Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

A co dál?

21. 10. 2021 v 16:14Off-line Anonym
Pomalu ale jiste se blizime ke 3 letum "14 denniho lockdownu", z dobrovolneho ockovani starych a zranitelnych k navratu do normalu se stalo ockovani vseho a vsech. Z "konspiraci" o omezovani neockovanych a covid pasech ktere samotne MZ vyvracelo se stala realita se kterou se dokonce politici a media chlubi.

V USA, Francii, UK, Nemecku, Australii stovky tisic "spinavych" zdravotniku, osetrovatelu, policajtu, ucitelu, hasicu a dalsich uprosted "pandemie" dostavaji padaka, zatimco elity na rousky a dalsi omezeni z vysoka kaslou. Na svete jsou jedny z nejvetsich demonstraci, ale podle "nezavislych" medii sotva zminka. Cim to asi bude?

Mezitim ti co se nechali "ockovat" moc duvery v tu "vakcinu" ocividne moc nemaji kdyz rikaji ze neockovani je ohrozuji, chodi s rouskama do i postele a vakcina vyzaduje ockovani uplne kazdeho - coz se nikdy nestane.

Takze co dal? Vyhladovite dezertery? Zacnete posilat spinave lidi do Quarantine Campu ktery Kanada a Australie uz postavila a dalsi chce otev*** pristi rok? Nebo je rovnou zactete strilet?

A co ti kteri se naockovali ale odmitnout dalsi boostery? Budou "antivaxxeri"?


Nezajima mne jestli je nekdo pro anebo proti vakcine, to by snad mela bejt kazdeho vec. Jediny co chci vedet je: "A co dal?". Dokaze na to nekdo racionalne odpovedet aniz by se choval jako soucasti sekty?
21. 10. 2021 v 16:23Off-line Tarferi  (30/-/-)
Svět se změnil, takže odpověď na tu otázku nebude jednoduchá. V ideálním případě se dostaneme do stavu, že se covid přestane šířit a nebude představovat větší nebezpečí než sezóní nachlazení. V tom horším případě začne mutovat a z opatření se stane taky něco sezóního a počet sezóních iterací, které povedou k tomu ideálnímu případu bude velmi vysoký. Tak to vidím já
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 16:24Off-line Tarferi  (30/-/-)
Ať už k tomu povedou vakcíny, vitamíny, dobře cílená opatření a zodpovědné chování lidí, na tom ve výsledku až tak nesejde
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 16:30Off-line power  (23/180/65)
Tarferi (27/191/72)
nebude představovat větší nebezpečí než sezóní nachlazení
-------------
Nic závažnější než sezónní nachlazení to je od samého počátku. Jsem to prodělal, tak mám osobní zkušenost. Ale chápu, že stádo bez zkušenosti se dá zmanipulovat nejsnadněji, viz. názorná ukázka Tarferi :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
21. 10. 2021 v 16:34Off-line Anonym
Tarferi: vytamíny? :D Snad vitaminy, kdyz uz ne?
A co takhle prestat cenzurovat informace o vcasne lecbe a prestat si*** dezinformace? To by nepomohlo? Napriklad CNN ktery tvrdilo ze Joe Rogan pouzil odcerovac koni proti covidu, ackoli pouzil ivermectin pro lidi. Pak CNN tvrdilo ze to nikdy nerekli ackoli Joe Rogan mel ve svy show jejich "doktora" ktery po minutach mlzeni rekl ze to rict nemeli.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
21. 10. 2021 v 16:42Off-line Peta80  (43/187/-)
Vjáco, tebe mám chuť vzít a hodit tě mezi dav lidí, kterým na COVID někdo umřel, nebo co z něj mají nějaké závažné následky, třeba kdyby ti to "ručně stručně" vysvětlili, tak bys to konečně pochopil...

Tarferi, víceméně s tebou souhlasím, akorát, co jsou to "vYtamíny"? :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
21. 10. 2021 v 16:43Off-line Tarferi  (30/-/-)
Překlep opraven, díky za upozornění. Prevence šíření dezinformací by byla fajn, ale máme tady svobodu slova, kde si každý může žvatlat to své, takže mimo osvěty veřejnosti s tím moc nadělat nejde. Odčervovač proti covidu je celkem zábavná dezinformace :D.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 16:48Off-line Anonym
Tarferi: Ano, opet prokazujes ze ses porad magor kterej si mysli ze nekdo dostal nobelovku ze odcerovac pro kone a to ze siris dezinformace hlavne ty ti porad unika... Hlavne bacha na ventilatory.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
21. 10. 2021 v 16:54Off-line BaseZax  (27/-/-)
Tak tobě to ještě nestačilo? :)

Cituji “ Pomalu ale jiste se blizime ke 3 letum "14 denniho lockdownu"” konec citace.

3 roky? To jsi z budoucnosti? Neni to takhle 1,5 roku, Hm?
21. 10. 2021 v 16:56Off-line Tarferi  (30/-/-)
Jaké dezinformace šířím? Prosil bych to ve svých vlastních slovech/příspěvcích
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 17:00Off-line Peta80  (43/187/-)
Tarferi, co se "svobody slova" týče, i zákl. lidská práva lze omezit, máš to v Listině. A konkrétně u ofiko médií je toto právo omezeno, mědia mají povinnost být objektivní, viz. např. Zákon č. 231/2001 Sb.
"Zákon o provozování rozhlasového a televizního vysílání a o změně dalších zákonů":

"(...)
ČÁST PÁTÁ

PRÁVA A POVINNOSTI PROVOZOVATELŮ VYSÍLÁNÍ A PROVOZOVATELŮ PŘEVZATÉHO VYSÍLÁNÍ

HLAVA I

PRÁVA A POVINNOSTI PŘI VYSÍLÁNÍ PROGRAMU

§ 31
Obsah programů

(1) Provozovatel vysílání a provozovatel převzatého vysílání má právo vysílat programy svobodně a nezávisle. Do jejich obsahu lze zasahovat pouze na základě zákona a v jeho mezích.

(2) Provozovatel vysílání poskytuje objektivní a vyvážené informace nezbytné pro svobodné vytváření názorů. Názory nebo hodnotící komentáře musí být odděleny od informací zpravodajského charakteru.

(3) Provozovatel vysílání je povinen zajistit, aby ve zpravodajských a politicko-publicistických pořadech bylo dbáno zásad objektivity a vyváženosti a zejména nebyla v celku vysílaného programu jednostranně zvýhodňována žádná politická strana nebo hnutí, popřípadě jejich názory nebo názory jednotlivých skupin veřejnosti, a to s přihlédnutím k jejich reálnému postavení v politickém a společenském životě.
(...)"
Zdroj: https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2001-231#p31
21. 10. 2021 v 17:03Off-line Tarferi  (30/-/-)
A jak se naše zákony vztahují na vysílání CNN?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 17:09Off-line Tarferi  (30/-/-)
Alespoň vidíme, jak sis odůvodnil, že tvrzení o svobodě slova je šíření dezinformace :).
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 17:11Off-line Peta80  (43/187/-)
Tarferi, obdobné zákony mají i ostatní státy...
21. 10. 2021 v 17:24Off-line tatrman  (27/-/-)
Zatímto vypadá na postupné ztěžování života neočkovaným. utahování šroubů a zkoušení hranic co ještě snesou si nechat udělat od státního aparátu,jaký protiprávní svinstvo.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
21. 10. 2021 v 17:26Off-line Anonym
Tarferi: "Odčervovač proti covidu je celkem zábavná dezinformace :D."

Tak znova: Vazne ses takovej magor kterej si mysli ze nekdo dostal nobelovku za odcervovac (pro kone)? Nesiris dezinformaci ze ivermectin je odcerovac (pro kone) vsude kam vlezes? Moc casto tu nejsem, ale parkrat sem se tu snazil mit racionalni debatu na tema covid... V zadnym z nich si nesmel chybet.

Proc si lidi berou treba penicillin na cokoli jineho nez na syfilis? Copak se tim neleci jenom ten?
Nebo snad ze by se nektere leky daly pouzit proti vice vecem? To prece nemuze byt pravda, ne?

Proc Ivermectin teda Indie, Japonsko a dalsi zeme proti covidu pouzivaji? Indie dokonce posila ivermectin jako domaci balicek lidem. A najednou tam maji nejnizsi pocet pripadu za poslednich pul roku ackoli maji naockovano sotva 20% populace.
21. 10. 2021 v 17:33Off-line Tarferi  (30/-/-)
"Vazne ses takovej magor kterej si mysli ze nekdo dostal nobelovku za odcervovac (pro kone)? Nesiris dezinformaci ze ivermectin je odcerovac (pro kone) vsude kam vlezes?" - Vážně máš potřebu se do mě navážet?

Ivermektin je širokospektrální antiparazitikum používané v humánní i veterinární medicíně proti parazitickým hlísticím a některým ektoparazitům, jako jsou vši nebo zákožky

https://cs.wikipedia.org/wiki/Ivermektin

https://www.fda.gov/…ent-covid-19

https://www.csarim.cz/…221.pdf.aspx

https://jamanetwork.com/…icle/2777389

https://journals.lww.com/…nt_of.7.aspx

Asi jsem tam k tomu měl dopsat "průmyslový odčervovač", aby bylo jasné, který ivermectin se stal středem dezinformací
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 17:39Off-line Tarferi  (30/-/-)
Podle těch informací je účinná asi až stonásobná dávka a v té jedné studii dopadli stejně ti s ivermectinem jako ti s placebem, další studie zase přišla s tím, že je nějaká středně-jistá možnost (moderate-certainty), že když se budeš cpát ivermectinem s covidem, tak u tebe nedojde ke zhoršení průběhu. Ale je to stále experimentální a považovat to za plnohodnotnou alternativu očkování/jiných medikamentů určených na covid je dezinformace
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 17:39Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jinak pro upřesnění, už na začátku se mluvilo o tom, že se musí vytvořit kolektivní imunita očkováním "VŠECH" (= nejlépe všech, kteří mohou). Jen první na řadu přišli potřební pracovníci, staří lidé a nemocní. A pak se šlo podle věku sestupně. :)

A co se týče demonstrací... to že si demonstruje pár Pepanů z Horní-Dolní je v porovnání se zbytek obyvatel daného státu docela nepodstatné, případně když nejsi číča uzená a sleduješ co se ve světě děje tak se prostě dozvíš, že se sem tam někde demonstruje. Ale když se podíváš podrobněji tak je to srovnatelné s demonstracemi Volného a spol... takže ostuda národa.

Ochrana úst ve vyspělých státech východní Asie funguje běžně, překvapivě tyto státy zvládly pandemii lépe než my... protože je u nich normální, při cestování nosit ochranu úst. Případně, když je jedinec nemocný tak sám nosil ochranu úst aby nenakazil své okolí. :) Je to prostě o lidech. :)

Ano. Existuje i nějaký druh Ivermektinu pro lidi... ale hlavně se to používá pro odčervování skotu.
A ano, lidé si kupují to odčervovadlo a jedí to po tubách.
Je hromada studií které dokázaly, že Ivermektin MÁ nulový vliv na léčbu koronaviru... naopak, lidé si "preventivní" a nadměrnou konzumací mohou poškodit žaludek a mikroflóru v zažívacím traktu.
Díky tomu se uživatelé ivermektinu v US často na veřejnosti pokakávají. :)

Indie je chudá země ve které žije hodně lidí a dost z nich je chudých, je to tropická země kde lidé mají parazity v tělech.
Tím, že užívají Ivermektin se mohou těchto parazitů v těle zbavit a může se jim ulevit... nic víc v tom nehledej. Možná maximálně tak ještě placebo. :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
21. 10. 2021 v 17:42Off-line Tarferi  (30/-/-)
Kdyby si v indii mohli pro všechny dovolit vakcíny, tak posílají vakcíny a ne ivermectin :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 17:44Off-line Anonym
Tarferi: Vidis jakej ses magor
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
21. 10. 2021 v 17:45Off-line BaseZax  (27/-/-)
Né asi... jen by to asi neposílali přímo lidem ale lidi do zdravotnických zařízení.

Ale to těmto lidem nevysvětlíš, je to marný je to marný... je to marný.

Na druhou stranu tady pan Anonym je cestovatel časem, který přišel z relativně blízké budoucnosti... ale proč cestoval jen rok a půl zpět nechápu. :)
21. 10. 2021 v 17:47Off-line BaseZax  (27/-/-)
Hlavně nechápu proč všechno musí Tatar zakládat anonymně. :)
21. 10. 2021 v 17:48Off-line Anonym
BaseZax: Juž na začátku se mluvilo o tom, že se musí vytvořit kolektivní imunita očkováním "VŠECH"

Dalsi magor kterej ani nevi rozdil mezi kolektvni immuntou a immunizaci, Terferi neni to tvuj druhej ucet tady? :D
21. 10. 2021 v 17:53Off-line BaseZax  (27/-/-)
Cituji "Očkování má dvě základní funkce – individuální a kolektivní."

Cituji "Pokud je očkováním chráněna většina jedinců v populaci, nemohou se infekční agens šířit, takže onemocněním nejsou ohroženy ani osoby, které nemohou být z různých důvodů očkovány (věk, zdravotní stav, chronická onemocnění, imunodeficit). Tento stav označujeme jako kolektivní imunitu."

Cituji "u jednotlivých onemocnění je to různě vysoké procento, které se ale nejčastěji pohybuje mezi 85 a 95 %" konec citace

Zdroj:
http://www.szu.cz/…ivni-imunita
Jako použitý zdroj jsem využil Státní zdravotnický ústav... takže bych řekl, že definice je použita správně, nemyslíš?
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
21. 10. 2021 v 18:19Off-line Anonym
Jasne sem na zacatku rikal tohle "Nezajima mne jestli je nekdo pro anebo proti vakcine, to by snad mela bejt kazdeho vec. Jediny co chci vedet je: "A co dal?". Dokaze na to nekdo racionalne odpovedet aniz by se choval jako soucasti sekty?"

Jedinou "odpoved" sem tu dostal ze budeme delat co jsme delali v poslednich skoro 2 letech a budeme doufat ze to nekdy zafunguje a virus to vzda.

Ptal sem se co s tema neockovanejma. Na to nikdo neodpovedel.
21. 10. 2021 v 18:23Off-line Anonym
BaseZax: Jeste stesti ze se kvuli covidu zmenila definice toho co to ockovani znamena, ze? Oznaceni mRNA vakcin za vakcinu, ackoli to s vakcinou nema vubec nic spolecneho, totiz lidem se snizenou mozkou funkci umoznili prakticky na cokoli jenom reagovat slovy "ses blbej antivaxxer" pokud v sobe nechces neco o cemz nikdo nemuze mit ani paru co to za rok, dva, pet, udela, ale tak hlavne ze si podepsal souhlas ze to je experimentalni vakcina a ze dlouhodobe ucinky jsou nezname :D
21. 10. 2021 v 18:25Off-line Anonym
Fakt to bude p***l az se za par let ukaze co to s lidma udelalo a lidi tu budou brecet "proc nas stat neochranil a kez bych se mohl odockovat" :D :D
21. 10. 2021 v 18:29Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jako, docela nechápu s tím proč lidé nesouhlasí s oficiální definicí kolektivní imunity, že by nám ta zpropadená vláda lhala i přes definice?! :D :D

Jinak, význam slova vakcína se nezměnil. Jen existuje víc druhů vakcín - mRNA (která byla vymyšlena už na začátku 90. let minulého století), vektorové, proteinové, inaktinované virové,...

Znám lidi, kteří prodělali koronavirus a mají nějaké následky do dnes - nespavost, migrény, ztráta čichu a chuti (už přes rok :) ), obtíže s dýcháním a nálezy na plicích. :)

Normální léky mají také své vedlejší účinky... například takový paralen má jako jeden z vedlejších účinků smrt. A lidé to do sebe hází jak tiktaky. :)
21. 10. 2021 v 18:30Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jinak, šíříš lži a hoax. Očkovaný jsem a žádný souhlas jsem já a ani nikdo v mém okolí nepodepisovali. Je to již dávno vyvrácený mýtus, takže asi tak. :)
21. 10. 2021 v 18:32Off-line BaseZax  (27/-/-)
A chceš vědět co se bude dít dál?

Máš stroj času, tak se jdi podívat do budoucnosti... anebo uznej, že jsi jouda Pepa z Hodní-Dolní, který neumí ani základní počty a jen se chce vybrečet jak je chudáček utlačovaný. :)
21. 10. 2021 v 18:35Off-line Anonym
BaseZax: Takze mi chces rict ze v CR se ockuji lidi "vakcinou" ktera je schvalena pouze pro nouzove pouziti bez informavaneho souhlasu? :D
21. 10. 2021 v 18:36Off-line Tarferi  (30/-/-)
"proc nas stat neochranil a kez bych se mohl odockovat" - zatímco v současnosti se neočkovaní lidé se zoufale dožadují vakcíny, když leží v nemocnici a litují toho, že zbytečně umírají na nemoc, proti které měli možnost se chránit a odmítli ji...

https://www.reddit.com/…dsAteMyFace/
21. 10. 2021 v 18:38Off-line Anonym
Tarferi :D :D :D TWL tak ted si to zabil D: :D :D :D bozinku :D :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
21. 10. 2021 v 18:43Off-line Tarferi  (30/-/-)
No ale ty argumentuješ tím, že očkovaní budou litovat očkování a to jakože trapné není? Je to stejný typ argumentu, jen s tím rozdílem, že se toho pravděpodobně nedočkáme (bych se klidně vsadil), zatímco úplně ignorují to, co se doopravdy v reálu děje
21. 10. 2021 v 18:44Off-line BaseZax  (27/-/-)
Ale budu hodný a prozradím ti co se bude pravděpodobně dít dál. :)

Vzhledem k tomu, že existují kokosáci jako ty, kteří se svou neohleduplností ke kolektivu cítí být dotčeni na svých právech a natruc budou kolem sebe kopat, křičet a dělat vše jiné než je doporučeno odborníky... se toho jen tak nezbavíme. :)

Existuje nějaká pravděpodobnost, že ten vir zmutuje... jaká? Nikdo neví.
A pak už je to jen jednoduchá pravděpodobnost. Čím víc lidí se nakazí, vím větší kumulace pravděpodobnosti, že vznikne alespoň jedna mutace, je. A nikdo ti neřekne jestli bude silnější anebo slabší. Bude nějaká.
Třeba bude slabší a stane se z toho jen "normální chřipka".
Třeba bude ta mutace silnější a budeme teprve tam kde slunce nesvítí. :)

A co bude dál s ochranou úst?
Jsme v době kdy cestovat po světě je jednoduché, globalismus.
Všechny normální státy by si měli vzít příklad z vyspělých států na východě Asie. Když cestuji někam daleko tak si vezmu nějakou ochranu úst. Proč? Protože naše imunita není uzpůsobena na běžné nemoci tam a jejich na ty naše. Jako příklad stačí uvést faraonovo prokletí nebo fakt, že když ty dostaneš malárii tak ji budeš snášet daleko hůř než lidé kteří žijí v oblasti kde malárie je. Protože je to pro tvoje tělo něco nového.
Jsi nemocný a musíš jít hromadnou dopravou anebo do práce? Vem si ochranu úst jako oni, abys minimalizovat pravděpodobnost, že někoho nakazíš.

Ale žijeme v době, kdy pokrok jde stále dopředu a za to bychom měli být vděční. Takže vývoj léků a vakcín bude trvat chvíli. :)
21. 10. 2021 v 18:48Off-line BaseZax  (27/-/-)
V US je tohle docela velké téma, někteří lidé dokonce vytvořili jak to jen nazvat "registr litujících antivaxerů"?

Američané dost často vše dávají na sociální sítě, takže je vše krásně dohledatelné jaké měli názory a jak se ten názor měnil, když onemocněli do doby než natáhli bačkory. :)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 18:48Off-line Anonym
Tarferi: Fakt si opet potvrdil ze ses soucasti covid sekty... protoze ta story mladych a zdravych lidi umirajici na covid prosici o vakcinu v Alabame te "doktorky" kterou prevazlo tisice medii po celym svete byla vymyslena. Stejne jako treba ta dalsi doktora z preplneho ER ktera byla ve skutecnosti veterinarkou, stejne jako ta story o tom jak Oklahome lidi se strelnym zranenim musi cekat frontu protoze se lidi predavkovaji ivermectinem a media pak musela vydat korekce... Stejne jako treba nedavno New York times musel vydat dalsi korekci kde tvrdil, ze skoro milion deti bylo hospitalizovano s covidem, pricemz realny cislo bylo 63000 :D :D :D


Jestli temhle pribehum fakt veris tak ses neskutecnej p*****c a fakt se nedivim ze se chovate jak se chovate... :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
21. 10. 2021 v 18:48Off-line Fgjk  (21/195/90)
Anonym je teda odborník na vše a všemu rozumí a jenom on zná pravdu..proč se tedy bojí mRNA vackcíny? Že by to byl nějaký Vajceslav, co skončil osmičkou a neví co to je?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
21. 10. 2021 v 18:51Off-line Anonym
BaseZax: Kdyz se das dohromady s Tarferim, tak dohromady budete mit kolektivni IQ na urovni mych 14 dnu starych brambor ktery mam v lednici :D

To ze se lidi pokakavaji na ulici v USA kvuli ivermectinu je fakt taky PECKA!
21. 10. 2021 v 18:52Off-line Anonym
Fgjk: Vic se bojim psychopatu typu Tarferi a BaseZax kteri jsou schopni ve*** cemukoli pokud to potrvdi jejich ideologii :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
21. 10. 2021 v 18:53Off-line power  (23/180/65)
Fgjk (18/195/90)

Zajímavé, že když je to mRNA tak dokonalé, že za to nikdo nenese odpovědnost a garance - výrobce, zdravotnictví ani stát.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
21. 10. 2021 v 18:53Off-line Tarferi  (30/-/-)
O tom co zmiňuješ nevím. Pokud je to něco co jsem zmínil já, dej odkaz. Já dávám odkazy na to, co jsem přečetl, na tom redditu je plné facebookových profilů, kde majitel profilu postuje antivax argumenty (podobné jako vy tady), a postupem času tam prosí o modlení, že jde na ventilátor.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 18:54Off-line Fgjk  (21/195/90)
Vjaceslave a víš vůbec jak taková vakcína funguje nebo jen plácáš zase tyhle alibistický kecy?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
21. 10. 2021 v 18:56Off-line Tarferi  (30/-/-)
21. 10. 2021 v 18:57Off-line Anonym
Fgjk: Urcite mi to vysvetlis cukrousi :D
21. 10. 2021 v 18:57Off-line power  (23/180/65)
Anonym
Fgjk: Vic se bojim psychopatu typu Tarferi a BaseZax kteri jsou schopni ve*** cemukoli pokud to potrvdi jejich ideologii :D
------------------------------------------

Tarferi věří kdejaké blbosti. Kdyby mu nabulíkovali, že nejlepší prevencí proti vážnému průběhu je vyskočit z okna destátého patra, tak z toho okna skočí :-)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
21. 10. 2021 v 18:57Off-line Tarferi  (30/-/-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 18:58Off-line Tarferi  (30/-/-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 18:58Off-line Tarferi  (30/-/-)
Troly nekrmíme, jinak se jich nezbavíme :).
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 18:59Off-line power  (23/180/65)
Fgjk (18/195/90)
Vjaceslave a víš vůbec jak taková vakcína funguje nebo jen plácáš zase tyhle alibistický kecy?
-----------------------
Vzhledem k distancování se od veškerých garancí funguje evidentně dost blbě.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
21. 10. 2021 v 18:59Off-line BaseZax  (27/-/-)
Kámo, to bylo tak vtipné až jsem z toho chytil rakovinu. Hahaha.

Ale dobře, oplatím ti stejnou mincí. Ty máš IQ sotva jako učitel tělocviku... anebo dva hlídači? Takže sotva 1? :)

Jinak si nejdřív něco zjisti, ale ano. Hlupáci konzumující Ivermektin pro koně (často se v US prodává v tubách například s jablečnou příchutí :)), protože to v nějaké internetové skupině doporučil nějaký DOKTOR... se občas pokakávají.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 18:59Off-line Fgjk  (21/195/90)
Žádnou cukrouš nejsem. Jsem hořkej jako fernet (proto to "f");-)

Tak co Vjaco? Jak to je s tou mRNA vakcínou?
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
21. 10. 2021 v 19:00Off-line power  (23/180/65)
Tarferi (27/191/72)

Nějaké redit dezinformace a ještě k tomu v přiblblé angličtině nikoho nezajímají.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
21. 10. 2021 v 19:02Off-line BaseZax  (27/-/-)
https://www.reddit.com/…anCainAward/

https://www.sorryantivaxxer.com/
- tenhle web je docela zajímavý. :)
To je něco jako ta databáze již mrtvých antivaxerů. :)
21. 10. 2021 v 19:04Off-line Tarferi  (30/-/-)
Paní doma baštila ivermectin a až ji hospitalizovali, tak ji ho nechtěli dát a ona je žalovala. U soudu vyhrála a dostala mega dávku, která ji patrně moc dobře do budoucna neudělá :D.

https://www.reddit.com/…at_home_got/

https://www.chicagotribune.com/…u-story.html
21. 10. 2021 v 19:08Off-line Fgjk  (21/195/90)
Tak co ten Vjaco?
Tipnu si, že teďka projíždí google a snaží se najít odpověd, jak funguje...jasně, že to našel, ale nechápe to...a vysvětlit to nechce, protože se bojí, že by vypadal jako p*****c...ale Vjaco to se bat nemusíš...prostě sem hoď, co jsi našel a společně si to rozebereme;-)
21. 10. 2021 v 19:08Off-line Tarferi  (30/-/-)
Baštil ivermectin, zemřel na covid :D.

https://www.reddit.com/…aking_horse/
21. 10. 2021 v 19:09Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jinak... s antivaxery je občas zábava. Ale vzhledem k tomu, že jsou často jako přes kopírák se za chvilku omrzí. :)

Většina z nich má sotva učňák (někteří se překonali a mají dokonce i střední s matu***ou! :)), často voliči nějakých extrémistických politických uskupení případně pak ezo lidičky, kteří věří, že vidí narušenou auru očkovaných (anebo na to, že se očkování přenáší pohlavním stykem)... no prostě lidi s IQ tykve. :)
21. 10. 2021 v 19:10Off-line Tarferi  (30/-/-)
Já ti nevím, odkazy které sem dávám většinou obsahují odkaz na článek nějakého alespoň trochu důvěryhodného zdroje
21. 10. 2021 v 19:12Off-line Anonym
BaseZax: Tenhle web je zajimavy...je databaze mrtvych vaxeru https://openvaers.com/covid-data, narozdil od ty tvy stranky to ale ma realny data a neni to "neco jako"
21. 10. 2021 v 19:13Off-line Anonym
Tarferi: Ty ses ale kus neuve***elnyho k****na kterej mne dokaze vzdycky nasrat.. .gratuluju
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
21. 10. 2021 v 19:15Off-line BaseZax  (27/-/-)
No, možná je potřeba se nad tím zamyslet trošku jinak. Většina lidí vyspělé části světa se nechala očkovat, někteří ze zdravotních důvodů nemohou anebo jim to zatím nebylo doporučeno.
A pak je tu určitá část obyvatel, kteří věří tomu, že do nás rvou čipy, že jsou v rouškách červi, že nás chtějí vakcínou sterilizovat... že je to experimentální vakcína (již vyvrácený hoax: https://www.denik.cz/…akcinou.html ).

Není to naopak? Nejsou antivaxeři sekta šířící mezi sebou konspirační teorie? :)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 19:30Off-line BaseZax  (27/-/-)
... ale přeci-jen ti antivaxeři budou určitě vzdělanější a moudřejší než vědci a lékaři pracující v daném oboru celý život. :)
Sice sami mají jen vysokou školu života, ale jejich selský rozum a to, že si občas umí dát jedna a jedna dohromady jim ke všemu stačí! A když na to nepříjdou sami, tak mají přeci svého vůdce, vůdce jejich sekty pana Volného! A to je přeci erudovaný člověk na správném místě, který se umí postavit za zájmy normálních lidí!

Ten taky sám přišel přeci na to, že se covid přidává do paliva letadla a pak se tím krouží nad městy aby se dělala uměle pandemie!
https://www.irozhlas.cz/…03051712_ban
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 19:30Off-line Anonym
BaseZax: Na svete jsou tri skupiny lidi is IQ pod 90, kteri si skutecne mysli to so si myslis, ze si mysli. Pak mas lidi s normlanim IQ kteri si mysli co jim media reknou ze si maji myslet a pak mas lidi s nejvyssim IQ ktery dokazi myslet hlavou a udelat si vlastni nazor aniz by si mysleli ze ve vakcinach jsou cipy, jenom jim ty cisla nesedi :)

Nebo mi snad chces rict, ze lidi s PhD si mysli ze jsou ve vakcinach cipy? Fakt se nad sebou zamysli, pokud ses toho vubec schopen.
https://www.msn.com/…d/ar-AANjRHh
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
21. 10. 2021 v 19:35Off-line Anonym
Tady nazorne ukazuje jaka jste skupina d***lu, no... ikdyz vam clovek da odkaz na MSM ze lidi s PhD nechteji covid vakcinu vic nez jakakoli jina skupina lidi, tak si proste pojedete dal svoji obohou a chrou hru na cipy a ze covid vakcinu nechteji jenom hlupaci :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
21. 10. 2021 v 19:42Off-line BaseZax  (27/-/-)
Khalo, ne. To si pleteš. :)
Oba dva (jak Peková tak Flégr) jsou extrémy. A ani jeden z nich neměl ve svých tvrzeních pravdu.

Koronaviru jsme se podle ní měli zbavit do Vánoc... až na to, že vůbec. Měly to být Vánoce minulý rok a stejně tady mrška malá (myšleno ten koronavirus) pořád s námi je. :)
A ulice a chlaďáky plné mrtvých lidí jsme tu taky neměli. :)

Prostě jen dali v médiích šanci dvou pomatencům... jen kvůli sledovanosti. :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 19:42Off-line Tarferi  (30/-/-)
Já ti nevím, ale to, co Peková hlásala hlásala jako absolutní nezpochybnitelnou pravdu a ne jako názor
21. 10. 2021 v 19:43Off-line Anonym
BaseZax: V cem nemela pravdu Pekova? Dokazes uvest aspon jeden konkretni priklad? Asi ne, ze?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
21. 10. 2021 v 19:47Off-line BaseZax  (27/-/-)
Ehm... třeba v tom čem jsem napsal?
https://www.reflex.cz/…prirody.html

Zmizel ten vir? Ne, nezmizel. Podle ní měl slábnout... a ejhle, to se taky nestalo. :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 19:47Off-line BaseZax  (27/-/-)
A pro jistotu... do dnes se neví jestli ten virus pochází z přírody anebo z laboratoře. Neví se to. :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 19:50Off-line Tarferi  (30/-/-)
Ještě nejsou vánoce, doufejme že se to vyplní :). Na druhou stranu pokud bych si mohl přát něco k vánocům, byl by to Babiš ve vězení :).
21. 10. 2021 v 20:01Off-line BaseZax  (27/-/-)
Cituji "... už víme, že každá vlna byla způsobena novým jiným virem a nemají nic co dočinění s tím jarním" ... blah, blah. Jasně, takže takové to "Né, já jsem se nespletla, jen jste mě špatně pochopili."
A proto říkala, že roušky jsou už zbytečné a tak dále a tak dále. Prostě se sekla a neuměla ani uznat chybu. :)

A kdyby tady řídilo víc druhů kmenů "koronavirů", tak by se o tom asi mluvilo víc ve světě, ne? :)
Anebo jsou ve světě líní a tak všechny tyhle označují sumarizací jednoho toho "původního?" :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 20:02Off-line Anonym
BaseZax: Ta puvodni varianta viru zmizela v lete 2020. Ted na svete prevlada Delta a presto se porad ockuje proti te puvodni verzi viru.
21. 10. 2021 v 20:02Off-line BaseZax  (27/-/-)
No jak tak koukám na tu dnešní dobu... musím uznat, že naši předci byli asi v určitém ohledu moudřejší. Jinak bychom do dnes tady měli pravé neštovice, dětskou obrnu,... a tak dále. :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 20:05Off-line Anonym
BaseZax: Tvoje arogance a namyslenost je fakt k smichu. Vcera NIH napriklad potvrdilo ze financovalo gain of function a kombinaci vicero viru dohromady ve Wuhanu, coz opet usvedcuje ze vas vudce sekty Fauci lhal.

https://twitter.com/…395508858880
21. 10. 2021 v 20:05Off-line BaseZax  (27/-/-)
Cituji "... už víme, že každá vlna byla způsobena novým jiným virem a nemají nic co dočinění s tím jarním"
Je to virus, ano, mutuje. Ale to neznamená že se změní úplně A NEMÁ NIC CO DOČINĚNÍ S TÍM PŮVODNÍM. Takhle to prostě nefunguje. :)

Řekl bych ti, koukni se na data nakažených - hospitalizovaných - zemřelých. Ale stejně bych tam neviděl to co máš. :)

Ale třeba:
UK: https://www.worldometers.info/…/country/uk/
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 20:07Off-line MxP  (22/185/80)
Nikdo neřikal že to bude jenom 14 dní
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 20:07Off-line BaseZax  (27/-/-)
Khalo; jak to chceš ošéfovat? Noo... napadá mě třeba taková kolektivní imunita? :)
21. 10. 2021 v 20:10Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jinak ano, máš tu očkování. A podle dat se ukazuje, že očkování stále nějak dostatečně chrání i proti nově vzniklým mutacím. :) Takže to stále je efektivní způsob ochrany.

Lidé, kteří se odmítají očkovat jsou prostě riziková část společnosti. :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 20:12Off-line Anonym
BaseZax: Ano, ty ses clovek kterej si dokaze udelat svuj nazor a k***icky premyslet! Proto tu neustale meles neco o tom ze ve vakcinach jsou cipy ackoli tohle nikdo nerika, tvrdis ze jenom hlupaci se neockuji ackoli sem ti dal odkaz na MSM (asi neumis anglicky, ze) ve kterem jsou zavery studie ze lidi s PhD maji ke covid vakcine nejvetsi neduveru.

Sice vakcinu ktera pouziva naprosto jinou technologii nez jakakoli vakcina predtim srovnavas s vakcinama na kterych se pracovalo mnohdy i desetileti, ale to je jedno... ty ses prece ten chytrej co vsechno vi, vsechno zna...

Prece kazdej vi ze mainstream je to nejlepsi z nejlepsiho ne? D:
21. 10. 2021 v 20:16Off-line MxP  (22/185/80)
Anonyme, viděl jsem lidi jako je Porodní bába co mluví o vakcínách a o tom jak to šíří přes 5G vysílače. Titul má, ale to nezajišťuje inteligenci
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
21. 10. 2021 v 20:16Off-line Anonym
BaseZax: Kam se na nejakyho 25-letyho usmrkance hrabou lidi kteri studovali cely zivot, ze?

btw. ted na Twitteru je v top trending Tweetech #FauciLied :D Jak se s tim vase sekta vyporada? :D
21. 10. 2021 v 20:17Off-line Anonym
MxP: Porodni baby maji PhD? Aha :D Ty ses jeste hloupejsi nez sem si myslel :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
21. 10. 2021 v 20:19Off-line BaseZax  (27/-/-)
Anonyme... ujasníme si pojmy a dojmy.
Já jsem čip zmínil jednou (teď podruhé) a ty pro změnu pětkrát - jen hezky zmáčkni CTRL - F napiš to slovo a uvidíš. :)
Takže kdo tady pořád něco o tom mele, hm? :)

První moderní (tohoto století) větší epidemie SARS byla již v roce 2002
Viz: https://en.wikipedia.org/…ARS_outbreak

Následně byl třeba MERS v roce 2012
Viz: https://en.wikipedia.org/…ome_outbreak

A teď tu máme SARC-CoV-2 z roku 2019.
2019-2002=17 let. Tolik let zkoumali různé druhy virů... proč? No aby mohli případně udělat v budoucnu vývoj vakcíny rychleji. :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 20:20Off-line Anonym
BaseZax: Myslim ze tu celkem effektivne demonstrujes ze vubec nevis ktera bije... proto dotoho musis tahat veci ktery vubec nikdo nerekl... jako cipy, 5G a podobne, coz dokazujes i tim ze to srovnavas s jinynejma vakcinama ackoli tohle s jinejma vakcinama nema nic spolecnyho a ani se to tak nechova. Je mi te trochu lito no :)
21. 10. 2021 v 20:23Off-line BaseZax  (27/-/-)
K tomu článku, nemám náladu to moc pročítat... ale ne všechny univerzity jsou dostatečně... kvalitní; řekněme si to slušně. :)
A je to online šetření... ověřovali si nějak vzdělání? :)

Jako vystudovaný statistik bych se na tu studii musel podívat, ale to, že někdo má vystudovaný doktorát z kdo ví čeho (filozofie, gender studie, umění... a tak dále) nemusí znamenat že sežral moudrost celého světa.

A já jsem mluvil hlavně o našich antivax, jako jsi ty, Dutohlav.
21. 10. 2021 v 20:25Off-line Anonym
BaseZax: Problem je v tom ze oni nevytvorili vakcinu aby vylecili virus, ale stvorili virus pro vakcinu :) Ale nemyslim si ze mas mozkovou kapacitu cokoli objektivne vyhodnit a dat si veci dohromady... (treba ten posledni dopis NHI - kterej si asi nedokazes ani precist, protoze je v anglictine).
21. 10. 2021 v 20:26Off-line Anonym
BaseZax: Zatimco ty si ho se svym studiem statistiky sezral, co? Kam se hrabou na tebe lidi co studuji celej zivot biologii, chemiii a dalsi obory... :D
21. 10. 2021 v 20:27Off-line MxP  (22/185/80)
Jo jo, stvořili virus, země je placatá, gravitace je jenom výmysl fyziků. A víra je věda
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 20:27Off-line BaseZax  (27/-/-)
Já jo! Ty jsi mi to nandal, tak jsem 25-letý usmrkanec. A ty jsi co? Pepa z Horní-Dolní, který se za sebe a své názory stydí a raději zakládá všechny dementní témata v poradně anonymně. :) Protože umět si stát za svým názorem je něco... nepředstavitelného, že?

Vakcína je pořád vakcína. To, že pokročila doba a existují i nové způsoby je jen prostě pokrok. Být vývoj lidstva podle tebe... tak byla ukamenován hned první pračlověk který chtěl vyrobit pazourek "Protože to tady nikdy předtím nebylo a nemá to nic společného s těmi kameny a klacky co jsme tu měli do teď!"
21. 10. 2021 v 20:29Off-line BaseZax  (27/-/-)
Kámo, ty jsi p**a uzená. Vakcína neslouží k léčbě. Léky slouží k léčbě. Vakcína je prevence. :)
21. 10. 2021 v 20:29Off-line Anonym
BaseZax: Ja jsem ockovanej proti vsemu co se pouziva po desitky let, bylo k tomu provedeno dostatek objektivnich studii a vsechny nezadouci ucinky jsou zname, coz se o covid vakcine rici neda... napriklad zanet srdce a menstruacni problemy vubec nebyly deklarovany jako vedlejsi ucinek, presto se ta spojitost nasla... ale opet jsme u toho ze nejakej statistik kterej si mysli ze vi uplne vsechno narozdil od lidi z oboru, to vi rozhodne lepe.

Asi tezko budu antivaxxer ty vygomovany pako, co?
21. 10. 2021 v 20:30Off-line BaseZax  (27/-/-)
Khalo: Už jen ten vzhled stránky vypadá jak z počátku roku 2000 anebo pak z konspiračních webů... náhoda? Nemyslím si. :)
21. 10. 2021 v 20:30Off-line MxP  (22/185/80)
Anonyme, 99 biologů říkají že kovid je nebezpečnej, a pak je tu jeden biolog co řekne, že tomu tak není, a ty tomu tak věříš. Takže protiargument. Kam se hrabou lidi co studují celej život biologii a ty je ignoruješ
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 20:30Off-line Anonym
MxP: Tak kdyz to rika nekdo kdo si mysli ze porodni baby maji PhD :D :D :D :D Ty ses ale hlavicka, vid? :D
21. 10. 2021 v 20:31Off-line Anonym
MxP: O malarii si vsichni mysleli ze pochazi z bahna... az na dva vedce kteri prisli na to ze malarii prenasi kamari... fakt se jenom ztrapnujes clovece.
21. 10. 2021 v 20:32Off-line BaseZax  (27/-/-)
Pepo, musím tě zklamat... znovu se pleteš. :) Na trapnost tu máme tebe... v tom vedeš na celé čáře. :)
21. 10. 2021 v 20:33Off-line Anonym
Tak pokud nekdo ani nevi jak je to s malarii tak o cem se tu muzeme bavit :D
21. 10. 2021 v 20:34Off-line BaseZax  (27/-/-)
Vše má svůj řád a pravidla. Antivax sekta jsou dementi, konspirační web poznáš už podle horní části webu... vrána k vráně sedá. :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 20:35Off-line BaseZax  (27/-/-)
Zato ty, Pepo... ty víš všechno nejlépe, protože Váš Vůdce, pan Volný, Vám to vše sdělí! :) Ale rychle.... než to smažou a zakážou!
21. 10. 2021 v 20:40Off-line MxP  (22/185/80)
Anonyme, to že se našel moment v historii kdy menšina vědcu měla pravdu, neznamená, že tomu je i teď. Také to co jsi řekl nejspíše byla spekulace že to muže pochazet z bahna, proto dělali na to výzkum aby zjistili jestli tomu tak je, snažíš se mě znevažovat, abys nemusel brat tento moc dobry argument v potaz. V to co věříš, je pouze tvá víra v tézi, kterou plácnul někdo a ten někdo jde proti mnohem většímu množství odborníků.
Argumentovat tu jako nějakej znalec a biolog je uplnej nesmysl když jsi jen jouda bez odbornych znalostí steině jako já.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
21. 10. 2021 v 20:41Off-line Anonym
BaseZax: Mezitim ty demente si odkazoval na "neco jako databazi antivaxeru" ktera vypada jako kdyz ho udelal nekdo s IQ 60 v 90 letech... :D Takovyho magora jako ty poznat v realnym zivote musi bejt fakt poteseni :D
21. 10. 2021 v 20:42Off-line BaseZax  (27/-/-)
Peterková královnou? ... a máš na mysli tu dětskou lékařku ze Slaného? :)
A já myslel že královnou jsi ty, Khalo. :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 20:43Off-line Anonym
MxP: Twl, s nekym jako ty muze souhlasit jenomom takovy mimoni jako BaseZax (asi beze sexu). Stary moudro rika ze vetsina lidi bude radsi s vetsinou nez aby byla spravne :D
21. 10. 2021 v 20:43Off-line BaseZax  (27/-/-)
Hele, Pepo. Chtělo by to taky trošku slušnosti. Zatím tu jen dokazuješ svou ubohost tím, jak všem nadáváš do magorů, dementů a tak dále. :)

Jinak, dokaž nám svou mužnost, seber koule z kabelky a vystup ze své anonymity, dědo. :)
"Reveal your secret!" :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 20:45Off-line BaseZax  (27/-/-)
Mladík, haha. :D Ty umíš ale potěšit muže. :D
(Za to ti dám souhlas, haha :D)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
21. 10. 2021 v 20:45Off-line Anonym
MxP: V jednom mas pravdu, ses jouda bez znalosti kterej si tu notuje se "statistikem" o biologii :D :D :D :D :D D: D: To proste nevymyslis :D
21. 10. 2021 v 20:46Off-line BaseZax  (27/-/-)
Plést si statika a statistika umí jen náš jouda, Pepa. :)

Zato ty jsi sežral moudrost celého světa... až na to že vůbec.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 20:50Off-line BaseZax  (27/-/-)
Klaho, ne, Znovu nemáš pravdu. :)
Vy nejste většina, ty jste ta menšina. :) Neočkovaných lidí je méně než těch očkovaných... když by jsi chtěl dělat podíl (ne)očkovaných lidí ve společnosti, tak bys měl správně upravit jmenovatel zlomku o ty věkové kategorie, které se ještě neočkují a o ty, kteří nemohou (ze zdravotních důvodů).
Což ve výsledku znamená, že je vás vážně menšina. :)
21. 10. 2021 v 20:51Off-line Anonym
BaseZax: Preklep... asi sem ti moc fandil, protoze i ten statik narozdil od statistika je aspon k necemu... Statistika se da pouzit jak se to zrovna hodi :D
21. 10. 2021 v 20:53Off-line Anonym
Khalo: Tak muzeme se klidne vsadit ze BaseZax, MxP a Tarferi jsou levicovi liberalove. Jak se rika, liberalism is a mental disorder, coz se tu tak nejak opet potvrdilo :D
21. 10. 2021 v 20:54Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jistěže, protože statistika je v tvých očích jen tabulka a nějaký graf... sem tam vydělené číslo ale jinak nic.
Alespoň drž hubu když o ničem nevíš, jo? :) Statistika-data science je dnes jeden z nejvíc prestižních oborů. :)

Já ti taky neříkám, že jsi jako vyučený zedník na hovno... když i tvoje názory jsou postavené na chabých základech. :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 20:55Off-line Anonym
BaseZax: "Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.”

Sem rad ze aspon v tomhle mas jasno a hrde se hlasis ke svemu vlastnimu druhu.
21. 10. 2021 v 20:55Off-line Tarferi  (30/-/-)
Má ta Peková i nějaký dohledatelný výzkum ohledně covidu, který prošel recenzí lidí z oboru, nebo jen nalévá médiím? Chtěl bych si o tom přečíst něco víc
21. 10. 2021 v 20:56Off-line BaseZax  (27/-/-)
Pepo, ty jsi znovu tak vtipný, až jsem z toho dostal znovu rakovinu. Hahaha.
Jasně, levicový liberál. Ty jsi mi ale vtipná.
21. 10. 2021 v 20:57Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jo, to ti nikdo nepoví. :)

Stejně to vše dělala jen proto aby se dostala do politiky. :)
21. 10. 2021 v 21:00Off-line Anonym
BaseZax: Zatimco Pfizer inkasoval na covid vakcine $33 millard dollaru a ocekvava ze spolecne s Modernou mu to vynese $95 milliard pristi rok z cisteho dobra a lasky pro tebe :D :D


"buT tHe vAcCinE iS fReE!"
21. 10. 2021 v 21:01Off-line BaseZax  (27/-/-)
Na druhou stranu... možná by ve výsledku bylo i lepší, kdyby se o tom rozhodlo tady. Kdo ví na co ti naši géniové ve vládě zase příjdou. :)
21. 10. 2021 v 21:04Off-line BaseZax  (27/-/-)
Okay... a souvislost s tím předešlým je jaká? :)

Prostě jsi jen závistivě vyblil, že nějaká společnost plná vědců a lékařů si umí vydělat peníze?
A ty budeš stále nikdo? To je to co tě na tom všem trápí? :)
Kdybys nebyl taková p**a uzená a k tomu ještě arogantní tak bych tě asi i politoval. :)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 21:05Off-line BaseZax  (27/-/-)
Hmm. To je otázkou, jisté však je... že vždy se najde nějaká část lidí, která by se cítila dotčeně a uraženě. :)
Kompromisní řešení by se asi nenašlo.
21. 10. 2021 v 21:09Off-line BaseZax  (27/-/-)
... tolik kolik státní rozpočet snese. :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 21:17Off-line Anonym
BaseZax: A co rikas na to ze Pfizer zamerne lhal o pouzivani lidskych embryii k testovani covid vakcin, coz byla informace kterou se Pfizer snazil zabranit aby se dostala na verejnost? :D

Takova hlavicka jako ty by to vydavala urcite za konspirace, ze? Nebo to vydava za konspirace i ted protoze mu o tom nenapsali na idnesu? :D
21. 10. 2021 v 21:18Off-line Tarferi  (30/-/-)
Kde o tom psali? Tohle mi uniklo
21. 10. 2021 v 21:19Off-line BaseZax  (27/-/-)
Tebe to ještě baví? :)

I tady s královnou Khalo (neber to špatně, občas jen rád rýpu :D) jsme už udělali takové to závěrečné hihi, haha. :)
21. 10. 2021 v 21:19Off-line MxP  (22/185/80)
Anonyme, víš hovno, tak tu přestaň s tou šaškárnou. Je to jako u piva křičet "ja ho mam většího" když nevíš velikost ostatních
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 21:20Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jinak jsem o tom taky neslyšel... mám pocit, že v US se nějakou dobu používala embrya na výzkum kmenových buněk, ale nechci lhát. :)
21. 10. 2021 v 21:22Off-line BaseZax  (27/-/-)
... takže Její veličenstvo bude dělat okurkový salát? :D
21. 10. 2021 v 21:23Off-line Anonym
21. 10. 2021 v 21:24Off-line Anonym
Vy jste ale hrozni k***ti, co? :D Chcete dukaz, ani se na nej nepodivate ale hlavne minusuje sotva to sem dam.. co za bandu k****nu se takhle muze chovat :D
21. 10. 2021 v 21:25Off-line Tarferi  (30/-/-)
Jsou k tomu i nějaké zdroje, nebo je to video jediný materiál k této informaci? V popisu je tam jen odkaz na donate a odkazy na follow sociálních sítí
21. 10. 2021 v 21:25Off-line BaseZax  (27/-/-)
Náhodou, já jsem si to rozklikl a uložil jsem si to do "přehrát později"... a ještě jsem ti ani mínusko nedal. :)
21. 10. 2021 v 21:28Off-line Anonym
Tarferi: A co treba se na to video podivat?
21. 10. 2021 v 21:29Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jinak... abych ti odpověděl "co za bandu k****nu se takhle může chovat". Ty se chováš úplně stejně a ještě hůř (protože si zase stěžuješ a kopeš kolem sebe). :) Napsal jsem sem sloh a hned jak jsem to zveřejnil tak už jste klikali na "nesouhlasím" jako o závod a to jste si to ani nemohli stihnout přečíst.. Takže... ticho tam. :)
21. 10. 2021 v 21:29Off-line Tarferi  (30/-/-)
Tak pokud někdo mluví o zveřejněných emailech, tak bych si ty emaily taky rád přečetl ale nikde je nemůžu najít, takže širší souvislost než to video nemám. A to je nedostačující
21. 10. 2021 v 21:32Off-line Anonym
Tarferi: :D :D Pochopitelne :D :D
21. 10. 2021 v 21:33Off-line MxP  (22/185/80)
Jo jo takovehle videa jsem viděl, pak jsem hledal jejich jmena a nasel jsem tu porodní babu co měla diplom.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 21:33Off-line Anonym
Tarferi: Ty ses zijici meme clovece :D
1+1 = 2.

Source???

Here...

NO NO NO NO... not that one :D
21. 10. 2021 v 21:33Off-line MxP  (22/185/80)
Tu co jsi poslal je taky skusně dojebaná, prej ve vakcinach jsou potraceny děti, tak jistěě, a čip tam nenašla?
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 21:35Off-line MxP  (22/185/80)
Vole, nemáš vzdělaní na to vědět jak funguje vakcína, tak tu neved dlouhou hadku. To jsem se naučil nedávno, proc debatovat o vakcinach, když o tom ani jedna strana popravdě neví nic víc, než jen to co mají u článků
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 21:36Off-line Anonym
MxP: Vubec nevim o jaky porodni babe s PhD mluvis ale asi ti to dava v ty makovicce smysl
21. 10. 2021 v 21:36Off-line Tarferi  (30/-/-)
Moje otázka zněla "Kde o tom psali?"

Pokud je to video jediný zdroj, tak o tom nikde nepsali, jen o tom natočili video
21. 10. 2021 v 21:37Off-line Anonym
MxP: Hlavne ze ty nejses dojebanej :D
21. 10. 2021 v 21:38Off-line BaseZax  (27/-/-)
Vidíš? Tak mladý a tak vyzrálý. :)

Nikdy jsem neřekl, že vím jak funguje vakcína a že rozhodně vím, že to nemá žádné závažné vedlejší účinky... blah, blah.
Já naopak věřím, že vědci a lékaři kteří vystudovali příslušné věci a pracují v daném oboru... jsou ti, které je v tomto případě dobré poslouchat. :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 21:39Off-line Anonym
Jste proste banda kterenu kterym ikdyz clovek prehodi whistleblowera kteryho ani pres veskerou snahu "fact-checkeru" nemohli sundat z Youtube, tak vam to proste stacit nebude proze si porad budeme myslet. Tak si vzajemne polibte p***le a usmivejte se u toho.
21. 10. 2021 v 21:41Off-line Tarferi  (30/-/-)
Na youtube je mnoho ještě více ujetějších věcí, které nikdo nesundal...
21. 10. 2021 v 21:43Off-line BaseZax  (27/-/-)
Hele, diskuze se tady už uklidnila a všichni se tak nějak spokojeně odebrali do pryč. Ale ty ne, ty jsi se musel vrátit a hodin granát na druhou stranu bojiště. :)

A když dostaneš jednoduchý úkol - dej písemný zdroj, ještě lépe víc než jeden, tak zase kolem sebe kopeš, nadáváš lidem do band k****nů a jsi naštvaný. :)

Jak moc člověk musí v životě být neúspěšnou troskou aby se takhle choval? :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 21:51Off-line Anonym
BaseZax: Rikam polibte si p***le, jste fakt banda trapnejch ubozaku, ktery vi hovno jenom melou dokola nejaky kraviny o tom ze tam jsou cipy a 5G a ja nevim co vsechno, p***om ani nedokazete rozpoznat ani jaky jsou rozdily mezi vakcinama protoze si mysliste ze vsechny jsou stejny kdyz tomu nekdo tak zacne rikat.

Vakciny sem tu resit ani nechtel, rikam sem ze to je kazdyho volba. Ptal sem se "A co dal"? Ockovani se vydavalo na zacatku za dobrovolne a covid pasy za konspiraci. Dneska to zas tak dobrovolny neni a covid pasy poctive pouzivate, ze? :D

Fakt banda hodne hloupejch tupcu co si mysli ze nasledovani stada je vzdycky to nejlepsi co clovek muze udelat.
21. 10. 2021 v 21:59Off-line BaseZax  (27/-/-)
Za to ty jsi děd vševěd. :) Až na to že vůbec, protože pořád jen všem nadáváš a vztekáš se.

Znovu. Já jsem čipy a 5G zmínil jednou, podruhé když jsi se o nich pětkrát zmínil ty.. a teď znovu. Jako zaseklý gramofon. :)

Nikdo tady nenapsal, že vakcíny dnes vyráběné jsou stejné jako ty původní. :) První způsob "vakcinace" byl použit snad před stovky (tisíci?) lety v Číně, kdy se pomocí tyče foukl do nosu kousek bavlny (myslím) se strupy dané nemoci.
Ani že je si to podobné těmi prvními modernějšími z konce 18. století (první modernější očkování na neštovice, kde antivax věřili že pak na tobě budou růst krávy). :)
https://images.theconversation.com/…6-hdse80.jpg?…

Je prostě více způsobů, protože jde doba dál... to je pokrok. :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 22:03Off-line Anonym
Protoze nic mne nerozciluje tak jako lidska arogance a blbost a vy tri jste vylozene experti na oboje.
21. 10. 2021 v 22:04Off-line BaseZax  (27/-/-)
Já jsem ti napsal co bude dál. :) Nemůžeš napsat že ne. :)

Nemocí jako je tahle tu bylo a ještě bude dost... takže si pomalu můžeme zvyknout na ochranu úst, hlavně když budeme cestovat. :) Tím se může zmírnit riziko toho, že se budou různé nemoci šířit rychlostí letadel po světě.
A dneska cestují všichni (turistika láká všechny) a všechno (jen si vemte kolik věcí se vyrobí v zahraničí... natož v Číně). :)

A až se vytvoří nějaký celosvětový efektivní způsob standardizace jak cestovat a nešířit nemoci... třeba se vrátíme do toho kde jsme byli. :) (A třeba taky ne)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 22:07Off-line BaseZax  (27/-/-)
Cituji "Protoze nic mne nerozciluje tak jako lidska arogance a blbost" konec citace

Tý jo... to ti nezávidím. :) Vstaneš, přesuneš se do koupelny. Podíváš se do zrcadla a vidíš ztělesnění blbosti a arogance.
To musíš být naštvaný hned od Božího rána? ... to bych nechtěl...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 22:12Off-line MxP  (22/185/80)
Anonyme, ta týpka nema žadné veřeiné informace prakticky, hledla jsem o ni informace a nenasel jsem žadne vzdělani, datum narozeni. Pouze jeji osobni IG a odkazy na to video. Muže byt prostě jen nějaka oinda z lidu.

Jinak dělas strašně informovaneho, ale prakticky sam nevis jak to funguje. Tak oroc se tu s někým hadáš. Oni to taky neví, ty taky neviš.
21. 10. 2021 v 22:13Off-line Anonym
MxP: Kdo oni to nevi? :D
21. 10. 2021 v 22:14Off-line MxP  (22/185/80)
Nikdo to na tehle poradně neví, nikdo tu není mikrobiolog
21. 10. 2021 v 22:15Off-line MxP  (22/185/80)
Takže jaka je pointa to řešit
21. 10. 2021 v 22:20Off-line Anonym
MxP: A jak to muzes vedet co sem, co mam vystudovano anebo co studuju? Jediny co tu placas je neco o 5G a cipech o kterych sem nerekl ani slovo a motas to nejakych kecech o antivaxxerech spolecne s tema dvouma trotlama?
21. 10. 2021 v 22:22Off-line Anonym
Navic vakcinu sem tu resit nechtel. Chtel sem vedet co dal. BaseZase prosazuje to, ze budeme delat dal to co v poslednich skoro dvou letech nefungovalo a budeme doufat ze to jednou fungovat zacne a virus to vzda :D
21. 10. 2021 v 22:23Off-line MxP  (22/185/80)
Protože to jsou lidi co tomu nejvic nerozumí a kecají do toho hovna jako ty. Přitom nemaš vzdělaní, to už bys ho dávno řekl a nebyl anonymni srač. Nikdo tu nemá patřičné vzdělaní na to určit jak to je. Tak tu přestan psát
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
21. 10. 2021 v 22:24Off-line Anonym
MxP: Takze protoze tu jsou lidi co tumu neruzomi tak tam sem tahas nejaky kecy o 5G a chipech? Aha. To dava rozum.
21. 10. 2021 v 22:26Off-line MxP  (22/185/80)
To sem taham, protože to řikají, proč se snažiš kvuli takove blbosti vyhnou faktu že nemaš se znalostma o pruběju pandemie a vakcinach co společného. Že to tvoje vzdělaní neobsahuje. Vyhybas se tomu, abys tu mohl psat random s**ty
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
21. 10. 2021 v 22:29Off-line BaseZax  (27/-/-)
Hele, klidníme se. Já jsem neřekl, že to prosazuji. Jen umím přemýšlet a vím co bude dál.

Kdyby se lidé chovali zodpovědně a normálně, tak tu už koronavirus není. :) Lockdown jsme tu měli dost dlouho na to aby se všichni vyleželi a vyléčili... ale lidi ne a ne! Prostě museli všude chodit a pořádat tajný párty a všechno okolo.

A minulé léto? V Chorvatsku řádí koronáč a všichni Čecháčci jedou k moři... a když se zpřísní pravidla návratu z Chorvatska, tak všichni panikaří a jedou domů... ale raději přes Slovenskou, aby náhodou na ně nepadlo nějaké opatření! :)

A tohle chování je přesně důvod proč se nikdy z tohohle nedostaneme... takže si na ten respirátor zvykni, Čecháčku.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 22:33Off-line Anonym
MxP: Protoze kdybych rekl cokoli tak mistni banda trotlu by tomu stejnak neverila. To je proste chces dukaz, kdyz ho das tak ho chtej dukaz v jine forme, kdyz ho das tak to neni z duveryhodneho zdroje atd, atd... porad dokola :D
21. 10. 2021 v 22:35Off-line MxP  (22/185/80)
Tak proč tu vubec jsi, oni nejsou experti aby posoudili so ne vědeckej zdroj, a ty taky ne, takže si mužete posílat bulvary bez toho aby to někdo z vas věděl. Takže nema smysl vést toto vlákno
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 22:37Off-line BaseZax  (27/-/-)
Khalo - nemusíš mít obavy, ale já bych tě za něco takového rozhodně "neseřval". :) Já si myslím, že bylo dokonce nezodpovědné jet v lednu i do Itálie na hory.. ale celá Evropa zrušila lyžování v Itálii a bylo to tam levné... a Čecháčci využili situace, no. :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 22:38Off-line Anonym
BaseZax: Zvlastni jak nezminujes treba Svedsko kde lockdowny nikdy nemeli, nebo treba Floridu, Texas. Nebo co treba takovy Haiti? Na Haiti naockovali 0.3% populace (s vakcinou zacali az kdyz jim tam zabili prezidenta). Haiti ma vice obyvatel nez CR a denni umrti na covid aktualne temer na nule (a celkove temer na nule).

Jaktoze to nezdecimovalo Afriku kterou to melo zdecimovat uz aspon 5x podle "expertu"? Jaktoze to nezdecimovalo Indii kde po dalsich vlnach ani pamatky?

To jsou otazky na ktery bohuzel vase covid sekta nema mozkovou kapacitu ani se zamyslet, natoz je zodpovedet. Ale hlavne ze vy jste ti chytri :)
21. 10. 2021 v 22:47Off-line BaseZax  (27/-/-)
Protože porovnáváš brambory a hrušky. :)

Je to stejné... jako by jsi se ptal, proč u nás sociální politika je skomírající kolos... ale ve Skandinávii sociální stát funguje relativně bravurně.

Asi taky bude záležet na mentalitě daných lidí. Asi prostě záleží i na tom, že Češi jsou prostě Čecháčci co prostě musí všechno ochcat a snaží se u všeho podvádět... jen aby náhodou.
Proč se nikde ve světě tolik nekrade... ale u nás ti i v kanceláři zmizí balík papíru, propiska, tužka, post-it? Proč v dost státech Evropy jsou cedule s českým nápisem "Prosím, nekraďte."?

Haiti je dost chudá země, takže jak to tam je ve skutečnosti nikdo neví. To stejné Afrika, navíc... covid je chřipka a Afrika je dost v tropickém a subtropickém pásmu. Málo navštěvovaná... hádej proč to tam tolik neřádí. :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 22:48Off-line MxP  (22/185/80)
Anonyme, sám k těmto věcem nemáš vysvětlení, tak proc ho žádáš po ostatních.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 22:51Off-line Anonym
MxP: Ty ses sice chytrak kterej prohlasuje ze porodni baba ma PhD a zaroven ses jasnovedec, kterej vi co vim a co nevim... jaky mam vzdelani, pricemz ani netusis v jaky zemi ziju :D
21. 10. 2021 v 22:53Off-line Anonym
BaseZax: Gratuluju, jeste blbejsi odpoved nez sem cekal ale mistni covid sekta to bude znit jiste hrozne osvicene a Ynteligente... skoro jako ty vYtaminy od Tarferiho :D :D
21. 10. 2021 v 22:58Off-line BaseZax  (27/-/-)
Prosím tebe... zatím se ukazuje, že jsi jen dutohlav, který si myslí jak toho ví extrémně moc ale opak je pravdou. Takový Dunningův–Krugerův efekt? :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 23:00Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jinak... jistěže o tobě nevíme nic, protože jsi posraný anonym, který si myslí jak strašně cool týpeček je. Meeeh.

No tak nás osviť svou blahosklonnou moudrostí! Poděl se s námi-plebíky o svou neskonalou moudrost a vědomosti... prosím na kolenou, smutně koukám. :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 23:10Off-line Anonym
BaseZax: Kdyz 5 ovci a 1 vlk bude hlasovat o tom co bude k veceri, budou ovce chytre kdyz vlka prehlasuji? :D
21. 10. 2021 v 23:22Off-line BaseZax  (27/-/-)
Óóoo.. to bylo tak moudré! ... no vlastně až na to že vůbec. :)

Znovu jsi tu vyblil nic neříkající hloupost, kterou si nikomu na nic neodpověděl... a jen se tím snažíš dělat jak moc moudrý a nad věcí jsi. A přitom to zní jako by to ze sebe vymáčkl nějaký life-style coach anebo někdo kdo se snaží scamovat lidi aby mu dali všechny životní úspory a pak budou mít svůj vysněný pasivní příjem... ale nemáš pak krácení z konečníku?

Ale zklamu tě, jestli ty sám v sobě vidíš vlka... meeeeh... možná tak osel? Ale spíše blecha v kožichu, která je otravná jak já nevím co. :))
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 23:33Off-line Anonym
Vazne miluju 20 +/- lety cucaky co si mysli ze jsou pany sveta, ale sebereflexe nic moc ze? ... napriklad " jsi posraný anonym" pricemz sam tu ses dost anonymni :D
21. 10. 2021 v 23:34Off-line BaseZax  (27/-/-)
Áh, takže jsi v krizi středního věku. :) Případně čekatel na rakev... to pak chápu tu životní zahořklost.
Pořád méně než ty. :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 23:54Off-line marc94  (29/175/70)
Anonym, tazku otazku si polozil. Vestecku gulu nema ziadny epidemiolog, ani virolog. Aj ked s nejakymi predikciami sa uz pracuje.
Treba si uvedomit, co covid je, a co sposobuje. Nastastie je smrtnost nizka (samozrejme zalezi od vzorky /vek,komorbidity atd/), priebeh vo vacsine pripadov je v priemere lahky/mierny. Ale, sposobuje zatazenost zdravotneho sytsemu. Co to je? Ze v kratkej dobe, moze prist k pretazeniu. Co to znamena? Odmedzenie starostlivosti. Zdravotnictvo nieje nafukovacie. A hlavne personal. Co to znamena dalej? To uz dobre vieme. Ono je fajn ked si zdravy a netyka sa ta to. Horsie to maju ti, ktorych sa to uz dotklo. Odsunute zakroky, odsunuta prevencia, atd atd. Obsirnejsie nejdem, ale ide iba a hlavne o toto.
Mame vedu, no neverime jej. Tak treba len dufat, ze casom sa z toho stane naozaj len sezonna zalezitost, presne tak ako zo spanielskej chripky terajsie varianty chripky.
22. 10. 2021 v 00:08Off-line Anonym
BaseZax: Hele, kdyz ses tak chytrej, vsechno vis, vsechno znas, vsude si byl 5x, a podle tebe covid tu mame jenom kvuli tomu ze lidi nedodzovali opatreni a tak je budeme muset zacit dodrzovat znova...

Cim si vysvetlujes ze chripka teda zmizela a vysvetlenim je, ze lide nosili rousky atd, zatimco covid nezmizel protoze lidi opatreni nedodzovali? :D Covid a chripka jsou oboje respiracni viry :) Dokazes odpovedet aspon na neco normalne? :D
22. 10. 2021 v 00:13Off-line BaseZax  (27/-/-)
Ale to si pleteš... já nedělám, že vím všechno. To rozhodně ne. :) Tak se chováš jenom ty. :) Takové to tvoje "vy jste jen banda k****nu, která ničemu nerozumí" ... a tak dále a tak dále. :)

Chřipka tu byla a stále je, minulý rok nebyla ta výrazná... ale letos se tu prohnala docela silná vlna chřipky. :) Je to tak měsíc a půl až měsíc zpátky. :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 00:16Off-line Anonym
BaseZax: Vazne? A kolik pripadu chripky bylo v CR rok po roce za poslednich 5 let? Ses ten statistik, tak to bys mel vedet, ne?
22. 10. 2021 v 00:17Off-line BaseZax  (27/-/-)
Khalo: Jsem na ntb, takže používám víc než jeden prst. :D
22. 10. 2021 v 00:20Off-line BaseZax  (27/-/-)
Ano! To dává smysl... protože každý kdo jen zavadí o čísla případně statistiky tak to určitě zná všechno nazpaměť... protože to dává smysl. Prober se do reality ty dědku.

Navíc... u klasické chřipky nezjistíš nikdy přesný počet případů, protože jde většinou o nezávažné onemocnění a smrtnost na toto onemocnění není velké.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 00:21Off-line BaseZax  (27/-/-)
No, používat jeden-dva prsty při psaní na klávesnici... no to bych musel být tak o padesát let starší. Asi ve věku Anonyma. :D
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 00:21Off-line Anonym
BaseZax: Aha., aha...aha... a vlastne ani nevis jak ty informace vyhledat, ze? :D
22. 10. 2021 v 00:24Off-line BaseZax  (27/-/-)
Né... já nevím vůbec nic. Proto jsem chtěl aby jsi se podělal o svou neskonalou modrost ty náš Děde vševěde. :))
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 00:28Off-line Anonym
A jaky je limit nove nemocnych pro vyhlaseni epidepie? A kolik jich bylo vyhlaseno v CR v posledni roce? To vis nebo ty ses jinej "statistik"? :D
22. 10. 2021 v 00:29On-line BussterX  (103/130/150)
Před 8 hodinamiOff-line Anonym
Nezajima mne jestli je nekdo pro anebo proti vakcine, to by snad mela bejt kazdeho vec. Jediny co chci vedet je: "A co dal?". Dokaze na to nekdo racionalne odpovedet aniz by se choval jako soucasti sekty?

xxx

na otázku CO DÁL se dá si odpovědět co jako, a kdo to může říct RACIONALNĚ? NIKDO, ani ve vládě, ani v parlamentu EU ani na nějaké univerzitě ani nikde...... tahle debata nebyla založená kvůli ničemu jinýmu, než aby se anonym měl kde hádat a léčit si mindráky :D že se na něj nevyserete...
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 00:32Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jistěže nikdo nedovede přesně říct co se bude dít... ale lze předpokládat, že to jen tak neskončí ještě dost dlouho. Takže si na respirátor můžeme tak nějak pomalu zvyknout, myslím si.

... na druhou stranu bychom se z tohoto měli poučit a vyvodit nějaké následky a ponaučit se. Protože těchto nemocí bude ještě v budoucnu hodně... vždy byli a vždy budou. :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 00:38Off-line Anonym
BaseZax: To jo ona to je totiz hrozna nemoc, ktera pokosila nejakych 0.06% populace, z toho jenom 5% zemrelo na covid (podle CDC), tzn. umrtnost na covid/nikoli s covidem je nejakych 0.003%, coz zaroven zahrnuje zadnou vcasnou lecbu, lidi v pokrocilem veku, zabijeni lidi na ventilatorech, zabijeni lidi v domovech duchodcu (Cuomo v NY) ale vsichni budeme nosit respiratory jak i***ti dalsich x let a budeme lidi ockovat kazdej mesic i nasilim, ne?

Co ty ostatni nemoci? Dneska je in jenom covid a jeho covid sekta. Je mi vas lito ze mate tak omezeny mozecky. Ekonomika se pomalu hrouti a ta prava sranda teprve zacne :) Tim to ukoncuju protoze slepemu otevreni oci nepomuze.

Jenom aby vase covid sekta pozdeji nebrecela a nelitovala :)
22. 10. 2021 v 00:42Off-line BaseZax  (27/-/-)
Napsal jsem někde "Jsem osoba pracující ve zdravotnictví, zajímající se o zdravotní statistiky a věci s tím spojené. Právo ohledně zdraví, epidemií a podobný věcí... to jest mé hobby! ... a vím o tom první a poslední! Kolegové a kamarádi moji, směle s otázkami na mou mužnou hruď!" :D

Prostě meleš zase blbosti... a řekl bych, že nevíš co statistika jako taková je. Ty pod tím vidíš jen čísla možná nějaký ten průměr... k tomu grafík a tabulku a to je vše. Ale to je maximálně popisná statistika. :)
Nejdřív si něco zjisti o daném oboru... a dokud o tom nevíš nic tak drž hubu, protože jsi se jen ztrapnil. :)

Skutečná statistika je o testování statistických hypotéz, prozkoumání nějakých dat a následně vyhodnocení zda lze něco říct anebo ne. Jestli jsou někde nějaké souvislosti/závislosti/pravidla anebo ne... a o hromadě dalších věcech.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 00:47Off-line BaseZax  (27/-/-)
Á... máme tu zase věčné téma jestli je to úmrtí NA nebo S covidem.
Přirovnám to k tomu, že nikdo nikdy neumřel NA AIDS/HIV... takže v podstatě tvé tvrzení mohu přetransformovat v to, že nemá smysl se touto nemocí zabývat a nějaká prevence a ochrana při sexu nemá smysl... :)

Je to nemoc která má smrtnost okolo 2%.
Dovedla zvednou obecnou míru úmrtnosti v některých týdnech o 50-100-% oproti průměru minulých let. Neříkám a nikdy jsem neřekl a ani nenapsal, že se má kvůli tomu šílet, ale brát ohledy je normální. :)

A řeší se i ostatní nemoci. Zase tady nevyváděj. :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 01:10Off-line Anonym
BaseZax: Tvoje schopnost k***ickeho mysleni je asi na urovni myho zubniho kartacku... a myslim ze i ten by na tom byl lepe.

Zakoncim to poslednim citatem Benjamina Franklina: "Secu***y without liberties is called prison", tak si ho uzij s tim tvym respiratorem, covid pasem, non stop boosterama stejne jako si to ted uzivaji v Australii.
22. 10. 2021 v 01:11Off-line Anonym
Weave: Vsak se s nima s nima ted chlubi v Australii a Kanade. Temer dva roky v pandemii zacit otevirat "Quarantine camps" totiz dava smysl.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 01:13Off-line BaseZax  (27/-/-)
Oh, no jistěže. Protože jsi přeci ten Děd vševěd.

To, že končíš jsi už psal jednou. Takže jsi znovu lhal. :) Ale to není poprvé.
Oh, jak milé přání do života od čekatele na rakev. Milé!
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 01:18Off-line BaseZax  (27/-/-)
"uvYdime" jo to uvidíme a dost tvrdě.
A to je to o čem mluví... tohle je normální inteligence antivaxerů. :)

Jinak jo... rozhodně tu máme koncentráky a gulagy. Jojo, vůbec to nezní šíleně. Néééé. :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 01:24Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jsem v posteli, neseru. :) Nevím co to máte za zvyky u vás v Ostravě... ale tady se nic takového nedělá. :)

Překvapivě to nenašlo nic. Asi moc čteš konspirační weby a háže ti to takové výsledky. :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 01:28Off-line Anonym
Weave: Ale no tak, koncentrak to zni tak osklive... v Australii a Kanade tomu rikaji "Quarantine Camps", to zni tak pokrokove a moderne. Sice kdyz meli ty "Qaurantine hotely" a lidi tam z toho sileli tak na ne fizlove rvali ze je zplynujou, ale to je jen takovy odpoledni jastereni :D BaseZax prece vi vsechno :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
22. 10. 2021 v 01:33Off-line BaseZax  (27/-/-)
No tak jsem si trošku pohledat ten tvůj MOVIR, vláda popřela že by o něco takového o čem píšeš ty šlo. Ale chápu VLÁDA VŽDY LŽE TAK TO RYCHLE SDÍLEJTE NEŽ TO ZAKÁŽOU!!! :) Asi nějak tak, že?

Jinak z oficiálních stránek "Systém bude vybudovaný z mobilných senzorických prvkov, mobilnej monitorovacej stanice a cloudového dátového systému."
To zní dokonale jako koncentrák... asi ti lidé budou umístěni do cloudu, že?

Pepo, já jsem ale nikdy nenapsal, že vím všechno. Jestli ano tak mi ukaž nějaký důkaz. :)
Ale na druhou stranu ty tu všem, kteří s tebou nesdílí názor antivaxera a antirouškaře nadáváš, že je omezený k****n, který má zavřený oči a nevidí pravdu a měl by se probrat k****n jeden d***lní. :)
Ale to si ty neuvědomuješ, co?
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 01:41Off-line Anonym
BaseZax: Ne, vlada by prece NIKDY NIKDY NICINKY NELHALA. Kazdej politik to je model PRAVDOMLUVNOSTI A UPRIMNOSTI.

Sice ta stejna vlada rikala ze Covid pasy jsou dezinformace a nikdo diskriminovat neockovane nebude, protoze ockovani zustane nadele dobrovolne, ale to je prece neco jinyho...

A to ses takovej sladousek kterej jim vzdycky veri, ne... Vsak kdyby bylo potreba neco vedet, tak by i o tom napsali na idnesu samotnej Cau Lidi.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
22. 10. 2021 v 01:44Off-line Anonym
(Jinak k tomu proc sem to jeste neukoncil je to, ze ted tu delaji fire drill a cekam az na nas prijde rada, jinak bych te mel uz davno u prd... )
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 01:45Off-line BaseZax  (27/-/-)
Nikdy jsem neřekl, že vláda mluví permanentně pravdu Na druhou stranu tvrdit že neustále všichni lžou? To už jsou příznaky paranoi. :)

Někdo diskriminuje očkované? To si nemyslím. :)
A nikdo nediskriminuje ani neočkované.
Jen jsou nějak stanovená pravidla ochrany zdraví většiny lidí... a to že to nevyhovuje malému množství lidí? Menšina se v demokracii podřizuje většině, ne?
22. 10. 2021 v 01:46Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jojo... a já dělám, že ti věřím. :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 01:49Off-line Anonym
BaseZax: A ja jsem taky nikdy nerekl ze vsichni lzou, ty pako. Jenom vsichni politici a paraziti na ni napojeni, obzvlastne pokud z toho kouka nejakych par millard a zadna zodpovednost, coz je neco co ocividne nedokaze ta tvoje kebulicka zpracovat.

Nikdo nediskriminuje ockovane? A kdyz lidi dostavaji padaka z prace pokud se nechaji ockovat tak je to co?

A k cemu ti to ockovani teda je kdyz te neochrani pred neockovanejma? :D Proste jenom dokazujes jak ses neskutecne hloupej clovek, se nedivim ze ses nechal ockovat..
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 01:57Off-line BaseZax  (27/-/-)
Ale očkování nemá stoprocentně chránit proti nakažení. Chrání proti těžkému průběhu. :) (pravděpodobně nějak chrání...) Takže zase bliješ sračky. Prober se.

Pravděpodobně každý má ve svém okolí někoho kdo se nemůže očkovat anebo mu to zatím nebylo doporučeno.
A teď uvedu modelový případ: někdo nezodpovědný mě ve škole nakazí a já následně nakazím další lidi... a mezi nimi bude právě dotyčná osoba, která se nemohla nechat očkovat. A hned daná osoba může být ohrožena na zdraví.
Má tedy smysl nosit ochranu úst i když je osoba očkovaná a není tu "plná očkovanost" a kolektivní imunita? Ano, má. :) Protože jsme lidské společenství a lidé by neměli myslet jen na sebe jako sobci ale i na ostatní.

Navíc zdravotníci nosí ochranu úst roky a normálně v tom dýchají a nikdo je nikdy ani neobvinil z toho, že by jim to poškodilo imunitu.
Já nevím jak ty... ale já respirátor ani nevnímám... ten vzduch je dostatečně malý na to aby tam bez problému prošel a znovu vyšel ven. :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 02:11Off-line Anonym
BaseZax: Opet dokazujes co ses za dementa svejma vlastnima radoby argumentama, navic ses takovej ultra dement ze nejses schopen si precist ani co je napsany na tech podelanejch rouskach. Jedina rouska ktera muze fungovat je N95, ktery prakticky nikdo nenosi a navic v nich bejt x hodin denne tezko muze nekomu prospivat ke zdravi.


Takze ja abych ochranil nekoho kdo se nemuze ockovat tak se musim nechat ockovat experimentlani vakcinou ktera ma jeden z vedlejsich ucinku nahlou smrt a jeji dlouhodobe nezadouci ucinky nejsou zname? Ty ses ale kus d***la, co?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 02:19Off-line BaseZax  (27/-/-)
A ty znovu jen dokazuješ že jsi k****n který je arogantní. Zdravotníci je nosí normálně a nic s nimi v nepořádku není. Čím to je?
Navíc už na začátku bylo dokázáno studiemi, že i látkové roušky mají určitou efektivitu v ochraně. Takže zase lžeš a ještě u toho jsi arogantní a sprostý. A to dokazuje tvojí přízemnost... já ti za celou dobu (až teď) do dementů a k****nů a podobných věcí nenadával. :)

A znovu tu lžeš, znovu vyvrácený hoax:
https://www.denik.cz/…akcinou.html
https://manipulatori.cz/…erimentalni/

Nejedná se o žádné experimentální vakcíny. Výzkum, testování a schválení prošlo normálně, jen zrychleně = některé fáze výzkumu a testování přes sebe... a navíc, s penězi jdou dělat divy. :)

Až přestaneš být vulgární, třeba tě začnu brát vážně. Do té doby jsi jen hloupý antivaxer a antirouškař spadající do kategorie čekatel na rakev. :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 02:24Off-line BaseZax  (27/-/-)
Weave ty jsi dost těžký případ pěkně vypatlaného konspiračního teoretika. :)
Jistěže, je tu plánovaný převrat a rozvrácení celé společnosti, ale i tak o tom ví každý jouda z Horní-Dolní. To mi nějak nevychází.

Roušky látkové vir chytají, roušky vir chytají a i respirátory vir zachytávají. Protože z těla nevychází vir jako takový... ale kapénky, které jsou dost velké. Ano, je rozdíl v efektivnosti jednotlivých metod... ale efektivita byla dokázána už velkým množstvím studií před více než rokem a půl. :)

Ale to někdo jako ty nepochopí... jdi raději zbořit nějaký vysílač když žiješ v Anglii ty Ynteligentní hrdino. :D
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 02:36Off-line Anonym
Hele, tak odkazem na manipulatori.cz si to fakt dorazil... :D Twl, musim rict ze ty budes jeden z nejhloupejsich z nehlupejsich hlupaku na ktery sem v poslednich letech narazil... a ze sem jich na dost narazil :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 02:45Off-line Anonym
Weave: Hele, takovymu ultra pitomci to proste nevysvetlis ikdyby si mu ty data omlatil o hlavu... Napriklad tady ta maska Kleenex v sekci WARNING: ja napsano:

This mask does not eliminate the risk of contracting any disease or infection.
This mask is NOT a Medical Device in the sense of Regulation (EU) 2017/745 (surgical masks).
This mask is NOT a Personal Protective Equipment in the sense of Regulation (EU) 2016/425 (filtering masks type FFP2).
Wearing of a hygienic mask does not remove the requirement of the wearer to adhere to recommended protective guidelines.

https://www.kleenex.co.uk/…masks-adults

Ale tenhle ultra i***t ti bude tvrdit ze to tak stejnak neni protoze nejaka jeho pseudostudie ktery ani nerozumi rika neco jinyho.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 02:52Off-line Anonym
Weave: Oni totiz hosi z Pfizeru vynalezli za ty miliardy stroj casu, cestovali do budoucnosti a tak studii o dlouhodych ucincich za x let udelali proste uplne stejne jako u vakcin ktery se testovali dlouha leta jenom rychlejc... asi tak za mesic.

A to ze CDC registruje dvojnasobek nahlasenych umrti po covid vakcine nez na vsechny vakciny dohromady za poslednich 30 let... no boze... delaj to proste rychlejc.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 07:08Off-line Tarferi  (30/-/-)
Na weavem je zajímavé to, že něco pronese a když si o tom něco vyhledáš sám (vědecké studie), dočteš se tam pravý opak :D. A anonym podpírá své argumenty o nadávky a urážky každého, kdo má nějaké věcné otázky, na které není schopen odpovědět. Skoro to vypadá, že bez urážení všech okolo by v diskusi neobstál. Ale mám takový dojem, že to nikdy nezjistíme :D.
22. 10. 2021 v 08:26Off-line Anonym
Tarferi: To bude nejspis tim ze ses tak vygumovanej dement, kteryho normalni clovek nemuze vystat a v realnym zivote musis bejt dost na pest... asi proto tu travis vetsinu svyho dne sirici svam moudra a radoby pravdy.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 08:38Off-line Tarferi  (30/-/-)
Jak říkám, nikdy nezjistíme... :D.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 08:40Off-line power  (23/180/65)
Anonym:
To bude nejspis tim ze ses tak vygumovanej dement, kteryho normalni clovek nemuze vystat a v realnym zivote musis bejt dost na pest... asi proto tu travis vetsinu svyho dne sirici svam moudra a radoby pravdy.
-----'

Myslím, že většina z nás může tohle podepsat :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 08:45Off-line Tarferi  (30/-/-)
Budu hádat, všichni co si to myslí jsou neočkovaní, frustrovaní a neschopni unést k***iku
22. 10. 2021 v 08:52On-line BussterX  (103/130/150)
Já su neočkovanej, frustrovanej, neschopnej unest k***iku ale todle vajco-sílovi nepodepíšu :D začínám se stydět do jaké společnosti i***tů jako neočkovanej patřím, asi si nechám šlehnout 3 dávky sputnika 8) a vy očkovaní š***ni už na ty neočkovaný š***ny serte, fakt si myslíte že je přesvědčíte o něčem nebo vás taky baví se hádat? tpč dyť ten anonym to založil jen proto aby si namasíroval svý neočkovaný frustrovaný ego :D vy očkovaní inteligenti byste měli mít rozum... ale mít poslední slovo je takový jaxi chlapský, ne? :D
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 08:55Off-line Anonym
Tarferi: Neockovani? Ja jsem ockovanej proti zloutence, tetanu, TBC..., ale rozhodne se nebudu "ockovat" vsim co mi v televizi naporouci, navic pokud moje sance ze se udusim jidlem jsou vyssi nez ze umru na covid. Tobe kdyby porucili ze se mas jit naockovat savem jinak budes antivaxxer tak budes prvni v rade. Navic nejvice posrani z covidu jsou ti ockovani...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 08:56Off-line Tarferi  (30/-/-)
Mně ty věci co tady píšou přijdou zajímavé, tak jsem si o tom chtěl něco přečíst. Proč se do mě začali navážet je takové předvídatelné ale doufal jsem že tady bude i někdo dostatečně mentálně stabilní a vyspělý na to, aby mi odpověděl. Budu doufat dále... :).
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 09:07Off-line Anonym
Tvuj problem je v tom ze s tebou se racionalne bavit neda... Ty ses proste clovek kterej musi naprostou vetsinu lidi neuve***elne i***ovat. Ja vim ze sem s tebou pokusil bavit normalne skoro pred rokem, coz bohuzel neslo. Ale aspon ten sceenshot zpravy muzu posilat jako svoji velmi dobrou predkci toho co bude nasledovat a co nasledovalo :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 09:14Off-line Tarferi  (30/-/-)
Už možná vím kdo jsi :D. Pošli screenshot, rád se pobavím :).
22. 10. 2021 v 09:15Off-line Tarferi  (30/-/-)
Už teď můžu říct, že to bude bez kontextu
22. 10. 2021 v 09:19Off-line Anonym
Ty ses bohuzel jenom takovej hlupacek ze kteryho si BabylonBee dela legraci a trolluje je.
https://babylonbee.com/…m-from-covid
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 09:28Off-line Tarferi  (30/-/-)
Chápu to správně, že se screenshotu nedočkám?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 09:31Off-line Anonym
Chapej si to tak chces, protoze posilat ti cokoli o cemkoli bylo naprosto o nicem... Jak rikam, ses presne ten clovek ze kteryho si BabylonBee dela legraci
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 10:07On-line BussterX  (103/130/150)
Coyote ty sračko kdybys to aspoň nepsal jako anonym :D
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 10:53Off-line tatrman  (27/-/-)
Tarferi kdyby aspoň ta opatření dávala smysl, nejhorší je, že z nich ta snaha neočkované ukopat až stříká a šíření covidu to není. Bylo to v 1. vlně, 2. vlně i v té letošní 3. vlně... žádný pokrok, pořád stejný prasárny. Páč nejde o to covid nešířit ale hlavně prodat vakcíny a respirátory ze skladů, že.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 11:37Off-line BaseZax  (27/-/-)
Zklamu tě, ale efektivita používání masek byla prokázána mnoha studiemi. Dokonce se za ně postavilo i WHO.

Viz:
https://www.who.int/…to-use-masks
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 11:48Off-line Anonym
BaseZax: Bozinku! Dokonce se za ne postavilo i WHO ktery na zacatku tvrdilo ze masky nemaji smysl! A kdopak asi financuje WHO? :D Ty ses ale kus d***lecka, co? :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 12:08Off-line power  (23/180/65)
Anonym:

Nejvice posrani z covidu jsou ti ockovani.
----
Tohle může většina z nás směle podepsat.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 12:51Off-line Karon.1  (25/185/137)
Power: proč podle vás jsou nejvice posrany z covidu ty ockovaní? Já treba jsem ockovaný a je mi ten vyvoj udalosti tady u p***le. Jediny co mě sere jak rika jedna kolegyne že do roka nebo dvou umru to me uz nebavi. Nikdo nevi kdy umrete tak to nerikejte akorat to ty lidi nasere. Jo muzu um*** na ockovani nebo muzu um*** na to ze me nekdo prejede nebo na to že nejaky dement do me naboura když zrovna koukal do mobilu. Nikdo nevi kdy ten clovek umre tak at to nerikaji z toho mám vzdy nervi a mam chut tu kolegyni uškrtit.
22. 10. 2021 v 15:14Off-line BaseZax  (27/-/-)
"vYdis"

No. Co ti na to říct? Znovu tím dokazuješ svou Ynteligenci?
22. 10. 2021 v 15:18Off-line BaseZax  (27/-/-)
Vir covidu se ale nešíří sám. Ale pomocí kapének (drobných jemných kapének slin, nosního sekretu či chrchlů; žádná vodní pára... která stejně z lidí v takovém množství nevychází protože se v nás voda nevaří :)).
Je to kapénková infekce. :)

Ale podle tebe jsou kapénky výmysl naší vlády...
22. 10. 2021 v 15:30Off-line BaseZax  (27/-/-)
Dokaž to nějakou vědeckou studií... nebo nějakým seriózním zdrojem dat. :)
22. 10. 2021 v 15:38Off-line BaseZax  (27/-/-)
Ale dal jsem si tu práci, vstal a došel jsem se podívat na balení roušek a respirátorů. Překvapivě tam není příbalový leták! Kdo by to byl čekal když to není lék, že?! :) Ale na obalu je popisek, který tam má i "antivirus". :)

Ale chápu... může být sus a nemusíš mi věřit. Tak se podíváme na internet...

Rouška:
https://www.pilulka.cz/…erilna-balen
Cituji "Bakteriální filtrační účinnost (BFE) je vyšší než 99,5%: Filtrační účinnost proti virům (VFE) je přes 99,5%."

Respirátor:
https://www.mobler.cz/…bn-a-ce-5ks/
Cituji "Respirátor třídy FFP2 s účinností větší jak 95 % zachytí viry, bakterie, spory, prach i aerosol."

A do třetice všeho dobrého nano rouška:
https://www.rouska.cz/…bakterialni/
Už v názvu produktu je antivirová a antibakteriální, ale zacitujeme ještě i zde "Filtrace nanovláken (viry, bakterie, částice) mezi 97% - 99,9%"

Kde jsi přišel na 2%? :)
22. 10. 2021 v 16:15Off-line Tarferi  (30/-/-)
To by možná fungovalo na někoho, kdo rozumí psanému textu...
22. 10. 2021 v 16:34Off-line Anonym
Tarferi: Na nekoho kdo rozumi psanemu textu? :D A to mate bejt jako vy minipindikove? :D :D :D Na tech maskach samotnych je napsano ze neposkytuji zadnou ochranu proti virum ci bakteriim a na mnohych je napsano ze navic predstavuji zdravotni rizika, ale vy to prece vzdycky vite lepe, ne? :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 16:35Off-line Tarferi  (30/-/-)
Proč by to mělo být napsané na roušce, když to je napsané v příbalovém letáku nebo popisu produktu? :D
22. 10. 2021 v 16:39Off-line BaseZax  (27/-/-)
Promiň, ale na roušce není napsáno nic. A příbalové letáky jsem nikde nenašel... ale je popisek produktu na balení. :)

A když se koukneš o něco víš tak i na internetu se u roušek (viz horní komentář na zdroj) píše tohle "Bakteriální filtrační účinnost (BFE) je vyšší než 99,5%: Filtrační účinnost proti virům (VFE) je přes 99,5%."
O zdravotních rizicích při nošení se nepíše nikdy nic.

Dejte sem nějaký zdroj o tom, že to neposkytuje ochranu a že to naopak zdraví škodí. Jestli nedáš zdroj tak jsi jen obyčejný lhář a šiřitel hoaxů.
22. 10. 2021 v 16:39Off-line Anonym
Tarferi: Kdyz reknu ze je neco napsano na Jogurtech, tak asi kazdej pochopi ze tim nemyslim primo na tom jogurtu jako takovym ale na tom obalu, pripadne na ty krabici s jogurtama atd... ovsem ne takove hlavicce jako ty... tobe se vsechno musi predhazovat jak mentalne zastalemu tro(t)llovi.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 16:40Off-line Tarferi  (30/-/-)
... říká někdo, kdo se diví, že na rouškách není napsáno to, co na příbalových letácích a obalech :D.
22. 10. 2021 v 16:41Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Pockat. Jake tri roky? Nebudou to po novem roce "teprve" dva?
22. 10. 2021 v 16:42Off-line Anonym
BaseZax: Aha, takze znova... jako u blbejch na dvorecku. Napriklad zde Kleenex Face Masks, v sekci WARNING:

This mask does not eliminate the risk of contracting any disease or infection.
This mask is NOT a Medical Device in the sense of Regulation (EU) 2017/745 (surgical masks).
This mask is NOT a Personal Protective Equipment in the sense of Regulation (EU) 2016/425 (filtering masks type FFP2).

https://www.kleenex.co.uk/…masks-adults

Ale povidej mi dal neco o tom jak vy chapete psyny texy... Budes zase predsitat zachvilku ze maska funguje a nikdo neni napsano ze to tak neni? :D
22. 10. 2021 v 16:43Off-line BaseZax  (27/-/-)
Nechápu proč u jogurtu máš velké písmenko. Není to žádný název ani jméno. Dokonce ani nekonverzujeme v německém jazyku. :)

Máš se vyjadřovat přesně, nepřesnosti v tvrzeních nahrávají protistraně. :) Takhle platí právo, zvykni si. Na rouškách jako takových ba ani na informacích napsaných na letáku, obalu a internetu není napsáno nic z toho co jsi napsal. Prosím uveď zdroj.
22. 10. 2021 v 16:43Off-line Anonym
Tarferi: Tahni uz nekam kam slunce nesviti s tou svoje sektou a uz se pokud mozno nevracej... vsem by se vazne moc ulevilo.
22. 10. 2021 v 16:45Off-line Anonym
BaseZax: Tak ses d***l nebo co? Vyse sem ti dal link primo na stranku vyrobce tech masek.
22. 10. 2021 v 16:48Off-line Tarferi  (30/-/-)
Jak píšeš

"This mask is NOT a Personal Protective Equipment in the sense of Regulation (EU) 2016/425 (filtering masks type FFP2)."

tak to znamená, že to zjevně NENÍ FFP2. Opatření říká, že

"... zakazuje pohyb a pobyt bez ochranných prostředků dýchacích cest (nos, ústa), kterým je respirátor nebo obdobný prostředek (vždy bez výdechového ventilu) naplňující minimálně všechny technické podmínky a požadavky (pro výrobek), včetně filtrační účinnosti alespoň 94 % dle příslušných norem (např. FFP2, KN 95)"

takže to, na co jsi poslal odkaz není v souladu s nařízením. Je to dostatečně jednoduché pro tvé chápání?
22. 10. 2021 v 16:48Off-line BaseZax  (27/-/-)
Nosit se mají respirátory, nanoroušky anebo chirurgické roušky. Tohle není chirurgická rouška. Co na tom nechápeš? :)
22. 10. 2021 v 16:49Off-line Anonym
Pohlednyclovek: Preklep, to melo bet "ke tretimu roku..." Ale Terferi toleruje preklepy jenom ve slove vYtaminy :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 16:50Off-line BaseZax  (27/-/-)
Představ si, že jsem to zveřejnil o chvilku později než ty... takže asi nebudu reagovat asi na ten poslední komentář. Za 10 sekund to nejsem schopen přečíst a reagovat na to hned.
22. 10. 2021 v 16:51Off-line Anonym
BaseZax: Ty jednorazovy chirurgicke rousky taky nefunguji ty d***le kdyz je mas volne kolem ksichtu.. to ses vazne tak blbej? Pane boze... do ceho si to dusi dal.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 16:54Off-line BaseZax  (27/-/-)
Další lež. Vyvráceno to bylo už před rokem a půl. :) Jistěže tě to neochrání na 100%, ale stále to zachytí podstatnou část co jde z tebe anebo toho co je ve tvém okolí. :)

Zatím jsi tu za největšího blbce ty. :) A mé výzvy o uvádění oficiálních zdrojů stále ignoruješ.
A to o tom, že to nejsou tři roky ale rok a půl jsem psal už hned na začátku. :) Nemáš orientaci ani v tom jak dlouho co trvá jak funguje.
22. 10. 2021 v 16:58Off-line Tarferi  (30/-/-)
Anonym be like:

"Ja vim ze sem s tebou pokusil bavit normalne skoro pred rokem, coz bohuzel neslo"

https://cdn.discordapp.com/…/unknown.png
22. 10. 2021 v 16:58Off-line Anonym
Tarferi: Zde je obrazek KRABICE chirurgych masek o ktereych pred par minutama muj dementni p***el BaseZax tvrdil ze ty maji lidi nosit.

Na krabici je jasne napsano ze ty masky neposkytuji zadnou ochranu pred covidem. Jeste nejaky dotazy moji demetni pratele? Jedina paska ktera muze fungovat je N95, chodit kazdej den nekolik hodin v N95 masce je postaveny dost na hlavu. Clovek totiz potrebuje prisun kysliku do mozku, jehoz se vam ocividne nedostava.
https://i.redd.it/…158lwz41.jpg
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 16:59Off-line Anonym
Tarferi: Takze sis pripomenul jakej ses dement? To je hezke
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
22. 10. 2021 v 17:00Off-line Tarferi  (30/-/-)
Pokud říkáš, že někdo něco tvrdí, tak použij citaci. BaseZax poslal odkazy na 3 roušky/respirátory/nevímco z eshopu a ne obrázek z redditu v malém rozlišení
22. 10. 2021 v 17:01Off-line Tarferi  (30/-/-)
Ale hlavně že sám se sebou souhlasíš, to je hezké :).
22. 10. 2021 v 17:03Off-line Anonym
Tarferi: Ty budes jeste panic, co? :D Protoze cloveka kterej by s tebou mel cokoli spolecnyho uprimne dost lituji a nikdo by si tim nemel projit.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 17:04Off-line weave  (36/177/94)
Eshop nebo reddit - Nulová reálná výpovědní hodnota b***cku... :-D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 17:04Off-line Tarferi  (30/-/-)
Mimo ad hominem, pomluvy a lží se na nic jiného nezmůžeš, co? :D
22. 10. 2021 v 17:05Off-line Tarferi  (30/-/-)
Hlavně že sám se sebou souhlasíš :D.

https://cdn.discordapp.com/…/unknown.png
22. 10. 2021 v 17:07Off-line Anonym
Tarferi: Ty ses takovej covidovej Babica... kdyz nemas rousku tak tam placni respirator :D Kdyz on pouzive odkaz na Reddit na jeho covid sektu, tak je to DUVERYHODNY zdroj. Kdyz nekdo jinej mu posle linky na Reddit jak si ti STEJNI lidi proti reci a jsou to jenom SCREENSHOTY jejich vlastnich vyjadreni, tak to duveryhodny zdroj neni. Takhle se muze vyjadrovat jenom dement.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 17:09Off-line Anonym
Tarferi: Ty ses takovej trotl ze ani nedokaze napsat na koho reagujes, ale hlavne ze mas ve vsem jasno. Fakt twl, clovek jako ty to je jako zivotni tragedie.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 17:09Off-line Tarferi  (30/-/-)
Ty vydáváš nějaké pochybné obrázky za něco, co řekl někdo jiný, i když to ten někdo jiný vůbec neřekl. Chování velmi alternativně inteligentního jedince...
22. 10. 2021 v 17:11Off-line Anonym
Tarferi: Pochopitelne ty blbej ty krerene.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 17:11Off-line Tarferi  (30/-/-)
Jasně sluníčko :D.
22. 10. 2021 v 17:12Off-line Anonym
Tarferi: A vsechny ty fakta sis overil sotva sem ty linky postnul, co?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 17:13Off-line Tarferi  (30/-/-)
Která fakta máš na mysli?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2021 v 17:15Off-line BaseZax  (27/-/-)
To je divné. Podle tvého kamaráda je kapénka výmysl naší vlády. A vir je dostatečně MALÝ NA TO aby prošel rouškou/respirátorem.
... ale podle tebe je vzduch asi tak HROZNĚ MOC VELKÝ a neprojde před roušku/respirátor a nemůžeš tak dýchat.

A já myslel je molekuly jsou menší než viry a bakterie... no co se člověk nedozví. :)
22. 10. 2021 v 17:16Off-line Anonym
Tarferi: Jestli to ty lidi rekli nebo ne, ty demente stupidni.
Tvrdis ze ne aniz bys to overil, tudiz opet siris nicim nepodlezene konspirace a dezinformace.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 17:16Off-line Tarferi  (30/-/-)
Promiň, zase ty otázky. Vím že nezvládáš odpovídat, tak mi ji dovol vzít zpět :).
22. 10. 2021 v 17:17Off-line Anonym
BaseZax: To jo, co se clovek od takovejch dvou exotu nedozvi twl :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 17:17Off-line Tarferi  (30/-/-)
Anonym: A vsechny ty fakta sis overil sotva sem ty linky postnul, co?

Já: Která fakta máš na mysli?

Anonym: Jestli to ty lidi rekli nebo ne, ty demente stupidni.

Nemám slov. Takto se nedá komunikovat, když ten místní anonym nedokáže rozkódovat takto zákeřné otázky... :D.
22. 10. 2021 v 17:19Off-line Tarferi  (30/-/-)
Ale co bychom jiného mohli čekat od někoho, koho tady čtvrtým rokem nikdo nechce, že? Vylévání si srdíčka podobných individuí je tady běžný jev. Já jdu ven, abych nedopadl jako ty :).
22. 10. 2021 v 17:22Off-line BaseZax  (27/-/-)
No promiň, ale to jste napsali.
Tvůj kamarádíček weave napsal, že kapénky jsou výmysl vlády a že si nemám vymýšlet. :D Taky napsal že vir se přes roušku dostane protože jsou tam dost velké díry.
Cituji "A zadruhe ta ubohá sracka kterou vlada vypotila jakoze kapénky"
Cituji "Uz z principu, i kdyz si das 5 rousek na sebe tak orosis studene sklo pred sebou a když porovna zakladni ukazatel velikosti viru a velikosti dir v rouskce tak snad kazdemu musi dojit ze rouska proti viru je asi jo branit svůj pozemek pred komáry pomocí kari sítě."

A ty jsi napsal cituji "...chodit kazdej den nekolik hodin v N95 masce je postaveny dost na hlavu. Clovek totiz potrebuje prisun kysliku do mozku..." konec citace. Takže asi tak. :)
22. 10. 2021 v 17:26Off-line Anonym
Tarferi: To ses vazne takovej k****n ze nedokazes ani pochopit zakladni principy overeni neceho? Vazne? Asi jo, ze se ptam.

Pokud sem ti dal odkazy na neco, ty ses je ani neobtezoval otev*** ALE uz si vedel ze to ti lidi URCITE nerekli. Takze pokud tvrdis ze nekdo neco neudelal, tak to prohlasujes za FAKT. Chapes nebo to je na tebe moc slozity?

Proto kdyz sem se ptal jestli si ty FAKTA (ktery tu prezentujes ze to tak urcite neni) OVERIL? Zkus trochu prepnout premysleni z tveho minipindourka do hlavy, mozna to ti docvakne... nebo ne taky. Spis ne.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 17:31Off-line BaseZax  (27/-/-)
Ne, ty nechápeš základní principy ověřování si věcí. :) Jako zdroj dáš pouze video na YT, jako by lidé na YT nelhali. Nenenené! To by si jistě osoby na takové platformě nedovolili!

Ty jsi nikdy nic oficiálním zdrojem nepodložil. :) Nevyšlo ti to ani s těma rouškami... protože jsi zvolil špatný ochranný prostředek. :) Ale i tak jsi ho vydával za něco jiného... prostě takový Babica. :D

"Potřebujeme kvalitní balsamico ocet."
"Ale já mám jen kvasný ocet lihový... to je to stejný!"

"Ochránit dovedou tyto ochranné pomůcky."
"Ale tady na nějaké roušce je napsané, že není určena k ochraně proti covidu.... tak jsou všechny na hovno!"
22. 10. 2021 v 17:32Off-line Anonym
BaseZax: A mas snad dojem ze se bavim s tebou kdyz na zacatku adresuju kazdyho s kym se bavim, coz vy dva dementi nejste schopni?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 17:37Off-line BaseZax  (27/-/-)
Je to diskuze a tak na tebe mohu reagovat. Já tu taky často reaguji na někoho a stejně se vynoří nějaký jiný antivaxer a začne tady blít svá moudra. Zvykni si. :)

A přestaň nadávat, jen dokazuješ svojí přízemní povahu a charakter... a k tomu neslušné vychování. :)
To, že neumíš ani přiložit validní zdroj není důvod k tomu aby jsi se vztekal když to umí udělat někdo jiný a vyvrátit tak tvé toxic nesmysly. :)
22. 10. 2021 v 17:39Off-line Anonym
BaseZax: No pokud je to video od Project Ve***as tak sem si naprosto jist ze PV by na Youtube nedali nic co by nemeli 100% podlozeny, protoze po nich jdou podobni k****ni jako vy dva jako moucha po hovne a snazi se sundat a discredivoat za kazdou cenu... coz je i pripad tech embryi pro testovani a jak si AP uplne uboze musela vymyslet neco co v tom videu neni aby dezinformovali lidi na prani Pfizeru, coz opet PV velmi podrobne demonstruje a vsechno ukazuje verejnosti, coz vy dementni dementi nemate kapacitu pochopit, ale za to bude tleskat nejakymu tretimu dementovi kterej prohlasi ze ta zenska byla uplne blba, zatimco dela jednu pravopisnou chyby za druhou a mysli si ze porodni baby maji PhD, asi podobnej dement jako ty kterej tvrdi ze se lidi na ulici kvuli ivermectinu podelavaji, coz mas zarucene overeny, ty donos i***tos, co?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 17:49Off-line BaseZax  (27/-/-)
Hele, to že jsi dement a nevšiml jsi si jak se o tom všude psalo je tvoje chyba. :D Já si můžu zahrát na tebe a můžu sem dát jako zdroj informací nějaký YT kanál. A říct, no že to je kvalitní zdroj informací a že se v tom vyzná a že rozhodně nelže protože je to ten a ten! A jeho morální kompas je boží, protože je boží! :)

Na Ivermektin bylo uděláno několik studií jestli je tam prokazatelný vliv na léčbu koronaviru, výsledek byl nulový. A vzhledem k tomu že teď vykupují odčervovadla pro skot a ládují to do sebe lidé po tubách i preventivně... no nějaký negativní vliv na zdraví to mít bude. :) To dojde snad každému. :)

Takže uveď nějak validní zdroj informací a můžeme se dál bavit. Do té doby se snaž alespoň dokázat jednu věc... třeba počkej rok a půl a pak můžeš říct, že už to jsou ty tři roky. :)
22. 10. 2021 v 17:50Off-line Anonym
A jinak kdyz vy dva jste tak prisaknuti na vladu a media, cim si vysvetluje to ze v MSM o demonstracich prakticky po celym svete neni v mediich ani zminka? :D Hmm? Why is that? :D Prece media jsou nezavisla a objektivni, ne?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 17:57Off-line BaseZax  (27/-/-)
Já jsem nikdy neřekl, že vláda, vládní instituce a mezinárodní instituce je pravdomluvná jak Ježíš. Ale zpochybnit všechno co řeknou? A tvrdit, že nás chtějí vraždit zavírat do koncentráků a zotročovat. To už je jako trošku moc. :)

Nevím jak ty, ale já jsem se o demonstracích dozvěděl.
Překvapivě se toho ve světě děje HODNĚ. A lidé mají omezený čas a náladu všechno poslouchat. A běžného občana nezajímá a nebaví poslouchat zprávy o tom co se kde stalo a jak se to stalo, proč a tak několik desítek minut až hodin. Zajímá ho nějaké důležitější události jak u nás tak v zahraničí.

Asi by chtělo vnímat víc médií než jedno, jestli chceš vědět víc o tom co se děje ve světě najdi si i nějaké zahraniční médium.. a jestli to nestíháš tak si najdi někoho kdo dělá nějaký výcuc toho co se stalo. :)
22. 10. 2021 v 17:59Off-line BaseZax  (27/-/-)
Weave:
Jsi o pár let starší, to je velký rozdíl. :)
Navíc je tvé nejvyšší dosažené vzdělání zde uvedeno matu***a, takže v dnešní době v podstatě nic. :)

O čem bys mě chtěl poučit? :) Zatím jsi tu řekl pár věcí a ještě k tomu lži.
22. 10. 2021 v 18:02Off-line Anonym
BaseZax: Ano, s tim ivermectinem je to asi stejny jako kdyz se tvrdilo ze kuraci jsou na tom lepe proti covidu, aby se pak ukazalo ze tu studii financoval tabakovej prumysl. Nebo kdyz spoustu studii tvrdi ze piti kravskeho mleka je pro cloveka dobry a vsechny studie financuje mlecnej prumysl. Nebo kdyz na svete se objevilo spoustu studii ktery tvrdili ze covid nemohl uniknout z laboratore a ze ti vedci nemaji zadny konflikt zajmu, aby se pak ukazalo ze VSICHNI meli konflikt zajmu.


A ted si predstav ten sok ze nekteri vedci vydavaji zpravy ktery maji hlavne pomoct tem kdo je financuje a ne tobe? Sokujici, co? :D

Pfizer v poslednich dvaceti letech zaplatil pres 70 criminalnich pokut ve vysi pres 4 milliardy dollaru, kvuli tomu ze uplacel doktory, manipuloval klinicke studie, pouzival nepovoleny marketing, korumpoval politiky a podobne! A ted si vem ze kvuli temhle praktikam levicaci jeste pred par lety proti Pfizeru a Big pharme protestovali, ted jsou spolu milenci.


Bohuzel tvuj ale pidi mozecek nema kapacitu aby tohle pochopilt. Jinak zde je seznam desitek studiii, ktery prokazuje ze Ivermectin a dalsi vysoce effektivni proti covidu, ale dal si ver tomu si do tebe serou korporatni vedci a media :)

https://c19ivermectin.com/
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 18:05Off-line Anonym
Vetsina tech studii je Peer-reviewed, vis vubec co to znamena? :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 18:09Off-line Anonym
"Navíc je tvé nejvyšší dosažené vzdělání zde uvedeno matu***a, takže v dnešní době v podstatě nic. :)"

:D :D Ne, vazne nemam jenom matu***u :D :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 18:12Off-line BaseZax  (27/-/-)
Proto existuje něco jako k***ické myšlení. :) Které někdo jako ty nemá.

Proto existují nezávislé instituce (vládní, mezinárodní), které se snaží najít tu pravdu. :)

Bylo uděláno již několik studií, které se rozhodli, že přezkoumají vliv Ivermektinu... překvapivě se všichni odpůrci očkování bouří a vztekají, kopou kolem sebe, že je to lež a že jsou upravené studie...

https://www.latimes.com/…effect-covid?…
22. 10. 2021 v 18:14Off-line Anonym
BaseZax: Vladni a mezinarodni instituce hledaji pravdu :D :D A ktery? :D :D

Kamo ty uz to fakt nehul :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 18:14Off-line BaseZax  (27/-/-)
Překvapivě jsem tam nereagoval na tebe. :)

No, u tebe pochybuji že máš i tu matu***u... a jestli máš něco víc tak to bude nějaká soukromá škola anebo hnojárna.
22. 10. 2021 v 18:15Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jéé... já zapomněl. Vládní a mezinárodní instituce nás chtějí jen zavřít do gulagu, moje chyba.
22. 10. 2021 v 18:18Off-line Anonym
BaseZax: Otazka: A ktery vladni instuce hledaji pravdu?

Odpoved: Jéé... já zapomněl. Vládní a mezinárodní instituce nás chtějí jen zavřít do gulagu, moje chyba.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 18:19Off-line Anonym
A ty ses divis ze ti rikam ze ses dement, kdyz nedokaze normalne odpovedet na jedinou otazku?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 18:25Off-line BaseZax  (27/-/-)
A dočkám se já nějakého důkazu, který potvrzuje tvé lži? :)
22. 10. 2021 v 18:26Off-line BaseZax  (27/-/-)
Ty jsi mi zatím neodpověděl ani na jednu otázku a neuvedl jsi ANI JEDEN VALIDNÍ ZDROJ informací. Ani jeden. :)
22. 10. 2021 v 18:27Off-line BaseZax  (27/-/-)
Hmm. Jaké instituce se asi tak mohou zajímat o zdraví lidí a věcí které užívají?
No zamyslíme se...

WHO? - né to né... ta je přeci zlá a financuje ji i Bill Gates a o tom se přeci ví, že vytvořil koronavirus aby mohl jíst děti (další konspirační teorie).
Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA)? - Ta je přeci spojená s tou prachsprostou Evropskou unií a té nikdy nešlo o blaho lidí!
Americká obdoba EMA? (nemůžu si vzpomenout na jméno) - Né... ti jsou přeci kapitalisté a ti nás chtějí jen oškubat.

A z našeho hlediska by to mohlo být třeba... naše Ministerstvo Zdravotnictví... ale to je napojené na vládu, která lže a na EU která taky lže... tak nic. No.
22. 10. 2021 v 18:32Off-line Anonym
BaseZax: Ano, takze misto toho abys odpovedel na jednoduchou otazku tak budes dal delat k****na, jedinej kdo tu lze ses ty.

Ja ti dam odkaz na 80+ studii o ivermectinu ktere zverejnuji i studie ktery vyhodnili ivermectin negativne, a jediny co ty udelas tak pridas link na korporatni medium ktery vsech tech 60 peer-reviewed studii srci do kapsy.

A takhle je to proste se vsim. Na krabicich s tvejma jednorazovejma chirurgickejma maskama je jasne napsano, ze nechrani pred covidem, ale ty si dal pojedes. O tom neuve***elnym mnozsti odpadu ktery ty masky vytvari a budou se rozkladat dalsich 400 let ani nemluve...

Ses proste omezenej d***lek kterej si zije ve svym lalala landu, kterej si mysli ze vsechno co mu nesidi pod frnacek je konspirace :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 18:33Off-line Anonym
BaseZax: tak to jo hele, jestli vazne takhle premyslis tak to je bomba :D :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 18:36Off-line Anonym
Ale tak abys nerekl, tak tady je jedna citaci z vladni stranky:
Face coverings are not PPE as they do not protect people from work-related hazardous substances. They MAY protect others, not the wearer, against COVID-19.

https://www.hse.gov.uk/…re/index.htm
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 18:53Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jak jsi sám napsal... studii si dnes může zaplatit kde kdo. :) Já jsem ti dal validní a normální zdroj, ty nějakou pochybnou stránku. Důvěryhodnost? Je spíše na mé straně. :)

To tvoje byl nějaký screen kdo ví čeho. To, že by šlo o chirurgickou roušku tam důkaz. Jsou to prostě jen "ear loop mask". :)
Já na druhou stranu poskytl popis produktu u oficiálního prodejce, který poskytuji informace o daném produktu. U všech bylo napsané, že to souží proti bakteriím a proti virům. A ty si jedeš to svoje, že jsou to jen přeprodejci a blah, blah.

O odpadu jsi se ani nezmínil. A jsou tu daleko horší věci a ty se taky neřeší, tohle jde vhodit do příslušného kontejneru a pak se to vytřídí. :)

A tím jsi se jako snažil dokázat jako co? :)
Cituji "Face coverings are mainly intended to protect others and not the wearer." Mainly. :)
22. 10. 2021 v 19:00Off-line Anonym
BaseZax: Validni zdroj jsou mainstremovy media, zatimco peer-reviewed studies nejsou, ty ses ale c*****k, co?

Bill Gates mozna deti neji, ale za to je s Epsteinem znasilnoval na jeho pedofilnim ostrove. Nebo mi snad chces rict ze Bill jezdil se stryckem Epem na jeho ostrov opekat burty u taboraku?
A prekvapive te tvoji vladni agenture ktere hledaji "pravdu" to bylo tak nejak jedno ze se roky snazili obeti ziskat od nich pomoc.

To ses proste druhej idot stejnej jako Tarferi a moje brambory maji lepsi schopnost k***ickeho mysleni nez ty.

Je mi te lito clovece, vzdycky budes takovej prostacek co si ale bude myslet ze je chytrej pokud zapadne do vetsiny :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 19:01Off-line BaseZax  (27/-/-)
Ty jsi prostě jen p**a uzená, která si žije ve své bublině lidí antivaxerů a antirouškařů, myslí sobecky jen na sebe.

Já jsem nikdy nenapsal, že se to má přehánět. Ale že se má myslet i na ostatní, mít nějaký ohled i na společnost jako takovou a nekopat jen kolem sebe... křičet jak jsou všichni zlí a jak vám antivaxerům ubližují. A když vás nikdo neposlouchá tak si jedete jednu konspirační teorii za druhou.

Viz:
V rouškách jsou čipy.
V rouškách jsou červi.
Vysílače 5G šíří koronavirus.
V leteckém palivu je koronavirus a tím se po světě roznáší mutace.
Ve vakcíně jsou čipy.
Ve vakcíně jsou mikročipy a magnety. když na sebe přiložíš minci/klíč tak na tobě drží. (to, že bylo léto a všichni byli zpocení jak prasata a držel na lidech i papír, pytlík s čajem a podobný věci už antivax nezajímají)
Ve vakcíně je jed.
Ve vakcíně jsou látky které udělají lidi sterilní.
... no ona to vlastně ani není vakcína. Je to experimentální chemický koktejl.
Všichni co si nechali dát vakcínu tak podepsali souhlas s experimentem.
Státy zakládají koncentrační tábory.
A tak dále a tak dále
22. 10. 2021 v 19:04Off-line Anonym
Bez uz k***a do pici ty vymastenej k****ne kterej neuzna ani peer reviewed studies ale za to si tu hraje na pana sveta a mota sem veci ktery sem nikdy nerekl. Ses ultra ubozak kterej by Billovi lizal anal kdyby mohl.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 19:16Off-line BaseZax  (27/-/-)
P**o uzená, klid. :) To, že jsi sobeckej k****n jsi už dokázal hodně. :)
Já jsem za celou dobu co tohle trvá nezjistil nic... čím by moje svoboda byla ohrožena. Život je skoro stejný jako předtím. Cestuju, chodím do restaurací a kaváren... všechno normálně funguje. :)
Žijeme v 21. století, život a svět se mění tak si k***a zvykni.

A to že jsi sobeckej p**us který si žije ve své bublině je pravda, prober se a uklidni se.

Neříkám, že se to má přehánět, ale normálně (ceteris paribus) umře v České republice okolo 100 000 lidí jestli si to pamatuji dobře. A za těch pár měsíců druhé vlny jich umřelo o 30 000 víc než byl průměr minulých let.
V jednotlivých týdnech se obecná míra úmrtnosti zvedla i na dvojnásobek. A celkově o 30% ty č***ku.

A ne, žádná zanedbaná péče to není. Představ si, že se začala úmrtnost se zpožděním 1-2 týdnů jako počet nakažených. Tohle není náhoda.

Tak se prober a přestaň kopat kolem sebe. Žádná diskriminace tu k***a není.
22. 10. 2021 v 19:39Off-line Anonym
Clovek kterej rekne ze stranka s peer-reviewed studiema s DOI (to asi ani nevis co znamena) je pofiderni a nejakej blabol na LAT je validni zdroj by si zaslouzil urvat koule a predhodit je zralokum, tim si jasne prokazal ze te fakta nezajimaji, jenom prosazujes proste svoji pravdu.

Myslis ze rouskou, lockdownama a dalsim zachranujes jednoho cloveka ale uz nevidis ty obeti ktery tvoje sekta vytvari. Neni nic sobectejsi na svete nez tyhle covid pusuji jako ty.

A to zes takovej picus kterej ani nevidi ze lidi dostavaji padaka a prichazi o vsechno pokud se nenechaji ockovat a postupne se zacina rozsirovat "vaccinated only" do cestovani, restauraci, kin, skol a dokonce i k doktorovi a delas ze se nic nedeje, tak ses proste d***l a d***lem zustanes. Pak ale asi budes cumet jak pero z gauce kam az to zaslo kvuli takovejm i***tum jako ty.

Nazdar!
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 19:52Off-line BaseZax  (27/-/-)
Ne, tvoje zdroje jsou prostě sus. :) Screenshot na reditu, video na YT stránka účelně založená na dané téma. A když se oficiální instituce vyjádří negativně na tu danou věc tak hned nadáváš. :)

Já jsem napsal, že se nic nemá přehánět. Zavřít ekonomiku není správně řešení, dát nějaká doporučení a zajistit to tak aby vše fungovalo? Ano to je řešení.

Kdyby roušky nefungovali, tak to ve vyspělých státech východní Asie vypadá jinak. My (10,7 mil obyvatel) měli v peaku skoro 10 000 nakažených, Japonsko (125,8 mil obyvatel) mělo v peaku skoro 25 000 nakažených. U nich nošení roušek při respiračním onemocnění funguje normální, nosí to i při cestování. Nikdy jsi nenarazil v Praze před koronou na asijské turisty v hromadné dopravě s rouškou? :)
22. 10. 2021 v 20:22Off-line Anonym
"stránka účelně založená na dané téma" :D Ty ses ale fakt kus i***ta :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 20:24Off-line Anonym
Hlavne ze tahle stranka kterou si sem pridava "neco jako databazi" nebyla ucelne zalozena na dane tema, ty i***te, co? https://www.sorryantivaxxer.com/
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 20:26Off-line BaseZax  (27/-/-)
Zrovna jsem to chtěl napsat, že je to pro mě stejně kvalitní zdroj jako pro tebe sooryantivaxxer. :))
22. 10. 2021 v 20:29Off-line Anonym
Az na to ze ta moje stranka ma peer-reviewed studies. Asi ti nekdo vysukal ten tvuj slepici mozecek z hlavy.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 20:32Off-line Anonym
Peer-reviews studies se pouzivajima kdyz treba pises nejakou praci do skoly, zatimco s tvym clankem z LAT by si kazdej normalni clovek vytrel p***l, ale u tebe je to VALIDNI zdroj zatimco peer reviewed studie ne... Jak rikam, ses proste podobnej c***k jako Tarferi.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 20:33Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jak vysvětlíš rozdíl v počtu nakažených mezi Českem a Japonskem? :)
A musíš uvažovat i fakt, že náš peak je zatím z období druhé vlny (takže slabší mutace než dnes) a u nich z přednedávna. Čímpak to bude, pověz nám to. :)
22. 10. 2021 v 20:36Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jinak zatím jsi mi udělal velkou radost. :)

Protože mě občas baví vytáčet hloupé k****ny jako jsi ty, kteří lžou, šíří hoax, dezinformace. Prostě antivaxery a antirouškaře, kteří mají v hlavě vzduchoprázdno. :) A poslouchají svého vůdce Volného na slovíčko.

A vzhledem k tomu jak pořád všem nadáváš, vztekáš se a tak podobně... nebudeš asi ani moc inteligentní a k tomu ještě hezky naštvaný. Ach. :3 :)
22. 10. 2021 v 20:40Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jinak ti na nějaké tvoje neoficiální peer-reviews studie z pochybného webu z vysoka kašlu, protože na rozdíl od tebe mám nějaké k***ické myšlení a vím, že určitě všichni zveřejňující i recenzující nebudou za ty které se vydávají. Je to prostě moc sus, chápeš to? Vrána k vráně sedá.

A bylo vydáno už dost oficiálních studií a prohlášení směrem na efektivitu ivermektinu. :)
22. 10. 2021 v 20:44Off-line Anonym
BaseZax: Protoze v Japonsku ti doctor muze predepsat proti covidu ivermectin, stejne jako ho posilaji lidem domu v Indii, spolecne ze Zinkem a vitaminem D (a jestli zkusis rict ze, tak si vyliz p***l protoze znam par lidi z Indie se kterejma sem studoval) stejne jako covid nepokosil Afriku protoze tam pouzivaji ivermectin a HCQ kterej zaroven pouzivaji proti malarii.

Proti ty malarii o ktery si vsichni mysleli ze to komari neprenasi az na dva lidi. Na svete vzdycky udela nejakym prulom jednolivec nebo dva kteri mysli jinak nez stado ovci ke kteremu se tak mysne hlasis, ale jak rikam, tvuj vysukanej slepici mozecek na tohle nema.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 20:48Off-line Anonym
BaseZax: Neoficilani peer rewies-studie. Ty fakt jedes BOMBY!!!

A jakej je rozdil mezi officialni a neofficialni peer-reviewed studii? Vis to nebo proste seres nahodny hovna a myslis si ze to bude davat smysl? :D :D


Ty ses takovej ultra c***k, ja fakt pochybuju ze si vubec neco dostudoval, mozna tak v tvych vlkych snech :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 20:53Off-line Anonym
Zalozil sis novej ucet abys mohl sam se sbou souhlasit a davat mi minusy? Ubohej c*****k ses na to dost :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 10. 2021 v 20:58Off-line BaseZax  (27/-/-)
Aha, aha. To rozhodně dává smysl! :) Až na to že vůbec.

Stačí se podívat na celý východ Asie. :)

https://www.worldometers.info/…untry/japan/
https://www.worldometers.info/…south-korea/
https://www.worldometers.info/…ntry/taiwan/
https://www.worldometers.info/…ry/viet-nam/

Co mají dané státy společného? No mají vyšší index kolektivismu než individualismu, takže tam lidé nejsou takoví k****ni jako ty, sobečtí, kopající kolem sebe, že jim někdo sebral nějaká práva. :)

V těchto státech je normální nosit roušku v případě, že je osoba nachlazená. :) Lidé z těchto států nosí roušku i když cestují do ciziny - na letištích, v hromadné dopravě a tak dále. :)

Kolik lidí je anebo bylo nakaženo v Indii? To nikdo neví protože je to chudá země a když tam někdo onemocněl tak ho stejně poslali domů, protože jejich zdravotnictví kolabovalo.

A Afrika? To je stejný jako s tou Indií... dovedeš si představit jak někde v Malawi, DRK, Somálsku, Etiopii, E***rei jdou všichni alespoň jednou týdne/měsíčně na test? :) To asi těžko. :)
22. 10. 2021 v 20:58Off-line Anonym
Ale jestli mi takovy hovado chce namluvit ze vystudovalo neco vic nez zakladku s odrenejma usima kdyz nevi ani co to jsou peer-reviewed studie, co to je DOI, a mele tu nejaky hovna "officialnich" studiich :D :D :D :D Tohle je fakt pecka... officialni studie :D :D :D :D Vazne bych se o tvoji moudrost s nekym podelil ale pochybuju ze by nekdo veril tomu ze nekdo muze tak d***lni a aby prohlasoval neco o "neoficilanich peer reviewed studii... to je fakt hele... to si budu pamatovat :D :D :D

Nejhorsi na tom ze takovej si ale porad mysli jak mi to tu nanda protoze se mu podarilo najit jeden clanek na LAT :D :D :D :D


Bozinku :D :D :D Musim na zachod nebo se pocuram :D :D :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 21:00Off-line Anonym
BaseZax: Aha...takze lidi umiraji podle toho jestli se testuji na covid anebo ne :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 21:00Off-line BaseZax  (27/-/-)
Nemám víc účtů, ale vzhledem k tomu, že to napadlo tebe. Tak asi víme odkaď vítr vane. :)

Jinak, já jsem nebyl první ten, kdo si toho druhého zablokoval jen proto abych v jiných diskuzích nemohl vyjádřit souhlas anebo nesouhlas s tvým příspěvkem. Ale vzhledem k tomu, že jsi si takhle zablokoval všechny... tak v ostatních diskuzích si navzájem kouříte č***ky se svými antivax bros. :)
22. 10. 2021 v 21:04Off-line BaseZax  (27/-/-)
Všechny státy nevedou podrobné statistiky tak jako u nás v Evropě, u nás se statistiky vedou i v denní periodicitě. Ale nejčastěji ty zveřejněné jsou v týdenní periodicitě, protože se tak ztrácí sezonnost. :)

Dovedeš si představit jak v Indii anebo v Africe dělají týdenní počty zemřelých? :) Já moc dobře ne, když tam v dost částech sotva najdeš elektřinu nebo internet.
22. 10. 2021 v 21:06Off-line BaseZax  (27/-/-)
To kolik lidí skutečně zemřelo v těchto částech světa se dozvíme za rok-dva... možná až při SLDB. :)
22. 10. 2021 v 21:07Off-line Anonym
BaseZax: Jiste ze nemas vic uctu :D :D :D Tohle tema uz ani neskace nahore, jedinej kdo se tu vyjadruje ses ty ale sotva neco pridas tak k tomu mas hned dva plusy :D :D :D

To vis ze je ty k***te jeden... radsi pro tebe budu antivaxer nez nejakej totalni nedostudovanej dement co ani nevi jak se oznacuji vedecke studie... officialni a neofficialni studie D: :D :D: D: :D

Jak se rika, kdyz nekdo umre tak o tom nevi ale pro ostatni je to tezky... To stejny plati kdyz je nekdo d***l :D :D


Fakt officialni a neoficialni peer reviewed studie... hrozne moc ti verim ze si neco vystudoval :D :D :D :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 21:11Off-line BaseZax  (27/-/-)
Nejsem tak ubohý jako ty. :)
Vyjádřilo se tu dost lidí za tu dobu, už je večer. Takže se asi dost lidí vrátilo z práce, ze školy... z rande a tak. :)

Studii si dneska může napsat kdokoliv anebo si ji nechat udělat kdokoli. To jsi napsal i ty sám. Takže nějaká pochybná stránka která vznikla jako "potvrzení" efektivnosti odčervovadla na léčbu kapénkové infekce? To mi příjde trošku sus.
Zvláště pak, když se nechala udělat normální vládní studie a ta prokázala, že ivermektin má nulový vliv při léčbě covidu. :)
22. 10. 2021 v 21:18Off-line Anonym
BaseZax: Ja ti hrozne, hrozne, hrozne moc verim vsechno co ted meles puso..... to jak se lidi pokakavaji v USA na ulici kvuli ivermectinu, to jak ses studovanej, to jak vis jaky jsou rozdily mezi vakcinama (jediny s cimz si prisel bylo neco o 18stoleti :D :D :D) :D :D :D :D Jak jsou studie offficialni a neofficialni atd :D :D :D :D Opravdu si za ten den a pul presvedcil ze lidska hloupost je neomezena :D

Ty ses proste nejakej malej tlustej spekounek kterej doma sedi celej den na p***li protoze ho nikdo nechce, a tak tu mele nejaky svoje moudra ktery mu ovce sezerou i naivakem :D :D


officialni a neoficialni peer reviewed studie :D :D :D :D Ty ses tak blbej ze si ani neuvedumejes jak si to timhle posral :D :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 21:25Off-line BaseZax  (27/-/-)
Prosím? Co to meleš? :) Já jsem napsal, že vím, že existuje víc druhů vakcín. Ale jak se přesně vyrábějí a podobné věci... to už jde mimo můj obor. :) Vědcům a lékařům věřím, doba jde dopředu a i způsob výroby různých věcí se také mění.
To je stejné jako říct že elektronika dnes již není elektronikou a stojí za hovno, protože neobsahuje elektronky! :)

Na druhou stranu jsem napadl tvůj výrok, že vakcíny již nejsou to co byly a že toto není vakcína. A proto jsem řekl, že první "očkování" pochází již z Číny v podobě fouknutí bavlny a strupů do nosu, následně z konce 18. století (to modernější očkování).

A znovu si vymýšlíš, já jsem pouze napsal, že to tvé jsou neoficiální statistiky, nespadající pod žádnou národní nebo mezinárodní instituci.
Nenapsal jsem nikdy žádné spojení "oficiální peer studie" a ani "neoficiální peer studie". Takže mi laskavě nevkládej slova do úst. :)
22. 10. 2021 v 21:29Off-line BaseZax  (27/-/-)
Je zvláštní, že když napadneš studie spadající pod nějakou instituci, tak je to v pořádku. Protože jsou zmanipulované a nedá se jim věřit.

Já když řeknu, že studie zveřejněné na tebou zmíněné stránce jsou sus (=podezřelé), jsou neoficiální (nespadají pod žádnou oficiální instituci) a nedá se zcela ověřit totožnost všech recenzentů. A je podezřelé, že výsledky studií na zveřejněné stránce jsou přesně opačného výsledku než jsou ty "oficiální" = ty, které zveřejnili a postavili se za ně vládní instituce a mezinárodní organizace. :)
22. 10. 2021 v 21:40Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jinak je hezké, že když napadnu fakt, že se nad lidmi povyšuješ, nadáváš jim a vztekáš se nad tím, když s tebou někdo nechce sdílet vypatlaný názor. :)

Tak hned přeskočíš do ofenzívy v podobě, že protějšek je malý tlustý špekounek, kterého nikdo nechce. Jak vyspělý argument do diskuze! Hned se ukazuje tvá inteligence a vyspělost, musím uznat. Žasnu. :)
22. 10. 2021 v 21:47Off-line Anonym
BaseZax: Ano, veris lidem kteri jsou papirove vzdelanejsi nez ty, protoze nejses schopen myslet sam za sebe a proto musis ve*** "expertum", to si tu celkem jasne demonstroval.

Pokud musis zmenit definici slova "vakcina" aby tohle zaclo zahrnovat i mRNA tak covid vakcina skutecne z historickeho, biologickeho ani pravniho hlediska vakcinou neni. Normalni clovek by tohle dokazal vzit na vedomi a pochopit, "lidi" se slepicim mozeckem ne.

Vakcina za kterou pfizer nenese zadnou zodpovednost mu vynesla $33.5 miliard dollaru, to mi prijde jako dostatecna motivace k tomu aby media ktery navic Big Pharma vlastni a zkorumpovani politici a experti uprednostili vakcinu pred ivermectinem.

Z jakyho duvodu by ale kdokoli "falsoval" vedecke studie ve prospech ivermectinu mi dost unika.:D :D :D :D :D Vzhledem k tomu ze ivermectin se pouziva 40 let a jeho vyroba je extremne levna, tak lekem za par dollaru by asi tezko nekdo zbohatnul, ze? :D :D :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 22:10Off-line BaseZax  (27/-/-)
Ale to se pleteš. :) Důvěřovat někomu kdo daný obor vystudoval a má z daného oboru lepší a hlubší poznatky/zkušenosti než já je normální. Uvedu ti příklad:
Nevím jak ty, ale já mám třeba zubařku. Věřím, že když vystudovala daný obor tak v něm bude asi daleko lepší volbou než já, který daný obor nestudoval... ale něco o zubech vím a hlavně zuby mám. Sám bych si je však ale nevrtal a ani netrhal... to by dobře nedopadlo. :) A tak dále, chápeš? :)

Žádná definice se nezměnila, stále je to přípravek určený na prevenci před nakažením a nebo rychlejší a bezpečnější uzdravení se z dané nemoci. Nikdy to nebyl a ani to není lék na danou nemoc. :)

V minimálním množství u vakcín a celkově léčiv nese výrobce a nebo někdo jiný odpovědnost. :)

Jaká je motivace států dělat falešné studie a "nutit" lidi k očkování, když jedna dávka stojí okolo 130 korun ale i tak byli státy, kde dávali specifickým skupinám peníze/dárky jako motivaci k větší proočkovanosti.
Viz: https://www.novinky.cz/…uro-40365315

Řecko na tom trošku prodělalo, nemyslíš? cca 2*5 euro za vakcínu a dalších 150 euro za to, že se nechají naočkovat... :)

Ono to totiž ve výsledku ušetří vládní výdaje, když lidé nebudou v nemocnicích a nebude kolabovat zdravotnictví, že? :)
22. 10. 2021 v 22:35Off-line Anonym
BaseZax: Tak abychom to tak nejak uzavreli... Vsichni ti vedci co napsali ty peer-reviewed studies o ivermectinu se vlastne spolcili proti Pfizeru kterymu vlastne nejde o nic jineho nez tenhle virus vyhnat z povrchu zemskeho ale vsichni ti doktori, vedci, zdravotni sestry, hasici, policajti, vedci, a dalsi na ktery brzo dojde rada s povinnym ockovanim vlastne tomu chteji Pfizeru a Moderne zabranit. Nastesti jsou tu hrdinove jako ty, kteri to vi lepe a zabrani jim v tom aby tomu Moderne a Pfizeru zabranili.


Strycek Bill ktery byl v roce 99 Americkym kongresem oznacen jako neduveryhodna osoba diky zneuzivani postaveni Microsoftu si musel najit jineho konicka a uplnou nahodou narazil na WHO a o rok pozdeji a zalozil nadaci Bill & Melinda Gates, k zalozeni te cha***y Bill taky dostal lekarsky diplom jako bonus zdarma. Bill pak nasel vasen pro vakciny kterym chce zachranovat lidsvo... sice bez mrknuti oka pozoruje jak 10M lidi rocne umira hlady, ale v tom neni ten spravnej drive, right?

Bill kterej jezdil relaxovat na Epsteinum pedofilni ostrov spolecne s dalsima politikama a VIP a ackoli tam bylo mraky spoustu zneuzivanejch deti, tak Bill si tam vzdycky dal jenom veceri a pak supajdil zpatky k Melinde do postylky a nikdy si tam niceho nevsiml.

No a pak co cert nechtel, tak po Eventu 201 ktery simuloval propuknuti pandemie SARSU, 3 mesice po te doslo v Cine v blizkosti laboratore pracujici na chimera SARS virech k propuknuti epidemie SARSu o kterym do dnes nevime jeho puvod :D

Ale to nevadi, nastesti Pfizer a Moderna nezahaleli a meli skoro pripravenou vakcinu na kterou pracovali dlouha leta (blink blink) se kterou chteji kazdeho zachranit, ale pro jistotu jim politici dali uplnou immunitu a smlouvy s Pfizerem a Modernou jsou tajne :)

No a kdyby nebylo tech antivaxxeru kteri vidim ve vsem konspiraci, tak by nas Pfizer a Moderna uz davno zachranili a proste spousta lidi je prilis hloupa aby vedeli ze ockovani lidi nasilim je vlastne pro jejich dobro!

Tak nejak to bude v ty tvy slepici hlavicce, ne?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 22:42Off-line BaseZax  (27/-/-)
Okay, okay.... ale upřímně nechápu proč tu zase píšeš nějaké žvásty. :)
Já jsem se o Billovi zmínil jen v souvislosti s tím, že financuje WHO. A pak jsi ho pořád a pořád zmiňoval už jenom ty. :)

A překvapivě, zklamu tě... ale existuje daleko víc výrobců vakcín než jen Pfizer a Moderna. Takže tyto dvě společnosti měli náskok roky... ale ostatní ne? Zajímavé! :)

Jinak je vážně neskutečný jaká p**a uzená jsi. Slyšel jsi o adrenochromu? To by se ti taky mohlo líbit. :)
22. 10. 2021 v 22:56Off-line Anonym
BaseZax: Vsak to je jedno jestli to je Pfizer, Moderna, J&J, Astra... je to spiknuti proti temhle spolecnostem ktery vlastne ze sebe muzou sed*** kuzi aby tenhle virus uz zmizel. Ne? Vsak je to privedlo pomalu k bankrotu jako vsechny ostatni maly a stredni podniky.

To je prece cilem kazdy farmateuticky spolecnosti... lidi co nejrychleji, nejbezpecneji a nejlevneji vylecit... v podstate farmateuticky spoelcnosti jsou cha***y, ne?

Jenom ti Antixxari jim v tom brani ale nastesti se muhou spolehnout na takove statecne a nebojacne digitalni bojovniky vyzbrojene mainstremovejma clankama a "fact-checkerama" kteri nemaji vubec zadne vazby na Big Pharmu a ti rozcupuji kazdej peer-reviewed clanek behem minuty!
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 22:57Off-line Anonym
A opet si uboze hodnotis svoje prispevky :D :D Ty ses proste m***a no :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 23:01Off-line BaseZax  (27/-/-)
A co Rusko a jejich Sputnik V? Rusové jsou přeci ti zlí.. s těmi by se USA nepaktovalo a nesdělili by jim jejich tajný plán a nedali jim čas na to si udělat vlastní vakcínu, trošku děravá teorie, ne? :)
22. 10. 2021 v 23:02Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jinak tě mohu ujistit, že mě hrozně moc bavíš a rozhodně jsem na třiceti účtech zároveň.... rozhodně mě nenudíš a nekoukám do telefonu na Instagram. Ne!
22. 10. 2021 v 23:12Off-line Anonym
BaseZax: Hele, ty ses notirickej lhar, a podvodnik, takze tobe se neda ve*** vubec nic. To ze tu 3 lidi cekaj az neco napisu a okamzite ti jdou dat 3 plus a mne 3 minus, muze ve*** jenom takovy d***lni hovado ktery veri tomu co sem vyse popsal jak nas korporace a politici zachranuji.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 23:13Off-line Anonym
Jak vidis, ja si narozdil do tebe svoje vlastni prispevky nehodnotim.. ne ze by to nebylo jedno, ale celkem dost to vypovida o tom jakej ses ubozacek.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 23:15Off-line BaseZax  (27/-/-)
No, je to na tobě co si myslíš. :) Já jsem na druhou stranu, že to alespoň zkoušíš (myslet). Já mám tady profil jenom jeden a i ten je AŽ moc... kdybych jich měl víc, tak ti z nějakého napíšu, Kojote. :)

Jinak jsem na instagramu, ale je to slabé... je tam hromada stejných věcí jako na TikToku, ale starý videa...
22. 10. 2021 v 23:17Off-line Anonym
BaseZax: A proc bys mi psal z jinyho uctu kdyz mi pises z tohohle? :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 23:17Off-line BaseZax  (27/-/-)
Dobře, nebudu instagramu křivdit. Občas tam jsou zajímavý videa o craftingu a o origami... ale občas je to taky fake... škoda. :)
22. 10. 2021 v 23:19Off-line Anonym
Ale kdyz mas tak rad mainstream tak predtim nez te finalne poslu do haje, tak tady mas jeden z CR:

https://cnn.iprima.cz/…-kubek-36249


Takze ockovani jsou obeti neockovanych? :D :D :D Takze k cemu ses teda nechal naockovat kdyz budes obeti neockovanych? :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 23:25Off-line BaseZax  (27/-/-)
Hele, logicky se zamyslíme nad jednou věcí. :)

V České republice jsou přibližně 2/3 očkovaných (některým už to očkování nefunguje nejlépe ale to je věc druhá) ale v nemocnici jich je méně než 1/3.
Na druhou stranu neočkovaných je v naší republice menšina asi tak 1/3, ale v nemocnici jich je většina a to ty zbylé 2/3. :)

Neříkám, že očkování funguje dokonale a ani jsem to nikdy nenapsal/neřekl. Na druhou stranu to asi nějak pozitivně funguje, nemyslíš? :)

A nejsem Kubek, obracíš se na špatnou osobu. :) Já to nikdy neřekl a ani nic podobného v tom smyslu.
22. 10. 2021 v 23:30Off-line Anonym
Ano, protoze v CR neni jeste naockovano tolik ovecek ktery chteli naockovat a proto je potreba je dal drzet v nadeji, ze ockovani vytvori stadni immunitu a tak kazdej kdo se necha ockovat se vlastne muze citit skoro jako ty s naivni predstavou ze prispiva ke stadni immunite.


Co se tyka situace v UK kde je naockovano daleko vetsi procento lidi, tak tady je v nemocnich s covidem vice ockovanych na 100.000 nez neockovych. PHE vydava kazdy tyden technical briefing kde to rozebira, takze si tomuzes nastudovat... (dohledavat ti to ale ted nebudu protoze na to nemam naladu a ty bys to stejnak nepobral). Ale klidne si to muzes dohledat sam abys mi prokazal ze to tak neni :D :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 23:36Off-line BaseZax  (27/-/-)
A je to tu zas, takže zase jen manipulace s daty a oblbování lidí. Lži, lži a lži. Je mi tě docela líto, chlape. :)

Nebude to třeba i tím, že v UK je větší procento lidí naočkovaných na druhou stranu jak se ukázalo tak efektivita vakcíny v čase klesá... a částečně i tím, že se tam začalo očkovat velmi brzy?
Na druhou stranu počet hospitalizovaných vztáhnutý k počtu nakažených je relativně zanedbatelný. S ohledem na minulé období (vlny). :)
22. 10. 2021 v 23:42Off-line Anonym
BaseZax: Dal sem ti jednoduchej ukol ze si muzes nastudovat PHE briefing a ani toho nejses schopen, misto toho radsi zacnes zase kvakat :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 23:43Off-line Anonym
Ale tak aspon ze si to nezapomenes ohodnotit :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 23:46Off-line BaseZax  (27/-/-)
Já jsem ti položil hodně otázek, chtěl jsem hodně zdrojů... a v podstatě jsem se ničeho nedočkal.

ANo, poslal jsi mi nějakou pochybnou stránku. A to je asi tak vše. :)
22. 10. 2021 v 23:48Off-line Anonym
BaseZax: Jiste... s neofficialnima peer-reviewed studiema :D Jak se rika, chytremu napovez... hloupeho kopni :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 10. 2021 v 23:49Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jo, věř tomu, že jsi středobodem mého vesmíru a mám nutkání ti naházet tolik záporných hlasů kolik jen mohu. :) Protože to je cílem mého života.
Alespoň nežvaň hlouposti, prosím. :)

Když se podíváš do historie tohoto vlákna... tak jsi měl i víc záporných hlasů a já daleko víc než jen tři souhlasy. :)
22. 10. 2021 v 23:49Off-line BaseZax  (27/-/-)
Prosím uveď komentář kde jsem napsal neoficiální peer studie, resp. oficiální peer studie. :) Nic takového nenajdeš, takže se jen ztrapňuješ.
22. 10. 2021 v 23:52Off-line BaseZax  (27/-/-)
To je jako bych já bažil na každé nepřesnosti kterou jsi napsal.

Kde jsou ty tři roky lockdownu? Kde?
Kde jsou texty na rouškách? Jak je možné že jsou na balení a ne NA ROUŠKÁCH?
Kde jsou ty koncentrační tábory a gulagy?
A tak dále a tak dále.
23. 10. 2021 v 00:27Off-line Anonym
BaseZax: Neni ti to s jim sebehodnocenim trapny? :D Tak samotnej Koubek rika ockovanim ze je zabijou neockovani... jeho slova, ne moje. Z toho mi celkem logicky vyplyva ze neockovani prezijou zatimco ockovani ne :D :D

Ja se muzu naockovat vzdycky az dojdu k zaveru ze benefity pro mne prevysuji rizika a az budu zname dlouhodobe ucinky. Ale ty se uz odckovavat nemuzes :D :D Muzes doufat ze ti ten spike protein zustal v rameni a nedostal se ti do krevniho reciste pokud ti spatne pichli :D :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
23. 10. 2021 v 00:31Off-line BaseZax  (27/-/-)
Došli ti argumenty? Nic jako sebehodnocení nedělám. Ale udělám výjimku. Když se podíváš na poslední komentář (bez uvažování tohoto) tak má o jeden souhlas navíc A to je ten co jsem tam dal teď. :)
23. 10. 2021 v 00:39Off-line BaseZax  (27/-/-)
A dobře, zahraju si na tebe. Jak si můžu být jistý, že to neděláš ty? Klidně to může být taková laciná forma self-reportu abych vypadal sus a aby jsi se mě snažil zdiskreditovat. :)

A dost to na self-report vypadá. Proč to tedy děláš? Máš to za potřebí? :)
23. 10. 2021 v 01:11Off-line BaseZax  (27/-/-)
Aha, aha. Takže názor, že lidé by mohli být méně sobečtí a myslet víc na celou společnost jako takovou a mít například i úctu ke starším lidem i v podobě toho, že se je snažíme nenakazit... je označení za fanatika. :) Dobře.

Neříkám, že to lidé mají přehánět... ani v jednom z uvažování. Extrémy nesvědčí ničemu. :)

Na druhou stranu... nic nevyvrátí fakt, že umřelo o 30 000 lidí víc než v průměru za předešlé roky (a znovu doplňuji, že nárůst zemřelých začal s 1-2 týdenním zpožděním oproti růstu nakaženým). :) A o to jde, chápeš? Měly by tu být i nějaká ohleduplnost i k jiným lidem.

Ale jsem fanatik, takže nic. :)
23. 10. 2021 v 01:16Off-line BaseZax  (27/-/-)
Weave:
Ty jsi osoba, která v popisu projektu cituji "Systém bude vybudovaný z mobilných senzorických prvkov, mobilnej monitorovacej stanice a cloudového dátového systému." vidí stavbu koncentračních táborů.
Kdyby jsi řekl něco ve stylu, že se chystá "Big brother"... tak bych řekl ano, trošku to tak zní. Na druhou stranu to je dneska pomalu v každém druhém státě... a je otázka zda je to dobře nebo ne. :)
23. 10. 2021 v 01:20Off-line Anonym
BaseZax: Polozim ti jednu naprosto jednoduchou otazku a o co se vsadime ze budes zase prskat okolo, das sam sobe plus a stajnak na to neodpovis?

Tak tady je ta otazka:

MYSLIS SI ZE JE V PORADKU NUTIT NEKOHO ABY SE NECHAL OCKOVAT LATKOU KTERA MA DEKLAROVANY VEDLEJSI UCINEK NAHLE URMTI?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
23. 10. 2021 v 01:40Off-line BaseZax  (27/-/-)
Ty jsi vážně p**a uzená, víš o tom? :) Tobě nestačí říct jednou, že si nedávám pluska, protože to vlastně ve výsledku nic neznamená. Chápeš? :)

Navíc, já na rozdíl od tebe odpověděl na vše. :)

Otázka je složitější než se může zdát.
Nežádoucí reakce (i v podobě úmrtí) na očkování je i u ostatních druhů vakcín. Takže je otázka mírně bezpředmětná, protože se na určitá také chodí pravidelně a "povinně". :)

Bude to znít hnusně a možná souhlasit nebudeš...
... ale ano, je to podle mého menší zlo. "Povinné" očkování je svým způsobem lepší věc.
Krevní sraženina byla prokázána snad jen u vektorových vakcín, které se u nás příliš nepoužívají. U těch ostatních je to diskutabilní zda za to může nebo nemůže vakcína... určitý podíl na tom mít může. Ve všech případech šlo o staré a nemocné lidi.

Pravděpodobnost úmrtí na vakcínu je prokazatelně nižší (do dnes v řádu vyšších desítek jednotek lidí) než smrtnost dané nemoci (minimálně 30 000 lidí podle oficiálního vyjádření). :)

Když do toho započteš i fakt, že lidé po očkování mají nižší pravděpodobnost těžkého průběhu nemoci a tím pádem nižší pravděpodobnost, že budou muset být v nemocnici. Je to lepší jak z hlediska nezatížení zdravotního systému tak i z hlediska ekonomického.
23. 10. 2021 v 02:10Off-line Anonym
BaseZax: Za to ty ses pica jezata.
A ti co pochcipaj anebo se u nich objevi trvale nasledky tak at si trhnou, co? Vudce sekty rozkal a vsichni se mu musi podridit. Sice to umrti u tehle vakciny je mnonasobne vyssi nez u vsech ostatnich, ale to jsou detaily.

No myslim ze to tak nejak je porad dokola s tebou a ja mam i nejaky dulezitejsi veci na praci. Uzij si vakcinu a nekonecne boostery a Darwin to nakonec rozhodne kdo na tom bude lip :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
23. 10. 2021 v 02:28Off-line BaseZax  (27/-/-)
Tak, když řeknu Xkrát, že jsem nic takového neudělal. Že jsem si žádný účet nezaložil a ty si pořád jedeš to svoje a jedeš a jedeš... tak co ti na to mám říct? Myslíš, že se opakovaná lež stane jednou pravdou? Ne.

A co mají dělat lidé, kteří mají trvalé následky po prodělání covidu?
Znám hodně lidí, kteří mají do dnes nálezy na plicích a to je to už rok - rok a půl od prodělání nemoci, kamarádka ztratila chuť a čich, trpí na migrény a je to již rok. Kamarád trpí na migrény, špatně se mu dýchá a má problémy se spánkem - a trvá to již rok a půl. :)

Popravdě... nemůžeš říct, že úmrtí na tuto vakcínu je vyšší než u těch ostatních, protože se nad tím nikdo nikdy nezamyslel a ani to neprozkoumal. Protože jde o zanedbatelné číslo
Momentálně se uvádí kolik? 1 na 102 000? Někdy i na víc na 150 000. Žádný výběrový vzorek nikdy nebyl a ani nebude tak velký. :)

Je to jako s volbami, jde o to zvolit to menší zlo.
23. 10. 2021 v 08:39Off-line Tarferi  (30/-/-)
"MYSLIS SI ZE JE V PORADKU NUTIT NEKOHO ABY SE NECHAL OCKOVAT LATKOU KTERA MA DEKLAROVANY VEDLEJSI UCINEK NAHLE URMTI?" - sice to není otázka na mě, ale stejně na ni odpovím. V pořádku to není. Na druhou stranu do očkování není nikdo nucen a vakcíny nemají deklarovaný vedlejší účinek "náhlé umrtí" :D
23. 10. 2021 v 08:48Off-line Tarferi  (30/-/-)
@Khalo: ten odkaz je hezký, ale trochu nechápu ten leden. To tam umřelo více lidí na covid než bylo covid případů? :D Jak si to vykládáš ty? 20. ledna tam zemřelo 1824 lidí, co je 1,2 člověka za minutu.

A potom dodám ještě odkaz na dashboard, kde to je podle zemí:
https://www.arcgis.com/…467b48e9ecf6

A tam je v UK za posledních 28 dnů 3407 mrtvých. V populaci o 67,22 milionů je to 5 mrtvých na 100 tisíc obyvatel.

U nás je za posledních 28 dnů 142 mrtvých na 10,7 milionu obyvatel, to je 1.3 mrtvých na 100 tisíc obyvatel. Takže UK je na tom co se mrtvých týče zhruba 3,8 krát hůře než my teď.

Co si o tom myslíš ty?
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload