Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Je skvělej, ale "frajírek"

04. 10. 2021 v 20:36Off-line Anonym
Potkal sem super kluka ale mam trochu problem s tim ze je to takovej ten frajirek, vydelal penize na kryptomenach a na algo***mu co vymyslel a prodal nejaky investicni platforme, nejsou to miliardy ale koupil si byt v centru, ma 2 porsche a bmw, denne da za jidlo aspon 5 litru jen za sebe a to jeste casto zve dalsi lidi protoze vstane a vymasti na snidani nekam kolem staromaku, na obedy a vecere vymeta s kamosema top drahy podniky, hadry nosi takovy ze cela moje skrin u rodicu nestoji jako nejaky jeho bund**ky a saka a boty a tak a se vsim timhle spendingem jeste rika ze je porad tezce v plusu kdyz jsem se ptal jestli proste utraci penize co ma nebo nejaky porad vydelava, nemusi vubec nic delat a zije si jak se mu zrovna chce, ja chodim na vejsku v praze a bydlim na koleji takze kazdej den rano vstanu a jdu do skoly a po skole se casto vidime protoze si na me udela cas, i me bere na ty vecere a predstavuje me svym kamosum, je strasne energickej a pokazdy kdyz ho vidim tak mi ucaruje jaky ma charisma a ten cas s nim je krasnej, ale bojim se dvou veci.

Za prvy, ted rika ze se mu moc nechce cestovat a ze mu vyhovuje po letech pryc (studoval v americe) ze se rano vzbudi, nasnida a behem snidane ho napadne co bude delat, pak skoci do porsche a jede se podivat nekam po cr a odpo se zase vrati, ale mam strach ze ho cestovani po svete brzo zlaka a prijde s takovym tim "hele ted tu mesic nebudu jo?"

Za druhy, na penize lidi jdou tak se bojim kdy ho zacne balit nejakej kluk daleko krasnejsi nez ja, jemu cukne v peru a zapomene na me protoze bude chtit ty osobni trenery z fitek, namakance ze sportovnich klubu a tak dal. Vlastne si to ani nemyslim, zas tak moc ho jeste neznam ale neprijde mi jako takovej hajzl, ale proste bojim se toho

Taky se bojim toho ze mu nebudu dost dobrej, ja normalne vystuduju skolu za dva roky ale budu neatestovanej doktor, penize nic moc, cas zadnej, rozhled jenom v medicine, to bude pro nekoho jako je on nuda ne? A prece mu nereknu "hele koncim se skolou, ty mas penez dost pro oba, pojdme si to vsechno jenom uzivat", jednak bych nemel kde navazat kdyby me poslal do haje a taky nejsem zadnej zlatokop, ja nevedel jak na tom je kdyz jsme se poznali, my se potkali nahodou v jednom baru hodne pozde kde me obtezoval nejakej dement a on se me zastal a poslal ho do haje, slovo dalo slovo a dali jsme si cisla, dva tejdny nic ale pak mi zavolal jestli bych nesel na kafe, stravili jsme spolu snad 7 hodin pak a jeste me pesky doprovodil na kolej, ze ma tolik penez mi pak rekl az asi po treti ctvrty schuzce, ani me nenutil do sexu, sestkrat jsme se sesli bez pichani, az na ty sesty schuzce jsme si nejak v ocich vzajemne videli neco ze uz by to mohlo byt, vzal me k sobe domu a bylo to super.

Ale vlastne nevim jestli mi o penezich nerekl protoze nechtel zlatokopecky sceny a kupovani veci nebo protoze chtel videt jestli ho budu mit uprimne rad i bez toho. Taky nevim jestli ty dva tejdny co jsme se uz vidali ale nepichali jsme spolu nepichal jinyho protoze je peknej a stoprocentne zajemci jsou, asi by me trapilo kdyby jo ale v zasade to jsme spolu nijak nebyli takze to je jeho vec a nemam ani pravo se v tom vrtat. Zalezi mu na rodicich coz se mi taky libi, ma doma jejich fotky, casto k nim jezdi na navstevy i je bere na vylety, kupuje jim uzitecny veci i darky jen tak, casto je resi a ma uprimnou radost v ocich i v hlase kdyz mi vypravi ze se jim neco povedlo nebo se jim neco libilo kde byli a tak, to je hezky ale zaroven smutny v tom ze nejak vic a vic zjistuju ze mi na nem fakt zalezi a asi jsem se uz zamiloval. Ale nepadlo mezi nama nic jako ze spolu teda chodime, nenabizel mi at se k nemu prestehuju z koleje, dvakrat mi nabizel at jsem na vikend u nej misto abych jel domu k rodicum ale to ja zase nemuzu, mam toho tak plnou hlavu ze kdyz jsem u rodicu tak jsem zatim nemel koule jim rict ze v praze mam kluka co je prachatej, peknej a chtel bych byt u nej. Zaroven mam ale pocit ze mi to jen tak nenabidne protoze cejtim ze nade vsechno si vazi svoji svobody, soukromi a nejak mam pocit ze o cem nemluvi sam na to bych se nemel moc ptat, dava si treba pozor kdyz mu volaji nejaky lidi se kterymi dela business zalezitosti kteryma netravi cely dny jako praci ale sem tam si vsimnu ze resi nekolik veci tak si dava zalezet abych neslysel ty telefony, abych nevidel jmena lidi co mu volaji, casto mluvi anglicky nebo francouzsky jsem slysel ale nevim ani o cem, o svem aktualnim businessu nemluvi a detaily nesdili. Ani nedela takovy ty chyby jakoze kdyz jdu k nemu tak by tam nekde lezely nezakryty papiry, otevrenej pocitac nebo tak, z cehoz soudim ze si proste dava pozor, abych nemohl nic zjistit, nevim proc, neptal jsem se jestli mi neveri nebo tak...

Plus ty strachy co jsem popsal predtim no, je to takovej kluk kteryho musi spousta kluku lepsich nez ja chtit, asi jsem se potreboval jenom vypsat protoze kamoska mi rekla ze to nema budoucnost, ze ho zaujme jeste spousta kluku protoze mu je teprve 28 a at se na to vyseru rovnou, ze potrebuju hlavne dostudovat a ne riskovat ze nedodelam skolu pote co se do nej zamiluju, rok spolu budeme a pak to krachne a ja budu v depresich, co si o tom myslite vy? Ja si stejne nenecham radit tady protoze mi to prijde hloupy a fakt jsem se spis potreboval asi jenom vypsat, kdo to precetl az sem tak moc diky :) vazim si toho a vas nazor si pripadne samozrejme prectu, jsem z toho nejakej smutnej, dik
04. 10. 2021 v 20:40Off-line i8051  (54/184/97)
Hm, mozna by te mel fakt vymenit, nejsi totiz normalni, soryjako :-)

PS: cetl jsem jen prvni odstavec, zbytek je omacka :-)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
04. 10. 2021 v 20:51Off-line bombakul  (29/176/75)
Mluvíš o něm jako kdyby stě spolu už chodili. A seš si jistej že to i on cítí podobné? Já to vidím tak že si chce jen občas zapíchat a jen ty v tom vidíš něco víc. Taky si nelze nevšimnout že zbytečně moc píšeš o jeho majetku kdežto o něm samotným jen minimum takže asi takhle: párkrát tě oprcá a je po všem teda pokud nepíšeš jen svoje mokrý sny
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
04. 10. 2021 v 21:02Off-line buzna_z_ovy  (104/-/-)
Prolouskal jsem to a z 90 % je to popisování jak je někdo úžasný, bohatý,..no, šlo to napsat i kratším textem. Super, že ses vypsal...tvoje problémy bych chtěl mít.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 10. 2021 v 21:08Off-line bombakul  (29/176/75)
Taky sem dost úspěšnej a dokonce mladší ale to co on nedělám. Přijde mi trapný mít tři auta a plný skříně oblečení který na sebe ani nevemu. Holt týpek rychle nabyl ale sám je ještě dost nevyzrálej a to nemusí mít dobrý konec a to mu nic špatnýho nepřeju jako ani nikomu jinýmu
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 10. 2021 v 21:14Off-line Frederic  (28/178/70)
Napiš knihu!
04. 10. 2021 v 21:16Off-line Frederic  (28/178/70)
Ježíš, to je blábol! zachytil jsem, anonyme, že studuješ medicínu, tak doufám, že hned jak skončíš, se dáš na psychiatrii. a když ne, tam tak určo skončíš xddd
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 10. 2021 v 21:16Off-line vykurklada  (26/183/75)
Zkrať to!
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 10. 2021 v 21:31Off-line WileECoyote  (35/178/-)
Vypadá to, že tě má jako pohodovýho kamaráda s výhodama. Drž se svého oboru, protože lásky a š***moši přijdou a odejdou, ale pracovat se musí až do smrti.
04. 10. 2021 v 21:41Off-line Fgjk  (22/195/90)
Tohle je jak z nějakýho romantickýho románu
04. 10. 2021 v 21:45Off-line i8051  (54/184/97)
Primo ruzova knihovna .. plna zavisti ... :-)
04. 10. 2021 v 21:48Off-line Frederic  (28/178/70)
Ghkl to jo, ale z blbýho! xd
05. 10. 2021 v 11:13Off-line i8051  (54/184/97)
Snd19 (20/-/-)
V tomhle fejku ktery se tu jednou za cas objevi tentokrat chybi kabat Burberry. Proc?
-----------------
Pribral a byl mu malej, skoncil na Aukru

https://aukro.cz/…m-6995965534
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2025 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload