Ukrajinka rozvrátila rodinu

24. 05. 2022 v 12:53
Anonym

https://cnn.iprima.cz/…lkyni-108649?… jestlipak to byla tradiční rodina která je tu tak těžko propagována a jsme její hrozbou :D

Hloupý anonymní vyblitek
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Skvělý, tak sis našel rodinu, od které zdrhnul chlap s jinou babou.
Jasně, stává se to. A? U gayů se to nestává, ti tvoří věrný páry na celej život?
Jasně, stává se to. A? U gayů se to nestává, ti tvoří věrný páry na celej život?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mně ten odkaz háže error 404.... že by to bdělý cenzor smazal jako proruskou propagandu? O_o
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nemůžeš tak často poslouchat Tomia Okamuru, on je v jistých ohledech absolutně mimo realitu. Jak by mohl buzerant ohrožovat heterosexuální rodinu? Pověz, anonyme. Na rozvracení homosexuálních manželství si buzny vystačí bohatě sami :sD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Khalo ajo, je to tam, fakt byla chyba u mě, aji ten příspěvek můj se mi odeslal 2x, už jsem to smazal ..... blbne tady net -_-
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Než nějaká aférka b***a který neudrží ptáka v kalhotách a rozbije během 10 dnů rodinu mě zujal výskyt opičích neštovic v česku... český expert uklidňuje: "Opičí neštovice? Riziko nákazy je nízké. Případů není mnoho." b***ský expert se s tim nesere:"Opičí neštovice se šíří nečekaně rychle. Přibydou nové případy, "
Nahlásit

Kdyby b***sky expert nejebal s opici, nebyly by opičí neštovice
Nahlásit

Jenom jestli to od tebe neni nějaká zašifrovaná rasistická narážka, rosomacho -_-
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nemůžu za to ,bussova, že větší část občanů b***ské monachie není bílá ,a to i ve staré, dobré Anglii :)
Nahlásit

Khalo (35/187/85) NOVÉ
Nj, to určitě přidalo Jochové pár vrásek navíc, krom buzen bude za chvilku řešit i imigranty :D
ne, nepřidalo. Ta paní považuje hetero nevěru za normální jev a součást tradiční rodiny. Vždyť 50-60% manželství se rozvádí už desítky let. Ale homo nevěra, tak to prrr.:)
Nj, to určitě přidalo Jochové pár vrásek navíc, krom buzen bude za chvilku řešit i imigranty :D
ne, nepřidalo. Ta paní považuje hetero nevěru za normální jev a součást tradiční rodiny. Vždyť 50-60% manželství se rozvádí už desítky let. Ale homo nevěra, tak to prrr.:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

I to se stává!!Záleží i na inteligenci dotyčných,bez dodatků!!Lituji hlavně děti,asi přišly o otce!!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.