Domácnost

Bordeláři :0)
Střídáme se ve vaření.
Střídáme se ve vaření.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Bohužel jsem klasická ženuška co navaří, postará se a uklidí xD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já sem spíš hospodyňka ale neuklizím protože to neumím :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nevím co je klasický chlap :D Uvařit si umím, uklidit taky, něco opravit či upravit taky zvládnu, jako nejsem nějaký kutil sro, ale udělám co je třeba/potřeba :D Nebaví mě škatulkování co je chlapská a ženská práce :D
Nahlásit

Jsem vetešník. Vařím jen když musím, a to rychlá jídla z toho, co je, protože logistika ingrediencí je pro mě moc raketová věda.
Nahlásit

Jedine co mam, tak je zákaz prát. Jinak všecko ostatni dělam. Možna proto, že to dělam sam pro sebe, ne proto abych si hral na "hospodyňku". Jen se mi prostě nechce uhnít ve špíně a bordelu.
Chlapi co se nedokažou postarat o vlastni *** sou hoooodně beta samci. Vlastně až někde na konci potravniho řetězce.
Chlapi co se nedokažou postarat o vlastni *** sou hoooodně beta samci. Vlastně až někde na konci potravniho řetězce.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já mám rád uklizeno,ne vždy se úplně daří... umím vařit, prát, žehlit, uklízet,meju okna, umím vlastně všechno:D... teď tak přemýšlím,co tu vlastně dělám?
Nahlásit

Někdy si připadám jak indiana Jones když jdu na hajzl. Pavučina sem,pavučina tam.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Neříkám, že mě nějak extra baví praní nebo uklízení, ale normálně to doma dělám, tak nějak na střídačku. Byl jsem od útlýho věku naučenej, že to není nic potupnýho, co se dělá za trest, ale proto, že se to prostě dělat musí.
Vaření oproti tomu docela jo. Ale zas nejsem ani ten typ, co by chtěl stát u sporáku půl dne.
Vaření oproti tomu docela jo. Ale zas nejsem ani ten typ, co by chtěl stát u sporáku půl dne.
Nahlásit

Jediný co u mě musí bejt bezpodmínečně čistý je soustruh a materiál připravený na svařování....
Nahlásit

To já se celkem i rád najím z čistýho talířku :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak měl jsem na mysli spíš takovou tu chirurgickou až obsedantní čistotu jak je u některých vidět. Talíř, talíř... nejlíp stejně jídlo chutná z klacku někde venku...a ještě když si to člověk sám uloví.... stejně jak med chutná nejlíp přímo z plástve na včelnici...

Sterilní domácnost mít zrovna nemusím,ani porovnaný hrnky uchem na jednu stranu:D:D
Nahlásit

TommenBaratheon (18/174/73)
Co se v mládí naučíš, ve stáři se ti bude vždy hodit.
Vem si pitomý šití. Plno kluků to jaksi nemusí. Zvykl jsem si, takže mi nedělá problémy si občas něco zašít, popřípadě přešít.
Zajímavé - obyčejná jehla a přežila i obyčejnou žárovku.
Co se v mládí naučíš, ve stáři se ti bude vždy hodit.
Vem si pitomý šití. Plno kluků to jaksi nemusí. Zvykl jsem si, takže mi nedělá problémy si občas něco zašít, popřípadě přešít.
Zajímavé - obyčejná jehla a přežila i obyčejnou žárovku.

Přišít knoflík umím, něco si zašít taky, neumím šít na stroji
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Sice to měl před chvílí ale bylo to jeho přání a já teď musím chvilku poslouchat takže sem vykostil kuře a udělal roládu se zemákovou kaší s bylinkama. Nedávám je teda přímo do kaše jen je vyvařím v mlíku ať to nevrže mezi zubama a je vhodný tam přidat syrový žloutek a jako druhá varianta pečený kuřecí špalíčky s medem. Chtěl být dneska kuřecí tak bude :D

Před 19 minutamiOn-line bombakul (26/175/70) NOVÉ
To rozhodně ne nebo mas snad pocit že bych někdy na někoho byl hrubý? :)
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Ano byl. Chtěl jsi o****t mojí p***lku :-)
To rozhodně ne nebo mas snad pocit že bych někdy na někoho byl hrubý? :)
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Ano byl. Chtěl jsi o****t mojí p***lku :-)
Nahlásit

Byl jsem v šoku ty prase jedno !!!
Nahlásit

Že si byl v šoku ti věřím protože o fešákovi jako já by sis mohl nechat jen zdát a teď tě sere že sem to třeba myslel vážně a tys nevyužil situace :)
Kuliferdo já to říkám furt jen mi nikdo nevěří :)
Kuliferdo já to říkám furt jen mi nikdo nevěří :)
Nahlásit

Hlavně se moc všichni nelýsejte k bombíkovi, aby nezapoměl na svýho přítele.
Nahlásit

Psychickej odpočinek potřebuje to jo ale stejně se celou dobu bude děsit co najde :) dneska se moc nezdržel tak si nevšímal detailů což je dobře protože mám víc času vymyslet výmluvu :D a hlavně se můžu věnovat vám :)

Sou to jen drobnosti co se stávají běžně ale mě až moc často :D
Jezino já mu nezahýbám já si jen s vama povídám :)
Jezino já mu nezahýbám já si jen s vama povídám :)

Špinavý nádobí schovaný různě po baráku třeba je jedna z mých specialit :)
Nahlásit

Jo tak to je mi jasný. Bombík všechno sežral a na kostlivce už nezbylo. Proto tak rychle mizel z dosahu

Jezi neboj já lidi běžně nemorduju takže kostlivca tam nenajdeš :D
Myčku nemám takže to nemám kam dát proto hledám alternativní místa k dočasnému odložení. Nejjednodušší je teda nechat to na stole jenže je mi ho líto aby toho zas neměl moc tak něco vždycky schovám v dobré víře že zítra budu mít celej den na to abych to umyl já jenže buď zapomenu jam sem ty věci odnesl nebo úplně zapomenu že sem vůbec něco chtěl umývat případně si řeknu že to udělám někdy jindy až se mi bude víc chtít :D
Myčku nemám takže to nemám kam dát proto hledám alternativní místa k dočasnému odložení. Nejjednodušší je teda nechat to na stole jenže je mi ho líto aby toho zas neměl moc tak něco vždycky schovám v dobré víře že zítra budu mít celej den na to abych to umyl já jenže buď zapomenu jam sem ty věci odnesl nebo úplně zapomenu že sem vůbec něco chtěl umývat případně si řeknu že to udělám někdy jindy až se mi bude víc chtít :D

Já si k tělu nepouštim jen tak někoho :)
Nahlásit

Tak to je uz iny level schovavat spinave riady po byte :D clovek ide pustit pracku a zrazu aha, tanier a dve vidlicky
Nahlásit

V garáži hrnec od guláše, pod gaučem pánvička s za televizí 3 hrnky od kafe:D asi se někdy přijedu podívat,kam všude se dá schovat špinavé nádobí:D

Šak přijeď nic ti nebrání :D
Nahlásit

A hlavně se můžu věnovat vám
- začínáš poněkud soňovatět...
Nahlásit

Robi dohlad nad spravanim obvineneho :D len si pamatam ze o nejakom takom zakaze si recnil aj v teme o bitkach, preto ma to napadlo :D

05. 02. 2022 v 21:28
Anonym

Lukrecius.01
Good point, ta mě srala podobně jako on.
Good point, ta mě srala podobně jako on.

Nebuď tak ošklivý a zlý, anonyme.
Bombovy koule se stávají atrakcí místní poradny a ty bys mu to chtěl zkazit.
Bombovy koule se stávají atrakcí místní poradny a ty bys mu to chtěl zkazit.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.