Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Sebavedomie a tuční ľudia

11. 05. 2022 v 22:33Off-line Maco12  (25/175/80)
Dlho som váhal, či to sem napísať alebo nie. Viem, že má teraz viacerí sk***izujete a že mi budete nadávať, prečo to sem píšem, ale myslím veľa ľudí trpí kvôli tomu istému problému, aký som mal ja.

Zhruba pred dvomi rokmi som si založil na tejto stránke profil s cieľom nájsť kamaráta, priateľa. Možno by sa mi to aj podarilo, keby som nemal jednu chybičku krásy. Mal som 180kg a každý, komu som poslal fotku mi začal hrubo nadávať, urážať ma alebo sa mi vysmievať. Asi dve osoby boli iné a s jedným si doteraz píšeme.

Keď som sem prišiel, mal som normálne sebavedomie. No na tejto stránke mi postupne klesalo. Rozhodol som sa schudnúť, za rok som išiel dole zo 180kg na 80kg. Je pravda, že má k tomu doprovokovali vaše urážky, no moje sebavedomie stále trpí. Nedokážem byť so sebou spokojný, stále sa považujem za najškaredšiu osobu na svete, ktorá sa nikomu nepáči.

Prečo píšem tento príspevok? Aby som Vám všetkým, ktorí trpíte podobným problémom povedal, že nie ste o nič menej, ako ostatní ľudia. To, že máte nadváhu, plešinu, jazvu z vás ešte nerobí horších alebo lepších ľudí. To akým ste človekom závisí od toho, aký ste vo vnútri. Darmo je niekto štíhli a pekný, keď je arogantný a sebecký človek. Nikdy sa nepodceňujte, ste jedineční, každý.

Iba toľko som chcel.
12. 05. 2022 v 13:41Off-line Mikkky  (34/185/95)
Kdyby tak všichni kluci přemýšleli tak jako ty :)
12. 05. 2022 v 14:04Off-line tatrman  (27/-/-)
Pěkný příspěvek, popisuješ praxi hejtrů ala ičko na této poradně.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
12. 05. 2022 v 14:22Off-line Slowpoke  (24/191/70)
Řekl bych, že 80kg je určitě mnohem zdravější váha než 180kg. Ačkoliv se sebou pořád nejsi spokojený, tak musím napsat, že jsi fakt dobrej. Gratuluju. :3 Jinak co se týče toho zbytku... Bohužel většina lidí si vždycky něco najde. :/ Je pravda, že k lidem s nadváhou se často chovají vyloženě hnusně, ale jakmile je člověk hubený, zase musí pravidelně poslouchat, že mu asi doma nedali pořádně najíst a jestli by nechtěl do posilovny. :D Znám z vlastní zkušenosti. Je to mnohem snesitelnější, ale pořád otravný. Stokrát můžeš říct, že jsi se sebou spokojený, a lidi do tebe stejně budou šít. A je sakra těžký si z toho nic nedělat, když si na tobě někdo léčí svoje komplexy. Jinak už jsem tady někomu kdysi psal to samý, ale být tebou, asi na čas omezim seznamky. Podle mě se v tomhle prostředí spousta lidí jen těžko naučí mít ráda sama sebe, když seznamky jsou vlastně postavený na tom, že uživatelé hodnotí tvůj vzhled. A s tím bohužel souvisí to, že někteří cítí povinnost nacpat ti svůj názor na tebe.
12. 05. 2022 v 14:28Off-line Slowpoke  (24/191/70)
Jo a ještě pozor na anorexii, prosím. Aby ses nedostal zase do opačnýho extrému, může se to stát. Doufám, že si aspoň čas od času dopřáváš. Je to důležitý a rozhodně není třeba víc hubnout.
12. 05. 2022 v 15:32On-line R77  (45/-/-)
Gratuluju….

Ale přeci musíš uznat, že ti to pomohlo.

Píšeš o této stránce, jako by to bylo nějaké hnízdo jedovatých hadů.

Každá mince má dvě strany a chování některých je možná neospravedlnitelné v jednom aspektu, ale pomohlo ti to. Pravda je, že né každého by to zvedlo zpět na nohy.
12. 05. 2022 v 16:41Off-line raduz33  (41/173/87)
Jestli chceš napiš pokecáme
12. 05. 2022 v 18:28Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Vole, caps, to je nějaká úchylka, tahat úplně do všech témat politiku?
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 05. 2022 v 19:09Off-line Kaido  (30/184/77)
No priblbleho vojačka v lese ktorý sa spotený vála.v zákopoch a v rozjebanych budovách moc politika nebude mať vplyv :D
13. 05. 2022 v 01:55Off-line Kaido  (30/184/77)
Vajíčko pozri si ako často komunetujem ja a ako tu v každej druhej téme spamujes ty o covid,chripecke, Fiala, unijnej diktatúre a podobne :D si na smiech ty pseudo vojačik
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 05. 2022 v 09:45Off-line Kaido  (30/184/77)
Ty sa odober do Ruska ty troll a bez sa tam hrať na vojacika, čo tu ešte robíš, už si mal bojovať na fronte :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 05. 2022 v 20:27Off-line idea  (38/170/-)
Až na pár narciců asi nikdo není se sebou 100% spokojený, každý má nějaké nedostatky, nikdo není dokonalý. Bohužel hodně kluků nemyslí hlavou, ale očima, respektive asi zadelí :D A než někoho zk***izují si nezametou před vlastním prahem. Ano, sympatie by měla nějaká být a když není, tak nemám potřebu toho člověka nějak urážet, ale slušně odmítnout. Tak aspoň ti i to negativní něco dalo, ale měj na mysli, že nikdo není dokonalý.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Copyright 2011–2023 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload