Do práce

01. 02. 2022 v 11:25
Anonym

Mám nabídku na dobrou práci, ale mám tam jeden problém: šli byste dělat do práce k někomu, z koho vám hučí v klacku?
Přejde to po čase?
Je samozřejmě het, co je v domě není pro mě atd.
Přejde to po čase?
Je samozřejmě het, co je v domě není pro mě atd.

Zvykneš si. Časem tě nebude rajcovat ani násada na lopatě.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To mu moc nepomůže, za 20 minut by musel znova. A v práci by houby udělal.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Vajco, beru to podle sebe, když jsem se učil na huti. Pod monterkama prakticky na ostro. Víc knoflíků na poklopci jistilo, že nevyvyběhl během praxe ven. Někteří kluci to řešili i přešitím na zip. Na nějaké honění vocasa nebyl čas, když jsem stál na verštatě ( podlaha u pece)- verštat – zvýšené pódium kolem sklářské pece.
Na tu dobu rád vzpomínám. Byly to občas krušné chvíle to ukočírovat, ale na druhou stranu velmi krásné, když ti hučí v klacku obklopený plno lidmi.
Na tu dobu rád vzpomínám. Byly to občas krušné chvíle to ukočírovat, ale na druhou stranu velmi krásné, když ti hučí v klacku obklopený plno lidmi.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Šli byste dělat do práce k někomu, z koho vám hučí v klacku?
Samozřejmě, aspoň nějakej benefit z práce by byl. Horší by byl opak, dělat s někým, kdo tě fyzicky odpuzuje.
Samozřejmě, aspoň nějakej benefit z práce by byl. Horší by byl opak, dělat s někým, kdo tě fyzicky odpuzuje.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

Vykurklado asi si to špatně pochopil. V klacku hučí zaměstnanci ze zaměstnavatele a ne naopak. A k dotazu já bych nešel do práce nikdy nikam ale ty klidně běž jen se soustřeď na práci a ne na ptáka jinak to skončí ostudou vyhazovem a možná pruserem když něco zk***íš
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonym jdi raději pracovat na skladníka. Tam, když zrovna to na tebe přjde, paleta udělá křoví popřípadě i tomu s kým tam budeš sexovat.
U pasu by to bylo moc vokatý.
U pasu by to bylo moc vokatý.
Nahlásit

Hlavně aby tam měli odbory!!!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

To jsou problémy, tvl. Do práce se chodí kvůli prachům, a ne kvůli tomu, aby ti tam stál k***t. Nebo tam snad máš za stojícího č***ka prémie?
V práci řeš v prvé řadě, kolik za to a co se tam dělá, a ne p**oviny, vole.
V práci řeš v prvé řadě, kolik za to a co se tam dělá, a ne p**oviny, vole.
Nahlásit

01. 02. 2022 v 15:38
Anonym

Já tam píšu o tom, že to vnímám jako potenc. problém, chytrolíne, ne že ji kvůli tomu chci vzít. Nejdřív pochop text a pak piš.
A jak možná víš, tak že máš z někoho zamotanou hlavu prostě neovlivníš.
A jak možná víš, tak že máš z někoho zamotanou hlavu prostě neovlivníš.
Nahlásit

Anonyme jenže Tommik to pochopil na rozdíl od tebe
Nahlásit

A to mi chceš jako říct, že ti z někoho stojí brko tak, že se kvůli tomu nedokážeš soustředit na práci?
Nahlásit

Asi mu to vadí v ohýbáni se. Co kdyby si ho zlomil?
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.