Přenos nemoci skrz orální sex kvůli krvi

17. 07. 2021 v 10:48
Anonym

Ahoj, měl jsem sex s jedním klukem - samozřejmě s kondomem. Pak mě ale kouřil asi 20 minut a já jsem si všiml, že mám "natrženou" kůži na penisu, skrz zub nejspíše. Tudíž je to obnažené a "lehce" krvácející. Stalo se to během někdy. Je možnost přenosu nemoci takto orálně velká? Snažím se být co nejvíc safe ale tohle se trochu zvrtlo.

Zajdi určitě na testy. Řekni jim tam co se přihodilo. Budeš mít jistotu
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Takze si 20 minut sexnul a ted bude 3 mesice ve stresu cekat ... jo, to se vyplati :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

17. 07. 2021 v 11:56
Anonym

Ja jsem jen posera, tak se radeji ptam :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonym, môžeš mi napísať, porozprávame sa o tom :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Matthewko, neni treba to rozebirat, uz jsem to s nim vyresil a pokaral ho ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nie si posera. Človek tak prirodzene cíti, že nerobí správne, ak má sex bez dôvery a poznania toho druhého. Pokiaľ ešte v sebe máš ten inštinkt, tak si práveže vzácny muž.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

17. 07. 2021 v 12:37
Anonym

Ja si dam radeji snad 3 mesice klid a pak budu s cistym svedomim pokracovat... :-D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pokračovať v čom? :D Ja z teba asi umriem. :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Len na seba, prosím, dávaj pozor. Už si bol niekedy zamilovaný? Nemôžeš si teraz z nejakého dôvodu dovoliť vážny vzťah?
Nahlásit

17. 07. 2021 v 13:18
Anonym

Prave ze vztah, ac jen po roce a pul, skoncil pred mesicem, nechci dalsi vztah tak brzy)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Chápem, mrzí ma to... ale už si v poriadku? Vyrovnal si sa s tým?
Nahlásit

@Jezko, on to myslel tak, že má kamarátov, ktorí sú podľa neho zdraví. Lenže to som sa mu snažil vysvetliť, že veci sa menia a ak to fakt nie je blízky a intímny vzťah, tak skôr ide o slepú alebo naivnú dôveru v to, že "aha, tak toho človeka poznám, on by ma neklamal..." Každý si môže byť istý tým, že sa nenakazil, ale sú to iba slová, pokiaľ mal nechránený sex s osobou, ktorú nepozná detailne, intímne, dôverne a dlho...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tvl uz to nereste, uz je to davno vyreseny ... se v tom dloubete jak v h@vne :-)
Nahlásit

@i8051 Ty si vedúci diskusie? O čo ti ide?
Nahlásit

O nic mi nejde, ale uz jsem se nezbednym sexistou mluvil a je to cele vyreseno. Je v poradku, vyrovnal se s rozchodem, skoci si brzo testy a dneska vecer jde na pivo. Takze neni co dal resit, nebo myslis, ze je? :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.