Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Covid bilance

13. 05. 2022 v 09:53Off-line Anonym
Česko a jeho tvrdé zákazy a rouškaření vždy a všude propadlo, Švédsko, které nedělalo nic mělo mnohem méně úmrtí na covid. Spočítala WHO.

Z údajů WHO vyplývá, že tvrdý přístup států k pandemii v podobě plošných a velmi striktních lockdownů nebyl vždy zárukou úspěchu. Mezi země, které zvolily tvrdou strategii „kladiva“, patří například Česká republika, Německo nebo Rakousko. Reprezentantem výrazně méně restriktivního přístupu k řešení pandemie se stalo Švédsko, které namísto plošných opatření spoléhalo převážně na výzvy, doporučení a osobní zodpovědnost každého občana. Jak to tedy dopadlo?

Česko – Švédsko: 173 ku 56

Na druhé straně je nesporné, že tvrdá opatření měla, a ještě budou mít dalekosáhlé ekonomické dopady. Zatímco švédské hospodářství v roce 2020 propadlo jen o 2, 9 %, český pád byl dvojnásobný. Nemluvě o důsledcích uzavření škol, jež v Česku trvalo nejdéle z celé Evropy.

https://cnn.iprima.cz/…ladlo-107721?…
13. 05. 2022 v 11:15Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Ne, ta tohle můžeš poděkovat Babišovi a jeho bandě kriplů. Věřit tomu, že na to mají vliv místní bukvy a osočovat může jen zhrzelá tupá p**a jako jsi ty :D radši si ho běž vyhonit do lesa ty ubohej osamělej voayere. Stejně všichni (kdo mají alespoň špetku intelektu) vědí co jsi za xindloidní zamindrákovanou kreaturu co se za svou podřadnost a křivou sexualitu mstí všem okolo
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload