Váš typ

04. 06. 2022 v 21:00
Anonym

Jaké typy kluků fyzicky preferujete? Líbí se vám spíš mladší, starší, namakaní nebo slim teen? Zženštilý atd...?

Chytrý. Bohužel samej i***t.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Já jsem si říkal, že mám nějakou představu. Nemám rád moc vysoké, zženštilé, dlouhovlasé, vychrtlé. Ale už se mi párkrát stalo, že se mi i vyšší i hubenější kluk líbil. Takže je mi to asi jedno, musí mě přitahovat nějak :D Prostě ta chemie, no... :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Preferoval som mladulilinkých, ba aj pod zákonom, a to ma dostalo do strašného prúseru, ktorý teraz draho zaplatím. Hrozne dlho som sa bránil aj tej ženskosti, čo mám v sebe, veľmi som sa za ňu hanbil. Až keď som sa prijal - celkom nedávno - našiel som pokoj a šťastie. Môj priateľ je archetypálny alpha male - tetovanie, prerazený nos, jazvy, svaly... Vlk, alebo skôr lev. Ja som jahňa. Ale je ku mne veľmi nežný. Takí sa mi páčia, tvrďáci s jemným srdcom. On vyzerá ako Rambo, a imponuje mi to, ale o to nejde v prvom rade. Tá maskulinita je interná. Je to v uvažovaní, správaní, vystupovaní. Moje jin a jeho jang spolu súznejú. Môj ideál je teda niekto mužný, chlapský.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

To tu bude kazdej rok? :-)
https://www.nakluky.cz/…887-vas-typ/
https://www.nakluky.cz/…887-vas-typ/
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

I8051 (51/184/97)
Jaké typy kluků fyzicky preferujete? Líbí se vám spíš mladší, starší, namakaní nebo slim teen?
----------------------
Chápeme, že se cítíš dotčeně, když ve výčtu chybí typ "tlustokoule" :-)
Jaké typy kluků fyzicky preferujete? Líbí se vám spíš mladší, starší, namakaní nebo slim teen?
----------------------
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Nojo mysiak, to je tak, když se přemýšlí rozkrokem místo mozkem. Ona ta věková hranice není v zákoně nastavená jen tak z p***le. No, tak snad ti pan soudce náležitě vysvětlí/vysvětlil, že to není jenom nějaký nezávazný doporučení.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ja viem, je to nastavené dobre, lenže ja by som chcel spravodlivosť a nie lynč... nijako som neublížil...
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak to buď v klidu, tu bude chtít prokurátor taky.
A to říkají všichni, že nikomu neublížili, ublížit nechtěli a vlastně to mysleli dobře, akorát ti cyničtí z**di v talárech to jaksi nepochopili. No, vědomě ublížit jsi možná nechtěl, ale taky sis s tím minimálně v té chvíli moc hlavu nelámal.
A to říkají všichni, že nikomu neublížili, ublížit nechtěli a vlastně to mysleli dobře, akorát ti cyničtí z**di v talárech to jaksi nepochopili. No, vědomě ublížit jsi možná nechtěl, ale taky sis s tím minimálně v té chvíli moc hlavu nelámal.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ty si trkvas, nevieš vôbec ako to bolo a ja nerobím zo seba obeť ani sa nevyhováram, len chcem, aby to bolo adekvátne. Vyhľadal ma chalanisko a chcel si zaexperimentovať, ok - b***c, že som nevedel povedať nie. A teraz je z toho prúser horší ako keby som niekoho pobodal v krčme kudlou. A to je absurdné. Samozrejme, že som nespravil dobrú vec, ale naozaj som nijako neublížil. A to, že som nijako neublížil viem, chlapec je so všetkým ok a aj psychológ povedal, že to na ňom nezanechalo nijakú ujmu. Opäť: netvrdím, že som spravil niečo, čo je ok a nikdy by som to už samozrejme ani nezopakoval, lenže si tak či tak pôjdem natvrdo sadnúť do basy, hoci nie nadlho. Vieš si asi predstaviť ako sa mi v base povodí - pozri sa na mňa ;), ale oveľa viac mi vadí, že to možno nevydrží môj vzťah a podobne. Ale fňukať tu nejdem, taká je realita, tak mi treba. Vráťme sa späť k téme - váš typ. Pre mňa je to ten stereotypný chlap s toxickou maskulinitou :D:D:D samozrejme, trochu parodujem.
Nahlásit

Myšáku tak já taky něco provedu a zkusím zařídit ať máme společnou celu. Bereš?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Možná teď resp. v krátkodobým horizontu to nezanechalo újmu. Máš snad křišťálovou kouli, abys věděl, že to bude "ok" i v budoucnu? A chceš, aby to bylo adekvátní? Co by podle tebe bylo adekvátní, kdybys seděl za tím stolem ty a měl rozhodnout o někom, kdo udělal to samý? Pár takových dárečků a on by tě ten sentiment hodně rychle přešel.
No, pokud ti to dali rovnou natvrdo, tak to asi nebylo zas tak nevinný, jak to líčíš. Pokud je někdo ještě netrestanej, reálně nezpůsobil žádnou (nebo aspoň žádnou větší) újmu, má aspoň nějaký polehčující okolnosti (doznání, lítost a tyhlety blbosti) a žádnou přitěžující, tak takovým se za dobrovolnej sex s podpatnáctkou v praxi dávají podmínky. Dát za PZ v prvním odstavci rovnou basu, to už musí být dost dobrej důvod a musíš už mít hodně pádný argumenty, aby sis nepodmíněnej trest u prvoodsouzenýho obhájil. Což ostatně platí při ukládání trestů obecně (pokud není spodní hranice trestu vyšší, než tři roky a bez aplikace mimořádnýho snížení tak podmínka dát nejde), že nepodmíněnej trest má být prostředek ultima ratio, tzn. poslední instance když už to fakt jinak nejde. A v tvým případě zjevně došli k závěru, že nejde. Proč, to si můžu jen domýšlet.
A ne, nemusíš mi vysvětlovat, že slovenský trestní právo je v tomto přísnější než český. O něco sice ano, ale ne nijak zásadně. Místo 1-8 je tam 3-10 a při podmínce převyšující dva roky musí být nařízená i probačka s omezením, ale to není žádnej podstatnej rozdíl, protože CZ i SK právo vychází obojí z původní ČS legislativy a jako takový má prakticky stejný principy.
No, doufám, že ten zážitek aspoň stál za to. Ale neboj, budeš sedět se sobě rovnýma, takže si určitě budete mít na cele o čem povídat, aspoň ti to líp uteče. Ona i slovenská vězeňská správa uvažuje racionálně a ví, že míchat tyhle lidi mezi ostatní mukly se historicky moc neosvědčilo. A zrovna tihle obyčejně žádní velcí ranaři nebývají. Jo, kdybys měl cimru třeba s takovým Polgárim, to by byl jinej veletoč.
No, pokud ti to dali rovnou natvrdo, tak to asi nebylo zas tak nevinný, jak to líčíš. Pokud je někdo ještě netrestanej, reálně nezpůsobil žádnou (nebo aspoň žádnou větší) újmu, má aspoň nějaký polehčující okolnosti (doznání, lítost a tyhlety blbosti) a žádnou přitěžující, tak takovým se za dobrovolnej sex s podpatnáctkou v praxi dávají podmínky. Dát za PZ v prvním odstavci rovnou basu, to už musí být dost dobrej důvod a musíš už mít hodně pádný argumenty, aby sis nepodmíněnej trest u prvoodsouzenýho obhájil. Což ostatně platí při ukládání trestů obecně (pokud není spodní hranice trestu vyšší, než tři roky a bez aplikace mimořádnýho snížení tak podmínka dát nejde), že nepodmíněnej trest má být prostředek ultima ratio, tzn. poslední instance když už to fakt jinak nejde. A v tvým případě zjevně došli k závěru, že nejde. Proč, to si můžu jen domýšlet.
A ne, nemusíš mi vysvětlovat, že slovenský trestní právo je v tomto přísnější než český. O něco sice ano, ale ne nijak zásadně. Místo 1-8 je tam 3-10 a při podmínce převyšující dva roky musí být nařízená i probačka s omezením, ale to není žádnej podstatnej rozdíl, protože CZ i SK právo vychází obojí z původní ČS legislativy a jako takový má prakticky stejný principy.
No, doufám, že ten zážitek aspoň stál za to. Ale neboj, budeš sedět se sobě rovnýma, takže si určitě budete mít na cele o čem povídat, aspoň ti to líp uteče. Ona i slovenská vězeňská správa uvažuje racionálně a ví, že míchat tyhle lidi mezi ostatní mukly se historicky moc neosvědčilo. A zrovna tihle obyčejně žádní velcí ranaři nebývají. Jo, kdybys měl cimru třeba s takovým Polgárim, to by byl jinej veletoč.
Nahlásit

Tommen - jeho rodičia to hodne tlačia, klučina povedal, že v tom bola manipulácia a podobne... nedal to, keď si ho vzal psychológ oproti sebe a to prostredie a pod. Ale tak to naozaj nebolo, nebola v tom manipulácia z mojej strany. Stalo sa to ale medzi nami viackrát a to tiež zaváži. Zavážilo i to, že som pracoval s deťmi a mládežou (ináč som žiadny takýto úlet nikdy nemal). Napríklad ten posledný raz som povedal, že už nič nebude a klučina dostal záchvat ako v zmysle, že ti rodičia odoprú vysnenú hračku ;) Tak to bolo. Ale toto vyšetrovateľ príliš do úvahy neberie ;) Moje tvrdenia príliš nezavážia. Povedal - si dospelý, mal si mať rozum, a... má pravdu, je to celkom prosté. Ináč sa mi páči tvoj zmysel pre humor aj tvoj sloh, nie s Tiborom P. by som skutočne sedieť nechcel :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bombakul - ale ja mám priateľa! :D I keď neviem či práve tento argument na spoluväzňov zaberie... (už aj ja oplývam čiernym humorom :D)

Já bych si tě před ostatníma chránil neboj. Přítel tě má asi hodně rád
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ooo, ty lichotník! Ale dobre to padne počuť... ďakujem!
Áno, má ma rád, nie sme spolu dlho, vlastne celkom krátko, je to môj prvý vzťah po x rokoch (bol som celý ten čas sám) len mesiac a týždeň je to teraz presne, ale je to krásne, to ma teraz drží nad vodou. Aj on by ma ochránil, je to zabijak - bývalý vojak :D
Áno, má ma rád, nie sme spolu dlho, vlastne celkom krátko, je to môj prvý vzťah po x rokoch (bol som celý ten čas sám) len mesiac a týždeň je to teraz presne, ale je to krásne, to ma teraz drží nad vodou. Aj on by ma ochránil, je to zabijak - bývalý vojak :D
Nahlásit

Aha, práce s dětmi a ještě k tomu to bylo víckrát. Jak kdybych si to nemyslel. No, to už leccos vysvětluje. O to ale hůř a sorry, to se ti pak nemůže zdát neadekvátní. Kdyby to bylo jednou, nějakej vzájemnej emoční úlet a pak už nic, tak ještě ok, to by šlo ustát relativně se ctí.
Přidám ti další mínus - věk. Nevím kolik jemu (ale čím níž pod 15, tím hůř), ale tobě je 35 a to už je prostě moc na to, aby to ten soud nějak gentlemansky přešel. Být to někdo věkově aspoň víceméně blízkej, bylo by to taky o něčem jiným.
A rodičia... hm, zkus mi vysvětlit, jak můžou rodiče něco tlačit, když ti nemají do rozsudku co kecat. Ti můžou tlačit tak leda doma na hajzlu, soudu je jejich názor úplně u ř**i. Oni ti soudci ví co mají dělat i bez nich.
Pokud jde o psychologa, tak ten není blbej a pozná moc dobře, když ho někdo chce tahat za fusakli. Ale pokud nekecáš, tak chalan bude taky asi solidní k***a, která s tebou krásně vyjebala (v tvým případě i doslova). S tím bych chtěl mít dvojdomek, moc hezký zkušenosti do budoucna teď má. Když není po jeho, tak klidně někomu vrazí kudlu do zad. No, umíš si najít fajn kamarády, to se ti musí nechat.
No a konečně vyšetřovatel si může brát do úvahy co chce, ale again... rozhoduje soud a ten se vyšetřovatele na jeho názor neptá.
Přidám ti další mínus - věk. Nevím kolik jemu (ale čím níž pod 15, tím hůř), ale tobě je 35 a to už je prostě moc na to, aby to ten soud nějak gentlemansky přešel. Být to někdo věkově aspoň víceméně blízkej, bylo by to taky o něčem jiným.
A rodičia... hm, zkus mi vysvětlit, jak můžou rodiče něco tlačit, když ti nemají do rozsudku co kecat. Ti můžou tlačit tak leda doma na hajzlu, soudu je jejich názor úplně u ř**i. Oni ti soudci ví co mají dělat i bez nich.
Pokud jde o psychologa, tak ten není blbej a pozná moc dobře, když ho někdo chce tahat za fusakli. Ale pokud nekecáš, tak chalan bude taky asi solidní k***a, která s tebou krásně vyjebala (v tvým případě i doslova). S tím bych chtěl mít dvojdomek, moc hezký zkušenosti do budoucna teď má. Když není po jeho, tak klidně někomu vrazí kudlu do zad. No, umíš si najít fajn kamarády, to se ti musí nechat.
No a konečně vyšetřovatel si může brát do úvahy co chce, ale again... rozhoduje soud a ten se vyšetřovatele na jeho názor neptá.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Bombiku, ale to bys musel jet na Slovensko a udělat nějakej bordel tam. A ideálně taky párkrát obšťastnit nějakou podpatnáctku, aby ses dostal do stejný vybraný společnosti.
Hele, tak mě napadá - mysiak ti může dát na to svý princátko kontakt a máš to jistý. Párkrát mu dáš, pak jednou ne a o zbytek už se nemusíš starat, ten už v tom umí chodit.
Hele, tak mě napadá - mysiak ti může dát na to svý princátko kontakt a máš to jistý. Párkrát mu dáš, pak jednou ne a o zbytek už se nemusíš starat, ten už v tom umí chodit.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

To je moc složitý. Já se spokojím s tím co mám tzn s tím nejlepším
Nahlásit

Ale hovno složitý. Naopak, je to úplně jednoduchý. Jiní lidi se na to, aby se dostali do kriminálu, příšerně nadřou. Tohle máš zmáklý za chvíli.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

TommenBaratheon (18/174/73) NOVÉ
Pokud jde o psychologa, tak ten není blbej a pozná moc dobře, když ho někdo chce tahat za fusakli..
xxx
hele ty mudrlante, a kdes na tom byl? :D já vím osobně o 3 případech kdy psycholog totálně selhal, ve dvou případech to byla jedna a ta samá dochtorka :D
Pokud jde o psychologa, tak ten není blbej a pozná moc dobře, když ho někdo chce tahat za fusakli..
xxx
hele ty mudrlante, a kdes na tom byl? :D já vím osobně o 3 případech kdy psycholog totálně selhal, ve dvou případech to byla jedna a ta samá dochtorka :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Malý děcko s psychologem fakt nevydrbe. A on není psycholog jako psycholog. Ti, co dělají znalecký posudky pro soud, jsou na trošku jiný úrovni. Ti si nedovolí napsat do posudku nějakou sračku.
Souhlasím • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

A čímpak tě serou, tresko? Říkají ti ošklivý věci, například jako obžalovaný vstaňte?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Pane Baratheone neuraž se, ale co se týče psychologa meleš sračky.... bohužel ten samý případ ( odsouzen pro sex s nezletilým ve svých 36 letech) mám v "rodině", byť ze strany nevlastní matky.. Za prvé, první část trestu trávil ve věznici s nejvyšší ostrahou, několikrát vzhledem k charakteru svého činu musel být přesunut na izolaci, nebo do jiné části, pro násilí které na něm páchali spoluvězni ( z mého pohledu bylo přesunutí chyba). Pak když mohl zažádal o předčasné propuštění, psycholožka neshledala důvod pro prodloužení trestu. Soudkyni se to nezdálo tak byl poslán před jinou psycholožku která ho uznala jako nadále nebezpečným pro společnost... Ten samý posudek, vedený jinou osobu vzděláním na stejně úrovni a přesto o 180 stupňů jiný verdikt. Stejně asi jako bratr když chtěl získat licenci strojvedoucího, v Olomouci nezpůsobilý, v Praze způsobilý.... Oba psychologové na stejné úrovni... Oba tomu člověku svěřují do ruky vlak, i s více jak pětisty cestujícími.....

TommenBaratheon, já naopak vím, že ti, co píšou posudky pro soudy, píšou (většinou) NEJVĚTŠÍ sračky...
Nahlásit

Hezký, klucinek. Jaký prodloužení, nějak si pleteš pojmy. Podmíněný propuštění po půlce není nic, na co by byl automaticky nárok, tak ať pan prcačkář nep**uje. Nicméně na půlky se obyčejně pouští, pokud je k tomu je aspoň trochu rozumnej důvod. Například pokud nejsi recidivista nebo se nechováš jako k***a.
Soudkyni se to nezdálo... Víš, ona i ta soudkyně má překvapivě vysokou školu, není úplně blbá a nemá tudíž povinnost se tupě řídit jedním jediným posudkem. Budu hádat - vězeňská psycholožka, coby prostej zaměstnanec věznice, sesmolila nějakej posudek (kterej dává vězeňskej psycholog tak nějak automaticky), soudkyni se to nezdálo, tak si vyžádala posudek soudního znalce z oboru psychologie (kterej si vyžádat může, pokud jí něco nesedí nebo si není jistá). A ten řekl něco jinýho. Soudkyně zvážila oba dva a na základě toho a X dalších okolností rozhodla. Nevidím na tom nic špatnýho - pokud si nemůže být jistá, jestli je nebezpečnej nebo ne, tak rozhodla jedině správně, když ho tam nechala.
A vůbec. Má mi ho být líto? Ne. Tohle není žádná nedbalostní nehoda. Tohle je věc spáchaná úmyslně za plnýho vědomí a svědomí, tak ať si to vyžere do posledního drobku.
Srovnáváš řízení vlaku s tímhle? Jo, strojvedoucí sice má za p***lí stovky lidí, ale s nejvyšší pravděpodobností nebude chtít způsobit havárii úmyslně a naopak bude dělat všechno pro to, aby k žádný nedošlo. Tam ten psycholog neřeší člověka, kterej úmyslně zneužil děcko.
Ještě z něho dělej chudáčka a ze soudců ty zlý, vole. Dostal co si zasloužil. A ještě bude fňukat a stěžovat si, že se s ním nezachází v rukavičkách. Jak může být někdo tak neuvěřitelně drzej? Taková m***a má být ráda, že ještě žije a každej den za to na kolenou děkovat, a ne ještě p**ovat, že jí nechtějí zkrátit trest a diktovat si, v který cele nebo v který base chce být. Neskutečný, fakt.
Soudkyni se to nezdálo... Víš, ona i ta soudkyně má překvapivě vysokou školu, není úplně blbá a nemá tudíž povinnost se tupě řídit jedním jediným posudkem. Budu hádat - vězeňská psycholožka, coby prostej zaměstnanec věznice, sesmolila nějakej posudek (kterej dává vězeňskej psycholog tak nějak automaticky), soudkyni se to nezdálo, tak si vyžádala posudek soudního znalce z oboru psychologie (kterej si vyžádat může, pokud jí něco nesedí nebo si není jistá). A ten řekl něco jinýho. Soudkyně zvážila oba dva a na základě toho a X dalších okolností rozhodla. Nevidím na tom nic špatnýho - pokud si nemůže být jistá, jestli je nebezpečnej nebo ne, tak rozhodla jedině správně, když ho tam nechala.
A vůbec. Má mi ho být líto? Ne. Tohle není žádná nedbalostní nehoda. Tohle je věc spáchaná úmyslně za plnýho vědomí a svědomí, tak ať si to vyžere do posledního drobku.
Srovnáváš řízení vlaku s tímhle? Jo, strojvedoucí sice má za p***lí stovky lidí, ale s nejvyšší pravděpodobností nebude chtít způsobit havárii úmyslně a naopak bude dělat všechno pro to, aby k žádný nedošlo. Tam ten psycholog neřeší člověka, kterej úmyslně zneužil děcko.
Ještě z něho dělej chudáčka a ze soudců ty zlý, vole. Dostal co si zasloužil. A ještě bude fňukat a stěžovat si, že se s ním nezachází v rukavičkách. Jak může být někdo tak neuvěřitelně drzej? Taková m***a má být ráda, že ještě žije a každej den za to na kolenou děkovat, a ne ještě p**ovat, že jí nechtějí zkrátit trest a diktovat si, v který cele nebo v který base chce být. Neskutečný, fakt.
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

To uz je zabavnejsi, nez soudkyne Barbara ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A až přestaneš být zaslepen svým vlastním vztekem a jedem, zjistíš že i já bych takového nechal shnít v temný díře...a ne, byl před dvěmi soudními psychology... každý měl opačný verdikt...a ano soudkyně rozhodla správně že ho nepropustila.... než příště odpovíš ovládni své vlastní emoce...a pokud dva stejně vzdělání lidé vynesou dva protichůdné verdikty je někde chyba...a to i v případě strojvedoucího..... pokud dvě schodná měření se stejným výsledkem jsou posouzena dvěma osobami rozdílně je asi někde problém... což jsem si mohl osobně ověřit na očním....
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Dva stejně vzdělání (a třeba i stejně zkušení) soudci vynesou v jedný věci protichůdný verdikty. Je to taky chyba?:
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Ano je... Chápu že se že zjištných důvodů snažíš omluvit selhání svých "kolegů", ale ano je to profesní selhání jako každé jiné, za které by ovšem vzhledem k jeho závažnosti měla následovat adekvátní sankce, úměrná zodpovědnosti dané profese....
Nahlásit

Já zatím ještě žádný kolegy nemám, tudíž nemám koho omlouvat.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

A vůbec. Za co chceš komu dávat sankce? Soudcům za to, že rozhodli podle svýho vlastního právního názoru? Od toho tam ale ten soudce je, to není žádnej nájemnej šašek, co má psát rozsudky na povel a podle toho, jak si přeje nějaká nula.
Nahlásit

Před 10 minutami On-line TommenBaratheon (18/174/73)
"Dva stejně vzdělání (a třeba i stejně zkušení) soudci vynesou v jedný věci protichůdný verdikty. Je to taky chyba"
Logicky vzato: ano. Pokud bys nechtěl tvrdit, že pravdu mají oba (častečnou možná, ale úplnou?). Pak by to znamenalo, že se minimálně jeden musel mýlit...
"Dva stejně vzdělání (a třeba i stejně zkušení) soudci vynesou v jedný věci protichůdný verdikty. Je to taky chyba"
Logicky vzato: ano. Pokud bys nechtěl tvrdit, že pravdu mají oba (častečnou možná, ale úplnou?). Pak by to znamenalo, že se minimálně jeden musel mýlit...
Nahlásit

Samozřejmě že nebudu tvrdit, že pravdu mají oba. Ale logicky se přikloním k tomu věrohodnějšímu.
Nahlásit

A jak určíš, co je věrohodnější? :D
Nahlásit

Však v pořádku, ale pokud jeho rozhodnutí bylo chybný, což je třeba důkazem následného kriminálního chování propuštěného, nedej bůh pokud třeba opětovně vraždí, měl by být ten soudce uznán za spoluviníka a samozřejmě okamžitě zbaven funkce a náležitě souzen.... já si také nesu zodpovědnost za svá rozhodnutí.....a je úplně jedno jestli byla učiněna na základě mého měření, nebo na důvěře v měření mých kolegů..
Nahlásit

Konec konců, on i ten termín "věrohodnější" - je od slova "věřit". Věřit nerovná se znát/vědět...
Nahlásit

To, že někdo po podmíněným propuštění spáchá další trestnej čin, je důkaz nesprávnýho rozhodnutí a vina soudce? Kdyby tahle blbost měla někdy platit, tak nepustí na podmínku nikdo nikoho a mohl bys ten institut podmínečnýho propuštění rovnou zrušit.
Nahlásit

Tommen, nemůžu mluvit za klucinka, ale můj názor je (a myslím, že on poukazoval asi na totéž), že soudci a soudní znalci to dost flákaj, protože je to pro ně pohodlnější. Kdyby za chybné rozsudky nesli trestní a finanční odpovědnost, tak by se to nedělo (nebo v mnohem menší míře)...
Nahlásit

Dobrý. Jak by sis to v praxi představoval? Ony kontrolní mechanismy na postih soudců existují už teď. A jak si představuješ tu trestní zodpovědnost? Paragraf na zneužití pravomoci už taky existuje dávno, pro případy vědomýho selhání. A že bude mít vyšší instance jinej názor než já, tak to bych měl být automaticky trestanej?
Dovolím si řečnickou otázku - proč bych to pak měl chtít dělat? Pokud by mělo platit to, co navrhuješ, tak by mi to mohlo vylízat p***l. Kdybych měl za svý rozsudky nést trestní odpovědnost jen proto, že jinej soudce bude mít jinej právní názory, tak bych se na to mohl zvysoka vysrat. A v té pikosek***ě, kdy by něco takovýho mělo začít platit, bych ten talár sundal, hodil na zem, vychcal se na něj a předal tu funkci klidně prvnímu bezďákovi, co půjde okolo. Za těchto podmínek by se z toho stala práce pro č***ky a já se za č***ka nepovažuju.
Dovolím si řečnickou otázku - proč bych to pak měl chtít dělat? Pokud by mělo platit to, co navrhuješ, tak by mi to mohlo vylízat p***l. Kdybych měl za svý rozsudky nést trestní odpovědnost jen proto, že jinej soudce bude mít jinej právní názory, tak bych se na to mohl zvysoka vysrat. A v té pikosek***ě, kdy by něco takovýho mělo začít platit, bych ten talár sundal, hodil na zem, vychcal se na něj a předal tu funkci klidně prvnímu bezďákovi, co půjde okolo. Za těchto podmínek by se z toho stala práce pro č***ky a já se za č***ka nepovažuju.
Nahlásit

Tome, správaš sa fakt sprosto, p***om ma vôbec nepoznáš, nevieš, čo som za človeka, čo mám všetko za sebou, nevieš o dobrých veciach, ktoré som spravil ani o tom, že sa snažím byť dobrým človekom; je to vec, ktorá ma naozaj zlomila, trpel som ako kôň - a dobre mi tak, a keď som ako tak v sebe zrástol, tak som sa zmenil, a k lepšiemu, áno, masochisticky je možné povedať, že mi to vlastne v živote pomohlo ísť lepšou cestou, ale musel som úplne padnúť. Či by si ma najradšej zastrelil? Taký ten názor, že ak v krčme nejakého otrapu pichnem pod rebro, tak som vlastne frajer, ale ak sa dotknem niekoho nezletilého, tak som horší než prašivý pes? Výborne. A to netvrdím, že to bola správna vec! A k tomu psychológovi: a teraz sa POSER: napísal do posudku, že je to pravdovravný chlapec, ktorý nemá dôvod klamať. Čo keď ti poviem, že ten klučina notoricky klame, že to je až možno nejaká porucha a že kedykoľvek, keď rozprával, tak som mal problém rozlíšiť medzi fantáziou, pravdou a zveličením???!!! A nie, psychológ je totálne mimo, totálne. Choď do čerta, lebo si myslíš, že si požral všetku múdrosť sveta a ešte rečníš z akože moralistického hlineného piedestálu, čo si si pomyselne vystaval. Cítiť z tvojich príspevkov namyslenosť a nadradenosť, chcel by som ťa vidieť na mojom mieste alebo v akejkoľvek krízovej situácii a bol by som veľmi zvedavý ako a či vôbec by si to zvládol.
Nahlásit

Tommen:A v té pikosek***ě, kdy by něco takovýho mělo začít platit, bych ten talár sundal, hodil na zem, vychcal se na něj a předal tu funkci klidně prvnímu bezďákovi, co půjde okolo. Za těchto podmínek by se z toho stala práce pro č***ky a já se za č***ka nepovažuju.
Ona to taky práce pro č***ky je. V USA to ví už dávno a proto maj na rozhodování laickou porotu z lidu. Ve výsledku ti totiž na rozhodování stačí mít jen zdravej selskej rozum, nic víc. Jenže ten velmi často postrádaj soudci tzv. vystudovaní, kteří si titul jen koupili. Zato jim nechybí arogance a pýcha, té maj na rozdávání. Takže ten bezďák by nebyl až tak špatnej.:)
A není to ani o vysokém IQ, č***k s vysokým IQ nadělá víc škody, protože má tendenci krást a lhát ve svůj prospěch.(stačí když mu někdo zaplatí)
Soudce(hledače pravdy) by měl dělat především člověk s vysokým EQ, tj. empatie. Jenže to ani jedna právnická fakulta při přijímání ke studiu nezkoumá.
Jinak souhlasím s tou odpovědností jak psal Péťa. Platy na to maj vysoký dost, aby nesli nějakou odpovědnost.
Ona to taky práce pro č***ky je. V USA to ví už dávno a proto maj na rozhodování laickou porotu z lidu. Ve výsledku ti totiž na rozhodování stačí mít jen zdravej selskej rozum, nic víc. Jenže ten velmi často postrádaj soudci tzv. vystudovaní, kteří si titul jen koupili. Zato jim nechybí arogance a pýcha, té maj na rozdávání. Takže ten bezďák by nebyl až tak špatnej.:)
A není to ani o vysokém IQ, č***k s vysokým IQ nadělá víc škody, protože má tendenci krást a lhát ve svůj prospěch.(stačí když mu někdo zaplatí)
Soudce(hledače pravdy) by měl dělat především člověk s vysokým EQ, tj. empatie. Jenže to ani jedna právnická fakulta při přijímání ke studiu nezkoumá.
Jinak souhlasím s tou odpovědností jak psal Péťa. Platy na to maj vysoký dost, aby nesli nějakou odpovědnost.
Nahlásit

Já mám známýho, kterej dneska dělá u státní silové složky, říkejme ji složka A, a ten před pár lety dělal psychotesty aby se dostal ke státní silové složce, říkejme jí složka B... a součástí psychotestu bylo namalovat strom... aby jako z toho ta psycholožka poznala osobnost... týpek tam namaloval na strom ptačí budku a psycholožku to nejspíš nasralo že nebere ten test vážně a napsala mu tam že je nezralá osobnost nezpůsobilá služby... dneska týpek slouží u složky A a už má jakousi medailu či co za rozkrytí jakýsi organizovaný skupiny čehosi :D u stejné psycholožky dělal testy jinej kamoš (ožralej střílel dycky na dvoře do vzduchu z lovecké pušky :D), našrotil si výsledky testu na netu a v pohodě prošel... za tři měsíce ze služby odešel že ho to nebaví a šel dělat elektrikářa :D
Nahlásit

Takže fakt beru psychology s jejich testama s hodně velkou rezervou...
Nahlásit

Ono tie testy fungujú, LENŽE, psychológia nie je exaktná veda, od psychológa to vyžaduje nielen veľkú edukáciu a skúsenosti, ale aj už tu spomínanú empatiu (a ak si myslíte, že predsa táto práce je priamo synonymom empatie, t k vedzte, že moja psychiatrička - áno, viem aký je rozdiel medzi psychiatrom a psychológom - ku ktorej chodím, lebo mám OCD - je asi tak ľudská a empatická ako robocop či terminátor) a dobrú schopnosť interpretácie. A tiež pominiem fakt, že dotazovaný musí naozaj spolupracovať, nie si z toho robiť p***l či si naštudovať správne odpovede na internete. Potom áno, potom to funguje, ale musia byť splnené tieto podmienky.
Nahlásit

Jo a známej sloužil někdy kolem roku 2000 u céoček, jeli tehdy k nehodě kde bylo 80 aut napasováno v sobě, vystříhávali z aut lidi, a měli nařízeno děcka nechat a přednostně vystříhávat dospělé, neboť dospělý jedinec do kterého společnost investovala vzdělání etc má větší hodnotu... kamoš se tam kvůli tomu dostal do konfliktu s nadřízeným i s hasičama... po zásahu byli u psychologa a ten kamošovi zakázal další způsobilost ke službě protože borec totálně vytrolil psychotesty, psycholog jej podle výsledků označil za monstrum libující si v krvi :D

O trochu starší, zábavný, o „trochu” vyšší :D , věrný a žádný egoista :D
Nahlásit

Hm, asi na tom fakt čosi bude - tiež si neviem predstaviť, že chlap, čo by bol pri mne, ak sa teda naozaj bavíme o chlapovi, by mal byť mladší a menší. Hoci výnimky sa iste nájdu. Ale potrebujem kohosi, kto bude ozaj ten dominantný vo výzore i v správaní. No a on naozaj aj je :D
Nahlásit

Power (101/180/65) NOVÉ
I8051 (51/184/97)
----------------------
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 6 Nahlásit
Power, palec nahoru.
I8051 (51/184/97)
----------------------
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 6 Nahlásit
Power, palec nahoru.
Nahlásit

Ako sa písalo kedysi - no fats, no femmes. A je to strašne sprosté, až neľudské. Ja mám kamaráta, ktorému sa jednoducho pri chudom nepostaví, musí mať pri sebe tlouštíka, aby bolo dobre ;) A sú mraky mužov, ktorí majú radi zženštilých chalanov, len je to akoby stigma, nahlas to nepovedia. Netvrdím, že dynamika mužný muž x mužný muž nemôže fungovať, ale nie každý musí byť chlapák ako z hollywoodskeho filmu.

Primosigh, vajco, power, kapslok:
Ale ja tlustokoule nepreferuju, tak nevim, proc by mi meli ve vyctu mych preferenci chybet a proc bych se tedy mel citit dotcene. Trosku jste nepochopili dotaz, hosi. Ale to nevadi, hlavne ze jste ze sebe udelali blbky ... :-)
Ale ja tlustokoule nepreferuju, tak nevim, proc by mi meli ve vyctu mych preferenci chybet a proc bych se tedy mel citit dotcene. Trosku jste nepochopili dotaz, hosi. Ale to nevadi, hlavne ze jste ze sebe udelali blbky ... :-)
Nahlásit

A ja pri sebe potrebujem mať porádneho chlopa, nie dvadsaťkilové chrastítko, ako som sám, lebo potom by sme išli vedľa seba a vyzerali ako čiarový kód :D
Nahlásit

Soryjako Mysaku, jak uz kluka mam ... :-)
Nahlásit

Tlustokoule, ty nemáš kluka, ty máš (jak to jen slušně říct?) prostitutku. A to je to co jsi zase ty nepochopil za celou dobu vašeho obchodního vztahu.
Nahlásit

Primosigh (22/-/-) NOVÉ
Power (101/180/65) NOVÉ
I8051 (51/184/97)
vybral bych si namakanýho slima.:):)
Power (101/180/65) NOVÉ
I8051 (51/184/97)
vybral bych si namakanýho slima.:):)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Primosigh (22/-/-)
Tlustokoule, ty nemáš kluka, ty máš (jak to jen slušně říct?) prostitutku. A to je to co jsi zase ty nepochopil za celou dobu vašeho obchodního vztahu
---------------
Prostitutky nekomu platej? Protoze mladej vydela 5x vic, nez ja. No to teda jsem ta prostitutka pak ja. Zeee se nestydim ... :-)
Tlustokoule, ty nemáš kluka, ty máš (jak to jen slušně říct?) prostitutku. A to je to co jsi zase ty nepochopil za celou dobu vašeho obchodního vztahu
---------------
Prostitutky nekomu platej? Protoze mladej vydela 5x vic, nez ja. No to teda jsem ta prostitutka pak ja. Zeee se nestydim ... :-)
Nahlásit

Před 4 hodinamiOff-line primosigh (22/-/-) NOVÉ
Tlustokoule, ty nemáš kluka, ty máš (jak to jen slušně říct?) prostitutku. A to je to co jsi zase ty nepochopil za celou dobu vašeho obchodního vztahu.
xxx
nevim kdes na tom byl, ale jestli tlustokoulí myslíš íčka, tak ten má týpka co má možná víc prachů než íčko... teda nevim to jistě, ale odhaduju, že je to možné, podle toho co o íčkońově polovičce vim že dělá a jaké má aktivity a čim se živí etc etc, a ujišťuju tě že nevycházím jen z toho co mi o něm íčko eventuelně napsal někdy, to by bylo málo, jen text :D
xxx
nevim kdes na tom byl, ale jestli tlustokoulí myslíš íčka, tak ten má týpka co má možná víc prachů než íčko... teda nevim to jistě, ale odhaduju, že je to možné, podle toho co o íčkońově polovičce vim že dělá a jaké má aktivity a čim se živí etc etc, a ujišťuju tě že nevycházím jen z toho co mi o něm íčko eventuelně napsal někdy, to by bylo málo, jen text :D
Nahlásit

Ty jsi byl do školníka zabouchnutý, že ho v každém hledáš?
Nahlásit

Tak to je potom mladej blbej a slepej.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Primosigh (22/-/-)
--------------
Nene, jako ty vazne neni :-)
--------------

Treska_v_majoneze (45/-/-)
Nerozculuj sa, praskne ti trubka od hajzla a budes tahat nozku :))
Nemaj starostlivosť, moje rúrky ešte nie sú také staré ako pneumatiky toho tvojho hovnocucu s ktorým každé ráno vyrážaš ťahať hovna z trenčianskych žúmp. Dávaj si hlavne ty pozor aby ti neruply pneumatiky a ty by si ho nemusel tlačiť po meste.
Nerozculuj sa, praskne ti trubka od hajzla a budes tahat nozku :))
Nemaj starostlivosť, moje rúrky ešte nie sú také staré ako pneumatiky toho tvojho hovnocucu s ktorým každé ráno vyrážaš ťahať hovna z trenčianskych žúmp. Dávaj si hlavne ty pozor aby ti neruply pneumatiky a ty by si ho nemusel tlačiť po meste.
Nahlásit

I8051 (51/184/97)
Primosigh (22/-/-)
--------------
Iba je to naozaj somár.
Primosigh (22/-/-)
--------------
Iba je to naozaj somár.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.