Kdy jste naposledy udělali dobrý skutek?
Dnes donesl jsem sousedce nákup. Sousedka má 91 let.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Každý den ať chci nebo ne tak udělám.
Bohužel se to nevyrovná těm špatným.
Bohužel se to nevyrovná těm špatným.
Souhlasím • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Zrovna dneska. Ušetřil jsem život své drahé polovičky :D A to mě fakt nasral jak sviňa ;)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Já budu v důchodě zlý arogantní stařík, samoobslužnou pokladnu rozbiju hůlkou, vrátka ulomím a dotěru který by mi chtěl radit přejedu nákupním vozíkem tam a zpátky :P
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Byl jsem v úterý v alze u nás v čb, už jsem byl ve dveřích na odchodu, když jsem zaslechl paní s děckem na každý ruce jak se s těžkym přízvukem ptá lidí co tam stáli, jestli mluví anglicky, tož jsem se zase otočil a šel jí vysvětlit jak si má vyzvednout objedńavku
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Khalo (101/187/85)
otevřít vrátka
----------
Tuhle k@kotinu mají akorát v Kauflandu - gerontů ráj .
Dalším gerontím rájem je Lidl - tam raději automatické pokladny nezavedli vůbec, protože by ty pokladny nikdo nepoužíval - 99% zákazníků jsou geronti.
otevřít vrátka
----------
Tuhle k@kotinu mají akorát v Kauflandu - gerontů ráj .
Dalším gerontím rájem je Lidl - tam raději automatické pokladny nezavedli vůbec, protože by ty pokladny nikdo nepoužíval - 99% zákazníků jsou geronti.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Hm, vajco je asi taky uz geront, kdyz dopodrobna zna pokladny v Lidlu a Kauflandu :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Nedělám dobré skutky
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Khalo - to bylo od tebe moc hezké :) jen tak dál
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Artenkotorer - dobrý skutek lze pouze chápat pouze jako úmyslný čin s cílem pomoci druhému, který skutečně pomůže. Tudíž se do toho nepočítají činy neúmyslné a činy za jimiž stojí sice dobrá motivace, ale reálně nepomůžou.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Dobré skutky dělám furt. Akorát za ně bude moje duše navždy zatracena
Nahlásit
Khalo - to velmi rád slyším :)
Nahlásit
101 letý geront Pówl Power závidí mladším gerontům,kteří si ještě můzou zajít nakoupit.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Power by taky mohl jenže je tak vyděšenej z chřipečky že radši pobývá v lese :)
Nahlásit
Powere, nevím co máš proti Lidlu, ale já nemám pocit, že by 99 procent byli důchodci. Moje zkušenost je taková, že jsou tam převážně lidi v produktivním věku.
Nahlásit
Tak ono celkově sortiment Lidlu se nezaměřuje na důchodce už na první pohled a aplikace kterou starší lidi nemají šanci používat taky naznačuje že sou pro ně prio***ní spíš ti produktivní ale to by člověk musel trošku přemýšlet než něco napíše a k tomu je potřeba mozek a ne že bych chtěl powera podcenit ale zrovna v tomto na něm pánbůh dost šetřil :)
Nahlásit
Třeba v Kroměříži mají :)
Nahlásit
V Praze taký má Lidl WC
Mají ho ty nově postavený
Mají ho ty nově postavený
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
V Jihlavě mě to nepřekvapuje v takové p***li a hnízdě divnolidí a v Praze je to nutnost aby jim ti vypatlanci nesrali u vchodu :)
Nahlásit
V tom máš pravdu, Pražáci jsou divní, ještě že jsem moravak
Nahlásit
Nejhorší sou moravaci co si hrajou na Pražáky
Nahlásit
Každý den, kdy koupím něco, co má DPH.
Nahlásit
Podpořit nějakou ekologickou cha***u nebo útulek je vždycky ok, myslím...
Nahlásit
Jakákoli cha***a nebo neziskovka je jen podvod a nic jinýho. Tím jen někomu mastíš kapsu ale to je vlastně taky dobrý skutek :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Už když jdeš nakoupit tak je to dobrý skutek:D
To stejné daně,s těch se platí ti darmožrouti na úřadech a další banda
To stejné daně,s těch se platí ti darmožrouti na úřadech a další banda
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Hm, když pominu, že žádná aplikace není povinná k tomu, aby tam člověk mohl nakupovat, tak k čemu přesně je to dobrý?
Lidl sice nemá samoobslužný kasy (aspoň jsem to v žádným z nich neviděl), ale zas z mých zkušeností jim to tam odsýpá a při větším počtu lidí mají většinu pokladen otevřených, narozdíl třeba od tragickýho Penny Marketu.
Důchodci tam sice chodí, ale ne tolik jako jinam. Přeci jen, i když ty cenovky jsou v poměru ke kvalitě většinou fajn, nemají tam ten úplně nejlevnější ausschuss a na té klientele je to poznat.
Lidl sice nemá samoobslužný kasy (aspoň jsem to v žádným z nich neviděl), ale zas z mých zkušeností jim to tam odsýpá a při větším počtu lidí mají většinu pokladen otevřených, narozdíl třeba od tragickýho Penny Marketu.
Důchodci tam sice chodí, ale ne tolik jako jinam. Přeci jen, i když ty cenovky jsou v poměru ke kvalitě většinou fajn, nemají tam ten úplně nejlevnější ausschuss a na té klientele je to poznat.
Ty samoobslužky jsou sice fajn, ale jenom když toho má člověk málo a není v tom chlast, nebalený věci (pečivo, zelenina na váhu...) nebo třeba lísteček od vrácených flašek.
Jinak baba na pokladně, co už má na to grif, to odpípá vždycky rychleji než já, takže s plným vozíkem je lepší jít k pásu.
Jinak baba na pokladně, co už má na to grif, to odpípá vždycky rychleji než já, takže s plným vozíkem je lepší jít k pásu.
Jo, asi to ochcat jde, ale zrovna tohle by bylo pod mou důstojnost. Když už si něco dobrovolně kupuju, přijde mi normální zaplatit za to požadovanou cenu. A pokud se mi ta cena nelíbí, tak to buď nekoupím, nebo půjdu někam, kde to mají levnější.
Nemám morální problém v*****t s někým, kdo chce v*****t se mnou, ale zrovna tady fakt nevidím důvod, proč bych to měl dělat. Abych ušetřil pár korun?
Nemám morální problém v*****t s někým, kdo chce v*****t se mnou, ale zrovna tady fakt nevidím důvod, proč bych to měl dělat. Abych ušetřil pár korun?
Taky by to bylo pod mou úroveň, nestojí mi to za tu ostudu, když si toho někdo všimne...
Nahlásit
Tak jako, na to, aby mě napadlo, že místo nějakýho "lepšího" chleba si můžu pípnout Šumavu od Bureše, se nemusím učit prodavačem. Jo, vím že to někteří lidi dělají. Ale přece snad nejseš takovej sociál, abys to měl zapotřebí.
Nejsem žádnej vzor ctnosti, ale za tohle by mě hanba fackovala.
Nejsem žádnej vzor ctnosti, ale za tohle by mě hanba fackovala.
Nahlásit
Milej khalo, tohle není ale žádnej "systém", tohle je normální férovej obchod a princip nabídky a poptávky. Oni ti nabízí nějaký zboží za nějakou jasně uvedenou cenu a ty buď ber, nebo nech být. Nebo v čem přesně spatřuješ nějakou neslušnost toho obchodu?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
To, že někdo jinej krade taky a víc, má být omluva?
A pokud je někdo fakt sociál, tak zkrátka nemůže žrát francouzský bagety a celozrnnej chleba, ale musí si vystačit s rohlíkama a Šumavou z Burešovic velkopekárny.
Žes dal dýško prodavačce a hodil drobáky do cha***ativní kasičky je sice hezký, ale z toho ten obchod nemá ani prd. Obchodu jsi nevrátil nic.
A pokud je někdo fakt sociál, tak zkrátka nemůže žrát francouzský bagety a celozrnnej chleba, ale musí si vystačit s rohlíkama a Šumavou z Burešovic velkopekárny.
Žes dal dýško prodavačce a hodil drobáky do cha***ativní kasičky je sice hezký, ale z toho ten obchod nemá ani prd. Obchodu jsi nevrátil nic.
Nahlásit
Jo, to koukám, jak na tom pracuješ.
Nebylo by smysluplnější to prostě normálně zaplatit?
Nebylo by smysluplnější to prostě normálně zaplatit?
Nahlásit
Zas jsme zpátky u toho "když to dělají jiní, tak já můžu taky".
Hele, když já někomu pomůžu zabránit systému vybrat prachy za 53 km/h na padesátce nebo nějakou podobnou blbinu, tak je to žádoucí a to, abych se držel tématu, dobrej skutek je. Ale fixlovat u kasy s rohlíkama je spíš ubohý a nedůstojný normálního člověka.
Když na něco nemáš nebo se ti nezdá cena, tak to prostě nekupuj.
Hele, když já někomu pomůžu zabránit systému vybrat prachy za 53 km/h na padesátce nebo nějakou podobnou blbinu, tak je to žádoucí a to, abych se držel tématu, dobrej skutek je. Ale fixlovat u kasy s rohlíkama je spíš ubohý a nedůstojný normálního člověka.
Když na něco nemáš nebo se ti nezdá cena, tak to prostě nekupuj.
Nahlásit
Ne, není to rozdíl. Princip je furt stejnej. Buď uznáváš soukromý vlastnictví nebo ne.
A krást je nutný? Ona je tady snad válka, hladomor nebo co? Tak sis prostě měl koupit to levnější pečivo nebo obecně cokoliv. Netvrď mi, že bys kvůli těm pár korunám chcípl hlady.
A krást je nutný? Ona je tady snad válka, hladomor nebo co? Tak sis prostě měl koupit to levnější pečivo nebo obecně cokoliv. Netvrď mi, že bys kvůli těm pár korunám chcípl hlady.
Nahlásit
A už jsme zase u toho, jako kafemlejnek. Fajn, nakradli. A? To tě neomlouvá.
V téhle zemi nikdo hlady neumírá. I z minima se dá navařit, dá se kupovat žrádlo těsně před koncem trvanlivosti za pár korun - tuhle jsem viděl v Tescu balenej chleba snad za čtyři koruny. Ty nejlevnější salámy stojí taky pár korun. Takový věci jako brambory a rýže stojí nula nula nic. Nejlevnější těstoviny stojí taky pár korun.
Za 65 korun máš kilo točenýho salámu nebo aspoň pět kilo brambor. A proč prostě místo toho, abys pípal dražší chleba za cenu levnějšího, nekoupíš rovnou ten levnější?
A kdy bylo to tvoje tehdy? Jsem přesvědčenej, že to bylo v době, kdy mělo těch tvých 65 korun jinou kupní sílu, než teď.
V téhle zemi nikdo hlady neumírá. I z minima se dá navařit, dá se kupovat žrádlo těsně před koncem trvanlivosti za pár korun - tuhle jsem viděl v Tescu balenej chleba snad za čtyři koruny. Ty nejlevnější salámy stojí taky pár korun. Takový věci jako brambory a rýže stojí nula nula nic. Nejlevnější těstoviny stojí taky pár korun.
Za 65 korun máš kilo točenýho salámu nebo aspoň pět kilo brambor. A proč prostě místo toho, abys pípal dražší chleba za cenu levnějšího, nekoupíš rovnou ten levnější?
A kdy bylo to tvoje tehdy? Jsem přesvědčenej, že to bylo v době, kdy mělo těch tvých 65 korun jinou kupní sílu, než teď.
Nahlásit
Tommíku a představ si tu hrůzu že by mu v tom obchodě řekli že vykonával práci kterou by zvládla ženská za poloviční mzdu tak mu tu půlku taky vyplatí. To by byl oheň na střeše :)
Nahlásit
Hele bombo, mě je to jedno. Ať si ten hitlermarket pro mě za mě odnese třeba celej i s prodavačkama a vozíkama, ale nemele tady voloviny o tom, že na to snad má nějaký právo.
Kdyby to nebyla lemra líná tak netrpí nedostatkem. Tihle sou hluboce pod moji úroveň tak ať si dělají co chcou :)
No, krást z mýho, tak ho spráskám bičem na koně, až bude svolávat všechny svatý a ty hloupý argumenty a dojemný kecy mě nebudou zajímat ani trochu.
Bič na koně je dobrej. Vyzkoušeno asi před dvěma lety na jednoho místního, mírně zpomalenýho spoluobčana, kterej si myslel, že když se zapomene zamknout zadní branka na zahradu, tak tam může vlézt a hledat železo. No, mýlil se.
Bič na koně je dobrej. Vyzkoušeno asi před dvěma lety na jednoho místního, mírně zpomalenýho spoluobčana, kterej si myslel, že když se zapomene zamknout zadní branka na zahradu, tak tam může vlézt a hledat železo. No, mýlil se.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tommíku tak to si mi připomněl stejnou situaci akorát já sem teda neměl po ruce bič ale hliníkovou dvěstěčtyřicítku kabel a dva snědí spoluobčané na pár měsíců mohli zapomenout na cokoli mimo postel špitálu :)
Správně, jednou. Podruhý bys už to neudělal. A kdyby to nestačilo bičem, máme doma i jiný hračky. Na retarda stačil bičík, ale kdybych to vyhodnotil tak, že jsi pro mě fyzicky hrozbou, tak máme doma ještě trezor a v něm o dost pádnější argumenty. Takový, co po nich Landa pojmenoval album. Sice to není moje, ale kód k tomu trezoru znám, čistě jen pro všechny případy.
Dlouhý večery ani ne, a na sobě to nepoužívám. Používám to primárně k původnímu účelu, tzn na koně, když mi čumí po všech čertech a nechce pochopit, co znamená pobídka nohama. A i tam jen v minimální míře. Nebo jako zdůraznění toho, že teď má jako fakt stát.
Tommíku tak to sem v klidu. Já se nikam nevloupám abych tam něco sebral já si ten domek radši koupím celej :) a takových argumentů mám taky několik jakožto lovec a sběratel ale zatím věřím že je na sebe používat nebudem přece jen v okolí je spousta jiných adeptů :)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.

Anonym