Sex venku

25. 11. 2021 v 02:13
Anonym

Ahoj, už se vám někdy stalo, že vás někdo chtěl venku zneužít? Strašně mě vzrušuje představa, že mě někdo sebere a znásilní. Chápu vás co to nedělá, buďte pls. ohleduplní a nenadavejte, díky.

Ano, buďme ohleduplní k lidem, co si přejí být znásilněni. OMG LOL. :D
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit

No, to se stalo tak před 25 lety v brně za nádražím týpkovi od party ukrajinců který provokoval vykroucenou p***lí a ne jen že kolem nich šel ale fakt je provokoval, skončil na jipce a mimo jiné i s natrženou p***lí kam mu strkali k***ty a flašky od vína ... ale domluvit si to s někým předem jako HRU, proč ne... ale relita taková hezká neni :)
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonyme, až budeš mít to štěstí a sen se stane realitou, možná si ze setkání odneseš dvě věci. Tou první bude zážitek, na který jen tak nezapomaneš a tou druhou pohlavní nemoc včetně hiv.
Protože agresoři většinou šprcky nepoužívají s vymalujou ti p***l i zevnitř.
Protože agresoři většinou šprcky nepoužívají s vymalujou ti p***l i zevnitř.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Anonyme zjisti si kde tady žije nejvíc arabů a v té lokaci se promenáduj. Nebudeš dlouho čekat :)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tvl, v týhle kose? Vyhoň si ho a počkej na jaro ;)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonyme, stačí si dát inzerát jako sub ,hra je lepší než realita :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Me jednou znasilnili u lednicky ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Vsechny nas brutalne znasilnili, jenom Evu ne. Eva nechtela.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak třeba u ženskejch je to častý přáním, akorát by chtěli aby jim to udělal sexy frajer defakto praktikama který mají rádi což se z realitou většinou silně rozchází.
Takže lidsky tě naprosto chápem takže udělat to jako hru by mohlo bejt fajn.
Takže lidsky tě naprosto chápem takže udělat to jako hru by mohlo bejt fajn.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Di někam se sexem venku. Ještě by mi upad. V létě to je jiná.
V létě nenohu. Budu předělávat plot, opravovat boudu, sekat trávu, vařit, uklízet. Tak opět z toho nic nebude.
V létě nenohu. Budu předělávat plot, opravovat boudu, sekat trávu, vařit, uklízet. Tak opět z toho nic nebude.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Marek Ztracený mě chtěl opíchat venku na fesťáku, ale pak se někam ztratil.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Samik: i v týhle kose se dá š***t venku, mám to vyzkoušený:D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Myslím že potřebuješ v*****t mozek z hlavy
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Pold**k:to by si naběhl
A z**de můžeš říkat svýmu fotrovi
A z**de můžeš říkat svýmu fotrovi
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Stačí, když venku pomyslím na ičkoně a klesne mi i nálada.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Kuliferda (51/173/74)
______
Jestli to mělo být na mě, tak díky za nabídku, ale rozhodně ji nevyužiju...
______
Jestli to mělo být na mě, tak díky za nabídku, ale rozhodně ji nevyužiju...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

V pubertě nás varovali že když se v autobuse na nás někdo bude tlačit a nebo osahavat tak se bránit a nahlásit to. Docela jsem po tom toužil ale nikdy nic. A dnes v mém věku už se to nestane ani kdybych 100 x chtěl.
A i je velký rozdíl, když to oba chtěj a nebo je to násilím
A i je velký rozdíl, když to oba chtěj a nebo je to násilím
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Život je realita a taky by se ti mohlo stát, že po domluvě s anonymem skončíš zahrabaný na skládce. Domluva jen s člověkem, kterého skutečně znáš!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nie až tak zriedkavá predstava, - viem to z prieskumu u známych a kamarátov a kamarátok :D - anketa pri pive a pod. :D aaa mám ju tiež :D
Ale ver tomu, že v realite by si to zažiť nechcel. To by nebol žiaden roleplay, čo si môžeš dať s priateľom. Pravdepodobne by si skončil s pár vyrazenými zubami (vieš aký je teraz stomatológ/dentista drahý?!!!!) a konečníkom, ktorý by ti museli zošívať. No to je mi teda kurevsky vzrušujúce, fakt...
Ale ver tomu, že v realite by si to zažiť nechcel. To by nebol žiaden roleplay, čo si môžeš dať s priateľom. Pravdepodobne by si skončil s pár vyrazenými zubami (vieš aký je teraz stomatológ/dentista drahý?!!!!) a konečníkom, ktorý by ti museli zošívať. No to je mi teda kurevsky vzrušujúce, fakt...
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.