Dovolenka

Čedok už jen pro dlouholetou tradici. S těmi ostatními jsou furt nějaké problémy.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Zadnou. Za usetreny penize, kdyz pojedes sam, si toho uzijes 2x tolik a budes to mit jen tak, jak sam budes chtit. Koupis za 9.9 E letenku a buknes bejvak pres booking nebo airbnb a mas volnost ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Jojo Jezino, to rikaji vsichni, kteri jsou nesamostatni a nezvladnou se dohodnout jjinak, nez cestinou :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Je pravda, že mám veľa známych, ktorí sa naháňajú po celom svete, ale Slovensko či Česko nepoznajú ďalej ako po svoj dom. Ale každému, čo mu je po chuti. Je pravda, že aj keď je u nás krásne, tak dovolenka v Bulharsku či Chorvátsku ťa vyjde rovnako, ba lacnejšie. A more milujem.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jez1920FC22 (58/196/-)
Mě stačí, když si dám do vany sůl a nebudu riskovat, že potkám žahavou medůzu a jiný mořský potvory.
-------------
Je videt, ze jsi v mori nikdy nebyl ... :-)
Mě stačí, když si dám do vany sůl a nebudu riskovat, že potkám žahavou medůzu a jiný mořský potvory.
-------------
Je videt, ze jsi v mori nikdy nebyl ... :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jojo nebyl a hned vis, ze "potkám žahavou medůzu a jiný mořský potvory". Takto je to u tebe se vsim. Nikdes nebyl, nic neznas, jsi hloupej ale musis neco napsat :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Dnes i renomovaná cestovka může krachnout
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Dik, ze jsi viktoriku vyraboval muj prispevek ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.