřeš!!
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
21. 06. 2021 v 15:22Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Iglwe to je zase paskvil.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 06. 2021 v 15:31Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
S partnerem nejsem nešťastný, avšak stalo se mezi námi tolik věcí, že si dovedu představit začít nový vztah.
- jenže...časem je to jiné v každém déletrvajícím vztahu a když se objeví
někdo jiný, bývá to jako závan čerstvého vítru do plachet
- jenže... to by jsi musel měnit pořád; tak se ho jen nalokej (což už se stalo :o)) a takto osvěžen pokračuj dál v plavbě původním směrem
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 06. 2021 v 15:46Off-line nobody  (39/183/62)
To je krásné a romantické. Já zažil něco vzdáleně podobného. Tedy mé city nebyly opětovány, takže to nemůžu srovnávat. Ale ten pocit, že se jednalo o něco víc jsem měl taky. Člověk pak přemýšlí, jestli to je jenom iluze vytvořená myslí a nebo mohl něco udělat proto aby se ten vztah rozvíjel. Taky jsem přeskakoval na místě, mluvil, že mám přítele kterého nemůžu opustit a tak X-D A přitom náš vztah už je spíše poslední rok kamarádský, než partnerský.
Dívej, život je v tomhle zvláštní, jestli to u Vás je něco vážnějšího tak bych tuhle šanci nezahazoval, ale zároveň jednal opatrně.

Jde o to nikomu neublížit. 

Navíc jak říkáš, se svým partnerem už máte hodně věcí za sebou, možná dojde přirozeně ke chvíli kdy se váš vztah změní a potom by jsi byl rád za to mít někoho kdo tě má rád a ty jeho.

Každopádně, nevím jak to máš ty, ale ja na ty chvíle co jsem v nedávné době zažil hned tak nezapomenu. Jestli to dokážeš ty, tak ti můžu jenom závidět X-D

Myslím, že nastává doba, kdy nebude už potřeba dělat škatulkování. Kdo je s kým a jak.

Tady se většinou vše točí o okolo toho kdo s kým spí. Ale je něco proti něčemu, když máte opravdu blízké přátele a když v tom nebude třeba ani sex, jenom blízké kamáradské pouto? Mám takový pocit, že podvést někoho v posteli se bere s větší lehkostí než podvést někoho v rámci romantické blízkosti a to je podle mě proti lidské přirozenosti a je to špatně.

Samozřejmě záleží na tom, jak by to vnímal Váš partner, jestli na Vás emočně doslova visí tak je to jinak, než když Vám sám dává v podstatě volnou ruku X-D

Děti jsou také jiná "věc" a hodně na nich záleží. Já aspoň nemusel řešit tohle. Ale je otázkou jakým člověk může být otcem, pokud mu samému v životě něco, nebo někdo schází.

Rozvodovost běžných párů je tuším přes 60%.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload