Lovense lush nebo edge

02. 06. 2022 v 16:15
Anonym

Uvažuju, že si pořídím lush nebo edge, ale nemůžu se pořádně rozhodnout. Někdo kdo s nimi má zkušenosti a doporučí? Který je "zajímavější" na používání?
Btw ano vím že jedno je vajíčko a druhé na masáž prostaty.
Btw ano vím že jedno je vajíčko a druhé na masáž prostaty.

Tak si kup oboje a udelej recenzi :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

02. 06. 2022 v 19:59
Anonym

Jasný, jeden stoji cca 3 litry xd už tak jsem na vážkách, jestli ty prachy dát za jednu. Natož kupovat dvě
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Na vážkách nebuď, je to super. Moc mě baví, že si to subík vezme a já pak nechám mobil kolovat po baru, aby si s ním všichni hráli. Případně se spojíme přes web a zpříjemňuji mu tím homeoffice. Ale fajn je i funkce propojení s mikrofonem, třeba na sledování filmu, abys ho skutečně "procítil". :D
Ale to mluvím o lush, který můžeš jako typický kolík mít pod oblečením na veřejnosti. Edge by šel dle velikosti používat jen v posteli a to většina výše zmíněného ztrácí kouzlo. :-/
Ale to mluvím o lush, který můžeš jako typický kolík mít pod oblečením na veřejnosti. Edge by šel dle velikosti používat jen v posteli a to většina výše zmíněného ztrácí kouzlo. :-/
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

03. 06. 2022 v 18:31
Anonym

Díky igy, uvidím ještě. Určitě jeden z nich ve mě přistane :D
Viktorbah je to vajíčko přímo inzerovaný na hrátky na veřejnosti. Tak nevím xd a nikdo na to nemusí být zvědavý, když nikdo neví, že ho v sobě máš ne?
Viktorbah je to vajíčko přímo inzerovaný na hrátky na veřejnosti. Tak nevím xd a nikdo na to nemusí být zvědavý, když nikdo neví, že ho v sobě máš ne?

Anonyme, zasukej si a prejdou te uchylny napady behat s klackem v p***li po meste ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.