Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Proč mě nepřijali?

22. 04. 2022 v 21:07Off-line Anonym
Ahoj, mám dotaz. Nedávno jsem se účastnil výběrového řízení na jednu pozici v administrativě. Byl tam jen krátký pohovor s manažerem cca 5 min na osobu a pak se mělo volat za dva dny na výsledek. Pohovor netestoval dovednosti ani znalosti, např.jazykové nebo PC atd. Jen jsem si sedl a měl jsem podle jejich papíru říct jak se jmenuju, odkud pocházím, jakou mám školu a koníčky.( pozn. ne, fakt nešlo o pornojob)
Pozice byla dobře placená oproti stejným nabídkám ale odpovědná, práce s hotovostí a tak.
Na výsledek jsem zavolal a jen mi stručně bez dalšího řekli, že jsem nepostoupil do dalšího kola. Bez udání důvodu. Mně to dost vrtá hlavou, proč se tak stalo. Požadavky měli minimální, jen střední školu s matu***ou a vše ostatní zaškolíme ve vlastní škole. Byli jsme tam tři uchazeči celkem, věřil jsem si, já jediný jsem měl VŠ a chlap, ošklivka taky nejsem. Takže nevím, kde byla chyba?
22. 04. 2022 v 21:18Off-line R77  (47/-/-)
Je dost pozic/ profesí jež se dají naučit do pár měsíců … nakonec stačí krátký pohovor s vedoucím/ manažerem… a ten usoudí zda se on nebo ona budou hodit do jejich kolektivu a pokud chce tu danou osobu v jeho nebo její blízkosti.

Chyba nemusela být vůbec na tvé straně. Někdy kandidát může být naopak dost ctižádostivý a vedení si nechce mezi sebe konkurenci, to může být také jeden z důvodů.
22. 04. 2022 v 21:36Off-line Anonym
Snažil jsem se působit skromně, nemluvit důrazně a dlouho, takže ta ctižádost to asi nebude, i když to je častý problém výběrovek, co mi říkali i kamarádi ze školy odjinud, zejména pokud dělá výběrko někdo jiný než majitel, a to tak většinou je. Jenom mě hodně překvapil ten obsah otázek výběrka, že vlastně se nikdo neptá na vzdělání a znalosti, jakoby to nemělo žádnou hodnotu. Mně to třeba stálo hodně času a úsilí toho dosáhnout a pak nakonec..se člověk ptá sám sebe a pochybuje. Fakt je škoda, že nemusejí zdůvodňovat svoje rozhodnutí o nepřijetí. Člověk neví, co udělal špatně a na čem zapracovat. Přece jen i mě to stálo čas a peníze na ten pohovor dorazit, bylo to v jiném městě.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 04. 2022 v 21:37On-line WileECoyote  (35/178/-)
Sice špekuluju, ale podle mě je to tak, že:
1) chtěli někoho, koho si zaučí podle sebe. Tam byla VŠ spíš překážka.
2) Všechny si vás pravděpodobně pořádně proklepli přes specializované agentury a polo-oficiální kanály. Možná o vás věděli všechno, nebo všechno relevantní, tak už se nemuseli na nic ptát.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 04. 2022 v 21:44Off-line Anonym
2) Všechny si vás pravděpodobně pořádně proklepli přes specializované agentury a polo-oficiální kanály. Možná o vás věděli všechno, nebo všechno relevantní, tak už se nemuseli na nic ptát.

To právě nemohli. Oni nevěděli předem ani kdo a kolik lidí dorazí. Dotazník se vyplňoval až na místě těsně před pohovorem a ten se předával až manažerovi při něm. Oni vůbec neměli potuchu, kdo tam před nimi sedí. Navíc ty otázky jsou tak obecného charakteru, že se až člověk diví, jak z toho vyčtou ty profesní kvality, a jestli je vůbec zajímají.
22. 04. 2022 v 22:11Off-line dominantnimens  (54/195/110)
A to se ani nezeptali jestli máš tah na branku, kde se vidíš za 10 let a na další k***tiny?
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 04. 2022 v 22:12Off-line mr.mrkvicka  (20/-/-)
Neměli potuchu, kdo před nimi sedí.....otázky byly obecného charakteru.....člověk se diví, jak z toho vyčtou profesní kvality.........

To je oporavdu zvláštní, oni nic nevěděli, ale ty jsi jako zázrakem věděl, že ostatní nemají VŠ....... jenže ono je možné, že ostatní měli ty VŠ dvě!
Takže se nediv, že tě nevybrali, kádrováka tam prostě nechtěli.
22. 04. 2022 v 22:14Off-line idea  (39/170/-)
No tak si manažerovi nesedl, no. Líbil se mu někdo jiný, bych neřešil už věci co nemůžeš ovlivnit. To, že si myslíš, že nejsi ošklivka neznamená, že si to myslí i jiní... :D
22. 04. 2022 v 22:18Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
"Požadavky měli minimální, jen střední školu s matu***ou a vše ostatní zaškolíme ve vlastní škole. Byli jsme tam tři uchazeči celkem, věřil jsem si, já jediný jsem měl VŠ"

Napadá mě otázka, proč se s výškou hlásíš někam, kde stačí matu***a? Víš, oni možná nechtějí moc "překvalifikovaný" lidi. Můžou to brát tak, že ten člověk s výškou to má jen jako dočasnou nouzovku a při první příležitosti jim zdrhne jinam.

No prostě si vybrali někoho, kdo jim vyhovuje víc a nepovažují výšku za nějakou vyšší kvalifikaci pro tu práci. Nežij v představě, že když máš titul, tak seš automaticky něco víc než ti, kteří ho nemají. Ne každej padne z tvýho titulu na p***l.
22. 04. 2022 v 22:20Off-line Anonym
Mrkvičko
neměli, trošku jsme se spolu bavili před pohovorem, který začal až za hodinu po příchodu. Nějak to vyplynulo z rozhovoru, aniž bys to nějak tahal. Prostě to ta děvčata řekla sama od sebe. Já nikoho nekádruju. To byla jejich práce , ale myslím, že je to moc nezajímalo. Myslel jsem, že pohovor bude aspoň zčásti v AJ, ale nic prostě nic je nezajímalo.
22. 04. 2022 v 22:26Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Podle toho, jak nad tím lamentuješ a zdůrazňuješ, žes byl jedinej vysokoškolák, tak to tipuju na uražený ego - já mám titul a kdo je víc.
Proč mě nevzali, když jsem vysokoškolák a oni jenom blbí středoškoláci, bé bé bé... Já mám titul a oni ne, bú bú bú...
Jako sorry, ale s výškou máš potřebu se cpát někam, kde stačí matu***a a ještě fňukáš, že tě tam nevzali? Tak je asi něco blbě.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 04. 2022 v 22:33Off-line Anonym
TommenB: No prostě si vybrali někoho, kdo jim vyhovuje víc a nepovažují výšku za nějakou vyšší kvalifikaci pro tu práci. Nežij v představě, že když máš titul, tak seš automaticky něco víc než ti, kteří ho nemají. Ne každej padne z tvýho titulu na p***l.

Když mně od mala říkali, pilně se uč, ať se máš líp.:D:D

Re:Napadá mě otázka, proč se s výškou hlásíš někam, kde stačí matu***a? Víš, oni možná nechtějí moc "překvalifikovaný" lidi. Můžou to brát tak, že ten člověk s výškou to má jen jako dočasnou nouzovku a při první příležitosti jim zdrhne jinam.

Nalákalo mě docela slušné finanční ohodnocení 60K a samostatná práce ve vlastní kanceláři, žádné narvané hlučné openspacy.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 04. 2022 v 22:37Off-line BussterX  (103/130/150)
Možná jsi vejšku studoval kůli titulu nebo kvůli mámě, ale asi ti vš dala i nějaký vědomosti ne? pokud jsi nestudoval muzikologii nebo romistiku :D proč si nenajdeš práci v oboru, kde by ti tvoje kvalifikace a znalosti nebyly na překážku ale výhodou? O_o
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 04. 2022 v 22:40Off-line idea  (39/170/-)
Výšku už má kde kdo, i lidi v Mekáči :D Já bych to neřešil, prostě tě nevzali, to se stalo snad někdy každému, někdo udělal lepší dojem. Nikdo tu nemáme věšteckou kouli, abysme se podívali co jsi dělal za chyby... :D
22. 04. 2022 v 22:43Off-line Anonym
TommenB:já mám titul a kdo je víc.

Tak to seš vedle. Takhle to nebylo myšleno. Spíše jsem se zamýšlel nad důvody toho nepřijetí a vzal jsem v potaz fakt, že nikoho předem nezná. Z hlediska dosaženého vzdělání si myslím, že VŠ je opravdu víc než SŠ. Jistě že to není vše, ještě pořád může i SŠ mít slušné znalosti a dovednosti třeba i jako samouk, ale oni ty znalosti/schopnosti vůbec netestovali, chápeš? 5 min dle stejné šablony a běž domů, dáme vám vědět, zavolejte si na výsledek za dva dny. Když mě odmítli, znamená, že prošla ta děvčata s tou SŠ, aniž by manažer věděl, co skutečně umí. To mě štve. Byl bych pro souboj dovedností a znalostí, já se toho nebojím. Ten ale vůbec neproběhl. O to tady jde.
22. 04. 2022 v 22:45Off-line panskrt  (48/178/81)
Třeba si vybírali spíš podle osobnosti, spousta firem chce někoho lehce zpracovatelného, bez ambicí, jak už padlo nahoře.
A aspoň s 3:)
22. 04. 2022 v 22:54Off-line i8051  (53/184/97)
Anonym
Na výsledek jsem zavolal a jen mi stručně bez dalšího řekli, že jsem nepostoupil do dalšího kola. Bez udání důvodu. Takže nevím, kde byla chyba?
---------------
Ze by v tobe? Pokud bys byl pro ne totiz nejvhodnejsi kandidat, tak by te jinak prijali, nemyslis? ... :-)
22. 04. 2022 v 22:55Off-line 2.6.8-72.13-generic  (29/-/-)
Tituly jsou pro SŠ profese překážka, protože tím HR říkáš, že očekáváš VŠ mzdu za SŠ pozici a že brzo odejdeš za lepším, protože máš vejšku... A je fuk, jestli to je pravda nebo ne, protože taková je HR mentalita. Aspoň to je moje zkušenost.
22. 04. 2022 v 22:56Off-line idea  (39/170/-)
Anonyme, ty tu meleš furt to samé dokola, že tě porazily nějaké děvčata se SŠ atd. , když to tak čtu, tak bych tě taky nezaměstnal, protože to je furt jen já, já, já, já jsem ten nejlepší, já jsem měl přeci výšku, já mám vyšší znalosti, prostě budeš asi jen de*il co nedokáže prohrát a jen se tu chceš vybrečet.
22. 04. 2022 v 22:58Off-line i8051  (53/184/97)
WileECoyote
2) Všechny si vás pravděpodobně pořádně proklepli přes specializované agentury a polo-oficiální kanály. Možná o vás věděli všechno, nebo všechno relevantní, tak už se nemuseli na nic ptát.
+
Anonym
To právě nemohli. Oni nevěděli předem ani kdo a kolik lidí dorazí. Dotazník se vyplňoval až na místě těsně před pohovorem a ten se předával až manažerovi při něm. Oni vůbec neměli potuchu, kdo tam před nimi sedí.
------------
Vzhledem k tomu, ze ti odpoved rekli az za dva dny, meli spoustu casu si zjistit, co jsi zac, kdyzs jim na miste vyplnil formular. Uz to chapes? :-)
22. 04. 2022 v 23:01Off-line i8051  (53/184/97)
Anonym
... Byli jsme tam tři uchazeči celkem ... Prostě mi to ta děvčata řekla sama od sebe.
-----------
Takze zadanim je, zes tam byl ty a dve pipiny. No a pan z HR asi nebyl na kluky a proto vybral jedno z tech dvou zbylych devcat misto buzny ... :-)
22. 04. 2022 v 23:01Off-line Anonym
Oni v inzerci v podtstatě ani neměli žádné osobnostní požadavky na kandidáta, jak se často píše. Nic tam nebylo. Jen vše vás naučíme, kompletní zaškolení zajištěno. Takže tam ani nebyl osobnostní profil kandidáta.
A jak jsem psal nahoře, vystupoval jsem pokorně a nevystupoval z řady.
22. 04. 2022 v 23:03Off-line Anonym
I8051
jj to mě taky napadlo, jako možné řešení tajenky.:D:D
22. 04. 2022 v 23:09Off-line panskrt  (48/178/81)
Z toho popisu nároků fakt bije do očí, že je vejška hendikep.
22. 04. 2022 v 23:11Off-line i8051  (53/184/97)
Ja si taky radeji nepisu do CV, ze jsem inzenyr tribarevnej. Ale mozna je to proto, ze jsem zadny CV nikam nikdy neposilal a posilat nebudu ... :-)
22. 04. 2022 v 23:21Off-line Anonym
I8051
Vzhledem k tomu, ze ti odpoved rekli az za dva dny, meli spoustu casu si zjistit, co jsi zac, kdyzs jim na miste vyplnil formular. Uz to chapes?

Jo chápu, ale o mě na netu nic není, ani v registru dlužníků nejsem. Nemám face ani instáč. Žádný lechtivý fotky nikde:D Netrestaný. Takže nevím, co by tam mohli jako ještě najít, už mě nic nenapadá.
22. 04. 2022 v 23:36Off-line hrabuvka  (40/180/75)
Dneska zaměstnavatele hodně koukají na vzhled .však jde o jméno jejich firmy.
Dále se hodně kouká kolik uchazeč vystřídal zaměstnání. A tak dále a tak dále. Taky záleží jak jsi na pohovor byl připravený. Člověk který přijde na pohovor bez výpisu trestu a bez jakych koliba podkladů. Zřejmě asi zas až tak o tu práci nestojí.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 04. 2022 v 00:15Off-line hrabuvka  (40/180/75)
Možné to je ale o tom slyším poprvé v životě od vás. Není to čistě vaše jen domněnka?
Myslíte že by centrum sociálních služeb tyto informace nemělo kdyby to byla pravda? Asi na té vaší doměnce váš život zkrachoval ne?
23. 04. 2022 v 03:11Off-line Morkicek  (102/-/-)
60000 kc ti nikde nedaj. To zas bude naka pyramida jak nalakat b***cky. Nebo naka firma kde cpes lidem smlouvy a kdyz nebudes dost dobrej tak letis. Nebo naly prodeje hrncu :) Se divim ze nekdo kdo ma VS nema uvazovani a skoci na takovej nesmysl. To me propomelo VS v obchode. Pani prodavacka u krajece na sunku zaucovala VS jak ma krajet na narezaku sunku a ten dement to neumel pochopit. Ona na nej uz nemela nervy a On tam zacal na ni vyskakovat, ze on ma VS ze prece ona ho nebude poucovat. Tak mu rekla at se na to radsi vysere a jde delat nekam jinam. Nekteri VS maj v hlave nasrano a myslej si ze na ne nekdo ceka z platem 100000 kc kdyz umej hovno
23. 04. 2022 v 12:24Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
No, těch 60k mě taky zaujalo. Za práci, kde stačí i matu***a a to ještě kdoví jestli ji vůbec někdo doopravdy kontroluje, se mi to zdá nějaký pofidérní.

"databáze ÚP" - jezino, co to tu zas meleš za k***tiny? Odkdy úřad práce vede nějakou databázi posudků od zaměstnavatelů? Pracák nic takovýho neeviduje a ani nemá proč, nehledě k tomu že s pracákem nemusíš za celej život přijít do styku.
Jo, dá se dohledat podle zdravotního a sociálního pojištění, u jaké firmy a jak dlouho člověk pracoval. Ale k tomu fakt nějakej šulín z personálního nemá přístup, pokud se zrovna nehlásíš k BISce.
Už zas tady zasvěceně pindáš o něčem, o čem nevíš ani prd?
23. 04. 2022 v 14:44Off-line tatrman  (27/-/-)
Nepřijali tě, protože HR pakáž jsou s***ě závistiví.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
23. 04. 2022 v 17:58Off-line Frankie11  (19/174/51)
V administrativě asi byla vejška nevýhoda...kamarádka se hlásila taky na něco podobnýho-back office asistent, a právě chtěli i radši vyučené než s vejškou...prostě pech...To zaškolení je asi dost jasný důkaz, že stačí ohledně studia mín...V tom platu to může bejt i v tom, že je to doba od 7 do 5 bez výjimky jen s 1 h.obědem a někdy i o víkendu- po ní to chtěli taky. Lepší zkusit něco lepšího jinde...
24. 04. 2022 v 11:51Off-line i8051  (53/184/97)
Ja klidne dam 60 cistyho, ale musis neco umet a bejt sikovnej. A muzes mit klidne Vyssi divci, to je mi fuk :-)
24. 04. 2022 v 16:29Off-line i8051  (53/184/97)
Jez1920FC22 (58/196/-)
Dneska stačí nahlédnout do databáze ÚP a ví o toho o tobě víc, než dost, co se týče všech zaměstnání a posudků od zaměstnavatelů. Takže předem vědí, jak se stavíš k práci, jak částo marodíš, fruktuace, áčka, atd. Takže novej zaměstnavatel si tě zve jen na formální pohovor.
---------------------
Co je to Jezino ta fruktuace? Neco s ovocem? ... ;-)

A taky UP zadnou evidenci absence, marodeni a postoje k praci nema. A i kdyby nekdy treba mel, nebude do ni jen tak pristup. Takze zase sis neco vycucal z prstu, jako s tim programem na mejly, vid? :-)

Btw zadnej program na vyhledavani meju neni. Navic jen vejr by pouzival jednu adresu na praci, soukromi a registraci na pornoweby ... :-)
24. 04. 2022 v 17:01Off-line panskrt  (48/178/81)
Přesně, na jednorázový registrace je tu 10 min. mail.
24. 04. 2022 v 18:33Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
"Snažil jsem se působit skromně, nemluvit důrazně a dlouho"
Ještě si říkám, jestli tohle není ten problém. Třeba chtějí právě někoho důraznýho s ostrýma loktama. Na některý pozice je důležitější odpovídající povaha, než formální vzdělání. Když se budeš hlásit k vězeňské službě (kde stačí matu***a z čehokoliv, hlavně že máš ten papír), tak taky budou chtít někoho energickýho. K čemu by jim byl bachař, kterej je sice JUDr. Mgr. Ph.D., ale tichej plašan, z kterýho by tam měli všichni akorát p***l?

Anebo prostě z nějakýho důvodu chtěli holku, akorát že to do toho inzerátu dost dobře nejde napsat.
24. 04. 2022 v 19:01Off-line Jenicekhonzicek  (22/170/65)
Fakt nevím, v čem vidíš problém. Mě taky na pohovoru nezajímá vzdělání, ale zaměřuji se spíše na řeč těla a otázky mám podobného typu abych sám vyčetl co je daný člověk zač a jak moc je časově flexibilní protože na přímou otázku ti odpoví to co chceš slyšet a ne pravdu. A upřímně, radši zaměstnám usměvavou, veselou pipinu, která se nebojí použít hubu než egoistického, ale zamlklého introverta byť Ing, Mgr, Doc a nevím co ještě který mi bude do očí lhát a přetvařovat se. A hlavně nechápu, proč se tím zabýváš. Nevyhovuješ jim, tak jdi dál a neztrácej čas ohlížením se za sebe :-)
24. 04. 2022 v 19:21Off-line i8051  (53/184/97)
Me na to, co potrebuju, staci klidne ing-mgr-doc introvert, hlave kdyz je sikovnej, precizni a dela to, co ma :-)
24. 04. 2022 v 19:24Off-line Jenicekhonzicek  (22/170/65)
Já potřebuju spíš někoho papulatýho, kdo zákazníkovi prodá celou novou kuchyň když si přišel koupit baterky :-)
24. 04. 2022 v 19:32Off-line hrabuvka  (40/180/75)
A další kuchyňské studio z ikei
24. 04. 2022 v 19:59Off-line Jenicekhonzicek  (22/170/65)
Pro kuchyň z ikei se chodí do ikei, ne ke mě :-)
24. 04. 2022 v 20:01Off-line hrabuvka  (40/180/75)
Kde já už to jen slyšel.
24. 04. 2022 v 20:03Off-line Jenicekhonzicek  (22/170/65)
A buď v klidu, nábytek nekupuji v Číně, ale v Indii :-D
24. 04. 2022 v 20:05Off-line hrabuvka  (40/180/75)
V Indii znají kuchyně?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 04. 2022 v 20:06Off-line Jenicekhonzicek  (22/170/65)
To by ses divil co všechno tam znají :-)
24. 04. 2022 v 20:07Off-line hrabuvka  (40/180/75)
.....
24. 04. 2022 v 21:06Off-line i8051  (53/184/97)
Moje vyrobky jsou sice asi 1000x mensi, nez tvoje kuchyne, ale stojej zase vic :-) Ty nakupujes v Indii a prodavas v CR, ja vyrabim v CR a prodavam po celym svete. Krome Ruska samozrejme, tam UPS nejezdi ... :-)
24. 04. 2022 v 21:10Off-line Jenicekhonzicek  (22/170/65)
Já bych svoje obchody nejradši zrušil, ale nějak nemám srdce nikomu říct, že je propuštěn :-D. A cože to vlastně prodáváš? :-D
24. 04. 2022 v 21:15Off-line i8051  (53/184/97)
To je tajny, veci pro vyvoleny :-)
25. 04. 2022 v 10:02Off-line hrabuvka  (40/180/75)
Tady je to samej podnikatel hnijící na tomto webu :-)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
25. 04. 2022 v 10:05Off-line hrabuvka  (40/180/75)
No nic buzeranti. Už si ode mě odpočinete, musím se vrátit za zajíčky do prace. Dovča skončila.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
25. 04. 2022 v 10:40Off-line charles1  (26/175/71)
...třeba si působil jako ňouma..
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 04. 2022 v 12:05Off-line primosigh  (103/-/-)
Možná jsi pro ně byl překvalifikovaný, možná to bylo výběrové řízení jenom naoko a budoucí zaměstnanec byl předem přijatý, možná ses jim nějak nelíbil, možností je spousta. Hoď to za hlavu, takových výběrových řízení ještě zažiješ.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 04. 2022 v 12:19Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
V soukromým sektoru není potřeba se obtěžovat s nějakým fingovaným výběrovým řízením, tam mají volnou ruku a nemusí ztrácet čas pohovory s někým, o kom už předem ví, že ho chtít nebudou. Povinný výběrový řízení v pravým slova smyslu se týká jen státní správy, soukromá firma vůbec nemusí na odpovědi na inzeráty reagovat.
26. 04. 2022 v 20:15Off-line Jenicekhonzicek  (22/170/65)
Jez1920FC22 a zkoušel ses zamyslet nad tím, cos napsal? Nechci tě nijak shazovat, ale tohle se vážně neztotožňuje s myšlenkou, že starší lidé bývají moudřejší :-).
26. 04. 2022 v 23:42Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Jez je názornej příklad toho, že věk je fakt jenom číslo.
27. 04. 2022 v 01:19Off-line i8051  (53/184/97)
Jsem nedavno rekl svejm detem, ze az budu placat nesmysly, jako Jezina, at me umlatej lopatou a zahrabou na zahrade vedle psa, krecka a chameleona ... :-)
27. 04. 2022 v 04:43Off-line Jenicekhonzicek  (22/170/65)
Nic ve zlém, ale sem tam mám pocit, že trošku meškají :-).
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
27. 04. 2022 v 12:10Off-line i8051  (53/184/97)
No je fakt, ze tebe meli umlatit lopatou uz na zakladce spoluzaci. Ale to ti dojde, az prestanes bejt decko ... :-)
27. 04. 2022 v 14:41Off-line primosigh  (103/-/-)
I8051 (51/184/97) NOVÉ
Jsem nedavno rekl svejm detem, ze az budu placat nesmysly, jako Jezina, at me umlatej lopatou a zahrabou na zahrade vedle psa, krecka a chameleona ... :-)

Jestli by jim za ten kriminál takový blbý fotr vůbec stál.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
27. 04. 2022 v 17:43Off-line snilek  (27/190/70)
VŠ nerozhoduje vůbec o ničem, pokud to není podmínka. Taky se mohlo stát, že měli již předem vybráno, nicméně výběrové řízení proběhnout muselo.
27. 04. 2022 v 17:51Off-line Jenicekhonzicek  (22/170/65)
Mohu znát důvod, proč by mě někdo měl mlátit lopatou? Nikomu jsem nikdy nic špatného neprovedl :-(
27. 04. 2022 v 23:24Off-line francjosef  (67/169/72)
Nechci shazovat tvou VŠ , ale třeba v Škodovce v Ml. Boleslavi dělá přímo na montážních linkách hodně VŠ. A podobně to bylo i v podniku TRW a tam dělali za stejný plat študovani i co nedokončili ani základku.n
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload