Víza z Ruska na SR

30. 06. 2021 v 19:45
Anonym

Ahojte, prosím Vás, chcem sa spýtať, či neviete dá sa nejak oklamať ambasáda SR v Moskve, žeby umožnila vycestovanie na SR obyvateľovi Ruskej federácie bez tých byrokratických postupov EÚ (vraj 50 € na deň pobytu)?
A pre rýpalov vysvetlím, áno, našiel som si Rusa ktorý tu bol na stáži a padli sme si do oka a nejak som zistil, že nielen COVID, ale aj EÚ robí trošku problémy. A áno o rok po škole, rád by sa tu usadil. Takže to viem, že bude komplikovanejšie, ale to by sme si už niečo možno vymysleli.
Pekný večer
A pre rýpalov vysvetlím, áno, našiel som si Rusa ktorý tu bol na stáži a padli sme si do oka a nejak som zistil, že nielen COVID, ale aj EÚ robí trošku problémy. A áno o rok po škole, rád by sa tu usadil. Takže to viem, že bude komplikovanejšie, ale to by sme si už niečo možno vymysleli.
Pekný večer

Tech 50E je s plnou penzi? ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Vůbec o tom nic netuším, ale v každém případě Vám oběma přeji hodně štěstí!
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Beztak je to podvodník.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak to by som mal radosť, pokiaľ by sa Rusovi podarilo úspešne usadiť na Slovensku, aby mohol opustiť prehnitú, totálne skorumpovanú a morálne zdecimovanú krajinu na čele s cárom Putinom

Myslím, že existuje aj nejaké veľvyslanectvo pre celú EU, nejaké Európske veľvyslanectvo. Skús si o tom vygoogliť
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.