Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Zvláštní kluk

04. 05. 2022 v 00:16Off-line totepka  (27/180/70)
Už to bude víc než rok, co to skončilo. V létě 2020 jsem poznal, věřil jsem, toho pravého kluka. Kluka chytrého a v mých očích hezkého. Dlouhou dobu se ten vztah vyvíjel docela dobře, jenže se do toho vztahu vloudily věci, nebo spíš noční můry, kterých jsem se děsil, že by se mi kdy mohly přihodit. Zamiloval jsem se do představy kluka, který byl vlastně někým jiným.
Ten příběh je dlouhý, ale pokud to mám zkrátit - ustupoval jsem natolik, až jsem téměř ztratil rozum. Kluk mi od začátku skrýval zásadní věci. Nebudu rozebírat jeho lhaní, složitou osobnost a nevyřešené vztahy, jde hlavně o to, že mi v jistém bodě, dávno za měsíci randění pověděl o jeho představách o životě, jak chce mít rodinu, manželku a zároveň milence. Nebo že se vyspal s jedním ženatým chlapem, co má a dokonce čekal dítě. A že si píšou, a že by mu nevadilo být součástí jeho rodiny. Věděl jsem, že moc touží po rodině a vlastně mám pro něj pochopení. Ale když mi tohle pověděl v době, kdy jsem byl do něj po uši zamilovanej? Měl jsem pocit, že se propadám do nejhlubší propasti a chtělo se mi neskutečně brečet. Ujišťoval mě, že jsou jen kamarádi a že mě má vážně rád. Vím, že nejsem dokonalý, ale na mě bylo tohle trochu příliš.
Jeden večer u něj, zatímco si s někým celou věčnost volal netuším s kým zavřený ve svém pokoji, jsem zkratkovitě sepsal vzkaz na rozloučenou a utekl, vůbec jsem nepřemýšlel, prostě mi na tom místě v tu dobu už nebylo dobře.
Od toho momentu šel vztah od desíti k pěti, nějakou dobu jsme se nebavili a komunikace z jeho strany je chladná a jednoduchá. Konec toho vztahu mě vsak neskutečně bolel a ve stínu lockdownů nejspíš i hodně psychicky poznamenal. Ale skutečností je, že mi ten kluk neskutečně chybí, že ho mám stále rád a že bych snad i prodal svou ledvinu jen aby alespoň ta komunikace byla to, co bývala dřív. Byl jsem na spoustě schůzek, se samými hodně fajn a objektivně milejšími kluky, ale jak to jen popsat? S nikým z nich se necítím tak šťastný, jako jsem byl s tímhle případem.
Jen jsem to tu chtěl odložit, ale za každý názor budu rád.
04. 05. 2022 v 05:18On-line Richard33  (44/185/80)
Takhle můj bratr projel prakticky celej svůj aktivní život. Měl holku, co ho nakonec odkopla, tak s ním svýho manžela podváděla, nakonec ho zase odkopla a manžela taky, našla si jinýho, s ním teď už taky není... Moje rada je, jak se tohle stane, tak to ukončit, zavřít dveře a jít dál.
04. 05. 2022 v 07:39Off-line Tomiiiik  (24/182/62)
Ahoj :) chceš si o tom popsat, stalo se mi něco podobného…
04. 05. 2022 v 11:49Off-line vasek698  (25/-/-)
Jo hochu... Každá rada drahá. Já se taky tenkrát po uši zabouchl do někoho, ke komu to vůbec nemělo smysl a perspektivu, ale mám dojem, že těmhle věcem neporučíš.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload