Penis

17. 05. 2022 v 21:04
Anonym

Ahoj, zajímalo by mě zda-li když si stáhnete předkožku a umyjete si to řádně pod žaludem, tak zda-li si žalud a prostor pod ním i vysušíte, otřete do sucha než zpátky přetáhnete předkožku zpět? Pokud nesušíte, tak neudělala Vám tam ta voda či kapka vody, vlhkost nějakou neplechu někdy?

Mě maminka od malička učila osušovat, tak osušuju xD přijde mi to tak celkem logický, i když na druhou stranu si ani nemyslim, že by nějaká extra vlhkost mohla nadělat nějakou velkou neplechu
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Já umývám houbičkou,vysuším pořádně a natřu celý ocas,žalud,koule dobrým tělovým mlékem,po každém umytí,jo!?Někdy i celé tělo!
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Iglw (51/172/77)
Já umývám houbičkou,vysuším pořádně a natřu celý ocas,žalud,koule dobrým tělovým mlékem,po každém umytí,jo!?Někdy i celé tělo!
---------
Nedivím se, že ti říkají slečinka:-)
---------
Nedivím se, že ti říkají slečinka:-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jez: Spíše se z toho Tvého detailního popisu každému zvedá kufr.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

19. 05. 2022 v 21:24
Anonym

Tak zatím je to tak 50:50 sušit:nesušit :) Jezi ta moč se za předkožku nemusí dostat, pokud ji máš nějak hodně dlouhou a vytahanou, tak asi jo, no... :D

Čistá vode není problém. Zbytková voda se většinu utře sama do slipů nebo vstřebá. Největší problém je, když po čůrání zůstane v trubkách přebytek a vyteče ven už po přetažení nebo dokonce v kalhotách. To tje to, co pak tvoří hnus a smrad. Po umytí zase OK. Takže po vyčůrání oklepat a pořádně vymačkat :-D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.