Mystery of love

02. 06. 2022 v 20:49
Anonym

Samozrejme, tvoje nastaveni predurcuje, s kym se v zivote potkas a pripadne co z toho bude dal. Vyzkouseno :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonym
nastaveni predurcuje, s kym se v zivote potkas a pripadne co z toho bude
-------------
Avšak nesmíš vypadat jako i8051, to pak ani pes neštěkne a nikdo si ani kolo neopře :-)
nastaveni predurcuje, s kym se v zivote potkas a pripadne co z toho bude
-------------
Avšak nesmíš vypadat jako i8051, to pak ani pes neštěkne a nikdo si ani kolo neopře :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Bych si to kolo o sebe opřel sám
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Na jednu stranu: Spousta lidi se podceňuje…
Na druhou;
Problém je, že většina lidí podvědomě chce k sobě naprosto nevhodné typy lidí mít kolem sebe… ano můžou být přitahování protějškem, jež je pro jejich povahu naprosto toxický.
Je to jako se cpát jídlem které nám chutná, (nemůžeme se nabažit), v tom momentě ale později nám uškodí stejně.
Na druhou;
Problém je, že většina lidí podvědomě chce k sobě naprosto nevhodné typy lidí mít kolem sebe… ano můžou být přitahování protějškem, jež je pro jejich povahu naprosto toxický.
Je to jako se cpát jídlem které nám chutná, (nemůžeme se nabažit), v tom momentě ale později nám uškodí stejně.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Power (101/180/65)
------
Pak je divne to, ze ty, "nadherny" "chlap" a "vojak", jsi stale ve 40 jeste nikdy nikoho nemel, nema a musi lakat podobne zoufale pumpicky na cakani na detsky slipecky nekde na poli nebo v lese. Nebo? :-)
My normalni jsme radi, ze po nas nikdo nesteka, protoze spolehlive partnery jiz davno mame. A na opirani kola si porid stojanek, my totiz nikde nestojime, takze by ti ta tvoje rezava herka spadla na zem .. :-)
------
Pak je divne to, ze ty, "nadherny" "chlap" a "vojak", jsi stale ve 40 jeste nikdy nikoho nemel, nema a musi lakat podobne zoufale pumpicky na cakani na detsky slipecky nekde na poli nebo v lese. Nebo? :-)
My normalni jsme radi, ze po nas nikdo nesteka, protoze spolehlive partnery jiz davno mame. A na opirani kola si porid stojanek, my totiz nikde nestojime, takze by ti ta tvoje rezava herka spadla na zem .. :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

03. 06. 2022 v 21:35
Anonym

I8051 (51/184/97) NOVÉ
Samozrejme, tvoje nastaveni predurcuje, s kym se v zivote potkas a pripadne co z toho bude dal. Vyzkouseno :-)
A co je to to nastavení? Je to dáno narozením?
A co je to to nastavení? Je to dáno narozením?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Mindset je dan spoustou okolnosti, ale hodne to muzes ty sam ovlivnit :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

@anonym
Dám ti příklad: kamarád, zrzek, 155cm, VŠ, kariéra a vše co s tím souvisí… se seznamuje jedině s chlapama co vypadají jak MMA UFC zápasníci to je jeho nastavení ze kterého nesleví.
Dám ti příklad: kamarád, zrzek, 155cm, VŠ, kariéra a vše co s tím souvisí… se seznamuje jedině s chlapama co vypadají jak MMA UFC zápasníci to je jeho nastavení ze kterého nesleví.
Nahlásit

Potkáš ho a blik. Je jedno jestli je ošklivej pro jiné. Tebe oslovil svým zjevem a možná charisma. Nic nemáš předurčený a jen zodpovídáš za své jednání. Kolikrát já jsem litoval,že jsem neměl odvahu oslovit, či jinak se zachovat.
Nahlásit

Přítel má známého jež je neskutečně hodný chlap. Musím uznat není žádný krasavec…. Velice chytrý chlap v profesním životě….atd.
Jednoho dne se oba tak baví o všem možném: jeden povídá tomu druhému, Věčná škoda, že tě nepřitahuju… známe se takové dlouhé roky, chtěl bych k sobě někoho jako ty!
Kamarád mu říká, proboha proč mne, vždyť můžeš mít koho jen budeš chtít…
On na to: jenže já bych chtěl někoho jako jsi ty… proboha proč Já?
Připomínáš mi mou matku, ta si nikdy nebrala s nikým servítky. :D :D :D
Jednoho dne se oba tak baví o všem možném: jeden povídá tomu druhému, Věčná škoda, že tě nepřitahuju… známe se takové dlouhé roky, chtěl bych k sobě někoho jako ty!
Kamarád mu říká, proboha proč mne, vždyť můžeš mít koho jen budeš chtít…
On na to: jenže já bych chtěl někoho jako jsi ty… proboha proč Já?
Připomínáš mi mou matku, ta si nikdy nebrala s nikým servítky. :D :D :D
Nahlásit

04. 06. 2022 v 07:36
Anonym

Riku (62/176/110) NOVÉ
Potkáš ho a blik. Je jedno jestli je ošklivej pro jiné. Tebe oslovil svým zjevem a možná charisma.
Ano, to je přesně to o čem píšu. Zčásti o tom psal i R77 : Dám ti příklad: kamarád, zrzek, 155cm, VŠ, kariéra a vše co s tím souvisí… se seznamuje jedině s chlapama co vypadají jak MMA UFC zápasníci to je jeho nastavení ze kterého nesleví.
Čím je toto dáno? Někdo jiný řekne fuj, takovýho nechci, a je to už vrozené nebo získané?
Potkáš ho a blik. Je jedno jestli je ošklivej pro jiné. Tebe oslovil svým zjevem a možná charisma.
Ano, to je přesně to o čem píšu. Zčásti o tom psal i R77 : Dám ti příklad: kamarád, zrzek, 155cm, VŠ, kariéra a vše co s tím souvisí… se seznamuje jedině s chlapama co vypadají jak MMA UFC zápasníci to je jeho nastavení ze kterého nesleví.
Čím je toto dáno? Někdo jiný řekne fuj, takovýho nechci, a je to už vrozené nebo získané?
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

@anonym
Já vždy věděl, že osoba jež má hezké ruce a nehty, malé uši, a k tomu ten typ co nemůže ani ven slunce, protože by bude jinak červený jako rak; jsou pro mne hlavní rysy jež mne přitahují.
Poté je úplně jedno, zda je 190/95 nebo 170/90.
Když jsem se ptal po letech partnera co jej v prvních 30 sekundách na mne v kavárně zaujalo, rěkl; tvoje ruce.
Já nepochopil co muže být na otrhaných nehtů z dětství hezké!
Já vždy věděl, že osoba jež má hezké ruce a nehty, malé uši, a k tomu ten typ co nemůže ani ven slunce, protože by bude jinak červený jako rak; jsou pro mne hlavní rysy jež mne přitahují.
Poté je úplně jedno, zda je 190/95 nebo 170/90.
Když jsem se ptal po letech partnera co jej v prvních 30 sekundách na mne v kavárně zaujalo, rěkl; tvoje ruce.
Já nepochopil co muže být na otrhaných nehtů z dětství hezké!
Nahlásit

Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.