Co máte k večeři?
Dnes mám jídlo jako každej den :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Baaajecnej sesunkosyrovej stejk s domacima hranolkama z damejidla ... dekuji za optani :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pro mě je ble všechno co si neuvařim sám. Tyhle polotovary moc nemusím :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Íčko, to tvoje kupovaný žrádlo. ble. a ještě steak, ten je vlažnej, už když ho dávaj do tašky xdd a hranolky po třech minutách by nežral ani náš pes ;-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tvl hele, oni to sem maj asi 5 minut, valelo se to v kanclu jeste asi dalsich 10 a stejne jsem si spalil cumak. Holt dobry boxy. A bylo to famfarovy. Vari tam nejakej albanec nebo cernohoran, fakt umi a ma skvely hodnoceni :-)
Mimochodem, ten tvůj úžasnej šešunkosýrovej steak vystřihnu vč. domácích hranolek do 30 minut. zde: líbající smajlík
Na hodnocení nekoukám pro mě sou důležitý výsledky dobře uvařit neumí snad nikdo aspoň teda ne takhle komerčně :(
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Pchéé ... stav se ty. moje luxusní vaření nikam nevozím, to se musí zažít u mě xd
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já vás myslím navštívím oba :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ok Freedo, tak zejtrra? Posles jidelak? Ja jseste ani nesnidal, tak mam hlad :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pravda, lidi toho nakecaj xdd
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Špagety Aglio Olio e peperoncino
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tatarák z Lidlu. Sice to není vrchol gastronomie a za ty prachy to není z pravý svíčkový ani omylem, ale je docela fajn.
Musím někdy zkusit ty Pohlreichovy hovězí líčka, co tam prodávají. Jak na sviňu je při posledních dvou návštěvách zrovna neměli. Tak snad příště už.
Musím někdy zkusit ty Pohlreichovy hovězí líčka, co tam prodávají. Jak na sviňu je při posledních dvou návštěvách zrovna neměli. Tak snad příště už.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ten jsem měl jednou a moc mě to neoslovilo
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Občas si zajdu do Steak Grillu u Roudnice, tam si pochutnám:D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jako jasně, není to ten nejlepší tatarák na světě, ale dá se to. Trochu mě akorát sere, že je v tom nějaký pojebaný zahušťovadlo, tak je to takový tužší a hůř se míchá, ale jinak vcelku ok. Furt tomu věřím víc, než v leckterý hospodě. A abych se s tím škrábáním šušnil doma sám, takovej nadšenec zas nejsem.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak to je mi taky jasný, že ve fabrice se s tím nikdo ručně srát nebude a je to strojní mletina. Ale tou konzistencí to naškrábaný maso docela i připomíná, je to dost najemno, ne jak mletý na sekanou.
Myslím ale, že na mlýnku, co máme doma, bych to takhle najemno asi neumlel.
Myslím ale, že na mlýnku, co máme doma, bych to takhle najemno asi neumlel.
Karel: jestli toho je jen trocha, tak bych z toho asi udělal omáčku na špagety, třeba. Podle toho co znamená "kousek".
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jak ti radí tommen, omáčka na špagety to jistí. ammen.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
300g? Tak to je docela dost, myslel jsem že je to jen nějaká troška.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
No, není to sice úplně málo, ale zas ani ne tolik, aby se s tím dalo pouštět do nějakejch větších akci...
Jako... pár věcí mě i napadá, ale to jsou zrovna jídla, který nemá asi úplně smysl dělat z míň, než z půl kila.
Možná blbej dotaz, zelí jíš? Dá se udělat kološvárský zelí (to je z kysanýho), nebo holubky (to je mletý smíchaný s rejží zabalený do zelných listů).
A když ne zelí, tak třeba plněný papriky...
A když ne zelí, tak třeba plněný papriky...
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Hm, teď zas vidím že to má být rychlý. To zas celkem limituje, ale...
A co třeba, někdy se tomu říká "pštrosí vejce". Uvaříš vajíčka natvrdo, obalíš je mletým masem namíchaným jako na sekanou - uděláš z toho takový koule a dáš to upéct. Na to zas není toho masa tolik potřeba.
A co třeba, někdy se tomu říká "pštrosí vejce". Uvaříš vajíčka natvrdo, obalíš je mletým masem namíchaným jako na sekanou - uděláš z toho takový koule a dáš to upéct. Na to zas není toho masa tolik potřeba.
Chápu, no. Ale to ne moc velký množství masa a ne zrovna moc času tě docela limituje. Za těchle podmínek mě fakt napadá jen:
1) ty špagety
2) zapečený brambory s mletým masem - uděláš omáčku jakoby na špagety, zaleješ s tím v pekáči tak napůl uvařený brambory, posypeš sýrem a dáš to zapéct
3) ty koule sekaný s vejcem uvnitř.
Na ostatní, co mě takhle napadá, by to chtělo buď víc masa, nebo by to byla práce na dýl.
1) ty špagety
2) zapečený brambory s mletým masem - uděláš omáčku jakoby na špagety, zaleješ s tím v pekáči tak napůl uvařený brambory, posypeš sýrem a dáš to zapéct
3) ty koule sekaný s vejcem uvnitř.
Na ostatní, co mě takhle napadá, by to chtělo buď víc masa, nebo by to byla práce na dýl.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jezino dej si energeťák a zapij to kefírem, to taky neusneš, doporučuje 9 posraných z deseti :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak zkus ty zapečený brambory se špagetovou omáčkou, to je vcelku hned. Je to i docela sytý.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jezi, jestli ty patnáctky lákáš do chajdy na guláš od Hamé, tak se nedivím, že se nechytáš.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Hele, žádný velký sraní - opráskneš to mletý na cibuli s trochou česneku, můžeš dát trochu nastrouhaný mrkve a celeru jestli máš/chceš, sůl+pepř, zaleješ pasírovanýma rajčatama, můžeš to říznout trochou vývaru a necháš to trochu podusit. A pak s tím proliješ ty brambory v pekáči, posypeš sýrem a dáš zapíct, tak 20-30 minut stačí. Není na tom moc co zprasit, jedině snad zapomenout to v tý troubě.
Jako jo, to určitě jsou, když to bereš celkově. Ty brambory by stačilo ale povařit jen pár minut (nedovařit je úplně), prodloužíš si to akorát tím pečením. A 20-30 minut zas není tak moc, hlavně když to do tý trouby jen dáš a nemusíš se o to starat, akorát si nastavit budík a včas to vypnout.
Má to výhodu oproti špagetám, že když ti zbyde, dá se to dodatečně ohřát a jíst klidně i druhej den. Špagety už se ohřívají blbě.
Zkus to, ta půlhoďka "práce" navíc za to stojí.
Má to výhodu oproti špagetám, že když ti zbyde, dá se to dodatečně ohřát a jíst klidně i druhej den. Špagety už se ohřívají blbě.
Zkus to, ta půlhoďka "práce" navíc za to stojí.
Teď jsem si dal čínu
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Už jsem jedl kde co,ale na žabí stehýnka jsem ještě chuť neměl
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Khalo, potřebuješ si něčím oholit pindíka? :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Khalo: z jednoho YT kanálu, na kterej jsem občas koukal (i když teda ne kvůli holení šišky):
https://youtu.be/Dc8eUQUXBcc
(Jak si oholit hlavu)
https://youtu.be/Dc8eUQUXBcc
(Jak si oholit hlavu)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
300 g je sotva na dva karbanátky takže fakt nic co by stálo za nějakou námahu. Já bych to jen ochutil jak klobásy udělal pár placek a usmažil na pánvici. Otázka deseti minut a nic neušpiním
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nééé, smazali nám Karla... :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ehm... Proč ho smazali?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Protoze Karel byla Kája ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Káju smažou ještě hodněkrat,jeden člověk se o to rád postará
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Ale já za nic nemůžu. Všimněte si, že jsem mu v těch receptech neradil přidávat si do žrádla jed na krysy.
Jo, a dneska máme škvarkový sádlo a je i čerstvý mlíko rovnou od krávy. Pro někoho možná na posrání, ale já jsem zvyklej.
Smažený sýr sem měl prostě klasika ????????????zbožňuju toto jídlo
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Čerstvý mlíko přímo z vemínka mám taky rád nejlépe ještě za tepla i když nechat vychladnout o počkat si na smetanu taky není marný ale to už toho musím vzít víc přece jen nemám problém vypít za den 3 litry a mladej je na tom podobně :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak se mi konečně povedlo narazit na ty Pohlreichovy líčka. Starej Fotr to celkem chválil, tak jsem zvědavej. Ale udělám to asi až zítra nebo pozítří, teď už tam máme jiný žrádlo.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.