Zamiloval jsem se do zadaného kluka

19. 05. 2022 v 19:22
Anonym

Ahoj, mám menší problém. Vím, že tohle téma je klišé, ale ocením jakoukoliv radu. Našel jsem si kamaráda gaye, známe se už tak 3 měsíce a já se do něj zamiloval až po uši. Dost si rozumíme a máme si pořád o čem povídat. Jenže to má háček. Má přítele. Jsou spolu tak 5 měsíců a často jim to neklape, ale rozejít se nechtějí. Kolikrát mi řekl, že kdyby byl volnej tak by do mě šel, takže si myslím, že bych u něj měl šanci. Ale co mam dělat když je zadanej? Mam mlčet, nebo mu to říct? Děkuju za každou odpověď…

Kdybys byl na pozici přítele toho kluka - líbilo by se Ti, kdyby ho někdo jiný sváděl?
Pokud by se jim partnerství rozpadlo samo, bez Tvého přičinění, klidně do toho běž, ale určitě by nebylo fér jim do vztahu vstupovat.
Pokud by se jim partnerství rozpadlo samo, bez Tvého přičinění, klidně do toho běž, ale určitě by nebylo fér jim do vztahu vstupovat.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jenže on volnej není, takže game over.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Co mám dělat, když je zadanej… tohle ukončit a najít si nezadanýho…
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jaká game over? P*cat se dá i se zadaným.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Asi to tu schytám, ale já bych mu prostě řekl pravdu s tím, že rozhodnutí, co bude dál, je na něm...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Zkus ho sbalit a udělat mu to tak, že se s ním bude chtít rozejít.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Stává se. Většinou ale sebevětším vyjádření náklonnosti nedosáhneš svého - nezmění to nic a lepší to mezi váma taky nebude. (O tom ví každý své...)
Přeorientovat se na jiného je nejlepší obecná rada. Záleží ale, jak moc toho jsi/nejsi schopen, protože od toho se odvíjí, jak moc se v tom budeš zpětně utápět.
Tak či tak přeju pevný nervy, budou jistě třeba.
Přeorientovat se na jiného je nejlepší obecná rada. Záleží ale, jak moc toho jsi/nejsi schopen, protože od toho se odvíjí, jak moc se v tom budeš zpětně utápět.
Tak či tak přeju pevný nervy, budou jistě třeba.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vztahy jsou divná věc, zvláště ty dlouhodobé.
Dvojice se hádá, nemůže si přijít na jméno atd., ale když se do toho třeba (byť dobře míněnou) radou vloží někdo třetí, bývá to kolikrát on, kdo to odskáče a dvojice si dál vesele žije spolu dalších 20 let.
Chci tím říct nech to na nich - když se rozejdou, OK, do té doby nic.
On si na to musí přijít sám, jestli s tím druhým chce být, hlavně toho třetího nijak nepomlouvej.
Max. mu můžeš říct, že ty to s ním máš stejně.
Otázka zní, jestli ty vydržíš být tím "třetím vzadu" a jak dlouho.
Sting kdysi zpíval: Když někoho miluješ, pusť ho na svobodu.
PS: tomu jeho nevadí, že má za kámoše gaye?
Dvojice se hádá, nemůže si přijít na jméno atd., ale když se do toho třeba (byť dobře míněnou) radou vloží někdo třetí, bývá to kolikrát on, kdo to odskáče a dvojice si dál vesele žije spolu dalších 20 let.
Chci tím říct nech to na nich - když se rozejdou, OK, do té doby nic.
On si na to musí přijít sám, jestli s tím druhým chce být, hlavně toho třetího nijak nepomlouvej.
Max. mu můžeš říct, že ty to s ním máš stejně.
Otázka zní, jestli ty vydržíš být tím "třetím vzadu" a jak dlouho.
Sting kdysi zpíval: Když někoho miluješ, pusť ho na svobodu.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

@Lukrecius
———————————————————————————
To snad nemyslíš vážně!
———————————————————————————
To snad nemyslíš vážně!
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Zcela legitimní dotaz: ne každé ženské je po vůli, když má chlap za kámošku ("kámošku"?) ženskou. Najmě když se s ní seznámil až potom, co se dal dohromady s ní, takže proč by tomu na gay scéně (hlavně na gay scéně) mělo být jinak.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nedávej mu najevo, že miluješ, udržuj si odstup, ale buď mu na blízku. Buď se jim ten vztah rozpadne a on bude s tebou, nebo si časem najdeš někoho jinýho.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

@Lukrecius
Nejsem žárlivec a mě rozhodně nevadí pokud má partner gay kamaráda/y ze svého pracovního prostředí.
Nejsem žárlivec a mě rozhodně nevadí pokud má partner gay kamaráda/y ze svého pracovního prostředí.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ahojte milacikovia ja viem ze mi neuve***e ale ovladam aj magiu a viem zariadit aby ta chalan lubil a za to ziadam len aby sme boli naveky kamosi nezartujem
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ak sa rozíjde, kvôli tebe, urobí to potom aj tebe, keď si nájde ďaľšieho, lebo ty si zamiloval do neho, nie on do teba.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

- jasně, jenže váš vztah je už asi o něčem jiném, než v tomto smyšleném příběhu, navíc gay kámoše z práce si člověk nevyhledává na seznamce, prostě tam jsou; a taky ne každý není žárlivec...
- jasně, jenže váš vztah je už asi o něčem jiném, než v tomto smyšleném příběhu, navíc gay kámoše z práce si člověk nevyhledává na seznamce, prostě tam jsou; a taky ne každý není žárlivec...

Kdyby ten zadanej ukončil vztah kvůli tobě a začal chodit s tebou, kde máš záruku, že týpek kterej s tímhle nemá problém neudělá to stejné znovu a neukončí pak vztah s tebou aby popolétl na jinou květinku? :D
(i kdyby to téma bylo vymyšlený, tak moje odpověď je strašně rozumná a univerzálně platná :P)
(i kdyby to téma bylo vymyšlený, tak moje odpověď je strašně rozumná a univerzálně platná :P)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

BussterX (101/130/150)
Ukončování je kravina a ani pro to není důvod. Nejlepší je vrzat s tím i tím a třeba ještě s někým dalším :-)
Ukončování je kravina a ani pro to není důvod. Nejlepší je vrzat s tím i tím a třeba ještě s někým dalším :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

BussterX (101/130/150) NOVÉ
Kdyby ten zadanej ukončil vztah kvůli tobě a začal chodit s tebou, kde máš záruku, že týpek kterej s tímhle nemá problém neudělá to stejné znovu a neukončí pak vztah s tebou aby popolétl na jinou květinku? :D
No jsi v podstatě jediný ( ještě kromě mě :-)), kdo je schopen nějaké životní moudrosti. Ale ode mě to je jako polibek smrti, tak ti to radši nebudu psát. :-)
No jsi v podstatě jediný ( ještě kromě mě :-)), kdo je schopen nějaké životní moudrosti. Ale ode mě to je jako polibek smrti, tak ti to radši nebudu psát. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.