Samotář/Společenský

15. 06. 2022 v 15:09
Anonym

Přeferujete spíše víc klidu a samoty nebo naopak milujete hodně lidí a živo?

Samota, nechť mi všichni kolem vlezou na hrb.....
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jak kdy, vetsinou oboje ve vhodnem pomeru :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Spíše samota nebo ve skupině do 4 - 6 lidi rodina a tak.
V práci mám kolem sebe desítky lidí a to mi stačí….
V práci mám kolem sebe desítky lidí a to mi stačí….
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nedávno spíš akce ale teď mám jiné prio***y
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Momentálně se těším vždy jen na jednoho člověka, jinak spíš samotář.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Není, já to mám taky tak, jediný kdo mi smí domů je bratr a přítel. Což je pro většinu samota, spousta jedinců má potřebu furt někde rajzovat, u někoho otravovat po návštěvách, piva u sousedů, grilovačky, hospody a podobný akce. Pro mě to je třeba naprosto otravný a vlezlý, takový jedince velmi rychle vypakuju ze svýho života i pozemku, maj-li omylem pocit že mi musej zasahovat do života a začít mě "socializovat", protože přece každej může bejt šťastnej jen tehdy, pokud je pořád někde nasáčkovanej. Stejně jako otravný pseudopřání k narozeninám a podobným infantilnostem....
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Lepší inteligentní samota než hloupá společnost :) Ne, davy lidí nemusím, taky mi stačí jen pár kolem. Nebo menší skupina. Dříve jsem byl pracovně ve styku s desítky někdy i stovky lidí denně a to je pak člověk i rád chvíli sám. Nyní tedy velkou společnost příliš nevyhledávám.

Tohle je dost těžký říct, ale když se zamyslím nad obecnou charakteristikou svýho života, tak bych řekl, že mám radši tu samotu. Sporty preferuju individuální, v práci funguju víc samostatně než jako člen týmu. A když někdy přijdu do styku s větším počtem osob po delší dobu, třeba jako house-party, tak jsem z toho unavenější, než když ten samej čas trávím sám.
Nahlásit

Preferuji klid a samotu, ale nejsem v tom ultimativní, tzn. občas si do společnosti zajdu, a lépe do užší společnosti.

Určitě samota, lidi mě vyčerpávají a velké davy lidí jsou prostě nechutný :)
Nahlásit

Vyčerpávají? Asi se nestýkáš s vhodnými protějšky, ačkoliv chápu, že pro někoho je vhodným protějškem jen zrcadlo (min. v mysli).
A přesto jsi na seznamce :) Resp. vůbec na nějaké sociální, tedy společenské, síti. Trochu rozpor.
A přesto jsi na seznamce :) Resp. vůbec na nějaké sociální, tedy společenské, síti. Trochu rozpor.

Nejsem expert na vztahy, jen na ty svoje :) S výhradama :) Nicméně jsem přesvědčen, že pokud lžeš sám sobě, pak se těžko najde někdo, kdo ti bude věřit. Silněji jsem přesvědčen, že základem úspěšného vztahu je důvěru.

Introvercia vs extrovertnosť... U mnohých ľudí sa strieda potreba byť sám s tým, že po čase zatúžia po spoločnosti a tak stále dokola.
Mňa masa desí a znechucuje, davovým akciám sa vyhýbam, Ale niet nad posed s dobrou partiou kamarátov.
Mňa masa desí a znechucuje, davovým akciám sa vyhýbam, Ale niet nad posed s dobrou partiou kamarátov.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Však ani mäso nežeriem - ale to už oddávna - before it was cool, samozrejme ;)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.