Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kluk

14. 05. 2022 v 21:53Off-line Anonym
Zdravím, sice to tady v poradně bylo hodně, přesto se zeptám... Jak se seznámit s klukem a najít vztah, a kde vůbec hledat gaye(kromě gay klubů)? Nacházím se v regionu kde žádný gay var není, tak by mě zajímalo kde bych našel...A také jak poznat gaye, protože mi přijde že gay může být opravdu kdokoliv, a stereotyp moc nehraje roli... děkuji za odpověďi
14. 05. 2022 v 22:00Off-line R77  (47/-/-)
https://galibi.cz/o-klubu/

Kdo jsme?
Galibi je vysokoškolský LGBTQ+ klub Studentské unie ČVUT v Praze. Klub je určen nejen pro studenty vysokých škol, ale také pro absolventy, jejich přátele a pro každého, kdo nerad zažívá nudu a rád se zapojí do LGBTQ+ komunity.

Členem se může stát každý, komu se naše události a akce zamlouvají a má zájem se jich účastnit, nebo se na nich podílet.

Naším hlavním cílem je vytvořit pro naše členy přátelskou atmosféru a prostředí, ve kterém se budou cítit dobře a bezpečně. Nabízíme možnost trávení a využití volného času. Snažíme se pořádat široké spektrum aktivit tak, aby si každý mohl vybrat podle svých zájmů.

Při příznivé předpovědi počasí vyrážíme na celodenní výlety do okolí Prahy. Každá druhá středa v měsíci je vyhrazena pro pravidelná setkání (v letních měsících měníme posezení v klubech za piknik). Poslední pondělí v měsíci se scházíme při hraní deskových her.

Pořádáme také pravidelné sportovní aktivity (volejbal, plavání a fotbal). Několikrát za rok si vyzkoušíme i bowling, případně lasergame.

Spolupracujeme s dalšími LGBTQ+ spolky ať už společným pořádáním pikniků či jiných akcí, nebo vzájemnou propagací událostí.
——————————————————


Musíš hledat spolky kde jsou lidé co ti dají energii. Na “bary” a podobné zařízení zapomeň.
14. 05. 2022 v 23:25Off-line idea  (39/170/-)
Kde hledat? Třeba tady a podobných webech, skupinách atd. Však to i tady jde filtrovat dle krajů a okresů. Určitě tak narazíš na desítky, stovky profilů, stačí si vybrat.
15. 05. 2022 v 14:24Off-line idea  (39/170/-)
Ale zkusit to může, páč kde jinde to je lepší?
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload