Shanghai Club Vrútky

Tvl ty uz jsi taky otravnej, jedno tema denne. Jako tedybera sonova ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Díky :D a však nečítaj, keď ťa to nezaujíma, alebo aspoň nevypisuj nič nehovoriace vtákoviny, ak si mal tú potrebu, mohol si mi to napísať do správy, nie? Ty si tu prilepený 24/7, tak trochu uber plyn.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

A co se tam děje?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Asi klasika - diskotéka. Kedysi som tam párkrát bol, ale teraz corona and spol. zavreli to a zas otvárajú. V lokalite, kde žijem nič podobné nie je, rád si zatancujem, nemám kde, tak som sa tešil, že po dlhšej dobe tu zase čosi bude. Len ma zaujímalo či tu je niekto zo SR, z tejto oblasti a či tam niekto plánuje ísť pozrieť.

Ja tu jsem 5x denne po jidle na 15 minut a nikdy nezakladam temata treba o nejakym klubu v kysely p***li, kterej zna tak 5 lidi odsud nebo 10x opakovanej dotaz na buzni hudbu ... :-) takze s tim ubiranim plynu ses moc netrefil, kdyz tu zrovna ty mas denne 50+ vyceravajicich slohovek. Ja jen 12 kratkejch tviituu ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Si to aj počítaš? :D Na niečo som sa pýtal a z nejakého dôvodu, odpovedať nemusíš, či si myslíš, že tu je na tie výlevy dakto zvedavý? Buď sa vyjadri k téme, alebo mi to napíš do správy, prípadne môžeš povedať aj do očí ;) ak sa sem dotrepeš a pozveš ma na pivo, nepošlem ťa do ***i ;), len budem zvedavý, alebo čakáš, že sa s tebou budem pod príspevkami handrkovať ako tých pár občanov, s ktorými vediete internetové žabomyšie vojničky? To je fakt na srandu králikov. To nemáte nič lepšie na práci? A ehm, ve vašem věku...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Nicmene na tomto tematu je krasna ukazka spatne asertivity zakladatele, jeho nedospelosti a neschopnosti reagovat v internetove diskusi.
Jakoze chapu to, autor zalozi tema, vymazli si ho, chodi s nim i spat, rano kontroluje, jak mu vyrostlo ... a pak prijde treba nejakej prazak a hodi mu do toho vidle. Komunikacne vyspely autor s timto pocita a dovede vtipne zareagovat, ale vetsina neasertivnich individui se zacne vztekat a vrestet jako male decko, kteremu nekdo rozkopal babovicky, ze je to jeho tema a ze mas odpovidat, jak on si preje. Hele hosi, takhle to v zivote nefunguje, tohle je internetovy forum, tam musite predpokladat jakekoli reakce. Ty co chcete i ty, co nechcete. A stejne tak, jako ma kazdy pravo si zalozit tema, ma i kazdy dalsi pravo na nej reagovat. Pokud chcete jen ty hezke reakce, zalozte si 10 nicku a odpovidejte si z nich, jako to dela Mgr.externi.picka :-)
Takze Mysacku.sk, tva reakce, ze kdyz se mi tve tema nelibi, tak at se nevyjadruju, je ve tvych 35 letech smesna. Funguje to totiz i obracene a to tak, ze kdyz se ti nelibi moje reakce na tve tema, necti ho a nereaguj na nej. Slohovka s vysvetlenim tve frustrace z me reakce zde i do PM je zbytecna, spise si nastuduj, jak se pise ve forech. A pokud neuneses tihu odpovedi, tak sem nepis :-)
Ja si tu utahuju ze vsech, klidne i z kamaradu, jako je Buster, fgjk, frederic, frojd a spousta dalsich (omlouvam se jen za kratky vycet, na prani dopisu dalsi). A oni mi to zpetne vratej. Vse v pohode, tak to ma bejt. Je to lepsi, nez se nafouknout, hrat si na dulezityho moderatora tematu a delat urazenou Dasu. Obcas se i sobe zasmej ... :-)
Btw k tomu 24/7: ja jsem tu dneska nalital doted 29 minut, ty jsi tu od rana onlajn uz pres 7 hodin a vysypals tu za dnesek uz 47 prispevku ... takze opravdu psat o me, ze tu jsem 24/7 je tak trosku mino ... :-)
Takze .. nez mi odpovis, precti si tohle 3x ... :-)
Jakoze chapu to, autor zalozi tema, vymazli si ho, chodi s nim i spat, rano kontroluje, jak mu vyrostlo ... a pak prijde treba nejakej prazak a hodi mu do toho vidle. Komunikacne vyspely autor s timto pocita a dovede vtipne zareagovat, ale vetsina neasertivnich individui se zacne vztekat a vrestet jako male decko, kteremu nekdo rozkopal babovicky, ze je to jeho tema a ze mas odpovidat, jak on si preje. Hele hosi, takhle to v zivote nefunguje, tohle je internetovy forum, tam musite predpokladat jakekoli reakce. Ty co chcete i ty, co nechcete. A stejne tak, jako ma kazdy pravo si zalozit tema, ma i kazdy dalsi pravo na nej reagovat. Pokud chcete jen ty hezke reakce, zalozte si 10 nicku a odpovidejte si z nich, jako to dela Mgr.externi.picka :-)
Takze Mysacku.sk, tva reakce, ze kdyz se mi tve tema nelibi, tak at se nevyjadruju, je ve tvych 35 letech smesna. Funguje to totiz i obracene a to tak, ze kdyz se ti nelibi moje reakce na tve tema, necti ho a nereaguj na nej. Slohovka s vysvetlenim tve frustrace z me reakce zde i do PM je zbytecna, spise si nastuduj, jak se pise ve forech. A pokud neuneses tihu odpovedi, tak sem nepis :-)
Ja si tu utahuju ze vsech, klidne i z kamaradu, jako je Buster, fgjk, frederic, frojd a spousta dalsich (omlouvam se jen za kratky vycet, na prani dopisu dalsi). A oni mi to zpetne vratej. Vse v pohode, tak to ma bejt. Je to lepsi, nez se nafouknout, hrat si na dulezityho moderatora tematu a delat urazenou Dasu. Obcas se i sobe zasmej ... :-)
Btw k tomu 24/7: ja jsem tu dneska nalital doted 29 minut, ty jsi tu od rana onlajn uz pres 7 hodin a vysypals tu za dnesek uz 47 prispevku ... takze opravdu psat o me, ze tu jsem 24/7 je tak trosku mino ... :-)
Takze .. nez mi odpovis, precti si tohle 3x ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ičko proč tu píšeš takový planý slohovky,ty si myslíš že je na to někdo zvědavej? navíc se tam vykresluješ jako "pán poradny",přitom jsi jen duševní póvl a na nic než na k***iku a lži se nezmůžeš.
a myšák má pravdu sedíš tu 24/7, každej to vidí.
a myšák má pravdu sedíš tu 24/7, každej to vidí.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

No a kdo je tatrmane zvedavej na tva zakladana temata o montovnach, rozdavani bytu Romum, cenach energii, mandarinek a dalsim tvem rudem kviceni? Nikdo. A nezavid mi, ze tu muzu sedet 24/7, kdyz ty musis klecet celej den v kabince v Paladku. Mel ses lip ucit ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Mno, tak tohle byl ioslávku hooodně krátký výčet, dokonce ani hvězda mojeho kalibru se tam nevešla :-(. To si vyřídíme v červenci nebo srpnu, jak to pásne a ty budeš mít za úkol ukecat Frojdíka když se mnou nikam nechce a když si s ním takovej kámoš :D.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ach, pánajána, a ja že píšem slohy... áno, vždy som rád písal slohy, ale elaboráty už nie ;) peace, alebo piss? ;) myslím, že je pod našu úroveň sa tu doberať ako malí chlapci - ja mám väčšieho ;), nie JA!
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jojo. Za dnesek jsi napsal 275 vet, ja jen 42 ... takze slohar jsi vazne ty ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já jsem přes vrůtky jel kdysi párkrát vlakem, myslím, že jsem tam aji přestupoval, když jsem jezdil na slovensko na vandry v létě :) tak jsem si vrůtky teď z nostalgie vyguglil a první co jsem našel bylo strhující video jak policajti zatýkají nějakýho vraha neozbrojenýho, přičemž jeden policajt tak zběsile kropí zatýkaného z pistole že se trefí aji do kolegy :D video začíná tím jak neozbrojený útočník defakto honí dva policajty :D https://www.idnes.cz/…hranicni_aug
Nahlásit

Vidím, že Tlustokoule v sobě toho d***la prostě nezapře ať se o to snaží sebevíc.
Nahlásit

Boha, i - ty to vážne počítaš? :D:D:D ja sa popučím.
Nahlásit

Bus - to je už legenda :D Ináč Vrútky sú síce malá diera, ale sympatická :D a je to železničný uzol a než ten klub nezakapal, jeden čas to tam fakt žilo a chodilo tam veľa ľudí a je pravda, že tam bolo i poriadne panoptikum :D

MysiakPipo (35/176/60) NOVÉ
-------------
Ne, spocita to sktipt za 0.254 sek***y, vic nez 3 sek***y bych ti nedal ... :-)
-------------
Ne, spocita to sktipt za 0.254 sek***y, vic nez 3 sek***y bych ti nedal ... :-)

Ale ten elaborát jsi smolil tak čtvrt hodiny...:)
Nahlásit

I - možno ani viac ako tri sek***y nevydržíš? :D
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.