Kdo si jako malý kluk hrál s panenkami místo autíček?

03. 06. 2022 v 19:49
Anonym

Přiznejte se, kdo si jako malý kluk hrál s panenkami místo autíček? :)

Co to je za komunistický dotaz?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Jezy a kdo se to na íčko jako ptal? Chuju
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kluci si jako malé děti taky hrají s panenkami. To není tak, že by se malý chlapec apriori štítil panenky - tfuj budu gej nebo trans. Děcko takové předpojatosti nemá. (Pokud tedy na něj nezačne řvát jeho hysterický fotr.) Takže malý chlapec si jistě vezme do ruky panenku. Akorát ji zkoumá trochu jinak než holka. Na to byly dělány i experimenty. Chlapci panenku zkoumají tak, že zkoušejí, jak jí fungují klouby rukou a nohou, jak se otáčí hlava, jak jsou uchyceny umělé vlasy, zkoušejí ty vlasy panence povytáhnout. Případně celou hlavu panence odmontují, aby se podívali, co je uvnitř. Kdežto holčičky tento technický rozbor panenky nezajímá, ale spíše se věnují tomu, co panenka emocionálně symbolizuje, jaké má vazby v rodině, dále panenku zdobí, atd.
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Skoda, ze Jirine tu makovou hlavicku taky vcas neodmontovali ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jo panenky! Utržena vagina a nožička a ručička. Kdo to k***a natočil?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ropucho, to nejde. Sory,
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Před 3 hodinamiOff-line IIIIII (31/-/-)
Kluci si jako malé děti taky hrají s panenkami. ......
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3 Nahlásit
Před 2 hodinamiOff-line rysava_zavist (45/-/-)
Suhlas s IIIIII (31/-/- ❤️
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3 Nahlásit
xxxxxxxxxxxxxx
lol... pacient jirka makůj si dává sám sobě z jednoho svého fake profilu na druhý svůj profil souhlas :D:D je to vážnější než jsem myslel :D:D
Kluci si jako malé děti taky hrají s panenkami. ......
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3 Nahlásit
Před 2 hodinamiOff-line rysava_zavist (45/-/-)
Suhlas s IIIIII (31/-/- ❤️
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3 Nahlásit
xxxxxxxxxxxxxx
lol... pacient jirka makůj si dává sám sobě z jednoho svého fake profilu na druhý svůj profil souhlas :D:D je to vážnější než jsem myslel :D:D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Před 10 hodinamiOff-line Jez1920FC22 (58/196/-) NOVÉ
To ičko šilo potápníkům neoprenové šatičky do akvárka a už mu to zůstalo
Jezi ty si fakt mimo. Neopreny se nešijou. Neopreny se vyrábí vydlabáváním černochů
To ičko šilo potápníkům neoprenové šatičky do akvárka a už mu to zůstalo
Jezi ty si fakt mimo. Neopreny se nešijou. Neopreny se vyrábí vydlabáváním černochů
Nahlásit

Já s obojím...chtěl jsem i ten vlak /model/
Nahlásit

Pamätám si, ako bol taťko hrozne sklamaný, keď ma našiel ako sa s jedným dievčatkom hrám s bábikami :), holt chcel mať zo mňa riadneho chlapa :D:D:D, ale môžem povedať, že to bolo úplne výnimočné, väčšinou som sa hral práveže ultratestosterónové hry s dinosaurmi, robotmi, vojakmi, odmalička ma hrozne bralo dobrodružstvo, boj, akcia... tá moja jemnosť sa prejavovala tak, že som miloval plyšiakov, roztomilé vecičky, zvieratká a podobne. Ale môžem potvrdiť, že tento stereotyp - keď sa chlapec hrá s bábikami vyrastie z neho gay, do istej miery funguje...

No určitě dotaz položil starý znuděný člověk protože moderní mladý muž by se zeptal zda si hrajete GTA nebo farmfrenzy.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

??? hej, a v akom veku? - v piatich rokoch najnovšie GTA? A ako keby sa aj dnešné deti nehrali fyzické hry s reálnymi hračkami. Ešte nie sme v kyberpunkovom svete, kde je všetko virtuálne ;)
Nahlásit

I8051 (51/184/97) NOVÉ
- odmontovali
- odmontovali
Nahlásit

Hrát si za mlada s panenkami je genderově nevyrovnaný hnus :‑X
Já tedy vždycky autíčka, neměl jsem ani woodoo panenku.
Já tedy vždycky autíčka, neměl jsem ani woodoo panenku.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Myšáku jakto že si hraješ s kočkou? To se jí nebojíš?
Nahlásit

Tak so mnou sa v prvom rade hrá môj dvojnohý kocúr, ktorý si ma ulovil :D Ale zatiahol pri tom drápky, aby mi neublížil a celkovo je ku Myšiakovi veľmi nežný ;)

Já se přiznávám, udělal jsem si panenku z merkuru a obdařil jsem ji raketometem, funkčním s papírovými raketkami z travexu a cukru, miloval jsem ji... vlastně jeho :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já asi ani tak neee... ale hrozně mě sralo, že plastová Tatra na pískovišti projede menší terén, než kočárek pro holky... Kočárky byly+- v životní velikosti a Tatra jen malá....
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ja se priznam, ze ani uz nevim, s cim jsem si hral. Jen vim, ze jsem narval do zasuvky hrebik, samozrejme vlevo a tim saltem, co nasledovalo, jsem nasim udelal diru do dvirek kuchynsky linky .. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já jsem si hrál jako děcko se slepicema a husama. Moc už si to sice nepamatuju, ale byly okolo toho občas nějaký menší nepříjemnosti, jako že jsem si donesl slepici do pokoje a krmil ji tam na koberci, kterej pak slípka za odměnu posrala. Nebo když jsem si chtěl ochočit husu a vodit ji na vodítku jak čokla.
Nahlásit

Náhodou aj z hydiny dokáže byť supiš pet :) každé zvieratko vie dať lásku.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To je Goering? :D nuž áno, náckovia mali zvieratká radi ;) dokonca o čosi viac než ľudí ;)
Nahlásit

Na té mé fotce je zviřátko které dává lásku lvíčkovi 8)
Nahlásit

Jacksone, asi máš pravdu s tou veterinou zadara, když pár set tisícům židovským dochtorům a architektům a bankéřům náckové sebrali majetky tak se to dalo ufinancovat :D
Nahlásit

Ja mel rad kamiony a zemedelsky stroje, jako maly jsme meli z tech modelu zemedelsky druzstvo. To byla kurde zabava, dneska maj detska virtualni svet akorad
Nahlásit

Autá ma nikdy nezaujímali, ani vlastne nič technické... ale chlapčenské hry na vojakov či s plastovými vojačikmi, to jos, to bolo patrične dobrodružné :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já jsem si hrál furt na vojáky nebo na indijány :D
Nahlásit

A z jakyho gengu jsi byl? :-)
Nahlásit

Ten kde byl inčučůna, každá holka chtěla bej ribana, já ribana bejt nechtěl 8)
Nahlásit

Indiáni boli tí dobrí, belosi - kovboji zlí :D Jasné, že som vždy chcel byť indián. Nie vždy mi to ale vyšlo. Starší kamarát sa vyžíval v zväzovaní :D:D:D hrali sme hry, kde ma akože zviazal a musel som sa z toho dostať, on bol samozrejme indián - ale mučiarensky kôl našťastie nepoužíval :D
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.