Maji radi mladsi pasivove starsi aktivy?

01. 06. 2022 v 14:22
Anonym

Ahoj, hledal jsem diskuzi na to tema, ale nenasel jsem. Pokud jste mladsi pasivove, mate radi starsi aktivy? Porad je tady stereotyp mlady bttm vs starsi akt. (Napr. 20 VS 40 let…) A na pripadnou vasi otazku,, K cemu ti to bude anonyme?” - K tomu, ze me to zajima ;) (Ja stary aktiv na mladsi;)

Pasivní rovná se často submisivní a submisivní rovná se často, že je na starší. :-P
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Ano, ja uz pres 20 hodin ... :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hej :D Ja mám priateľa, čo má 52. Niekomu mladému to už môže prísť moc, ale mne to vyhovuje a naviac je to spešl prípad. Vyzerá na 40, je neskutočne sexy, je to bývalý vojak, je vo skvelej forme - spraví "vlajku"!!! a kliky robí zásadne v stojke :D (nerobím si srandu, nepreháňam).
Som pasívny a submisívny a vyhovuje mi niekto, kto je môj protiklad. Čo by som robil s niekým, ako som ja po večeroch? Čítal mu poéziu? :D (a to milujem poéziu!)
Som pasívny a submisívny a vyhovuje mi niekto, kto je môj protiklad. Čo by som robil s niekým, ako som ja po večeroch? Čítal mu poéziu? :D (a to milujem poéziu!)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Dekujeme za informaci ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ale počkať, počkať - to neboli moje vstupné nároky - chodím len s tým, kto dá vlajku a kliky v stojke :D - ale je pravda, že mi to imponuje..., ale to je vážne len vedľajšia kravinka. Chlapa predsa nerobia chlapom iba svaly.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

:D a okrem toho šikovnosť, zodpovednosť, odvaha... ja viem, že keby sa čosi stalo, že sa o mňa postará, že ma ochráni, že v jeho náručí nájdem lásku a bezpečnosť. Toto je najviac. Všetko ostatné je skvelé, ale druhotné.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Áno, to je pravda ;), ale práve preto si dávam pozor, koľko toho vypijem... a neviem ako by som sa potom pozrel priateľovi do tváre... Ináč sa to dá aj otočiť - poznám jedného aktíva, ktorý keď si vypije, tak pretiahne dokonca aj babu :D (nie, nie je bi, proste pretiahne všetko, čo ide okolo a čo sa nebráni :D)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

My chlapi umime sexit i za strizliva, nemusime se vylejt, jak vaza :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak zas keď sa napijem príliš, tak sa nezmôžem na nič, len si ísť ľahnúť :D Ale tak, ja som ľahšia váha :D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.