Co vás štve na seznamce?

Ma pravdu ten chlapec :))
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Příspěvky iček a podobných individuí.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Krom trapných odpovědí, že anonymové, mě nejvíc hlavně v poslední době i***ují otázky,co hledáš, odkud jsi, přijeď atd.. Následně mě i***ují odpovědi typu, nedivím se, že jsi sám. Když mi za to ten týpek stojí, odpovím mu na to, aby se nejdřív naučil číst profil, pak by pochopil, že jsem mu neodepsal kvůli tomu, že je o 10 let starší než hledám nebo v případě sexuální nabídky je to aktiv. Nevím,že jsou lidé blbější a blbější a než tě začnou otravovat, mohli by si o tobě něco přečíst. Já to tak dělám a to stejné vyžaduji od druhých a basta :D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Že není podmínkou při přihlašování profilová fotka viditelná jen pro přihlášené.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Neoriginálnost lidí co mi píšou,lidi co neumí číst profil a nabízí přesně to co já nehledám :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak lukyssku nabízej, co nechtějí.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nedotažený vyhledávání ...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Příspěvky od hastrmánků a podobných individuí :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jo to nedotažený vyhledávání je fakt opruz. Ty hledáš něco a systém ti nabízí vyhledat v rozšířeném vyhledávání např podle váhy a výšky. P**ovina že?
Lepší by bylo vyhledávání podle toho co uvede u profilu ( vztah, sex, pokec, kamarádi) s vybraným rozmezím věku.
Lepší by bylo vyhledávání podle toho co uvede u profilu ( vztah, sex, pokec, kamarádi) s vybraným rozmezím věku.
Nahlásit

Přišel sem se podívat jestli nezlobíš :)
Nahlásit

Nezlobím ale nic nečti :)
Nahlásit

Tento problém, který zde uvedu, se týká jiných seznamek... po přihlášení jsem měl několik desítek zpráv, ve kterých byl úplně totožný text. Ti týpci mě v té zprávě odkazovali na jinou seznamku, která už na první pohled nevypadala moc důvěryhodně. No a pro změnu na jiné seznamce si ze zdi udělali různí podnikatelé inzertní plochu, i když si myslím, že k takovému účelu ta seznamka nebyla vytvořena. Když tam nějaký týpek vloží inzerát, tak do čtvrt hodiny se tam objeví nejméně dva inzeráty/reklamy dlouhé, jak týden před výplatou :sD to fakt nasere.

Přesně Jezi, a když chce hledat i v offline, tak to zase ukazuje i profily opuštěný před lety
Nahlásit

Nejlepší je, jak se dole ukazují kluci, právě se pohybuje v tomto kraji a online byl přitom před několika lety xD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já : nabídky na sex ignoruji,penis zatím nemám
týpečci co mi píšou : ahoj,můžu být kámoš s výhodama? ahoj vyměníme fotky p**a?
týpečci co mi píšou : ahoj,můžu být kámoš s výhodama? ahoj vyměníme fotky p**a?

Panskrt, to je problém majitele seznamky, když si tu drží ( kvůli počtu) opuštěný profily, aby to vypadalo, že je seznamka maximálně využívaná. Pokud by se ty opuštěné profily smázly, viděli by jsme kolik je tu ve skutečnosti aktivních profilů a vyhledávač by nám servíroval ty obsazené.
Takhle jsou všichni odkázáni na hrabárnu.
Takhle jsou všichni odkázáni na hrabárnu.
Nahlásit

Chce to vyměnit vedení xD
Nahlásit

To drátama nebude.:-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Když jsem kdysi byl adminem na jedné seznamce, takový bordel tam nebyl xD
Nahlásit

Zajímavé, že sem ičkoň nezašel na kus slova. Že by to bylo jeho dítko?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ne, nezakladam anonymni temata Jezino, nemam to zapotrebi. mam koule se zeptat na cokoli verejne
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Na seznamkách nic,nekoukám tam,nepotřebuji!Já se seznamoval radši vždy přímo a bylo a je to stále žůžo!!Osobní i první kontakt je lepší,než jakákoliv tady seznamaka i pro mlaďochy zde hlavně!!
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.