Co teď bude s českýma montovnama?

Doufejme že to těm oslům neprojde... A pokud ano tak se montovny nejspíše přizpůsobí
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jé to bude super, už se na to těším... :) těším se na to, jak v EU porostou jako houby po dešti atomové elektrárny a jak se budou otevírat nové doly na fosilní paliva - uhlí... protože tolik nabíječek elektromobilů stávající elektrická síť prostě neutáhne... ledažéééé... nojo vlastně, su to ale hlupák...benzin nahradime ne elektříkou ale ŘEPKOU... andrej z toho dostane stařecký orgasmus :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Konečně ty fosilní vykopávky zakázali!
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Bustere nemeleš náhodou pátý přes devátý? Tak začneš tím že se začne víc vyrábět a odůvodníš to vzápětí tím že na to síť nestačí. Výroba a rozvod sou dvě dost odlišný věci. Ta první problém nebude. Vyrábět umíme dost a něco se ušetří zavřením poloviny fabrik ale rozvod už je fakt trochu problém vyžadující kompletní předělání celé sítě. Tuším v Norsku nebo kde se o tom ráčili přesvědčit na vlastní kůži
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nic se nestane, budeme vyrábět elektromobily https://www.skoda-auto.cz/…da-emobilita
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak po lopatě - nebudeme je mít kde nabijet, ty vaše slavný elekrokáry :D v důsledku to povede ke zdražení elektřiky páč jí bude málo....
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

V ČR nejsou schopni postavit nové dálnice a najednou předělají celou infrastrukturu a nabíjení :D :D :D dobrá pohádka..
EV se možná dozajista vyrábět budou jenže vzhledem k průměru věku vozového parku v ČR (13-15) let se toto odrazí až po roce 2040-45.
Kde ty auta budou parkovat a dobíjet v městech a na sídlištích?
Už jste viděli 13-15 let staré EV a jejich hodnotu? To bude zábava ;-)
EV se možná dozajista vyrábět budou jenže vzhledem k průměru věku vozového parku v ČR (13-15) let se toto odrazí až po roce 2040-45.
Kde ty auta budou parkovat a dobíjet v městech a na sídlištích?
Už jste viděli 13-15 let staré EV a jejich hodnotu? To bude zábava ;-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Su stará sibyla a předpovídám, že to je spiknutí židoještěrů a mimozemšťanů zavádějících nový světový řád s cílem udělat z osobního vozu luxusní zboží nedostupné pro dolních deset milionů, plebs bude jezdit elektrickou šalinou a trolejbusem 8)

Nějak tak: https://www.garaz.cz/…nem-21008374#…

Já nevím co řešíte jste předurčený k smrti.česka republika není zemí ale pouhou kolonii. A v ní jste vy pouhý otroci. slova jako je svoboda a demokracie jsou planými pojmy k udržitelnosti poklidu. Už před 18 lety za vaši smrt dostávali politici tučné odměny.
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Mimochodem kdo nahradí úrodnou pudu po TPCA? Všechno je pouhá fikce k navýšení vaší úmrtnosti. Vašeho národa.
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

@Lukrecius
Pokud ta slavná EV mobilita a její síť EV stanic bude budovat tak jako rychlovlaky co mají jezdit 200km/h po ČR tak ve svém věku se neobávám. A nakonec do toho hodí nějaká země vidle, že tímto směrem nepůjdou.
Pokud ta slavná EV mobilita a její síť EV stanic bude budovat tak jako rychlovlaky co mají jezdit 200km/h po ČR tak ve svém věku se neobávám. A nakonec do toho hodí nějaká země vidle, že tímto směrem nepůjdou.
Nahlásit

Už Adolf Hitler říkával buď Čechy vyhladime a nebo zotročime. Je smutné že po jeho smrti nikoho nenapadlo že by se tímto místem mohl nadále někdo řídit. Český národ je nejhloupější na světě tak nelze se divit že svět toho využívá. Jako český národ hrdě vítate slezete jim do p***le hrabětem kteří jsou pouhými agenty vyšších mocností.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Stejnak si vás má v plánu vyhladit.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

A ještě jedna vsuvka. Eroposlanec zdechovský před volbami strašně bojoval proti spalovacím motorem a dnes jejich zákaz pro rok 2035 nepodpořil. Takže jak vyšité opravdu o vás rozhodují desetiletí napřed.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Ze by se tam po ropnejch autech vyrabela auta na baterky? Nebo ta rostou na stromech? To ti asi nedoslo anonyme tatrmane, vid? :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Vyhrabůvko, a ty jsi angličan/francouz/islanďan žijící v Německu/USA/JAR...?
a R77: no dyť
a R77: no dyť
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Takže nakonec došlo na má slova koukám.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

BussterX: hlavně, že už nebudeme vdechovat ten černý kouř a zápach dieselů. Momentálně je to problém pro velká česká města
Nahlásit

Ale nechápem čo to tatmana trápi o. Nikdy nebude robiť v montovni na spaľovacie auta ani na elektro auta proste nikde :D
Nahlásit

Tatrman cisti jiny vejfuky ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak z TPCA má vzniknout kriminál. Proč by nemohlo to samé vzniknout i z ostatních firem? Stejnak díky Ukrajině se k nám vrátil komunismus a tak nevidím důvod proč by zase nemohli bejt političtí vězni.
Nahlásit

Vy fakt k***a máte ty palice na hovno. Česko chce vrátit povine odvody do armády. Z čeho asi tak vzniknou kasárny?
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Nahlásit

Íčkoni no právě že mě dnes překvapilo že ten zdechovský dělal propagandu vodikovemu pohonů a dnes nepodpořil zákaz spalovacích motorů.
Nahlásit

To já si v poklidu počkám až Putin zmáčkne červené tlačítko.
Nahlásit

To máme 13 let… si vemte, kam se za podobnou dobu posunul svět počítačů, internetu atd…
Nahlásit

Hrabuvka: červené tlačítko neexistuje. Jsou tam autorizační kódy a procedura, jak je použít. Kufřík je hlavně mobil…. Dále pak prezident je jeden z autorizovaných lidí a aby došlo k aktivaci, musí to potvrdit víc lidí a všichni kladně :-). Samozřejmě KLDR to má asi jinak. Ale tam toho moc k odpálení ani nemají…
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Richard33 mě je jedno jak ten proces funguje. Pro mě je hlavní že už mám sklep dostatečně zabezpečený. Dnes mi dovezli 30 roli olověného plechu.
Nahlásit

A ten plech si budes davat s marmeladou nebo s kecupem? :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Íčko ne ne ne na zeď s nim. sice beton má tlumive vlastnosti radiace ale olovo je olovo.
Nahlásit

Tak tobe uz nema radiace co poskodit ... :-)
Nahlásit

Hrabůvka je celkem výstižný Nick
Nahlásit

To je aspoň si ušetříme čas s odpovídáním odkud jsem.
Nahlásit

A narážky na to že mi hrabe? Ano z vás.
Nahlásit

Před 5 hodinamiOff-line sta (36/-/-) NOVÉ
....hlavně, že už nebudeme vdechovat ten černý kouř a zápach dieselů. Momentálně je to problém pro velká česká města
xxxxxxx
fakt jo? LOL ... tady zakážem tpč auta na benzin a uhlí do elektráren budem dovážet přes moře lodima jejichž uhlíková stopa každé z nich je stejná jako produkce uhlíku malýho města :D:D protože atomové elektrárny v evropě nechceme a doly zavíráme... tpč evropa je řízená levičáckýma pseudoliberálníma trotlama a ti to tady vedou do sraček a propagandou vypláchnuté hlavy jim ještě tleskají...
"Černé uhlí je nedostatkové i v Polsku. Do Česka se musí dovážet z Kanady či Austrálie!
https://ekonomickydenik.cz/…i-australie/
....hlavně, že už nebudeme vdechovat ten černý kouř a zápach dieselů. Momentálně je to problém pro velká česká města
xxxxxxx
fakt jo? LOL ... tady zakážem tpč auta na benzin a uhlí do elektráren budem dovážet přes moře lodima jejichž uhlíková stopa každé z nich je stejná jako produkce uhlíku malýho města :D:D protože atomové elektrárny v evropě nechceme a doly zavíráme... tpč evropa je řízená levičáckýma pseudoliberálníma trotlama a ti to tady vedou do sraček a propagandou vypláchnuté hlavy jim ještě tleskají...
"Černé uhlí je nedostatkové i v Polsku. Do Česka se musí dovážet z Kanady či Austrálie!
https://ekonomickydenik.cz/…i-australie/
Nahlásit

Před 3 hodinamiOff-line hrabuvka (39/180/75)
....Pro mě je hlavní že už mám sklep dostatečně zabezpečený. Dnes mi dovezli 30 roli olověného plechu.
xxxxx
jak máš vyřešenou filtroventilaci abys tam nedýchal z venčí přiváděný radioaktivní vzuch, máš tak velkej sklep abys tam měl dostatečné místo pro zásobu filtrů? kde budeš skladovat použité zamořené filtry, jak máš vyřešený odpad - vylučování? septikem? bude ti hnít a jeho kapacita neni neomezená leda bys měl ve sklepě bazén nebo cisternu - máš vyřešený odtah metanu z hnijícího obsahu septiku v uzavřeném prostoru? atd atd... ale bylo by škoda habrmane, kdybys to nepřežil, to by byla velká ztráta pro lidstvo... držim palce 8)
....Pro mě je hlavní že už mám sklep dostatečně zabezpečený. Dnes mi dovezli 30 roli olověného plechu.
xxxxx
jak máš vyřešenou filtroventilaci abys tam nedýchal z venčí přiváděný radioaktivní vzuch, máš tak velkej sklep abys tam měl dostatečné místo pro zásobu filtrů? kde budeš skladovat použité zamořené filtry, jak máš vyřešený odpad - vylučování? septikem? bude ti hnít a jeho kapacita neni neomezená leda bys měl ve sklepě bazén nebo cisternu - máš vyřešený odtah metanu z hnijícího obsahu septiku v uzavřeném prostoru? atd atd... ale bylo by škoda habrmane, kdybys to nepřežil, to by byla velká ztráta pro lidstvo... držim palce 8)
Nahlásit

"tady zakážem tpč auta na benzin a uhlí do elektráren budem dovážet přes moře lodima"
Tak zakážem auta úplně a bude to vyřešený ne?
Nebo jestli máš lepší způsoby jak dosáhnout uhlíkové neutrality do roku 2050, v Bruselu na tebe čekají.
Tak zakážem auta úplně a bude to vyřešený ne?
Nebo jestli máš lepší způsoby jak dosáhnout uhlíkové neutrality do roku 2050, v Bruselu na tebe čekají.
Nahlásit

Busters neboj všechno je. Akorát nějaká tlaková membrána klapky chybí ale ta už je taky na cestě.
Nahlásit

Před hodinouOn-line Monogatari (42/195/80) NOVÉ
...Nebo jestli máš lepší způsoby jak dosáhnout uhlíkové neutrality do roku 2050, v Bruselu na tebe čekají.
Souhlasím • Nesouhlasím
xxxxx
kontrolní otázka: dosáhnout uhlíkové neutrality do roku 2050 chce celý svět, včetně číny a indie a USA, nebo je to evropská specialita? O_o
...Nebo jestli máš lepší způsoby jak dosáhnout uhlíkové neutrality do roku 2050, v Bruselu na tebe čekají.
Souhlasím • Nesouhlasím
xxxxx
kontrolní otázka: dosáhnout uhlíkové neutrality do roku 2050 chce celý svět, včetně číny a indie a USA, nebo je to evropská specialita? O_o
Nahlásit

Neni to evropská specialita, tyhle věci se řeší celoplanetárně na klimatických samitech.
Nahlásit

Prodejci aut se spalovacím motorem od roku 2035 zakážou Evropský parlament a bude to fifty fifty.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tvl hrabosovic protijadernej sklipek bude asi na stejnej zpusob, jako Jezinina podzemni klima ... oba maji naslapnuto na Nobelovku ... :-)
Nahlásit

Kdyby teplouši nebyly z**di tak tu Nobelovku mám.a ty íčkoni by ses mohl posrat protože bych koupil tento Web a lidé jako ty by si tu ani neškrtli.

Jez1920FC22 (58/196/-)
Klimoška bude fungovat, až se udělá, oproti tvým výpočtům bude funkční při minimální spotřebě el proudu, který nahradí přírodní fyzikální zákony.
Teď kvůli krizi je realizace pozastavená.
-----
Delas ji uz 4 roky, to zadna krize nebyla. Ale ted se to jako vymluva hodi, vid? :-)
Klimoška bude fungovat, až se udělá, oproti tvým výpočtům bude funkční při minimální spotřebě el proudu, který nahradí přírodní fyzikální zákony.
Teď kvůli krizi je realizace pozastavená.
-----
Delas ji uz 4 roky, to zadna krize nebyla. Ale ted se to jako vymluva hodi, vid? :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.