Veřejné záchody Hradec Futurum

22. 05. 2022 v 15:25
Anonym

Je tu někdo, kdo chodí honit v Hradci do futura? Dneska jsem tam viděl dírku a tak mě to zajímá. Popřípadě nechal jste si tam někdo vyhonit?

Já jsem slyšel, že na druhé straně je chlap, který ti ufikne, když ho do té díry strčíš.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ne, ale jestli myslíš ty záchody v druhým patře blízko Cinestaru, onehdy jsem slyšel nějaký dva inteligenty, jak se tam dohadovali v jedný kabince kvůli penězům za orál. :D Když budeš mít trochu štěstí, třeba se k nim budeš moct příště připojit, mrk mrk.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hajzly jsou na chcaní a na sraní, už to pochopte. To nejsou mrdací kabinky.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Už jsem kolikrát slyšel jak kluci spolu mrdaji v kabince
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Přesně, taky jsem už dost krát viděl jak si to kluci rozdávají na hajzlech, a to jsem nebyl ani v gayklubu, prostě běžný fesťák, nebo disco, ale ať si tam dělá každý co chce no
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Pokud ho budeš chtít v******t, mužem se domluvit.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

"ať si tam dělá každý co chce"
No, to je teda názor. Já si tady mrdám/honím p**o/fetuju, tak mi polibte p***l. Proč bych se tam nemohl chovat, jako by mi to tam patřilo a měl brát ohledy na nějaký k****ny, kteří potřebují na záchod, že.
Někteří mají hodně svéráznej výklad pojmu "demokracie".
No, to je teda názor. Já si tady mrdám/honím p**o/fetuju, tak mi polibte p***l. Proč bych se tam nemohl chovat, jako by mi to tam patřilo a měl brát ohledy na nějaký k****ny, kteří potřebují na záchod, že.
Někteří mají hodně svéráznej výklad pojmu "demokracie".
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tommen, proč do toho motáš demokracii? :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kazdy demo stoji za prd, je treba si pockat na full verzi kracie nebo alespon na RC-kracii ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

I8051 myslíš jako kleptokracii? Tu už máme.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Psal jsem neco takoveho? Vidis to tam nekde? Nebo sis to vycucal z prstu? ':-)
Nahlásit

Tatroš jen nechápe demo a RC (release candidate)... :)
Nahlásit

Péťo to neplatí, on to tam dopsal. Podvádí a lže. No kleptokrat prostě:)
Nahlásit

Jasně, všechno svedem na íčkoně. :D
Nahlásit

Tak schválně, jestli ten edit přizná...:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ano, dopsal jsem jeste slovo RC-kracie .. nicmene ani tak to nedava s dotazem na tatrmanovou kleptokracii vyznam, protoze to nepochopil :-)
Nahlásit

On-line i8051 (51/184/97)
Kazdy demo stoji za prd, je treba si pockat na full verzi kracie
chtěl jsi čekat na full verzi kracie, a to je v tvém hodnotovém měřítku jen jediná verze a sice:klepto-kracie.
Já tě jen ubezpečil, že tu už více než 30 let máme. Takže bys měl slavit.
:)
Kazdy demo stoji za prd, je treba si pockat na full verzi kracie
chtěl jsi čekat na full verzi kracie, a to je v tvém hodnotovém měřítku jen jediná verze a sice:klepto-kracie.
Já tě jen ubezpečil, že tu už více než 30 let máme. Takže bys měl slavit.
:)
Nahlásit

Mas v tom nejak bordel tatrmane, jako ve vsem :-)
Nahlásit

O futuru nevim...ale o terminale mhd...tak na tom wc :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jo, to se máš čím chlubit, že chodíš jebat na veřejný hajzly někde u nádraží. Jak nějakej vágus nebo feťák.
Tvl, to nemáte žádnou sebeúctu, lidi?
Tvl, to nemáte žádnou sebeúctu, lidi?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tvl...ja jen psal, ze vim o terminale, na terminale jsem skoro kazdy den, bydlim za hradcem a do skoly se nejako dostat musim..a clovek obcas potrebuje na wc bud srat nebo na malou...tak to vim takhle... A ja nehodlam nekde neco chytnout.... To se hnedka neposerte.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jez1920FC22 (58/196/-)
Nikdy jsem na veřejných weckách neměl potřebu dělat něco jiného než si vyprázdnit močák a střevo. Jo a párkrát jsem tam i blil.
---------------
Jojo, to alkoholici delaji, ze blejou na hajzlech ... :-)
Nikdy jsem na veřejných weckách neměl potřebu dělat něco jiného než si vyprázdnit močák a střevo. Jo a párkrát jsem tam i blil.
---------------
Jojo, to alkoholici delaji, ze blejou na hajzlech ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Neznam, pises to o sobe prave ty. Alkoholik, co byl 10 let zavislej na chlastu a jeste se tim tady chlubil ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ale no tak, zas na něj nebuď tak přísnej. Na hajzlu někdy blil skoro každej. A to se narozdíl od jebačky nebo honění kontrolovat a odložit na vhodnější prostory nedá.

No, spíš by mě ale fakt zajímala ta motivace provozovat tyhle věci někde na hajzlu.
Fajn, chápu že ne každej bydlí sám a může si někoho vodit domů, ne každej si chce tahat domů cizí lidi (aby nevěděli kde bydlí, neviděli to sousedi, někdo mu tam něco nešlohl...), ale to je snad k***a furt řešitelný jinak a důstojněji.
To jsou ti dotyční takový socky, že nemají pár šupů na hotel, nebo je to na tom hajzlu vzrušuje? Zas mi neříkejte, že tam lezou jen bezďáci a bezprizorní smažky.
Fajn, chápu že ne každej bydlí sám a může si někoho vodit domů, ne každej si chce tahat domů cizí lidi (aby nevěděli kde bydlí, neviděli to sousedi, někdo mu tam něco nešlohl...), ale to je snad k***a furt řešitelný jinak a důstojněji.
To jsou ti dotyční takový socky, že nemají pár šupů na hotel, nebo je to na tom hajzlu vzrušuje? Zas mi neříkejte, že tam lezou jen bezďáci a bezprizorní smažky.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Třeba do Paládka chodí honit a kouřit pěkní týpci, žádný bezďáci nebo smažky to nejsou.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Však o tom právě mluvím, vole. Proč mají "pěkní týpci" potřebu chodit na veřejný hajzly?
Nahlásit

Jsem myslel, že se v HK chodí na terminál kvůli GH, ale tak asi i Futurum už letí :D
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.