Introvert/Extrovert

Khalo, neřekl bych, že jsi introvert.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Sońo začínáš to moderování poradny dost flákat... dyť je tohle téma defakto o tom samém jako je 7 hodin staré téma "Samotář/Společenský" ... -_-
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Khalo, jestli taky nebudeš ambivert, ve známé společnosti nejsi puťka ne, však jsi psal, že ti menší společnost vyhovuje. Introvertovi vyhovuje především vlastní společnost, není to zrovna o emocích.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Důležitý je, jak se znáš, není nutný to umět vyloženě správně pojmenovat, to jen, kdybys chtěl o sobě přednášet .)
Nahlásit

Panskarte, s ambiverty je to stejně jako s bisexuály, je potřeba to vymýtit!!!:o)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Do puberty som bol čistý introvert. Tichý zasnívaný samotárik s knižkou v ruke. Potom sa to úplne otočilo. Jasné, že do istej miery to bola aj taktika prežitia, urbánny survivalizmus :D
Nahlásit

Úplne chápem...
Ale milá historka z môjho detstva, hrozne sa na mňa namotala trojica bratov, cigáňov - povestných výtržníkov, keď som bol decko. Ja, vtedy ešte malý blonďáčik (vlasy mi postupne tmavnú :D) som sa vláčil s troma tmavými spoluobčanmi a oni ma ochraňovali :D Hrozne ma mali radi :D Takže oni sa postarali o prípadný problém, ale trvalo to len krátko, potom sa kdesi presťahovali :(
Ale milá historka z môjho detstva, hrozne sa na mňa namotala trojica bratov, cigáňov - povestných výtržníkov, keď som bol decko. Ja, vtedy ešte malý blonďáčik (vlasy mi postupne tmavnú :D) som sa vláčil s troma tmavými spoluobčanmi a oni ma ochraňovali :D Hrozne ma mali radi :D Takže oni sa postarali o prípadný problém, ale trvalo to len krátko, potom sa kdesi presťahovali :(
Nahlásit

Lukrécie, tak to jsem v p***li, mýcen budu hned ze 2 stran a jistě by se našlo i něco dalšího.
Nahlásit

Jsem spíš introvert, ale umím být i hovorným, vystupovat veřejně. Mimochodem, introvert / extrovert neznamená samotář / ukecaný, je to spíš o reflexi (přemýšlení)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.