Viděli jsme se?

14. 06. 2022 v 19:35
Anonym

Ahoj není tu kluk co jel 188 cca 18:30 na jesenickou? Zeleno černý batoh Zrzavý kluk a lepil se na tebe nějaký dědek :) kdyžtak sem napiš ????

Chybí ti tam. "PS: Já jsem ten dědek"
Souhlasím - 20 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tyhle výkřiky do tmy typu "jel jsi v 18:30 autobusem č. 188, ozvi se" fakt nechápu.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

V 18:30 ?188 ? Nebylo by lepší napsat číslo autobusu ? V 18:30 bylo v provozu hned několik 188.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Mě na tom zaujalo to, že si všiml víc barvy batohu než to co měl dotyčný na sobě :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Však na to je tu sekcia v inzerátoch, nie?
Ale vôbec nápad "Videli sme sa", je možno milý, je v tom istá romantika, ale šanca, že si to náprotivok prečíta je mizivá, rád by som vedel, či vôbec niekedy padlo semeno na úrodnú pôdu ;) a našli sa.
Ale vôbec nápad "Videli sme sa", je možno milý, je v tom istá romantika, ale šanca, že si to náprotivok prečíta je mizivá, rád by som vedel, či vôbec niekedy padlo semeno na úrodnú pôdu ;) a našli sa.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ano, určitě napíše anonymovi, který je natolik hloupoučký, že ani nerozezná rozdíl mezi poradnou a inzeráty, kde přesně na tento typ je zvlášť sekce. Hloupost opravdu není sexy, anonyme. A tím, že se budeš tvářit tajemně a o sobě nenapíšeš vůbec nic (ani ty nejzákladnější informace) své šance rozhodně nezvýšíš :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ale on se lepil na mě :))
PS : dědek ze 188.
PS : dědek ze 188.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anynymních lidí tu člověk vídá dost. To je fakt.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.