Láska

28. 05. 2022 v 02:20
Anonym

Vím že mě teď budete mít za úplného i***ta, ale je tu ještě sakra někdo kdo chce cítit lásku? Nebo všechny buzny už zajímají jen míry pera a díra do které by ho strčili? Já toho od života fakt hodně nechci, stačí mi proste jen ten pocit, ale jak koukám tak všichni budou raději patřit všem, než aby patřili jen tomu jednomu

S takovou anonymni hysterkou, jak ty, nikdo lasku fakt citit nechce, soryjako :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

28. 05. 2022 v 02:35
Anonym

Někdo s normálním názorem prosím? :O
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nebudeš tomu věřit ale je nás tu celkem dost co sme ve vztahu a fakt o hodně přicházíš
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já jsem se v životě zamiloval jednou a jsem zamilovaný do teď. Měli jsme sice krizi ale překonali jsme ji a teď je pouto ještě silnější :) . Osm let spolu :)...
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jezino, nemluv o vztazich, kdyz jsi do 58 let zadnej jeste nemel ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Dej si inzerát do seznamky a on se ti určitě někdo ozve. Když to budeš psát sem do poradny, tak si budou všichni z tebe dělat srandu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

:D S tím pivem jste mě pobavili. :D Já to navrhnu kámošům, ať to zkusí. Už u té představy padám smíchy pod stůl. :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jezina tu na sebe upozornuje roky. Sice ne brckem, ale hlouposti. A stale nic ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mindraky se leci v pripade, ze je mas, takze ja nemam co lecit. Ty bys ale na leceni mel zajit, jak s alkoholismem, tak s pedofilii ... :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.