Co by vás odradilo na prvním rande?

Kdyby neprisel ... :-)
Souhlasím - 15 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Když přijde někdo úplně jiný, než měl. :D
Nebo když říká, že mě hrozně miluje a zná mě přitom jenom třicet minut.
Nebo když říká, že mě hrozně miluje a zná mě přitom jenom třicet minut.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Když by mu smrdělo z držky.
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jakoze kdyby misto sestnacky ti na chatu dorazila Jezina II. ? :-)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kdopak mě tu loupe a krade břidlici ze střechy. To já větříček Jezina ll.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Když pominu vše co bylo řečeno, tak jedna věc mě vytáčí. Když drží hubu a čeká co bude a já se jen ptám jak u výslechu a on ještě místo normálních souvětí odpovídá "jojo, jsem no, taky" apod. ...v dnešní době chatů nemají kluci moc slovní zásobu a neumí konverzovat, všechno ve zkratce a odpovidat přesně na to, na co se ptá.
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím
Nahlásit

"Jen snad jednou jsem si tu psal s klukem.." ..Nevěřím týjo :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Khalo, úplně jsi vystihl moji situaci z minulého týdne :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nejvíce by mě odradil kluk, který by po prvních vteřinách našeho setkání začal mít ústa plná lásky. Takového jsem asi před čtvrt rokem poznal. Nebral jsem ta jeho slova o citech nijak vážně, nejsem žádný naiva. Dopadlo to přesně tak, jak jsem si myslel. Blbě. To jednoho dne jsme si ráno normálně psali asi hodinu, když pak se najednou úplně odmlčel, přitom aktivní byl. Řekl jsem si, že má asi hodně práce kolem zahradnictví, které jeho rodina vlastní, a tak jsem ho neotravoval zprávami. Večer jsem mu napsal, ovšem na mé zprávy neodpovídal, ale aktivní byl. Přihlásil se snad před půl hodinou, takže to nebylo tím, že by se zapomněl odhlásit. Když jsem mu napsal, že vidím stav jeho aktivity (psali jsme si přes IG), tak si zprávu sice neotevřel, ale stav aktivity si vypl. Docela mě to i pobavilo, protože není obvyklé, aby se dvaadvacetiletý kluk choval, jako dvanáctiletý. Další den jsem mu zkusil zavolat, ale telefon mi nevzal. Ani to nevytípl, jen to nechal zvonit. Docela mě to překvapovalo, nechápal jsem, co se mu stalo, že tak najednou otočil. Viděli jsme se několikrát a nic nenasvědčovalo tomu, že je něco v nepořádku. Vycházeli jsme spolu dobře. No tím, že jsem od něj vlastně nic neočekával, tak to se mnou ani nic neudělalo. Jeho číslo jsem si vymazal a z Instagramu odebral. No po třech dnech, když asi zjistil, že jsem si ho odebral, tak mi poslal žádost o sledování. Na můj dotaz, co to má znamenat, mi zcela nečekaně neodpověděl, tak jsem si ho zablokoval.
To je v kostce má zkušenost s jedním zoufalcem, který, aniž bychom se lépe poznali, začal mít plnou držku slov o tom, jak ke mně něco cítí.
To je v kostce má zkušenost s jedním zoufalcem, který, aniž bychom se lépe poznali, začal mít plnou držku slov o tom, jak ke mně něco cítí.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jez1920FC22 (58/196/-) NOVÉ
Nebyla to spíš sdílená láska přes IG??
---------------------
To ne. Vždyť píšu, že jsme se viděli několikrát
Nebyla to spíš sdílená láska přes IG??
---------------------
To ne. Vždyť píšu, že jsme se viděli několikrát
Nahlásit

Před 4 hodinami Jez1920FC22 (58/196/-)
Pokud píšeš s mladými odpovídají liknavě a ve zkratkách
-----
Bud rad, ze zrovna tobe vubec odepisou ... :-)
Pokud píšeš s mladými odpovídají liknavě a ve zkratkách
-----
Bud rad, ze zrovna tobe vubec odepisou ... :-)
Nahlásit

No a jo, voon je nas Jirik vlastne telocvikar ... asi aby mohl ocumovat kluky :-)
Nahlásit

"statisticky lezež" na profily? To je co? ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Cigára, chlast, tráva, psychoušský manýry, vychcanost...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Khalo takže kluk by měl toho druhýho poznat a mluvit spíš o něm. No v tom případě tys toho svojeho asi moc poznat nechtěl když ti vadilo že ti o sobě chtěl něco říct
Mě vždycky vadilo jenom to když člověk celej čas jen hleděl do mobilu
Mě vždycky vadilo jenom to když člověk celej čas jen hleděl do mobilu
Nahlásit

Asi by mi vadilo taky, kdyby přišel nalitý, zfetovaný či nějak úplně mimo a hulil jednu za druhou... :D Ono to první rande je asi těžký, páč ne každý rád prozradí vše ze svého života člověku, kterého možná vidí první a poslední 2 hodiny ve svém životě :D Jako jsou drbny co na tebe vybalí snad úplně vše a ani tě nepustí ke slovu, ale zase někomu to může vyhovovat :D

Stalo se mi neco trochu podobnyho jako Elvinovi, s tim klukem jsme se parkrat "videli" a on proste celkem po treba 5 hodinach spolu najednou jak me miluje i kdyz jsem mu uz predem rikal ze opravdu nehledam vztah. No pak zacal porad hrozne psat a porad me tlacil do toho jit s nim na rande a tak i kdyz jsem toho mel spoustu do skoly a proste jsem nechtel jit do vztahu. No a do toho mi nejak blbne discord a nezobrazuje mi notifikace na novy zpravy takze jsem si neprecetl asi tak den jeho novou hromadu zprav tak se nastval a snad vsude si me zablokoval... No takze jeho velka laska trvala tak tyden, mozna dva. Takze kdyz se s nekym chci sejit tak mu tohle radsi prevypravim aby se to nestalo znova protoze i pro me to bylo dost neprijemny. Neverim ze se da zamilovat do kluka diky tomu ze mu kou***e pero...
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Spis on me ale to je fuk...
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Capslock0, tobe jsem uz jednou psal aby ses radsi neprojevoval kdyz maji tvoje "prispevky" hodnotu vzkazu na stene hajzliku.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Me kdysi zacal jeden randista po opusteni hospody oblejzat a libat na ulici. Cimz samozrejme hned skoncil ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.