Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Co máte k večeři?

19. 01. 2022 v 20:21Off-line Anonym
Co dnes máte k večeři hoši? :)
19. 01. 2022 v 21:36Off-line bombakul  (28/176/75)
Dnes mám jídlo jako každej den :)
19. 01. 2022 v 21:39Off-line i8051  (53/184/97)
Baaajecnej sesunkosyrovej stejk s domacima hranolkama z damejidla ... dekuji za optani :-)
19. 01. 2022 v 21:42Off-line bombakul  (28/176/75)
Ble :D
19. 01. 2022 v 21:57Off-line bombakul  (28/176/75)
Pro mě je ble všechno co si neuvařim sám. Tyhle polotovary moc nemusím :)
19. 01. 2022 v 21:57On-line Frederic  (27/178/70)
Íčko, to tvoje kupovaný žrádlo. ble. a ještě steak, ten je vlažnej, už když ho dávaj do tašky xdd a hranolky po třech minutách by nežral ani náš pes ;-)
19. 01. 2022 v 22:03Off-line i8051  (53/184/97)
Tvl hele, oni to sem maj asi 5 minut, valelo se to v kanclu jeste asi dalsich 10 a stejne jsem si spalil cumak. Holt dobry boxy. A bylo to famfarovy. Vari tam nejakej albanec nebo cernohoran, fakt umi a ma skvely hodnoceni :-)
19. 01. 2022 v 22:04On-line Frederic  (27/178/70)
Mimochodem, ten tvůj úžasnej šešunkosýrovej steak vystřihnu vč. domácích hranolek do 30 minut. zde: líbající smajlík
19. 01. 2022 v 22:05On-line Frederic  (27/178/70)
Tak spálit si čumák z dováženýho jídla... komu to chceš nabulíkovat? xxddd
19. 01. 2022 v 22:06Off-line bombakul  (28/176/75)
Na hodnocení nekoukám pro mě sou důležitý výsledky dobře uvařit neumí snad nikdo aspoň teda ne takhle komerčně :(
19. 01. 2022 v 22:08On-line Frederic  (27/178/70)
Pchéé ... stav se ty. moje luxusní vaření nikam nevozím, to se musí zažít u mě xd
19. 01. 2022 v 22:09Off-line bombakul  (28/176/75)
Já vás myslím navštívím oba :D
19. 01. 2022 v 22:10On-line Frederic  (27/178/70)
To můžeš :)) abys konečně ochutnal pořádný jídlo!
19. 01. 2022 v 22:11Off-line i8051  (53/184/97)
Ok Freedo, tak zejtrra? Posles jidelak? Ja jseste ani nesnidal, tak mam hlad :-)
19. 01. 2022 v 22:12Off-line bombakul  (28/176/75)
Takových chvástalů už bylo :D
19. 01. 2022 v 22:24On-line Frederic  (27/178/70)
Pravda, lidi toho nakecaj xdd
19. 01. 2022 v 22:25Off-line s.a.m.i.k  (53/183/87)
Našel jsem v lednici krevety, tak jsem si je udělal na česneku a víně. Celkem to šlo ;)
19. 01. 2022 v 22:27Off-line GoGear  (38/184/73)
Špagety Aglio Olio e peperoncino
19. 01. 2022 v 22:29On-line Frederic  (27/178/70)
Ajo olio dobrá volba
19. 01. 2022 v 22:51Off-line Kuliferda  (53/173/74)
Nic
19. 01. 2022 v 23:13Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Tatarák z Lidlu. Sice to není vrchol gastronomie a za ty prachy to není z pravý svíčkový ani omylem, ale je docela fajn.
Musím někdy zkusit ty Pohlreichovy hovězí líčka, co tam prodávají. Jak na sviňu je při posledních dvou návštěvách zrovna neměli. Tak snad příště už.
19. 01. 2022 v 23:25Off-line Kuliferda  (53/173/74)
Ten jsem měl jednou a moc mě to neoslovilo
19. 01. 2022 v 23:28Off-line Kuliferda  (53/173/74)
Občas si zajdu do Steak Grillu u Roudnice, tam si pochutnám:D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
19. 01. 2022 v 23:36Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Jako jasně, není to ten nejlepší tatarák na světě, ale dá se to. Trochu mě akorát sere, že je v tom nějaký pojebaný zahušťovadlo, tak je to takový tužší a hůř se míchá, ale jinak vcelku ok. Furt tomu věřím víc, než v leckterý hospodě. A abych se s tím škrábáním šušnil doma sám, takovej nadšenec zas nejsem.
19. 01. 2022 v 23:38Off-line Kuliferda  (53/173/74)
Tak za ty peníze to není tak špatný
20. 01. 2022 v 01:47Off-line iglw  (48/172/77)
Příště pozvu,jo?
20. 01. 2022 v 05:11Off-line bombakul  (28/176/75)
Nemyslím si že by to nějakej velkovýrobce škrabal :)
20. 01. 2022 v 10:11Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Tak to je mi taky jasný, že ve fabrice se s tím nikdo ručně srát nebude a je to strojní mletina. Ale tou konzistencí to naškrábaný maso docela i připomíná, je to dost najemno, ne jak mletý na sekanou.
Myslím ale, že na mlýnku, co máme doma, bych to takhle najemno asi neumlel.
20. 01. 2022 v 10:14Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Karel: jestli toho je jen trocha, tak bych z toho asi udělal omáčku na špagety, třeba. Podle toho co znamená "kousek".
20. 01. 2022 v 10:23On-line Frederic  (27/178/70)
Jak ti radí tommen, omáčka na špagety to jistí. ammen.
20. 01. 2022 v 10:25Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
300g? Tak to je docela dost, myslel jsem že je to jen nějaká troška.
20. 01. 2022 v 10:26Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
No, holandskej řízek říkáš žes měl, tak nic smaženýho asi ne, co?
20. 01. 2022 v 10:28Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
No, není to sice úplně málo, ale zas ani ne tolik, aby se s tím dalo pouštět do nějakejch větších akci...
20. 01. 2022 v 10:30Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Jako... pár věcí mě i napadá, ale to jsou zrovna jídla, který nemá asi úplně smysl dělat z míň, než z půl kila.
20. 01. 2022 v 10:39Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Možná blbej dotaz, zelí jíš? Dá se udělat kološvárský zelí (to je z kysanýho), nebo holubky (to je mletý smíchaný s rejží zabalený do zelných listů).
A když ne zelí, tak třeba plněný papriky...
20. 01. 2022 v 10:43Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Hm, teď zas vidím že to má být rychlý. To zas celkem limituje, ale...
A co třeba, někdy se tomu říká "pštrosí vejce". Uvaříš vajíčka natvrdo, obalíš je mletým masem namíchaným jako na sekanou - uděláš z toho takový koule a dáš to upéct. Na to zas není toho masa tolik potřeba.
20. 01. 2022 v 10:44Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Tak piplačka... No, na čtvrt hoďky to není, to je fakt.
20. 01. 2022 v 10:48Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Chápu, no. Ale to ne moc velký množství masa a ne zrovna moc času tě docela limituje. Za těchle podmínek mě fakt napadá jen:
1) ty špagety
2) zapečený brambory s mletým masem - uděláš omáčku jakoby na špagety, zaleješ s tím v pekáči tak napůl uvařený brambory, posypeš sýrem a dáš to zapéct
3) ty koule sekaný s vejcem uvnitř.

Na ostatní, co mě takhle napadá, by to chtělo buď víc masa, nebo by to byla práce na dýl.
20. 01. 2022 v 10:52Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Někde bych našel recept na ty holubky, ale nevím, jestli to mám na Onedrivu a doma u kompu nejsem.
20. 01. 2022 v 11:16Off-line BussterX  (103/130/150)
Jezino dej si energeťák a zapij to kefírem, to taky neusneš, doporučuje 9 posraných z deseti :D
20. 01. 2022 v 11:21Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Tak zkus ty zapečený brambory se špagetovou omáčkou, to je vcelku hned. Je to i docela sytý.
20. 01. 2022 v 11:25Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Jezi, jestli ty patnáctky lákáš do chajdy na guláš od Hamé, tak se nedivím, že se nechytáš.
20. 01. 2022 v 11:33Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Hele, žádný velký sraní - opráskneš to mletý na cibuli s trochou česneku, můžeš dát trochu nastrouhaný mrkve a celeru jestli máš/chceš, sůl+pepř, zaleješ pasírovanýma rajčatama, můžeš to říznout trochou vývaru a necháš to trochu podusit. A pak s tím proliješ ty brambory v pekáči, posypeš sýrem a dáš zapíct, tak 20-30 minut stačí. Není na tom moc co zprasit, jedině snad zapomenout to v tý troubě.
20. 01. 2022 v 11:42Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Jako jo, to určitě jsou, když to bereš celkově. Ty brambory by stačilo ale povařit jen pár minut (nedovařit je úplně), prodloužíš si to akorát tím pečením. A 20-30 minut zas není tak moc, hlavně když to do tý trouby jen dáš a nemusíš se o to starat, akorát si nastavit budík a včas to vypnout.
Má to výhodu oproti špagetám, že když ti zbyde, dá se to dodatečně ohřát a jíst klidně i druhej den. Špagety už se ohřívají blbě.
Zkus to, ta půlhoďka "práce" navíc za to stojí.
20. 01. 2022 v 11:53Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Na těch tvých 30 deka masa těch brambor zas tolik nepotřebuješ...
20. 01. 2022 v 15:18Off-line Kuliferda  (53/173/74)
Teď jsem si dal čínu
20. 01. 2022 v 15:21Off-line Kuliferda  (53/173/74)
Už jsem jedl kde co,ale na žabí stehýnka jsem ještě chuť neměl
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 01. 2022 v 21:01Off-line Peta80  (43/187/-)
Khalo, potřebuješ si něčím oholit pindíka? :D
20. 01. 2022 v 21:36Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Khalo: z jednoho YT kanálu, na kterej jsem občas koukal (i když teda ne kvůli holení šišky):

https://youtu.be/Dc8eUQUXBcc

(Jak si oholit hlavu)
21. 01. 2022 v 10:46Off-line bombakul  (28/176/75)
300 g je sotva na dva karbanátky takže fakt nic co by stálo za nějakou námahu. Já bych to jen ochutil jak klobásy udělal pár placek a usmažil na pánvici. Otázka deseti minut a nic neušpiním
21. 01. 2022 v 19:55Off-line Peta80  (43/187/-)
Nééé, smazali nám Karla... :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 01. 2022 v 20:18Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Ehm... Proč ho smazali?
21. 01. 2022 v 20:39Off-line i8051  (53/184/97)
Protoze Karel byla Kája ... :-)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 01. 2022 v 20:47Off-line Kuliferda  (53/173/74)
Káju smažou ještě hodněkrat,jeden člověk se o to rád postará
21. 01. 2022 v 22:57Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Ale já za nic nemůžu. Všimněte si, že jsem mu v těch receptech neradil přidávat si do žrádla jed na krysy.
22. 01. 2022 v 01:06Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Jo, a dneska máme škvarkový sádlo a je i čerstvý mlíko rovnou od krávy. Pro někoho možná na posrání, ale já jsem zvyklej.
22. 01. 2022 v 01:12Off-line DJsemtam  (34/175/66)
Smažený sýr sem měl prostě klasika ????????????zbožňuju toto jídlo
22. 01. 2022 v 01:12Off-line DJsemtam  (34/175/66)
Klasika stopro
22. 01. 2022 v 01:15Off-line bombakul  (28/176/75)
Čerstvý mlíko přímo z vemínka mám taky rád nejlépe ještě za tepla i když nechat vychladnout o počkat si na smetanu taky není marný ale to už toho musím vzít víc přece jen nemám problém vypít za den 3 litry a mladej je na tom podobně :)
22. 01. 2022 v 01:26Off-line Riku  (63/176/110)
Kachňa!!
22. 01. 2022 v 14:42Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Tak se mi konečně povedlo narazit na ty Pohlreichovy líčka. Starej Fotr to celkem chválil, tak jsem zvědavej. Ale udělám to asi až zítra nebo pozítří, teď už tam máme jiný žrádlo.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload