Film Zkažená mládež
16. 04. 2022 v 22:02
Anonym
Anonym Viděl někdo? (2007)
prý podle skutečné události. Co na ten film říkáte? Je tam úvodní scénka, kterou znám z dob střední taky, v těláku jsem to měl podobně.
prý podle skutečné události. Co na ten film říkáte? Je tam úvodní scénka, kterou znám z dob střední taky, v těláku jsem to měl podobně.
16. 04. 2022 v 22:08
Anonym
Anonym Já ho teď dokoukal a mám depku. Vzpomínky.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Viděl a má to pak dalších tuším 7 dílů. V každým se věnují někomu jak to ovlivnilo jeho život. Rodiče spolužáci atd a poslední byl samozřejmě o Kasparovi nebo jak se menoval. Celkově solidní :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
16. 04. 2022 v 22:19
Anonym
Anonym Ten Kaspar se mi ale líbí (jako kluk v tom filmu)
Nahlásit
Ale ten Kaspar byl docela pěknej možná proto sem na to koukal :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Mladez zkazena neni, nebyli jsme lepsi. Naopak. My jsme chlastali hopsinky a oni uz jedou v dobrejch rumech. Slusnej pokrok :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Zkažená mládež není o hopsinkách, ale o naprosto chybějící empatii. Dopadlo to špatně, protože vždycky je škoda mladýho života. A že v pubertě má většina lidí empatie minimum, holt chyběj životní zkušenosti, nic novýho pod sluncem. Viděl bych to spíš jako apel na rodiče...
Mmch. film byl jednodílnej, těch 7 dílů je seriál. Obsah je spojitej.
Mmch. film byl jednodílnej, těch 7 dílů je seriál. Obsah je spojitej.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ja uz jsem zkazena starez :-)
Nahlásit
No já nevím bombo, s tebou to musí bejt taky kříž. O íčkovi nemluvě.)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Se mnou? Já sem náhodou dokonalý :)
Nahlásit
Taky jsem dokonalej, a proto vím, že to se mnou taky nikdo nemá jednoduchý, třeba proto, že mám na všechno odpověď:)
Jak že jsi měl nutkání jít někoho šikanovat?
Bombo, ty zrovna odpovědi potřebuješ, jen se neumíš správně zeptat:D
Bombo, ty zrovna odpovědi potřebuješ, jen se neumíš správně zeptat:D
Nahlásit
Proč bych se ptal když vím všechno? :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Na drogach? Jezino, neplacej zase hovna. Zadnej kamos mejch synku ze skoly a vejsky v zadnejch drogach nejede (ano, asi 4 hulej obcas travu, ale to neni nic vaznyho). A rum at si lemcaj za svy, je jim 18 a vydelavaj dost. To jen ty nalejvas Bozkov deckam, aby se z tebe nepoblili ... :-)
Nahlásit
Ano tom***eku to rozhodně jen Evropa jaksi zkolabuje a jak přesně budou pykat? Ne že bych jim fandil jen mě to zajímá když už se do mě zase navážíš :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Já se Putina taky nijak nezastávám ale nedělá to on ale ti vojáci a to možná jeden úchyl a co dělali Ukrajinci víme? Já jen že oba národy sou stejná verbeš tam není žádný rozdíl. Nebo když sou tak počestní tak proč sou nejprolezlejší HIV a syflem v Evropě? :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Paneboze to je zase blabol ... :-)
Nahlásit
Jako nechci se Puťky zastávat, ale fakt pochybuju, že by svým vojákům dával rozkazem, ať někoho znasilňují. Btw tohle jste vůbec vzali kde, to o tom znásilňování?
Nahlásit
17. 04. 2022 v 12:49
Anonym
Anonym Bombakule tak už jsem zhlédl i ten seriál (1-7dílů), který na ten film navazoval jmenuje se to Zkažená mládež -život poté, a bylo to super. Nejvíc se mi líbil 6. a 7. díl, 6.díl je o tom agresorovi Tommasovi, jak se změnil, navíc taky moc hezkej kluk. A v 7. díle je Kaspar u soudu, musel jsem to dokoukat celý. Nešlo přestat.:D Škoda, že takových čestných lidí není víc.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Hele tak samotní Čečenci přiznali že od puňti měli přísný zákaz útoku na civilisty s výjimkou sebeobrany a drtivá většina těch příběhů o znásilnění sou spíš z někama jinama ale je jasný že v tom počtu pár nadrženců bude i když jich nebude víc než na straně Ukrajiny kteří se chlubili tím jak nebudou brát zajatce a jak je i stříleli což je taky válečný zločin. Jezi já bych se nebál třetí války ale spíš stažení železné opony což by v Evropě vyvolalo totální kolaps a hladomor. Už teď se díky našim sankcím ve velkém vybíjí chov hlavně vepřového jak u nás tak ve Španělsku i jinde v Evropě. Další průser sou hnojiva a nebavím se o vzácných plynech nutných k výrobě displejů nebo titan hliník a nebude ani bluečko takže kamionová doprava na které je Evropa závislá se úplně zastaví. Paladium atd. Jen obilovin pochází 65% produkce z Ruska a i blbé dřevo aby ste si mohli koupit židličku z ikeji je většinou z Ruska. Zatím se topime ve vlastních sankcích tak jen počkejte až bolševici dokončí všechny smlouvy s asijskými zeměmi jako Afgánistán Turkmenistán Japonsko atd kde už je potrubí skoro hotový a jestli pak víte že Amerika zvýšila odběr ruského plynu? Nechcu strašit ale vaše jednání bude mít velmi vážné dopady
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Paladium taky zavrou, Bombiku? No co bude ten tatrman pak delat ... :-)
Nahlásit
To bude největší průšvih protože bude furt tady :D
Nahlásit
Čína tady má spoustu obchodů i utopených peněz a ta na oponě zájem nemá takže nám bude dělat prostředníka za mírný poplatek :)
Nahlásit
Pochybuju že samotný Rusko na tom má zájem
Nahlásit
17. 04. 2022 v 16:37
Anonym
Anonym Proč mi tam někdo nasekal 3 mínuska, když sem jenom vyjádřil názor k filmu?
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Klidně se můžeme vsadit že do konce příštího roku tady máme víc než 20procentni nezaměstnanost ale různé reakce Německa Rakouska Francie turecka a dalších mi dává naději že Evropa nakonec udělá nějakou rozumnou dohodu
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Zkažená mládež je perfektní film ale nechápu proč do toho měl někdo potřebu zatáhnout rusko :D a ještě s homofantaziema o znásilnování mladjech kluků vojákama :D po tom možná touží ti co o tom píšou xD
Nahlásit
Hele tak nám taky napiš nějaký svůj odhad jak to skončí? Zatím jen nadáváš všem kteří mají jiný názor a jediný co si řekl že rus za to musí zaplatit ale jinak nic tak ukaž svůj nadhled a rozpovídej se :)
Nahlásit
17. 04. 2022 v 20:45
Anonym
Anonym Proč sem cpete Rusko a Čínu, když je to vlákno o filmu?
Nahlásit
K filmu už sem se vyjádřil a zvykej si :)
Nahlásit
Hele zrovna Německá armáda může bojovat tak leda v loutkovém divadle to bych spíš vsadil na polskou která je jako jediná v Evropě na světové úrovni a co má nato společný s ukrajinskoruským konfliktem? Myslíš jako vyhlásit Rusku válku? Ještě že ty o tom nerozhoduješ jinak by z Evropy byl už dávno kráter :). A konců války může být daleko víc ovšem žádný nekončí ruskou vojenskou porážkou i když je víc než pravděpodobný že odtamtud opravdu brzo odejdou řekněme do dvou let :)
Nahlásit
A špatně dopadne jenom Evropa bohužel
Nahlásit
Jez1920FC22 (58/196/-)
Bombakoule, ty nevíš, že Čína staví megadálnici do Evropy, že?
--------------
No zrejme to vis jen ty, nebo mas na to nejakej realnej odkaz nebo projekt? :-)
Bombakoule, ty nevíš, že Čína staví megadálnici do Evropy, že?
--------------
No zrejme to vis jen ty, nebo mas na to nejakej realnej odkaz nebo projekt? :-)
Nahlásit
Nestavěla náhodou dálnici na černé hoře? Jak to tam vůbec dopadlo? Už někam vede nebo furt nemá začátek ani konec a už sou čínskou kolonií? :D pokud vím tak měli problém se smlouvou a nebyli schopni splácet ale nějak to nesleduju tak kdyby měl někdo info :)
Nahlásit
Tomasekku Rusku fakt nefandím a o armádách různých zemí toho asi moc nevíš ty :)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.