Lekarka-kovid-smrt
"Doktorka měla své pacienty přesvědčovat, že umřou do dvou týdnů od vakcinace"
Ta paní neměla v ordinaci co dělat
Ta paní neměla v ordinaci co dělat
Souhlasím - 15 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Chybí fotka ordinace se zmíněnými plakáty apod.
Zcela nevěrohodný a s největší pravděpodobností smýšlený lživý článek.
Zcela nevěrohodný a s největší pravděpodobností smýšlený lživý článek.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 11
Nahlásit
Jedna fotka toho plakátu tam je
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jste mladí tak blbí nech to tak a jdi klidně očkovat kdo říká smrt ???
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Na covid už ona měla dávno a proto to udělala propagaci.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Píše se u toho v popisku
"Obrázek na ordinaci zesnulé praktické lékařky
Foto: Policie SR"
Tak snad si to nevymysleli, ne? Nebo implicitně je pro tebe pravděpodobnější, že si Policie SR celou tu fotku nakreslila? To už můžeš celý ten případ označit jako že to je fake, vymyšlené a kampaň
"Obrázek na ordinaci zesnulé praktické lékařky
Foto: Policie SR"
Tak snad si to nevymysleli, ne? Nebo implicitně je pro tebe pravděpodobnější, že si Policie SR celou tu fotku nakreslila? To už můžeš celý ten případ označit jako že to je fake, vymyšlené a kampaň
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tarferi (27/191/72)
Tyto případy slouží pro manipulací ovčího stáda jako jsi ty a tobě podobní.
Tyto případy slouží pro manipulací ovčího stáda jako jsi ty a tobě podobní.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit
Jsi fakt d***l
power- no díky
power- no díky
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Reagoval jsem na "Chybí fotka ordinace se zmíněnými plakáty apod." a "Existence plakátu nedokazuje že vysel na dveřích ordinace lékařky co zemřela na covid"
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Nějaké články v dementní angličtině jsou mi zcela u sedacích partií. Kdejaký hňup si myslí, že angličtina z něj dělá středobod vesmíru.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Chápu, že doktorka dala nějaký slib a snažila se zachránit co nejvíce lidí, ale neměla je přesvědčovat. Očkovaní vědí jaké podstupují riziko a možné komplikace. To vědí i neočkovaní. How simple.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Až neočkovaní zahltí nemocnice a dojde k omezení lékařské péče, dotkne se to celé společnosti, nejen neočkovaných.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tak hlavně aby nemocnice nezaplnili i naočkovan. Ti ať se léčí hezky doma s lehčím průběhem a hned bude místo. Simple.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Naočkovaní tam budou taky, ale jsou to především staří lidé, kteří by tam byli s něčím jiným, kdyby nebyl covid
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jj, ty si na všechno najdeš odpověď, běž normálně do politiky :D Nemám premko, ale nadpis stačí, dalo se to čekat https://www.lidovky.cz/…n_domov_lros?…
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Odkaz na placený článek... Zkus začít chroupat data z nemocnic a dej vědět k jakému názoru dojdeš sám. To co ti říkají doma, v hospodě nebo mezi přáteli totiž nemusí být replikovatelná, měřitelná nebo dokazatelná informace
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nejde o dopady na neočkované ale na dopady pro celou společnost. Omezení zdravotní péče má za následek lidi, kterým je zbytečně zanedbávána péče
Nahlásit
Když má někdo zdravotní problém nebo podezření na zdravotní problém a bojí se do nemocnice nebo k lékaři, je to problém
Nahlásit
Charles: oni nemají poblém, oni jsou jen dementní a já jim to rád připomínám. V civilizované společnosti pro ně není místo, tady jsou je hrdinové :D
Nahlásit
Eště že toho kovida máme... na unijních tedy i našich hranicích bělorusko-polsko už 2 měsíce probíhá uprchlická krize, američani v tichosti vyklízí základny v iráku, ale my máme svýho kovida kterýho můžem řešit, hezky si vyberte jestli chcete bejt odmítači nebo ovce a hurá do debaty :D
Nahlásit
Ovce očkované a ovce neočkované - vyhovuje? :D
Nahlásit
https://www.youtube.com/watch?… Moc dobrý rozhovor od vzdělaného člověka. Pochybuju, že si někdo najde 20 minut aby si jí poslechl a jestli jo, nezůstane na chudince niť suchá. Postrádám tu někoho s k***ický myšlením .)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
No to ti můžu slíbit že si to pustim do sluchátek jako audio hned jak začnu pracovat, ale co jsem zatím tak osondoval tak ta paní říká co už jsem tu já nevzdělaný d***l psal stokrát :D:D ... dám si kafe a du makat takže dík za tip na zvukovou kulisu, budu sem ale čumět tak nezlobit... :) jinak teda rád poslouchám tento kanál - https://www.youtube.com/watch?…
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
"Dětem to nedělá vůbec nic. To je jen výjimečné, že by děti měly problémy"
Očividně 200 dětí na kyslíku a 6 mrtvých je "vůbec nic" :/.
Očividně 200 dětí na kyslíku a 6 mrtvých je "vůbec nic" :/.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Od 15:00 tam povídá o nežádoucích účincích, ale mně se ta data nepovedlo najít. Našel někdo odkud ta čísla vzala?
Nahlásit
To už je fakt nemoc.
Nahlásit
Tarferi (27/191/72)
Nejde o dopady na neočkované ale na dopady pro celou společnost. Omezení zdravotní péče má za následek lidi, kterým je zbytečně zanedbávána péče.
--------------------------
Zdravotnictví nefungovalo před covidem, natož teď. Již v té době byl člověk se žádostí o preventivní prohlídku poslán do pr.dele. Nedivím se, že polovina národa nebyla 10-20 let na žádné prevenci. Po těhle zkušenostech teď jistě budeme věřit nějakému zdravotnictví a přiblblému očkování.
Nejde o dopady na neočkované ale na dopady pro celou společnost. Omezení zdravotní péče má za následek lidi, kterým je zbytečně zanedbávána péče.
--------------------------
Zdravotnictví nefungovalo před covidem, natož teď. Již v té době byl člověk se žádostí o preventivní prohlídku poslán do pr.dele. Nedivím se, že polovina národa nebyla 10-20 let na žádné prevenci. Po těhle zkušenostech teď jistě budeme věřit nějakému zdravotnictví a přiblblému očkování.
Nahlásit
Kde jsi našel statistiky o preventivních prohlídkách? :)
Nahlásit
Tarferi (27/191/72)
-----------
Tím že budeš posraně dřepět doma se k takovým údajům nikdy nedostaneš. Pro tebe jsou určeny manipulativní články v masmédiích.
-----------
Tím že budeš posraně dřepět doma se k takovým údajům nikdy nedostaneš. Pro tebe jsou určeny manipulativní články v masmédiích.
Nahlásit
Takže sis je vymyslel :D. Typické...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tarferi jseš vtipný a kdo to má poslouchat. když je to lež tak znamená nechodit očkovat.?
Nahlásit
Šíření videí, ve kterých se nějaké informace, u kterých nejde dohledat původ, vydávají za zaručená fakta, je prostě dezinformační propaganda. A šíření dezinformací je obecně špatné
Nahlásit
Spíš se ti hroutí informační svět v momentě, kdy nemůžeš nic dohledat. Twl, ty nejsi vůbec použitelný pro reálný život. Jestli nejsi robot, tak se na to vykašli a buď už člověk. Bez zaručených fakt by tu dnes nebylo ani náboženství a jiné věci které nejdou doložit. Stroje potřebují fakta, lidé víru.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Mazel.Groofy (20/-/-)
Tarferi je více jak dva roky posraně zalezlej doma, tak není nic překvapující že nemá reálný přehled, žije podle nesmyslů co najde na internetu.
Tarferi je více jak dva roky posraně zalezlej doma, tak není nic překvapující že nemá reálný přehled, žije podle nesmyslů co najde na internetu.
Nahlásit
Jo ano souhlasím Mazel.Groofy mladý a inteligentní
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tarfei_inženýr a administrativa Cha Cha Cha
Nahlásit
A když k tobě přijde kněz a řekne ti, že bůh chce abys mu dal všechen svůj majetek, tak ho poslechneš? Slepé následování někoho, koho nesmíš zpochybňovat a dotazovat je kult.
Nahlásit
Když ti někdo ve videu na youtube řekne, že každé 2 minuty u nás umře někdo na covid, tak tomu budeš věřit?
Nahlásit
Jenže pokud by jsme věřili všemu co je psáno a co je potvrzeno, tak svět bude těžce v zajetí fakt a vědy bez možnosti růstu směrem, kde fakta nelze najít, né alespoň hned. Ale držet se všeho co máš podložené, to z mého pohledu taky není moudré, už asi jen proto, že i s podloženými věcmi se dá manipulovat a asi jsem osobně příliš nedůvěřivý, ale nevěřím všemu, ať už zdánlivě podloženému nebo ne. Podívej se do světa. Pořád se někdo obouvá do antivaxerů, ale jinde na tom nejsou lépe. Někde se podrobila většina, ale celosvětově panují nepokoje které tu už dlouho nebyli, společnost je plná nenávisti, rozdělená. Dřív se jen vraždilo a kradlo, občas protest, ale to bylo všechno. Teď se svět změnil a bude hůř pro všechny, očkované i ne a nepotřebuješ k tomu potvrzení, stačí se podívat co se globálně děje. Pak není divu, že se slušní lidé chovají špatně,když už nemůžou jinak a jsou pod tlakem vlády i části společnosti. Zadek si taky neutřeš podle manuálu, i když... No to je jedno :D
Nahlásit
Chápu to správně, že tvá odopověď na mé 2 otázky je shodně "Ano"?
Nahlásit
Mazel.Groofy psal perfektně je docela pravda ,můj názor je stejný co myslím já. Je jednička klobouk dolů.
Nahlásit
Tarferi pozdravuje Tě kolega... též šířil fanaticky osvětu, stejně jako Ty, obzvláště si potrpěl na důraznou osvětu ohledně očkování a hon na antivaxery .... no ke dnešnímu dni v jeho 35 letech a po dovou dávkách z něj koukají hadice a dejchá za něj umělá žábra.....
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Samozřejmě... a z kolikátého patra že to spadl?
Nahlásit
Naše myšlení prostě není kompatibilní. Já uznávám vědu, mám rád fakta, ale neřídí to můj život a pořád jsem otevřený věřit i věcem mezi nebem a zemí, né nějak fanaticky, ale jistou víru mám. Kdybych jí neměl, osobně bych se cítil ochuzený o možnosti které dnešní věda ještě nedokázala nebo neprokázala dostatečně, ale ani nevyloučila. Stroje pracují s daty, čísly, neumí zpracovat víru ani pocity, tak nefungují a ty to přesně papouškuješ tak, jako by jsi ten stroj byl, co je psáno, to je dáno, co je potvrzeno, tak to je. Svět je složitější místo. Ale každý máme právo uvažovat jak chceme, pokud tím nikomu neškodíme. Jenže se musím jít učit takže snad jsi to nějak pochopil nebo nepochopil, nevím :D
Nahlásit
Mám úžasný kamenný krystal z 18. století, který dokáže z místnosti během pár vteřin vymazat veškerou negativní energii, covid částice a mnoho dalšího. Vypadá to sice jako kámen, ale je to kamenný krystal. Určitě by se ti hodil a rád se ho za jistou finanční odměnu několika tisíc zbavím :).
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Tarferi, Vám v tom ústavu zapoměli dát večerní příděl pilulí? Zase.... neozodpovědnost personálu na Vašem oddělení je do nebe volající....
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Pokud někomu prodám kamenný krystal za několik tisíc, tak to budu považovat za jeden ze svých největších životních úspěchů. A tady jsou kvalitní kandidáti...
Nahlásit
Každý člověk který se v tom trošku vyzná pozná, jestli jsi ho ošidil, když jsi mu prodal krystal který je totálně na pikaču. My jsme klidně blázni a mě nevadí pěstovat rostliny a čistit si pokoj pomocí soli, jestli jsem blázen, tak jsem blázen :) Někdo je zase blázen a vymění duši za očkování, taky ho nehejtíme. Ale stroje nemají emoce, takže nálepkovat je to jediné, co mohou a tím se loučím. Spojení sil Boomera a počítače je zde teď moc silné :D
Nahlásit
Já zase nepochopím, jak může pavliQ někomu nadávat do bláznů a hlupáků a sám napíše týpkovi, že je Sockaaaaaaaaa xdddd Tohle s vámi milé děti udělá vakcinace a nebo se tak pošahaný narodil :)
Nahlásit
"Někdo je zase blázen a vymění duši za očkování" :D
Nahlásit
"Proc Francie nakoupila 2miliardy vakcin, kdyz jich je 60milionu?"
Přes půl milionu jich poslali do Vietnamu, celkově chtěli poslat do chudých zemí 120 milionů dávek. Nevím kde jsi přišel k tomu, že Francie nakoupila 2 milardy vakcín. Před pár měsíci pozdrželi technickými dotazy dotazy objednávky Evropské Komise na 1,8 miliard vakcín. Obávám se, že jsi dezinformován nebo manipulován.
https://www.unicef.org/…vax-facility
https://www.google.com/…er-countries
https://www.reuters.com/…-2021-05-07/
Přes půl milionu jich poslali do Vietnamu, celkově chtěli poslat do chudých zemí 120 milionů dávek. Nevím kde jsi přišel k tomu, že Francie nakoupila 2 milardy vakcín. Před pár měsíci pozdrželi technickými dotazy dotazy objednávky Evropské Komise na 1,8 miliard vakcín. Obávám se, že jsi dezinformován nebo manipulován.
https://www.unicef.org/…vax-facility
https://www.google.com/…er-countries
https://www.reuters.com/…-2021-05-07/
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
No vida. V médiích se začínají objevovat zpravy, že zítra trestně stíhaný estébák v demisi vyhlásí zavedení zákazu návštěv restaurací a kulturních akcí pro neočkovaný a testy už nebudou stačit.
Ale hlavně, že je to dobrovolný...
Ale hlavně, že je to dobrovolný...
Nahlásit
Ono je snad povinné chodit do restaurací?
Nahlásit
Není. Ale proč by mělo být do hospody potřeba nějaký očkování proti čemukoliv?
Nahlásit
Že tu s těmi hlupci ztrácíš čas. Jim je úplně jedno tvůj názor :D
Nahlásit
Já vím že jo. Ale třeba jim to dojde někdy v budoucnu a pak si na mě vzpomenou. I když o tom pochybuju, ale zázraky se občas dějou.
Nahlásit
To jo. Tak třeba až mi odejde hercna o dvacet let dřív po té dobrovolné vakcíně.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Protože se tam můžeš nakazit...?
Nahlásit
To můžu i s tím očkováním. Ještě něco? Dřív jsem se v hospodě ničím nakazit nemohl, nebo?
Nahlásit
" Přehrabe data a ukáže mu svoji Covid Bibli "
Nahlásit
Očkovaným se téměř nic nestane...?
Nahlásit
To je fakt, téměř nic. Jenom můžou chytit Covid a roznášet ho, jinak opravdu nic. Ale mají na to papír, takže cajk.
Nahlásit
To mohou i neočkovaní, kteří mají větší šanci, že se jim něco stane
Nahlásit
Ano, třeba nás přejede auto a podobné věci, na které mají očkovaní imunitu :D
Nahlásit
Groofy-proc radis lidem aby tu neztraceli čas, ale přitom jsi tu vylepenej pořád? :))
Jinak,to že jsi mě dal do bloku, asi nepřežiji. :D
Jinak,to že jsi mě dal do bloku, asi nepřežiji. :D
Nahlásit
Já jsem tu když nejsem ve škole nebo když se po nocích učím a nebo, když potřebuju denní dávku sarkasmu :P
Nahlásit
Chceš ochránit neočkované? Zakaž jim vstup všude tam, kde se mohou nakazit
Nahlásit
Jo,tak pokud nemáš lepší zábavu a stačí ti to k životu, tak to jo,no :)
Nahlásit
https://www.novinky.cz/…rma-40377608?… Troška zábavy neuškodí :D
Nahlásit
To, že za potvrzení o "bezinfekčnosti" se považuje cár papíru o očkování, u kterýho je už zřejmý, že nezabrání ani nákaze, ani šíření a jak vidno tak ani hospitalizaci a úmrtí, je výsměch. Ale oni musí udržovat nějaký "výhody" pro očkovaný bez ohledu na realitu, protože pak by i ti nejblbější kovi***ti zjistili, že s nima bylo vyjebáno a mohly by se dít nepěkný věci.
Nahlásit
Groofy-ja myslel, ze máš na víc, ale každý se může splést :)
Nahlásit
Groofy: Píchanec za píchanec, to je náhodou fér.
Nahlásit
Baratheon: Tak jasný, ale zase je to výhoda jen pro hetero společnost :D
Nahlásit
"je už zřejmý" -- tak máme první zdroj, odkud TommenBaratheon čerpá :D.
Nahlásit
Inteligentní lidé je čerpají na kradu.cz :D
Nahlásit
Ježíš, to jsou sračky tady :(
Nahlásit
Tak sem nelez, easy :)
Nahlásit
Nojo, cenzura je už i tady. Asi někdo z adminů dělá na hygieně.
Nahlásit
Tome,nehledej za vším cenzuru, to u nás vyrvava nejmenovana tmavší menšina taky ,ale aspoň se na nich ušetří sociální dávky :D
Nahlásit
Já nechci chránit každého, kdo chce skočit pod auto. Raději bych ochránil toho, komu pod to auto skočí. Taky jsem neříkal, že mi jde o to, abych vyloučil všechny možnosti, jak se může kdokoliv nakazit, nebo chránit neočkované absolutním řešením (tím, že bych každého někam zavřel).
Nahlásit
Tarferi, zřejmý to je mimo jiné i z oficiálních statistik.
Nahlásit
Oficiálních staatistik je celá řada. Které oficiální statistiky máš konkrétně na mysli?
Nahlásit
Tome,povedes naše milé spoluobcany do Svaté války proti vakcine??
Oni tě za to patřičně "odlehčí :)))
Oni tě za to patřičně "odlehčí :)))
Nahlásit
Tommene, jdi se dotknout trávy, pls
Nahlásit
Nahlásit
10 dní stará neoverena informace, hmmm-padny argument :D
Nahlásit
Statistiky MZ že nejsou ověřená informace? Jejich vlastní data.
Nahlásit
Respektive statistiky UZIS, veřejně dostupné, když člověk není línej hledat.
Nahlásit
Nad 65 let je očkováno přes 80% seniorů a počet neočkovaných stále klesá...
Nahlásit
Ale je to p***l náhodou :D
"Bez očkování je z pozitivních nad 65 let celkem téměř 31 procent. Za září to bylo 37,5 procenta. S dokončeným očkováním je nově nemocných nad 65 let za říjen 67,7 procenta a v září téměř 61 procent."
Zdroj: https://www.idnes.cz/…_domaci_mkop
"Bez očkování je z pozitivních nad 65 let celkem téměř 31 procent. Za září to bylo 37,5 procenta. S dokončeným očkováním je nově nemocných nad 65 let za říjen 67,7 procenta a v září téměř 61 procent."
Zdroj: https://www.idnes.cz/…_domaci_mkop
Jestlipak to admin smaže? :D něco mi říká, že tento soudruh by za normalizace na prvního máje nikdy nezapoměl vyvěsit sovětskou vlaječku...
Mezi seniory je v populaci větší procentu očkovaných, než je procento očkovaných hospitalizovaných.
Nahlásit
Nekaž mi srandu jo -_-
Nahlásit
https://www.irozhlas.cz/…11091306_mim Bývalý profesionální cyklista Filippo Pozzato byl hospitalizován poté, co se nakazil onemocněním covid-19. „Byl jsem i***t,“ počastoval sám sebe čtyřicetiletý Ital, který přiznal, že nebyl proti koronaviru očkovaný.
Nahlásit
Mám lepšího agitátora:
https://www.idnes.cz/…hranicni_dtt
Ani ne třicetiletej borec, co má ve svým věku tak 150 kilo a musí si doma měřit kyslík v krvi, ale vymlouvá se na očkování.
https://www.idnes.cz/…hranicni_dtt
Ani ne třicetiletej borec, co má ve svým věku tak 150 kilo a musí si doma měřit kyslík v krvi, ale vymlouvá se na očkování.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Tom: No, to je tak když si myslí, že je očkování ochrání a nic jiného nemusí pro svoje zdraví dělat. Žrát v mekáči umí každý :D
Nahlásit
Musí to být pro lidi kolem 20 let bomba, trávit čas tady takovým tlacháním,co budete potom dělat v důchodu ?? :))
Nahlásit
Vzpomínat na staré dobré časy, co jiného :D.
Nahlásit
Muj oblibenej je zase ten kněz ktery tvrdil že korona vznikla jako boží trest kvuli existenci homosexuality, a pak dostal koronu
Nahlásit
Jo,to tenkrát , když mi bylo dvacet ,trávil jsem čas tlacháním na buznawebu ,to už se nikda nevrátí :D
Nahlásit
Budeme vzpomínat, jak jsme se tehdy v panemii jako národ semkli a šili roušky...
Nahlásit
Osobně si myslím, že nová opatření o lockdownu neočkovaných nebudou mít na vývoj nemoci vliv. Pořád se zapomíná, že přenašečem viru jsou i očkovaní a těch je většina. když si dáme příklad jedné rodiny, matka očkovaná, děcka očkovaný, otec neočkovaný, tak když otce zavřete doma a ostatní necháte běhat po hospodách, fitkách, koncertech atd. toho neočkovanýho fotra doma ostatní očkovaní stejně nakazí, i když nikde nebyl a seděl doma.
zkrátka je to další nesmyslné a nemedicínské opatření.
zkrátka je to další nesmyslné a nemedicínské opatření.
Nahlásit
Jaký tlachání, tohle je vážná věc. Během pár měsíců tahle sračka brutálně zk***ila ekonomiku i mezilidský vztahy.
Lidi kolem 20... Hele, když řešíme důležitý věci, tak se nám staří fotři pošklebujou, že co my o tom můžeme vědět, když jsme hovno zažili a že se nemáme motat do věcí, kterým podle nich nemůžeme rozumět. A když se bavíme o něčem životně nepodstatným, tak zas pro změnu slyšíme, že ty mladý zajímají akorát p**oviny.
Už by si v tom ti zasloužilí bardi měli udělat pořádek, o co se vlastně máme zajímat.
Lidi kolem 20... Hele, když řešíme důležitý věci, tak se nám staří fotři pošklebujou, že co my o tom můžeme vědět, když jsme hovno zažili a že se nemáme motat do věcí, kterým podle nich nemůžeme rozumět. A když se bavíme o něčem životně nepodstatným, tak zas pro změnu slyšíme, že ty mladý zajímají akorát p**oviny.
Už by si v tom ti zasloužilí bardi měli udělat pořádek, o co se vlastně máme zajímat.
Nahlásit
Ve tvém modelovém případě to tak může doopravdy být. Jakmile je nakažený některý člen domácnosti, tak může nakazit ostatní členy domácnosti. Stejně to bude fungovat v kancelářích, ve třídách a všude, kde se shromažďují lidé. Tak se musí omezit místa, kde se shromažďují ti lidé
Nahlásit
Tomene-bacha ať ti neprdne cévka, možná bys místo toho nekonečného tlachání měl jít si raději zasportovat nebo se věnovat příteli,jestli vůbec nějakého máš.
Ale pro tebe je lepší dohadovat se tady o kravinach, že ? :)
Ale pro tebe je lepší dohadovat se tady o kravinach, že ? :)
Nahlásit
To je dobré pro tebe rosju, ty se nacpeš fakt všude. Tak co tu děláš ty, běž si užívat život a věnuj se příteli, pokud nějakého máš.
Nahlásit
Tarferi: Tak se musí omezit místa, kde se shromažďují ti lidé
To se ale neplánuje, to by znamenalo lockdown pro všechny, jaký tu byl před rokem.
To se ale neplánuje, to by znamenalo lockdown pro všechny, jaký tu byl před rokem.
Nahlásit
Omezit místa kde se shromažďují lidé neznamená lockdown. Těch možností jak ochránit neočkované moc není (viz ten případ výše), nejlepší možností je očkování
Nahlásit
Groofy v důchodu -jo, tenkrát když mi bylo dvacet,to jsem byl borec, házel jsem je do blokace jak na běžícím pásu,a ty moje chytré řeči ,ani jsem se od těch diskuzí nedokázal odlepit,jak jsem jim všem ukázal, že mám pravdu, teď v důchodu už na mě všichni serou .....:))
Nahlásit
Příběh tvého života, předpokládám :).
Nahlásit
Pokud je tedy jedinou odpovědí očkování, tak jsme stále zůstali na mrtvém bodě. To je krása, budeme se v tom plácat ještě roky :D
Nahlásit
Už jsme pomocí očkování vymýtili tolik nemocí...
Nahlásit
To byla doba kdy jsme měli nejmenší čísla v evropě :)
Nahlásit
Ne vyrostou z nás nový, odolní lidé, kteří už neuciti ani ránu palicí po hlavě :)
Nahlásit
Jistě, ale asi jsi nedával pozor při tom rozhovoru který jsem postl. Tenhle argument se tam taky zmiňoval.
Nahlásit
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Já se mu věnuju dostatečně, děkuju za starost o nás oba. Ale nemusíš mít péči.
Vono se řekne sportovat, když mi do toho ty mrdky poslední dva roky furt hážou vidle a snaží se mi to furt nějak znepříjemnit, když už ne rovnou zakázat. Naštěstí nejsem z těch, kteří by si z těch d***lních zákazů dělali těžkou hlavu, takže si fyzičku udržuju k***tům navzdory.
Vono se řekne sportovat, když mi do toho ty mrdky poslední dva roky furt hážou vidle a snaží se mi to furt nějak znepříjemnit, když už ne rovnou zakázat. Naštěstí nejsem z těch, kteří by si z těch d***lních zákazů dělali těžkou hlavu, takže si fyzičku udržuju k***tům navzdory.
Nahlásit
Už jsi byl v posilce s respirátorem? Lahůdka :D
Nahlásit
Groofy-nerikej, že víš,co znamená slovo posilka !! :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Jedna věc je očkování proti opravdu nebezpečným nemocem typu tuberkulózy nebo pravých neštovic. Druhá věc je očkování proti mutujícímu respiračnímu viru se smrtností v řádu nižších jednotek procent u rizikových skupin a promile u nerizikových.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Promile je stále něco okolo deseti tisíc lidí jen u nás
Nahlásit
Super. Tak ať se těch deset tisíc opíchá a navleče náhubky, a tomu zbytku můžou políbit ***.
Zajímavý, že když Válek plácl cosi o tom, že by byl pro lockdown 60+, tak to se najednou mohli všichni ti zakazovači, paranoici a kovi***ti posrat do výšky.
Zajímavý, že když Válek plácl cosi o tom, že by byl pro lockdown 60+, tak to se najednou mohli všichni ti zakazovači, paranoici a kovi***ti posrat do výšky.
Nahlásit
Tomen jo to dává smysl. Ale kdo by pak kupoval ty respirátory a vakcíny testy a dezinfekce?
Nahlásit
Nikdo, což by byla ta úplně nejlepší varianta.
Nahlásit
Tomen už puka vzteky :)))
Nahlásit
Viem o koho ide, je to pravda. Bola z Banskej Bystrice, pacientom nadávala, keď sa nechali zaočkovať. Na to, že mala "len" 70, to už asi mala trochu popletené. Niekto na facebooku písal, že je jej syn a že nemala koronavírus, to je blbosť. Nemala nikoho, na pohrebe skoro nikto nebol, len sestrička a zopár pacientov.
Nahlásit
A co kdo napíše na facebook je pravda... jasně :).
Nahlásit
Já? Ale kdeže, já jsem kliďas od přírody.
Nahlásit
Závěr je ten, že z toho k***a nemají dělat propustku do normálního života včetně úplně běžných věcí typu hospoda nebo holič. A kecům, že je to jen dočasný a při určité proočkovanosti se to zase zruší, už může věřit jen i***t.
Nahlásit
Jinak pansto, p***l jako sviň, stačí troška Google:
https://www.digipay.sk/…-preukaz-eu/
Na posledním obrázku na konci stránky je normálně ve vysokým rozlišení platnej certifikát o očkování. Bez jakékoliv cenzury a s funkčním QR kódem. Sice chlap ročník 1955, ale čtečka to normálně ukáže jako zelený.
Další funkční SK kód:
https://blog.mindshare.sk/…723x1024.png
(chlap ročník 1963)
Kluci redaktorští nebudou asi úplně nejostřejší tužky v penále.
https://www.digipay.sk/…-preukaz-eu/
Na posledním obrázku na konci stránky je normálně ve vysokým rozlišení platnej certifikát o očkování. Bez jakékoliv cenzury a s funkčním QR kódem. Sice chlap ročník 1955, ale čtečka to normálně ukáže jako zelený.
Další funkční SK kód:
https://blog.mindshare.sk/…723x1024.png
(chlap ročník 1963)
Kluci redaktorští nebudou asi úplně nejostřejší tužky v penále.
Nahlásit
Digitální certifikát EU COVID o očkování, testu a zotavení z nemoci covid-19 vydaný kterýkoli státem Evropské unie je veřejnou listinou ve smyslu § 131 trestního zákoníku, a to bez ohledu na skutečnost, zda se jedná o certifikát v tištěné nebo elektronické podobě.
§ 131 - Veřejná listina
(1) Veřejnou listinou se rozumí listina vydaná soudem České republiky, jiným orgánem veřejné moci nebo jiným subjektem k tomu pověřeným či zmocněným jiným právním předpisem v mezích jeho pravomoci, potvrzující, že jde o nařízení nebo prohlášení orgánu nebo jiného subjektu, který listinu vydal, anebo osvědčující některou právně významnou skutečnost. Veřejnou listinou je i listina, kterou prohlašuje za veřejnou jiný právní předpis.
(2) Ochrana podle § 348 se poskytuje i veřejné listině vydané orgánem veřejné moci nebo jiným k tomu zmocněným subjektem cizího státu nebo orgánem mezinárodní organizace, pokud má podle mezinárodní smlouvy účinky na území České republiky.
§ 348 - Padělání a pozměnění veřejné listiny
(1) Kdo padělá veřejnou listinu nebo podstatně změní její obsah v úmyslu, aby jí bylo užito jako pravé, nebo takovou listinu užije jako pravou,
kdo takovou listinu opatří sobě nebo jinému nebo ji přechovává v úmyslu, aby jí bylo užito jako pravé, nebo
kdo vyrobí, nabízí, prodá, zprostředkuje nebo jinak zpřístupní, sobě nebo jinému opatří nebo přechovává nástroj, zařízení nebo jeho součást, postup, pomůcku nebo jakýkoli jiný prostředek, včetně počítačového programu, vytvořený nebo přizpůsobený k padělání nebo pozměnění veřejné listiny, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta nebo zákazem činnosti.
https://verejnazaloba.cz/…stnym-cinem/
https://www.kurzy.cz/…aragraf-131/
https://www.kurzy.cz/…aragraf-348/
§ 131 - Veřejná listina
(1) Veřejnou listinou se rozumí listina vydaná soudem České republiky, jiným orgánem veřejné moci nebo jiným subjektem k tomu pověřeným či zmocněným jiným právním předpisem v mezích jeho pravomoci, potvrzující, že jde o nařízení nebo prohlášení orgánu nebo jiného subjektu, který listinu vydal, anebo osvědčující některou právně významnou skutečnost. Veřejnou listinou je i listina, kterou prohlašuje za veřejnou jiný právní předpis.
(2) Ochrana podle § 348 se poskytuje i veřejné listině vydané orgánem veřejné moci nebo jiným k tomu zmocněným subjektem cizího státu nebo orgánem mezinárodní organizace, pokud má podle mezinárodní smlouvy účinky na území České republiky.
§ 348 - Padělání a pozměnění veřejné listiny
(1) Kdo padělá veřejnou listinu nebo podstatně změní její obsah v úmyslu, aby jí bylo užito jako pravé, nebo takovou listinu užije jako pravou,
kdo takovou listinu opatří sobě nebo jinému nebo ji přechovává v úmyslu, aby jí bylo užito jako pravé, nebo
kdo vyrobí, nabízí, prodá, zprostředkuje nebo jinak zpřístupní, sobě nebo jinému opatří nebo přechovává nástroj, zařízení nebo jeho součást, postup, pomůcku nebo jakýkoli jiný prostředek, včetně počítačového programu, vytvořený nebo přizpůsobený k padělání nebo pozměnění veřejné listiny, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta nebo zákazem činnosti.
https://verejnazaloba.cz/…stnym-cinem/
https://www.kurzy.cz/…aragraf-131/
https://www.kurzy.cz/…aragraf-348/
Nahlásit
Super, akorát nějak nerozumím, co to má společného s tím, že někdo flákne platný certifikát veřejně na net. V tomto případě se nejedná ani o padělaný dokument, ani o pozměněný. Tím pádem není naplněna skutková podstata. Ten certifikát je sám o sobě naprosto v pořádku.
Když už chceš mávat paragrafama, tak se aspoň nauč v nich číst, abys pochopil, co znamenají.
Když už chceš mávat paragrafama, tak se aspoň nauč v nich číst, abys pochopil, co znamenají.
Nahlásit
"Ako získať digitálny COVID preukaz EÚ" je to odkaz na padělání veřejné listiny, a "kdo vyrobí, nabízí, prodá, zprostředkuje nebo jinak zpřístupní" ... "přechovává nástroj, zařízení nebo jeho součást, postup". Sdílení postupu na padělání veřejné listiny se dá vyložit jako trestný čin
Nahlásit
Ne. Ta stránka je návod, jak si stáhnout ze systému svůj vlastní, a eventuální zveřejnění screenu skutečného výsledného dokladu, jenom protože jsou dementi a neumí začernit údaje, není návod k padělání.
Já tam nevidím absolutně žádný návod, jak padělat veřejnou listinu.
Já tam nevidím absolutně žádný návod, jak padělat veřejnou listinu.
Nahlásit
A potom je tam návod, jak ho v grafickém editoru pozměnit, což je špatně. Už na úvodní straně máš psáno, že pozměňování a falšování je trestné
Nahlásit
"Pozměněním" se rozumí změna údajů na veřejné listině. Pouhé otočení půlstránky zrcadlově, aby bylo líp čitelný na jeden pohled bez otáčení, fakt není pozměnění ve smyslu TZ. Údaje zůstávají zachované v původním podobě a obsahu. A i kdybych tohle v nějaké šílené teorii považoval za pozměnění a formální porušení zákona, tak to ani smykem nemůže naplnit zásadu subsidia***y trestní represe. Bez šance z tohohle vyvařit TČ.
Nahlásit
https://www.idnes.cz/…va-zpravy_mv V očkovacím centru v Jihlavě zaznamenali zdravotníci několik pokusů o podvod. Celkem dvanáct lidí si nechalo vystavit certifikát o očkování, do kóje, kde se vakcína aplikuje, však nedošli.
Nahlásit
Milý, ale tohle je něco jinýho, než když nějakej blb píše návod, jak si po očkování stáhnout certifikát a zapomene začernit údaje.
Nahlásit
https://ctrlv.cz/mIgm Taky něco na odlehčenou, v pátek večer jsou to závažná témata :3
Nahlásit
"Testy v říjnu odhalily 73 141 pozitivních případů. Covid se prokázal i u 18 664 lidí, kteří měli dokončené očkování. To je téměř patnáctkrát větší počet případů, než kolik lidí se opakovaně symptomaticky nakazilo."
Nahlásit
Ze stejného zdroje (Stanovisko NSZ):
"V zájmu zachování funkčnosti certifikátů vyplývá pro členské státy z nařízení povinnost zajistit, že informace obsažené v certifikátu jsou důvěryhodné, že certifikát nebyl padělán, a že se týká osoby, která jej předložila, a to mimo jiné prostředky trestního práva."
Konkrétnější informace nedali a aktuální kauzy nejsou veřejné (nebo jednoduše dohledatelné).
"V zájmu zachování funkčnosti certifikátů vyplývá pro členské státy z nařízení povinnost zajistit, že informace obsažené v certifikátu jsou důvěryhodné, že certifikát nebyl padělán, a že se týká osoby, která jej předložila, a to mimo jiné prostředky trestního práva."
Konkrétnější informace nedali a aktuální kauzy nejsou veřejné (nebo jednoduše dohledatelné).
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tarferi: Dobrý. Teď je řada na tobě, seš schopnej mi teď říct, jakou souvislost to má s tím, na co reaguješ? Na jakou konkrétně situaci to chceš aplikovat a v čem konkrétně spatřuješ porušení zákona? A prosím s odkazem na konkrétní ustanovení trestního zákoníku s odkazem na konkrétní judikaturu včetně spisových značek veřejně přístupných rozhodnutí soudů, děkuji. Pak se můžeme bavit dál.
Nahlásit
Mazel.Groofy (20/182/73)
"Testy v říjnu odhalily 73 141 pozitivních případů. Covid se prokázal i u 18 664 lidí, kteří měli dokončené očkování.
--------------
Na to, ze je ockovanejch 3x vic a maj presto mensi absolutni reinfekci, je to slusnej vykon, vid? Takze ockovani funguje. Diky za potvrzeni :-)
"Testy v říjnu odhalily 73 141 pozitivních případů. Covid se prokázal i u 18 664 lidí, kteří měli dokončené očkování.
--------------
Na to, ze je ockovanejch 3x vic a maj presto mensi absolutni reinfekci, je to slusnej vykon, vid? Takze ockovani funguje. Diky za potvrzeni :-)
Nahlásit
I8051 (50/184/97)
Je vidět, že jsi dostal již několik dávek hlouposti :-)
Je vidět, že jsi dostal již několik dávek hlouposti :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
No vidis to vajco, ty jsi hloupej i bez nich. Ty dostat dalsi 3, tak uz se zacnes pochc*vat ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.

Anonym