Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Bary

01. 05. 2022 v 19:50Off-line Anonym
Čau hoši, jak se díváte na to, kdyby váš partner chodil do gay barů? Respektive beze mě. Jsme spolu cca 5 let, on má vztah k alkoholu víc než já (a já vzhledem ke své práci si nemůžu dovolit být často v lihu), takže chodí různě častěji beze mě. Před cca rokem jsme spolu byli poprvé v gay baru, kde to pro nás byla katastrofa, nuda a už jsme tam spolu nikdy nešli. Nicméně poslední dobou každá druhá návštěva hospod apod končí v gay baru. Jak byste se na to dívali? Vnímáte to jinak než jakýkoliv jiný podnik? Já si to spojuju s tím, že do těchto podniků většina lidí jde nabalovat ostatní z různých důvodů, o přítomnosti darkroomů nemluvě. Několikrát jsme se o tom bavili, ale vždy mi na to řekne, že je to nápad ostatních, se kterými pije a baví se tam lépe než v normálním baru/hospodě. Což mu nechci jakkoliv odpírat, mít za zlé, jen mi prostě vadí, že vymetá takové podniky a když se jakkoliv ozvu, že mi to vadí, řekne mi, že mám problém kdykoliv se jde bavit. Co byste dělali? Nebo jsem jen já mimo, že mi tohle vadí?
01. 05. 2022 v 20:17Off-line R77  (47/-/-)
Těžko říct…hmm

Je jasné, u tvého přítele… vymetání lokálů je prostě přirozená činnost volno časové aktivity…. Buď se s tímto životním stylem smíříš… nebo budete mít do budoucna zaděláno na problém.

Také dost záleží jak končí tyto čajové dýchánky… pořádnou kocovinou nebo jen lehkou zábavou..
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 05. 2022 v 20:25Off-line idea  (39/170/-)
Tak jestli sis našel alkáče co bez lihu nevydrží a maskuje tuhle svoji činnost za zábavu, tak to je mi tě líto. Alkohol totiž není zábava, jde se bavit i jinak, ale říká se co Čech/Moravák , to alkoholik, tak je tu hodně těžké najít někoho kdo denně nebo týdně nenasává pomalu do bezvědomí. Ale rada zní: Najdi si jiného. :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 05. 2022 v 16:50Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Jestli je to gay klub nebo obyčejná hospoda, na to sere pes. Pokud se nek***í, tak ať si chodí kam chce.
Problém je jinde. On se chce bavit (byť asi trochu po svým) a ty ne, tak se holt sebere a jde sám. Rozdílnej postoj k trávení volnýho času plus rozdílnej náhled na chlast, to asi moc dobrotu dělat nebude. Ono to pořekadlo o přitahujících se protikladech je sice hezký, ale v praxi to moc nefunguje.
Otázka je, jak často se opakuje to "častěji". Jestli je to jednou za týden, že si jde vylejt palici, tak to bych nikomu nevyčítal, ale jestli je to takhle denně nebo obden, tak už by to asi vadilo i mně. Minimálně to chce nějakej kompromis, jinak se to dřív nebo později posere. I když hádám, že už se to sere teď.
03. 05. 2022 v 13:07Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Jít si jednou za čas vykropit hlavu do normál. hospy je OK.
Buzince jsou ale trochu jiná kategorie...víme jak to tam chodí (a jak to mají chlapi se sexem vůbec) a i kdyby byl sebevíc svatý, příležitost dělá zloděje. Existuje krásné pořekadlo: Ženská musí mít k sexu důvod, chlapovi stačí místo.
Ale ty ho znáš, ty víš, jestli je svolný k mimosvazkovým radovánkám.
Pokud se ale s gaykámošema baví o normál. věcech a nemají potřebu plácat číšníky po zadku atp., tak můžou zůstat v normál. hospě.
(Tak trošku se obávám, že kdyby šlo jen o to zajít na pár piv, mohl by chodit třeba s kolegama z práce či htr známýma, nemusel by chodit s gays, ale třeba si s něma rozumí nejlíp.)

Zkusme si představit adekvátní situaci, kdy htr chlap řekne doma manželce: Zlato, dnes jdeme s klukama posedět do strip baru/do bordelu, ale neboj, dám si tam jen svých pár škopků a za chvíli jsem doma.
Co by mu na to řekla ta ženská si asi dovedeme představit.
Právem.
04. 05. 2022 v 18:43Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Už se mi stalo, že po mě šel kluk
- a v tom ses probudil...:o)
04. 05. 2022 v 21:33Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Co má můj pokročilý věk společného s tímto tématem či tím co jsem napsal není tak úplně jasné :o). Ale víš Splave, stará rašple se říká o ženských, ale odlišit to je pod tvé rozlišovací schopnosti, chápu :o)
04. 05. 2022 v 23:02Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Tak tenhle příspěvek chtěl opravdu vysoké IQ, gratuluju :o)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload