Kulturni dedictvi 2022

Prosim moderatory serveru, aby v zadnem pripade nemazali uvedene multinicky bobka Jirky Maka, posahaneho telocvikare a mouly z Bruntalu.
Predstavte si, jak za 1000 po jaderne valce najdou pod nanosy prachu novi obyvatele Zeme zahrabane servery v-hostingu s webem nakluky.cz a po vyhrabani ziskaji pevne disky s jeho moudrosti! Jiste je to posune v jejich vyvoji o stovky let dopredu a dozvi se tak, ze je nejlepsi vychovavat deti jako psy nebo ze je dobre si uriznout ptaka, kdy se citite spatne. Tez nazory na heterosexualy jsou vyzivne. Vsem doporucuji! :-)
Dekuji!
A ted ten seznam Jirkovych novych nicku za posledni tyden:
lipensky_v_majoneze
smrtka_v_majoneze
ropucha_v_majoneze
ropucha_v_kajaku
rysavy_cobol
ustraseny_buss_kerka
ustraseny_maturant
moula_Peta90
Ondrej.Lipavsky
Jez1920FC23
i-8051
Til
Jirka.mak_z_bruntalu
a muzete prosim i obnovit Jirkovic stare nicky, je v nich take spousty moudra:
Simsalabim
Zoidberg
Adrianek
Rimava
ChesneyHawkes
kesumandle
Descaharm
externi.poradce
IIIIII
Redakci Zpovednice jsem jiz poslal doporuceny dopis s podobnou zadosti :-)
Predstavte si, jak za 1000 po jaderne valce najdou pod nanosy prachu novi obyvatele Zeme zahrabane servery v-hostingu s webem nakluky.cz a po vyhrabani ziskaji pevne disky s jeho moudrosti! Jiste je to posune v jejich vyvoji o stovky let dopredu a dozvi se tak, ze je nejlepsi vychovavat deti jako psy nebo ze je dobre si uriznout ptaka, kdy se citite spatne. Tez nazory na heterosexualy jsou vyzivne. Vsem doporucuji! :-)
Dekuji!
A ted ten seznam Jirkovych novych nicku za posledni tyden:
lipensky_v_majoneze
smrtka_v_majoneze
ropucha_v_majoneze
ropucha_v_kajaku
rysavy_cobol
ustraseny_buss_kerka
ustraseny_maturant
moula_Peta90
Ondrej.Lipavsky
Jez1920FC23
i-8051
Til
Jirka.mak_z_bruntalu
a muzete prosim i obnovit Jirkovic stare nicky, je v nich take spousty moudra:
Simsalabim
Zoidberg
Adrianek
Rimava
ChesneyHawkes
kesumandle
Descaharm
externi.poradce
IIIIII
Redakci Zpovednice jsem jiz poslal doporuceny dopis s podobnou zadosti :-)

Koukám, že někdo asi hodně ujíždí na majonéze. Přitom není zdravý jí žrát moc.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ten antivaxer a putinofil se množí jako ropucha
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Rozmáhá se tu takovej nešvar:D
Nahlásit

Jaký důkazy bobku?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Dekuji originalni tresce (r) za doplneni Adrianka a Rimavy, holt jsem jiz hlupak stary a zapominam ... :-)
Nahlásit

Navrhuju jako poselství pro další generace zachovat všechna moudra opilý ropuchy v neoprénu.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Je to odraz místního problému, který je v tom, že sem chodí jen pár lidí - stále stejní ti, kteří reagují (byť kolikrát i***tsky) pomalu na každé téma (mě nevyjímaje) a ti, kteří pod rouškou anonymity či hromady jiných nicků zakládají dementní témata (teď třeba Jocksy v posilovně či Asi jsem to podělal), na které ti prvně popsaní přesto reagují "jak o dušu".
Spojením obojího vzniká falešný dojem, jak je tu "živo".
Reálný dotaz ze života je tu tak 1x za rok. Jednak proto, že o skutečné rady není mezi "účastníky" seznamky zájem, druhak i když třeba je, tak si kvůli panujícím poměrům viz první odstavec dát sem něco normálního 2x rozmyslí.
Tož tak.
Spojením obojího vzniká falešný dojem, jak je tu "živo".
Reálný dotaz ze života je tu tak 1x za rok. Jednak proto, že o skutečné rady není mezi "účastníky" seznamky zájem, druhak i když třeba je, tak si kvůli panujícím poměrům viz první odstavec dát sem něco normálního 2x rozmyslí.
Tož tak.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tohle mi včera vyblil na profil:
28. 05. 2022 v 10:06 Off-line moula_Peta90 (41/186/-)
"No to jsi pěkně vyděšený, když sis smazal k***iku tvého progresivismu. To moc neuneseš, bobku. Do diskuse jsi to citoval, ale tady sis to smazal. Proč? Stydíš se za to, že jsi progresivista? To je totiž základní problém všech střetů."
Evidentně je retard, když si ani nepamatuje, že tu "k***iku progresivismu" mi psal do PM, tudíž ji logicky na profilu nenajde. :) Ale abych mu udělal radost, tak ji (ještě jednou) překopčim sem:
ropucha_v_majoneze 23. 05. 2022 Nahlásit
"A přesto je Vajceslav pořád lepší varianta než vy, místní grupa progresivistických homosexuálů a bisexuálů jako ty, treska, rosju, ropucha atd. Jste to vy, progresivisti, kdo zničil školství inkluzí. Jste to vy, progresivisti, kdo chce zakazovat auta se spalovacími motory. Jste to vy, progresivisti, kdo zakázali přesně rtuťové teploměry a přikázali výrobu nepřesných elektronických. Jste to vy, progresivisti, kdo předčasně sexualizujete děti. Jste to vy, progresivisti, které vymýšlejí další přechodová pohlaví a nebinární nesmysly. Jste to vy, progresivisti, kdo chcete vytyčit jediný směr, a to ten váš a potlačit pluralitu názorů. Jste zhouba demokracie, jste pošlapáním výdobytků sametové revoluce. Jste neomarxisti, globalisti. Komplikujete reálně život, škodíte."
28. 05. 2022 v 10:06 Off-line moula_Peta90 (41/186/-)
"No to jsi pěkně vyděšený, když sis smazal k***iku tvého progresivismu. To moc neuneseš, bobku. Do diskuse jsi to citoval, ale tady sis to smazal. Proč? Stydíš se za to, že jsi progresivista? To je totiž základní problém všech střetů."
Evidentně je retard, když si ani nepamatuje, že tu "k***iku progresivismu" mi psal do PM, tudíž ji logicky na profilu nenajde. :) Ale abych mu udělal radost, tak ji (ještě jednou) překopčim sem:
ropucha_v_majoneze 23. 05. 2022 Nahlásit
"A přesto je Vajceslav pořád lepší varianta než vy, místní grupa progresivistických homosexuálů a bisexuálů jako ty, treska, rosju, ropucha atd. Jste to vy, progresivisti, kdo zničil školství inkluzí. Jste to vy, progresivisti, kdo chce zakazovat auta se spalovacími motory. Jste to vy, progresivisti, kdo zakázali přesně rtuťové teploměry a přikázali výrobu nepřesných elektronických. Jste to vy, progresivisti, kdo předčasně sexualizujete děti. Jste to vy, progresivisti, které vymýšlejí další přechodová pohlaví a nebinární nesmysly. Jste to vy, progresivisti, kdo chcete vytyčit jediný směr, a to ten váš a potlačit pluralitu názorů. Jste zhouba demokracie, jste pošlapáním výdobytků sametové revoluce. Jste neomarxisti, globalisti. Komplikujete reálně život, škodíte."
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Lukreecie - Skoda, ze si to 2x nerozmysli ti anonymove ... :-)
Petule - Sak on se v tech svejch 30 profilech Jirik Maku ztraci, to se neda s jeho mozkohraskem ukocirovat, takze uz nevi, z kteryho nicku, co a kam psal :-)
Petule - Sak on se v tech svejch 30 profilech Jirik Maku ztraci, to se neda s jeho mozkohraskem ukocirovat, takze uz nevi, z kteryho nicku, co a kam psal :-)
Nahlásit

Vajceslav (101/-/-)
Navrhuju jako poselství pro další generace zachovat všechna moudra opilý ropuchy v neoprénu.
-------
Tyhle ropuchy v neoprenu? :-)
https://ctrlv.cz/M9yo
-------
Tyhle ropuchy v neoprenu? :-)
https://ctrlv.cz/M9yo
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ta ale jako slizka ropucha oproti pumpickovymu elastackovi nevypada :-)
Potapet se v neoprenu ve vode je bezny, ale behat v elastackovym oblecku a leginach zmatene po lese s plynovou maskou na hlave je dost uchylny. Leda bys byl Batman, ale ty jsi jen Buzna ... :-)
Potapet se v neoprenu ve vode je bezny, ale behat v elastackovym oblecku a leginach zmatene po lese s plynovou maskou na hlave je dost uchylny. Leda bys byl Batman, ale ty jsi jen Buzna ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

I8051 (51/184/97)
Skoda, ze si to 2x nerozmysli ti anonymove ... :-)
- to asi neovlivníme
- co ovlivnit můžeme je nereagovat na každou hovadinu a když už něco okomentovat, tak nějak smysluplně, jinak to tu bude still the same
Skoda, ze si to 2x nerozmysli ti anonymove ... :-)
- to asi neovlivníme
- co ovlivnit můžeme je nereagovat na každou hovadinu a když už něco okomentovat, tak nějak smysluplně, jinak to tu bude still the same
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

V tom případě to tu navrhuju přejmenovat z Poradny na Plkárnu, resp. Pakárnu :o)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ja bych to nazval programatorsky Sandbox ... :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ach, ta proradná poradna:o)
Nahlásit

Ne, ale tebe tam vezmou hned.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Takze nas telocvikar jirik ma dalsi dva nove nicky :-)
shiro.Reloaded
rysava_zavist
Dekujeme! :-)
shiro.Reloaded
rysava_zavist
Dekujeme! :-)
Nahlásit

Kdyby příroda používala na vadný genom výstražné zbarvení tak i***t mak by musel bejt žlutočerně pruhovanej jako vosa a ještě by na zádech musel mít klikatou čáru jak zmije :D:D:D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Me taky jirik dneska psal milostne psani :-)
jirka.mak_z_bruntaluDnes, 01:08Nahlásit
Bobku, nebudu reagovat na každý tvůj vzkaz v diskusi. Nemám jen tebe. A co bych si z tebe vzal? Vždyť jsi sám psal, že jsi ženatý bobek. Takže právně jsi manžílek od rodiny, máš vyživovací povinnost na tu tvoji herdek babu, atd. Mohl bych tě utopit na čemkoli z toho, ale nechce se mi. Žij jak umíš. Vždyť je jasné, že zápasíš a teprve si něco uspořádáváš ve své hlavě a v životě. Já nejsem tvůj soudce. No a ten rezatý slovák incel je totál zoufalec. Ty sis nabalil aspoň babu, on ani to. Pa.
+
jirka.mak_z_bruntaluDnes, 01:12Nahlásit
Jo a gay klubu se bát nemusíš a nagelovat hlavinku si taky nemusíš, to není podmínka vstupu :D To jen taková technická poznámka.
+
jirka.mak_z_bruntaluDnes, 01:13Nahlásit
Hlavu vzhůru, bobku. Můžeš přijít do klubu klidně v tom neoprénu. A ted už musím.
jirka.mak_z_bruntaluDnes, 01:08Nahlásit
Bobku, nebudu reagovat na každý tvůj vzkaz v diskusi. Nemám jen tebe. A co bych si z tebe vzal? Vždyť jsi sám psal, že jsi ženatý bobek. Takže právně jsi manžílek od rodiny, máš vyživovací povinnost na tu tvoji herdek babu, atd. Mohl bych tě utopit na čemkoli z toho, ale nechce se mi. Žij jak umíš. Vždyť je jasné, že zápasíš a teprve si něco uspořádáváš ve své hlavě a v životě. Já nejsem tvůj soudce. No a ten rezatý slovák incel je totál zoufalec. Ty sis nabalil aspoň babu, on ani to. Pa.
+
jirka.mak_z_bruntaluDnes, 01:12Nahlásit
Jo a gay klubu se bát nemusíš a nagelovat hlavinku si taky nemusíš, to není podmínka vstupu :D To jen taková technická poznámka.
+
jirka.mak_z_bruntaluDnes, 01:13Nahlásit
Hlavu vzhůru, bobku. Můžeš přijít do klubu klidně v tom neoprénu. A ted už musím.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Je nezodpovědné chovancům ústavu nechávat volný přístup na internet -_- mně ten trotl taky cosi psal (zas... na první PM z jeho jiného profilu č. 816 jsem ještě odpověděl, než jsem ho blokl) a dává mi velkou námahu se tomu vyhýbat pohledem abych si to omylem nepřečetl když chodím do zpráv... drazí admini, fakt není způsob jak zařídit aby se daly zprávy mazat? to je kvůli případnému budoucímu soudnímu řízení aby se jako nedaly mazat důkazy nebo jako proč? jako za několik desetiletí máme dvaadvacáté století, smím doufat, že pak se něco změní? O_o
Nahlásit

Hej ty š***ne maku, já ty tvý sračky v PM fakt nečtu, ani z jednoho tvýho profilu, napiš z dalšího a zas ho bloknu, no problem... akorát bych uvítal, kdyby ta tvoje howna z PM fakt šla smazat -_-
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Admini vy bazeranti, si to tady necháte dobře rozesrat jedním psychoušem
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Karfiol,ukaž,chci se dnes bavit.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Různých psychoušů je tady povícero. Hele íčko až nějaká další civilizace najde tuhle poradnu tak budou mít o teorii víc proč ta naše zanikla
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak Jirina nema partnera, utekl ji, coz je pochopitelne, s uchylem se neda zit. I pratele od nej dali ruce pryc. Kdo by taky sel na pivo s nekym, kdo si chtel uriznout ptaka a vsude s tim spamoval. No tak svoji zoufalost a frustraci pretavil do vytvareni novych nicku a svym prikladem kazuje ostatnim, jak jsou vlastne v pohode a ze muze byt mnohem hur ... :-)
Nahlásit

Telocvikár buster bude asi Busterix, ale
kdo je to ta ropucha v neoprénu?
kdo je to ta ropucha v neoprénu?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vsechny tyto nicky jsou sebeprojekce Mgr. Jiriho Maka, d***lka z Bruntalu :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.