Láska
28. 05. 2022 v 02:20
Anonym
Anonym Vím že mě teď budete mít za úplného i***ta, ale je tu ještě sakra někdo kdo chce cítit lásku? Nebo všechny buzny už zajímají jen míry pera a díra do které by ho strčili? Já toho od života fakt hodně nechci, stačí mi proste jen ten pocit, ale jak koukám tak všichni budou raději patřit všem, než aby patřili jen tomu jednomu
28. 05. 2022 v 02:35
Anonym
Anonym Někdo s normálním názorem prosím? :O
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Nebudeš tomu věřit ale je nás tu celkem dost co sme ve vztahu a fakt o hodně přicházíš
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Já jsem se v životě zamiloval jednou a jsem zamilovaný do teď. Měli jsme sice krizi ale překonali jsme ji a teď je pouto ještě silnější :) . Osm let spolu :)...
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jezino, nemluv o vztazich, kdyz jsi do 58 let zadnej jeste nemel ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Dej si inzerát do seznamky a on se ti určitě někdo ozve. Když to budeš psát sem do poradny, tak si budou všichni z tebe dělat srandu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
:D S tím pivem jste mě pobavili. :D Já to navrhnu kámošům, ať to zkusí. Už u té představy padám smíchy pod stůl. :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jezina tu na sebe upozornuje roky. Sice ne brckem, ale hlouposti. A stale nic ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Mindraky se leci v pripade, ze je mas, takze ja nemam co lecit. Ty bys ale na leceni mel zajit, jak s alkoholismem, tak s pedofilii ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
No, to mas pravdu Filipku, kkti zustanou navzdy sami ... :-)
Nahlásit
Zdravím! :) Láska - toto je velmi dobré téma, obzvlášť, pokud se opravdu jedná o skutečný, jedinečný, sebeobětující, Cit, pravé Lásky. A rozhodně, milý Anonyme, nejste i***t. A je jedno, co kdo kde říká. Dovoluji si tvrdit, že Lásku cítím podobně jako Vy a kdybych věřil, že onen cit už takříkajíc nemá naději, nenamáhal bych se k jeho vyvolávání. Ještě jsem takříkajíc nad tím "nezlomil hůl". Zdá se, milý Anonyme, že bychom si mohli rozumět... S pozdravem, Lukáš :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Už zase ten lukáš! xdd co slovo, to perla. a vykání na chatu taky dobrej cringe! xd
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jo, vykání je slušnost. ale v osobním kontaktu, ty blbe! pze nic jinýho, než blb nejseš!
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tebe museli celej život šikanovat xd a podle mě tě šikanujou doteď, pze takovýho blba člověk běžně nepotká. potká k****ny, p**use, z**dy, ale ty maj aspoň styl, ale pro tebe ve společnosti zůstala ta nejnižší příčka. prostě pablb. xddd
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Základní pravidla kyberpunku:
1) informace musí zůstat svobodná
2) všichni si tykáme vy volové
1) informace musí zůstat svobodná
2) všichni si tykáme vy volové
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
A co na tykani rika UJC?
Odborné diskuze o jazyce:
Pokud se diskuze týká obecných jazykových otázek a je vedena mezi uživateli, kteří se navzájem neznají, je tykání obvykle přijatelné.
Diskuze na neformálních webech a fórech:
Pokud je web nebo fórum primárně určeno k neformální komunikaci, je tykání pravidlem.
Tak se Filipku dovzdelej, at nejsi hloupy a cely zivot tak sam ... :-)
Odborné diskuze o jazyce:
Pokud se diskuze týká obecných jazykových otázek a je vedena mezi uživateli, kteří se navzájem neznají, je tykání obvykle přijatelné.
Diskuze na neformálních webech a fórech:
Pokud je web nebo fórum primárně určeno k neformální komunikaci, je tykání pravidlem.
Tak se Filipku dovzdelej, at nejsi hloupy a cely zivot tak sam ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Cucpero (18/179/70)
Láska, to je když p**o v ř**i mlaská!
-------
Přesně! :-))
Láska, to je když p**o v ř**i mlaská!
-------
Přesně! :-))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Philipp89 (35/185/-)
Neurážejte nedemokrate. Zajímavé že si tykáte jenom v Česku. Asi jste trapný.
-----
Vazne Filipku je v Nemecku bezne vykani? Zase jen kecas, hlupacku ... :-)
V Německu je obecně kultura tykání a vykání formálnější než například v Česku. Na internetu, zejména na fórech, se ale situace trochu liší:
1. Tykání je na internetu častější než v reálném životě
Na mnoha online fórech, v diskuzích, na sociálních sítích (např. Reddit, Discord, herní fóra) je tykání běžné a často akceptované.
Uživatelé si často automaticky tykají, pokud fórum působí neformálně nebo je zaměřené na mladší komunitu.
2. Záleží na typu fóra a cílové skupině
Technická nebo odborná fóra (např. Stack Overflow DE, Heise.de, fóra k softwaru/hardwaru) mohou být spíše formálnější – tam se vykání stále používá častěji, hlavně pokud se očekává profesionální komunikace.
Volnočasová fóra (např. o hrách, koníčcích, skupinách, komunitách, autech) – tam je tykání skoro normou.
---
Shrnutí: Ano, tykání je na internetových fórech v Německu běžnější než v oficiální osobní komunikaci.
Neurážejte nedemokrate. Zajímavé že si tykáte jenom v Česku. Asi jste trapný.
-----
Vazne Filipku je v Nemecku bezne vykani? Zase jen kecas, hlupacku ... :-)
V Německu je obecně kultura tykání a vykání formálnější než například v Česku. Na internetu, zejména na fórech, se ale situace trochu liší:
1. Tykání je na internetu častější než v reálném životě
Na mnoha online fórech, v diskuzích, na sociálních sítích (např. Reddit, Discord, herní fóra) je tykání běžné a často akceptované.
Uživatelé si často automaticky tykají, pokud fórum působí neformálně nebo je zaměřené na mladší komunitu.
2. Záleží na typu fóra a cílové skupině
Technická nebo odborná fóra (např. Stack Overflow DE, Heise.de, fóra k softwaru/hardwaru) mohou být spíše formálnější – tam se vykání stále používá častěji, hlavně pokud se očekává profesionální komunikace.
Volnočasová fóra (např. o hrách, koníčcích, skupinách, komunitách, autech) – tam je tykání skoro normou.
---
Shrnutí: Ano, tykání je na internetových fórech v Německu běžnější než v oficiální osobní komunikaci.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Taťko, škoda námahy pro blba. hlupákovi nic nevysvětlíš.
i když, tady se namáhala ai, že jo? ;-)
i když, tady se namáhala ai, že jo? ;-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ty blbe, teď ti tady íčko píše, že na neformálních chatech se prostě tyká. to je realita.
když zpochybňuješ něčí argumenty, nestačí říct jen nelži. nebo ne ne. to jen zase ukazuje na tvoji bezbřehou omezenost, hňupe!
když zpochybňuješ něčí argumenty, nestačí říct jen nelži. nebo ne ne. to jen zase ukazuje na tvoji bezbřehou omezenost, hňupe!
Nahlásit
Tady vidíš taťko, že je to marný, marný, marný... a je to nějaká psychiatrická diagnóza.
Nahlásit
Typicky dezolátská vlastnost: oni ti neřeknou, že nemáš pravdu nebo že se mýlíš, oni tě rovnou obviní ze lhaní. tím to maj za vyřízený. natož nějaký argumenty. prostě jen ne ne a ne ne. spolehlivej návod, jak poznat blba. furt říká ne ne xdd
Nahlásit
Aspoň se tady člověk povari. Že pane Frederick, doufám že ste měl hezky den, a že pozdravuji cteneho pana psa.
:-)
:-)
Nahlásit
Jak pisou, vykani je odtazite. Proto Filipka nikdo nechce. Ale to ani kdyby tykal ... :,-)
Nahlásit
28. 05. 2022 v 15:00On-line i8051 (54/184/97) NOVÉ
Jezina tu na sebe upozornuje roky. Sice ne brckem, ale hlouposti. A stale nic ... :-)
Souhlasím - 1 • NesouhlasímNahlásit
Kdybys proti mně stále neměl ty svý kecy, zcela jistě by se někdo našel, jenže ty si ty svý průpovídky neodpustíš.
Souhlasím - 1 • NesouhlasímNahlásit
Kdybys proti mně stále neměl ty svý kecy, zcela jistě by se někdo našel, jenže ty si ty svý průpovídky neodpustíš.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Ježino ty si dávaš načas , nevadí ti, že to je 3 roky starý príspevok ? :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Denis36 (61/-/-)
Kdybys proti mně stále neměl ty svý kecy, zcela jistě by se někdo našel, jenže ty si ty svý průpovídky neodpust
-----
Jezino, vinikem tvych neuspechu jsi jen ty sam a tva hloupost, alkoholismus a pedofilie, nikdo jiny za to nemuze. Nehledej furt alibi ... :-)
Kdybys proti mně stále neměl ty svý kecy, zcela jistě by se někdo našel, jenže ty si ty svý průpovídky neodpust
-----
Jezino, vinikem tvych neuspechu jsi jen ty sam a tva hloupost, alkoholismus a pedofilie, nikdo jiny za to nemuze. Nehledej furt alibi ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak já nevim, když jsem před nedávnem panu manažerovi povídal VY gestapáku, tak to na něj moc odtažitě nezapůsobilo. Jen ti příslušníci nemají evidentně rádi když se nazývají věci pravými jmény. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Dokaž mi alkoholismus ty blbe. Sám chlastáš jak duha a díky alkoholu jsi vymašťenej.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Sam jsi nam tu nekolikrat napsal, ze jsi prochlastal mladi a byls kazdej den v hospode. A jednou alkoholik, porad alkoholik. Proto jsi i hloupej, protoze jdyz jsi mohl na sobe v mladi makat, tak jsi radeji chlastal. Takze dokazano primo tebou. Netreba dalsich dukazu ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jenže ty se opíráš o věci, které jsem dělal v mládí a převádíš je do dnešní doby. Jak ubohé od chlapa, který neumí nic jiného, než urážet.
Ostatně já pít přestal, na rozdíl od tebe, takže o tom, kdo je tu alkoholik být tebou bych pomlčel.
Ostatně já pít přestal, na rozdíl od tebe, takže o tom, kdo je tu alkoholik být tebou bych pomlčel.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Denis36 (61/-/-)
Jenže ty se opíráš o věci, které jsem dělal v mládí a převádíš je do dnešní doby.
-----
No, protoze ted se plne projevily v tvy hlouposti. Alkoholik je stale alkoholik ... :-)
Denis36 (61/-/-)
-----
No to pomlc, protoze tys mooozna prestal, jenze ja ani nezacal ... :-)
Jenže ty se opíráš o věci, které jsem dělal v mládí a převádíš je do dnešní doby.
-----
No, protoze ted se plne projevily v tvy hlouposti. Alkoholik je stale alkoholik ... :-)
Denis36 (61/-/-)
-----
No to pomlc, protoze tys mooozna prestal, jenze ja ani nezacal ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Co má společného tykání/vykání v Německu s tímto českým webem? Nějaká nová souvislost?
Nahlásit
Alkoholik je stále alkoholik a jednou komouš, vždycky komouš. :-) Nebo to už zase u demokratů neplatí? Nestíhám to sledovat, ty dvojí metry. :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.