Jak poznat stáří
Ze uz se neprobudis ... :-)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Jednoduché; po sprše se podívej do zrcadla a porovnej fotku před 5-10 léty a schválně kolik poznáš rozdílů :D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tak to ještě neznám,cha,cha,cha!!
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Já to ještě nemám jak poznat ale prý se ti začnou ztrácet věci :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Když začnu mladým nadávat zato,co jsem sám dělal :))
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jak jsme moc staří na co? Cítíš, že už to prostě nezvládáš nebo, že ti to už nic nedává. Jsem třeba starej na to, abych si hrál s legem, ale ještě pořád nejsem dost starej na to, abych si nehrál s někým jiným;)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Řekl bych, že stářím začíná člověk kynout, začínají mu šedivět vlasy, ale i chlupy, vousy, začínají mu růst chlupy v nose a uších, někdo i třeba hůř vidí a slyší, není tak aktivní jak za mlada, sem tam i něco bolí... :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Podívej kolik mám? Jsem stále schopen žít sexuálně ale nejen to!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 11
Nahlásit
Mozek říká jdu na zábavu,tělo"tam nedolezeš".
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Už bych se nechtěl probudit tak, že už bych se neprobudil.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Kdo mě nesouhlasil, to je fakt vůl!
Souhlasím • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Neni vůl, jenom si představil, jak sexuálně žiješ :D:D
Nahlásit
Až si s chlapama u piva budete povídat o tom, jaký máte nemoci a kolik berete léků:D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Cha chca cha Já se nechlubim,ale fakt žiju a proto, je ten který nesouhlasí, je vůl!!!
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
No z toho mám radost ! Cha cha cha Jsem v pohodě a to je právě důležité.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Mirmal-ty jsi tak trapně ješitný :))))))
Nahlásit
Zavidíš? Ty jsi asi na hovno.
Nahlásit
Ano, všechny zde zajímá,jak nějaký k****n mirmal žije,proto nám to musí tady pětkrát opakovat,asi trpí stařeckou senilitou :)))))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Rosju :nerozčiluj se, píšu pravdu a co tě zajímá? Já vím žiju dobře i sex a co chceš vědět ?
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Ok, už to píšeš po šesté,senilo :))))
Nahlásit
Rosju: jak máš ty chudáčku?
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Chtěl bych vědět,koho zajímáš,prostatiku :))))
Nahlásit
Co mi furt píšeš? rosju
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Aha,asi starecka demence :)
Nahlásit
To se pozná tak, že si na nočním stolku před spaním zapálíš svíčku a na hrudník postavíš květináč s maceškou, aby si si zvykal
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Nebo ze z nudy odpovidas na 2.5 roku stary tema, vid Franci ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
No táák ičko 2,5 roku není až tak starý oproti prvním dotazům, kdy vznikaly tyto stránky.
Ps: nebuď taková citlivka, což je jedním z prvních příznaků nastupujícího stárnutí.
Ps: nebuď taková citlivka, což je jedním z prvních příznaků nastupujícího stárnutí.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
To znáte pane Jez viďte? :p
Nahlásit
Samozřejmě, jinak bych to nekomentoval.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Když odzýváš vše, nač se jenom podíváš...
Nahlásit
Velmi dobrý postřeh, Pavle :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
I8051
A ty zas komentuješ vše i co se tě netýká
A ty zas komentuješ vše i co se tě netýká
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jak poznat, že jsi starej?
Když o tom začneš mluvit xD
Věta někdy i asi zahořklých starců "To za nás nebylo" už je snad legendární xDD
Když o tom začneš mluvit xD
Věta někdy i asi zahořklých starců "To za nás nebylo" už je snad legendární xDD
Nahlásit
Když jdeš po ulici a potkáváš plno starších lidí, tak ještě nejsi starej. Až budeš potkávat samé mladé, bude zle.
A k čemu je vlastně taková otázka: Jak poznat stáří?
Anti-aging můžeš začít používat v předstihu. Aby ta obtíž nastala až za 2 krát delší dobu.
A k čemu je vlastně taková otázka: Jak poznat stáří?
Anti-aging můžeš začít používat v předstihu. Aby ta obtíž nastala až za 2 krát delší dobu.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Mnozí z nás četli Věc Makropulos od Karla Čapka.
https://youtu.be/jVk7cBFjwTI Starinnyje časy
Bylo to o paní, co užívala eliír mládí. Ve 300 letech ji její mládí přivádělo k depresím. On ten Karel Čapek si neuměl představit, jaký je to je povznášející pocit mít tu nezaslouženou výhodu, být mladší, krásnější a vitalnější než jeho vrstevníci. A tak psal naprosté výmysly. Bajky, které chtějí slyšet zhrzení starci, kteří prošvihli svou příležitost, a už čas nemohou vrátit zpátky.
https://youtu.be/jVk7cBFjwTI Starinnyje časy
Bylo to o paní, co užívala eliír mládí. Ve 300 letech ji její mládí přivádělo k depresím. On ten Karel Čapek si neuměl představit, jaký je to je povznášející pocit mít tu nezaslouženou výhodu, být mladší, krásnější a vitalnější než jeho vrstevníci. A tak psal naprosté výmysly. Bajky, které chtějí slyšet zhrzení starci, kteří prošvihli svou příležitost, a už čas nemohou vrátit zpátky.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Poznáš to podle toho že se přestaneš bavit o Klukách a sexu ale budeš kamarádům vykládat kolik prášku bereš ráno v poledne a večer
Nahlásit
Hm, Plemenak pouziva anti aging lektvary a ... nic :-)
Nahlásit
Jak jako nic? už tři roky má stejnej věk v profilu tak asi to funguje ne? :P
Nahlásit
Nahlásit
Taky dobrý - https://www.youtube.com/…/bXT9Tddrbcs?…
Nahlásit
Stari poznas tak, ze ho vubec neresis ... :-)
Jinak Pondelnici fajn :-)
Jinak Pondelnici fajn :-)
Nahlásit
Pondělníci byli teď na udělování cen Zlatá kozenka za rok 2025 - https://www.youtube.com/watch?…
Nahlásit
Další ukazatel je ten že bezdůvodně reaguješ na víc než rok starý témata i když si poslední přispěvatel a je ti 105 let nebo reaguješ aniž by sis přečetl nebo poslechl poslední příspěvek:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Stáří poznáš podle toho, že tvoje koníčky se smrskly na chov drůbeže a rejpání se v záhonech, viď Bombakul :))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Nebo taky tak, že si jeden nejmenovaný mentál místo 43 píše 25 let;-)
Revize: fjgk opravil věk z 47 na 43
Revize: fjgk opravil věk z 47 na 43
Nahlásit
A já myslel že má jen 43:)
Nahlásit
Jojo, jen 43, ale uz je senilni ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Už dlouho tady nebyla žabičkova fotka s gumou elasťáků tam kde začínají žebra :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Az v nedeli priletim, tak bude ... :-)
Nahlásit
Napiš Bohdalce, pokud jsi to už za ty čtyři roky nezjistil sám.
Nahlásit
Když jdeš po ulici a potkáváš víc starých lidí,, tak jsi mlady. Až budeš potkávat samé mladé, bude to značit, že jsi starý.
Je to blbá otázka. Ty se míš spíš zeptat: Jak to mám udělat, abych za 10 let zestárnul jen o 2 roky. Tj. abych o 8 let oddálil stáří. Spousta celeb*** to nědělá, protože doufají, že až budou staří, zaplatí si nějakou zázračnou metodu, po které omládou a budou jak ve 20. To samozřejmě nejde, protože staré tělo obsahuje velké množství dvouřetězcových zlomů DNA. A ty zlomy při nejlepčí vůli nejde napojit zpátky.
Je to blbá otázka. Ty se míš spíš zeptat: Jak to mám udělat, abych za 10 let zestárnul jen o 2 roky. Tj. abych o 8 let oddálil stáří. Spousta celeb*** to nědělá, protože doufají, že až budou staří, zaplatí si nějakou zázračnou metodu, po které omládou a budou jak ve 20. To samozřejmě nejde, protože staré tělo obsahuje velké množství dvouřetězcových zlomů DNA. A ty zlomy při nejlepčí vůli nejde napojit zpátky.
Souhlasím • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
"Jak poznat stáří?"
Treba tak, ze uz ani nevis, ze na neco reagujes ponekolikaty a uplne stejnym nesmyslem ... :-)
Plemenik (48/183/103) - 24. 10. 2024
Když jdeš po ulici a potkáváš plno starších lidí, tak ještě nejsi starej. Až budeš potkávat samé mladé, bude zle.
+
Plemenik (48/183/103) - 04. 02. 2026
Když jdeš po ulici a potkáváš víc starých lidí,, tak jsi mlady. Až budeš potkávat samé mladé, bude to značit, že jsi starý.
Treba tak, ze uz ani nevis, ze na neco reagujes ponekolikaty a uplne stejnym nesmyslem ... :-)
Plemenik (48/183/103) - 24. 10. 2024
+
Plemenik (48/183/103) - 04. 02. 2026
Nahlásit
I8051 (54/184/97)
Jak poznat stáří
--------
Že po tobě neštěkne ani pes, viď i8051 :))
Jak poznat stáří
--------
Že po tobě neštěkne ani pes, viď i8051 :))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Presne, po me nestekne ani pes a jsem rad. Ale jeden vypelichanej cokl po me stale steka. Powere? ... :-)
Nahlásit
Presne, po me nestekne ani pes a jsem rad. Ale jeden vypelichanej cokl po me stale steka.
Icko?....:-)
Icko?....:-)
Nahlásit
Jak poznat stáří, to mi připadáá takové pasivistické, bezmocné. Nebylo by lepží zažehnat stáří?. Oddálit stáří. Slyšel jsem, že dnes už je reálné zpomnalit stárnutí pětinásobně. To znamená zestárnout za 10 let jen o 2 roky. Nebo zestarnout za 50 let jen o 10 let.
Takže když byste začali v buzním věku, tak byste nepoznali odmítnutí z důvodu stáří. To by nuselo být výhodné pro všelijaké milovnbíky puberťráků. Ale o tu službu není mezi lidmi prakticky vůbec zájem. Tudíž globalisté nenusejí vynakládat žádnou námahu, aby odrazovali od přibývání starých lidi. Je tu někdo, kdo by také nechtěl zůstat 5 krát déle mladým?.
Takže když byste začali v buzním věku, tak byste nepoznali odmítnutí z důvodu stáří. To by nuselo být výhodné pro všelijaké milovnbíky puberťráků. Ale o tu službu není mezi lidmi prakticky vůbec zájem. Tudíž globalisté nenusejí vynakládat žádnou námahu, aby odrazovali od přibývání starých lidi. Je tu někdo, kdo by také nechtěl zůstat 5 krát déle mladým?.
Nahlásit
Udělejme si test!. Dejme tomu, že existují léky, které dovedou prodloužit živoit o 20% jiné o 200% a ještě jiné o 400% (to jsou ty, co jsem psal nahoře). Předpokládejme, že by stály cenově stejně. Například 10.000 Kč/ měs. Které byste si vybrali?
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.

Anonym