Co je podle vás největší problém na světě?

Fiat měny a tedy současný monetární systém. Nepřirozeně prohlubuje propast mezi bohatými a chudými jak v úsporách tak v příjmech, umožňuje bohatým státům ožebračovat (a někdy i přímo okrádat) státy chudé s následky v podobě i mrtvých. Zvyšuje počet válek ve světě, což jsou další mrtví. Působí na růst časových preferencí a tím zvyšuje rychlost obměny zařízení což má významné dopady ve formě plýtvání zdrojů a poškozování životního prostředí. A samozřejmě dle ABCT způsobuje hospodářský cyklus s krizemi bez vnější příčiny.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Lidský svinismus.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Teď momentálně to, že mi nosí pozdě pivo a musím si o ně říkat.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

To, že celý svět je ovládaný z**dstvem a aktivně ničí veškerý klid a pohodu.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Anonymove. Tesne pred nima trpaslici ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Nevím, snad lidská sobeckost a bezohlednost?!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Největším problémem na světě jsou peníze. Celý svět se drží posraneho dolarů.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jezi ty vole blbej . A nerosty se doluji zdarma? A prodávají se za sperma že?
Nahlásit

Já? Ty vole ty jsi fakt degenerovanéj až to bolí. Roty tady pleteš středovek s pravěkém d***le.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

D***le d***le d***leeeeeee
Nahlásit

Ihned se zastřel!!! Svět degenerovaným nepatří
Nahlásit

Dam 1000 USD tomu kdo tomu člověku znemožní přístup na web.
Nahlásit

Hrabi, tá nenávisť, z toho je mi až zle, kroť preboha ten nihilizmus, to sa fakt už nedá a teba samotného to dovedie do...
Nahlásit

Pak že lgbt komunita není duševní nemoc.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tak jdi kázat lásku a mír do ruska.ty vole
Nahlásit

Krom toho, že hrabuvka je nervózní z dlouhodobých problémů s obstipací, proto je tak úchvatně napumpován ve skoro každé témě zde na fóru tak... Jezi.. opravdu si myslíš, že by v dnešní době fungoval směnný obchod ?? To už by se spíše dřív vrátil komunismus než aby začlo fungovat to co ty tvrdíš. :) Sice chápu tvoji myšlenku ale je to více než nepravděpodobné při dnešních politických restrikcích.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jak se ta priroda Jezino zacne branit? Jakoze stromy nas zacnou honit po meste a mlatit vetvema? Neco jako Trifidi? Jezis ty jsi zase hloupej po ranu ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

A možno by taký Deň trifidov nezaškodil ;) ale aj tých vyšľachtili ľudia, len sa im to vymklo z rúk...
Nahlásit

Tady někdo koukal na letopisy Narnie že? Vyhonil ses na Edmunda? V klidu já se vyhonil na Petra . :-P Sydney až se vyrovnaš Petrovy tak si mě ber do huby blbe.
Nahlásit

Komunismus se díky Ukrajině už vrátil!!! Vy jste fakt opožděný.
Nahlásit

Jaká sůl je teď na mysli? Mořská nebo ta alpská?
Nahlásit

Já to chci ale vědět od tebe
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hm dobrý Google ti poradil dobře
Nahlásit

Anonym
V současnosti?
----
Víš abych ti i já odpověděl na tvůj dotaz... sám to vidíš, jeden človíček který komentuje vše... a chová se ve 40 letech jako malé dítě na pískovišti. K***izuje vzhled ostatních a na svoje kupodivu vychování nehledí. Potom tu máš Jeze který komentuje pubertální komentáře jako úchylák.. ovšem i pro ty puberťáky je to něčem přínosné ale pojmenovat řitní otvor jako... kakaové očko... tooo, musím se přiznat i mě rozesmálo. V čem musím s Jezem částečně souhlasit je výrok..
"Veklým problémem je samotné lidstvo a jeho chování ke zbytku světa.".. citace.
Když se poohlédneš po různých diskuzních fórech, představitelé zemí se povětšinou jen handrkují, předhánějí ve vojenských silách viz. Rusko x Amerika a tím dávají světu takovou tu nejistotu. Když to mám brát ze svého teoretického hlediska, můj největší problém jsou peníze, ikdyž neznamenají vše ale bez nich jednoduše fungovat nemůžeš, díky nekooperativnímu jednání ze strany státních představitelů začala inflace a to jak víš.. taky není moc kuprospěchu.
Jednoduše těch problematik je tu opravdu hodně a je na každém kdo ji bere jako problém a kdo ne.
V současnosti?
----
Víš abych ti i já odpověděl na tvůj dotaz... sám to vidíš, jeden človíček který komentuje vše... a chová se ve 40 letech jako malé dítě na pískovišti. K***izuje vzhled ostatních a na svoje kupodivu vychování nehledí. Potom tu máš Jeze který komentuje pubertální komentáře jako úchylák.. ovšem i pro ty puberťáky je to něčem přínosné ale pojmenovat řitní otvor jako... kakaové očko... tooo, musím se přiznat i mě rozesmálo. V čem musím s Jezem částečně souhlasit je výrok..
"Veklým problémem je samotné lidstvo a jeho chování ke zbytku světa.".. citace.
Když se poohlédneš po různých diskuzních fórech, představitelé zemí se povětšinou jen handrkují, předhánějí ve vojenských silách viz. Rusko x Amerika a tím dávají světu takovou tu nejistotu. Když to mám brát ze svého teoretického hlediska, můj největší problém jsou peníze, ikdyž neznamenají vše ale bez nich jednoduše fungovat nemůžeš, díky nekooperativnímu jednání ze strany státních představitelů začala inflace a to jak víš.. taky není moc kuprospěchu.
Jednoduše těch problematik je tu opravdu hodně a je na každém kdo ji bere jako problém a kdo ne.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonyma ale tvůj názor na mou osobu asi fakt položeným dotazem nezajmaj.žejo?
Nahlásit

Jez1920FC22 (58/196/-)
Sydnej, je lepší napsat kakaové očíčko, než posraná p***l.
----
Jo, to je pravda ale musíš mi dát za pravdu, že to někdy zní od tebe velice ... velice zvláštně když směřuješ zprávu na někoho pod 18 let.
Sydnej, je lepší napsat kakaové očíčko, než posraná p***l.
----
Jo, to je pravda ale musíš mi dát za pravdu, že to někdy zní od tebe velice ... velice zvláštně když směřuješ zprávu na někoho pod 18 let.
Nahlásit

No jo.. byla jiná doba ikdyž je pravda, že mě se to taky docela dost hnusí a to v potravinářství dělám, takže to mám z první ruky.. a někdy je to až moc.
Nahlásit

Hrabuvka (39/180/75)
----
mj. abych na tebe nezapomněl, to by mě mrzelo.. kde si v mém příspěvku k hlavičce tématu našel své jméno? Potrefená husa se vždy ozve, viď? :)
----
mj. abych na tebe nezapomněl, to by mě mrzelo.. kde si v mém příspěvku k hlavičce tématu našel své jméno? Potrefená husa se vždy ozve, viď? :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Náš opravdové gaye nic urazit nemůže. Jen uchylakou jako jsou bisexuálové vše uráží. (20 léta tradice)
Nahlásit

Víš co je zajimavý Hrabi? Před 2 lety si dostával docela i pěkné komentáře k profilu, že jsi hodný.. sympatický.. nevím co se za ty.. 2 roky stalo ale absolutně ti to nesvědčí.
Nahlásit

Gay s gayem ) čau buzno- ahoj buzničko.
Gay s bisexualem) čau buzno- co mě uražíš?
Gay s bisexualem) čau buzno- co mě uražíš?
Nahlásit

Choďte do p**e bisexuálove.
Nahlásit

Lhostejnost. K prostredi, k pocitum ostatnich.
Nahlásit

Hrabuvka: uklidni se, chod Gay s gayem!
Nahlásit

Hrabi - toto je už za hranou, dávno a poriadne ďaleko, keby si aj trollil, tak to nie je ani trochu smiešne. Toto je na odbornú pomoc a to nie je odo mňa nejaký "odpal" nejaká suchá hláška, ale konštatovanie a dobre mienená rada. Pokiaľ sa k druhým nezačneš chovať s rešpektom alebo aspoň s elementárnou slušnosťou (jasné, sú rýpači, ktorí si zaslúžia poslať do ***i, ale to je výnimka) a pokiaľ sa nezačneš mať aspoň trochu rád, pokiaľ neprijmeš samého seba, máš zarobené na fatálny problém. A tu na fóre sa po čase stane, že ťa jednoducho ľudia začnú ignorovať.
Nahlásit

A qweert uhodil klinček po hlavičke, podľa mňa. Najhoršia je ľahostajnosť a apatia, nezáujem. Druhí sú nám u p***le a ešte sa hráme na to, kto koho pošle stýlovejšie do zadku. Extrémny egocentrizmus... Všetko pramení z vnútorných zranení, ale je to epidemické, stáva sa to módou.
Nahlásit

Sidney a co já s tím? Očekavaš že se ti otevřu jako kniha? To by ztrácelo mou profesialitu.
Nahlásit

Neočekávám, ale je vidět, že opravdu nějaký problém nastal, teď si to neber osobně ale existuje takový.. opět krásný slogan který je bohužel pravdivý " Za každým k****nem se skrývá příběh ", třeba v realitě, mimo klávesnici a monitor jsi opravdu moc hodný člověk ALE... neopravňuje tě, se tady vztekat nad každým co se tu konstruktivně baví. Máš ještě hodně let před sebou a ty, ty roky zanecháváš takhle negativním chováním, proč? Není to škoda?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Stalo sa mi niečo podobného, ale to je slepá ulička, budem patetický: cesta do pekla. Keď je ublížené mne, to neznamená, že musím pre dajakú divnú kompenzáciu ubližovať druhým. Na chvíľočku sa človek cíti silným, tvrdým, neohrozeným a hlavne nad vecou, ale vráti sa to ako bumerang a bolí to a ostane tam to, čo sa nedá napraviť - to, že ublížiš aj druhým, aj sebe.
Nahlásit

Tady není Rusko. Chod kázat lásku a mír tam.
Nahlásit

Stejnak vám hoši zam***t nedám!!!
Nahlásit

Ja mám priateľa, ja s tebou nechcem sex :D:D:D Ako si na to prišiel? :D
A to s tým Ruskom, hmm... Keby som mal viac odvahy a mal samovražedné sklony, tak tam idem. Ale nie, na to nemám gule a prečo by som to aj robil? Nič by som tým nedosiahol. Nechceš ma poslať ešte do Severnej Kórey do tábora, na prevýchovu, náhodou? ;)
A to s tým Ruskom, hmm... Keby som mal viac odvahy a mal samovražedné sklony, tak tam idem. Ale nie, na to nemám gule a prečo by som to aj robil? Nič by som tým nedosiahol. Nechceš ma poslať ešte do Severnej Kórey do tábora, na prevýchovu, náhodou? ;)

Slepému neukážeš..
Hluchému nepovíš..
D***lovi nedokážeš.. tím jsem s tebou skončil, beru si ovšem jisté rezervy které budu aplikovat při tvých výlevech. ....
Hluchému nepovíš..
D***lovi nedokážeš.. tím jsem s tebou skončil, beru si ovšem jisté rezervy které budu aplikovat při tvých výlevech. ....
Nahlásit

Hrabi - má ma naozaj rád, ja jeho samozrejme tiež. Toto bolo od teba úbohé.
Nahlásit

A není od tebe ubohé lézt na seznamku?kecy a žvásty o kamarádech laskavě vynech. Kámoše se kámoš neptá kolik má pero.
Nahlásit

Nie, nie je v tom nič zlé, s nikým si tu nič nezačínam. A na veľkosť penisu som sa nikdy nikoho nepýtal. Ani tu ani inde, ani v realite.
Nahlásit

Jo jasný . Věřím. Ještě řekni že tvůj partner je uživatel záchranář a je se pobliju.
Nahlásit

Je to bývalý vojak a bol v cudzineckej légii, nerobím si srandu. Je to trošku iný "kaliber".
Nahlásit

Jo no jasný. A to ti řekl jo? No dobře já jen že by měl o tom držet hubu a ne se ti. Vychloubat.
Nahlásit

Když s někým žiješ.. měl bys o něm něco vědět, to je jen důkaz toho, že mu jeho partner opravdu věří a že ho miluje.
Nahlásit

Miluju vojáky co drží nože jak pana ocas.
Nahlásit

Proto taky píšu že je jeho kluk chudák
Nahlásit

Tak keď sme asi spolu a sa máme radi, tak sa jeden druhému otvoríme, nie? A nie, nevymýšľa si alebo nefrajerí, to nemá potrebu. Sme ako noc a deň, slnko a mesiac, on je fakt zabijak, ale je ku mne veľmi dobrý a funguje nám to. Nuž, on to s nožom vie... A urážať druhého, keď ho nepoznám? Každý je na iné, každý má iný naturel a záľuby. Niekto strieľa, ďalší rád kreslí. To robí svet farebným a komplexným.
Nahlásit

Tak koho miluješ? Svého nebo zachranara? O kom to vůbec píšeš?
Nahlásit

Uvědomuješ si že ho teď musejí odďelat? Prozradil tajemství které prozradit neměl.
Nahlásit

Pravidlo francouzské cizinecké legie.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Hrabuvko prosímtě... stačilo už..
Nahlásit

Takže se prober a buď dál najivní b***c.
Nahlásit

Sidney co máš zas za problém? Máš hlad?
Nahlásit

Hrabi, to ty si naivný :D sorry. Ale nežijeme v zlom americkom filme, teraz rozprávaš ako 13 ročný chlapec. ÚÚÚ, už po nás idú tajné služby. Ináč, legionárov poznám viacerých, ale iba s jedným chodím ;)
Nahlásit

To, že pre teba to je iný svet, zahalený ohromným tajomstvom (a strašne veľa dezinformáciami, ako vidím) ktorý poznáš tak akurát od Belmonda, to je tvoj problém.
Nahlásit

Řekl bych že je to naopak.aleto je celkem jedno.
Nahlásit

Jez1920FC22 (58/196/-) NOVÉ
Máš ještě nějaký argument ičko, kterým se chceš zesměšnit?
------------
Nene, to zesmesnovani necham tobe. Treba smesny bylo to o probouzeni viru. Tim jsi jako chtel rict, ze virus je zivej a ted spinkal? Ach jo, skoda, zes nechodil poradne do skoly ... :-)
Stačí když se probudí nebezpečné viry uložené v roztátém permafrostu. Například Antrax a podobně.
-------------
No, napriklad antrax neni virus, ale bakterie a nespinka v permafrostu. Takze ano, tve zesmesneni zapocalo ... :-)
Máš ještě nějaký argument ičko, kterým se chceš zesměšnit?
------------
Nene, to zesmesnovani necham tobe. Treba smesny bylo to o probouzeni viru. Tim jsi jako chtel rict, ze virus je zivej a ted spinkal? Ach jo, skoda, zes nechodil poradne do skoly ... :-)
Stačí když se probudí nebezpečné viry uložené v roztátém permafrostu. Například Antrax a podobně.
-------------
No, napriklad antrax neni virus, ale bakterie a nespinka v permafrostu. Takze ano, tve zesmesneni zapocalo ... :-)
Nahlásit

Začalo to zemědělskou revoluci - majetek - usedlý život -valky- epidemie -nemoce -hierarchie -nabozenstvi - průmyslová revoluce -vykoristovani- otroctví - kolonialismus - přelidnění - totální degradace přírody -globalni oteplování - války - vyčerpané zdroje atd dokola.
Nahlásit

Jos, začarovaný kruh a pochybujem, že sa niekedy poučíme.
Nahlásit

Podle mě ne. Vidím to hodně černe. Jsem rád že nebudu mít děti.
Nahlásit

Morethanyouknow - aj chápem, ale je to hodne defétistický, porazenecký postoj - po nás potopa.
Khalo, viera je super, organizované náboženstvo už nie :D
Khalo, viera je super, organizované náboženstvo už nie :D
Nahlásit

Tak ja som skôr myslel osobnú vieru, spi***ualitu, transcendentno... to pociťujem a veľmi mi to aj v živote pomáhalo.
No a kostol a spol. To záleží len na tom, či má rád človek divadlo :D
A áno, s tou homofóbiou máš pravdu, gayovia zakladajú ex-gay hnutia, aby si liečili mindráky a robili druhým zle a potom to aj tak praskne, keď zakladateľa načapajú v gay bare :D
No a kostol a spol. To záleží len na tom, či má rád človek divadlo :D
A áno, s tou homofóbiou máš pravdu, gayovia zakladajú ex-gay hnutia, aby si liečili mindráky a robili druhým zle a potom to aj tak praskne, keď zakladateľa načapajú v gay bare :D
Nahlásit

Nebo při nějaké gay orgii...:)
Nahlásit

Křesťani mrdam boha to mě posej
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.