Promiskuita

16. 06. 2022 v 13:00
Anonym

Co na to říkáte? Je to častý jev? Setkali jste se s někým, o kterém jste se později dověděli od druhých, že už s ním něco měli? A jak jste reagovali?

Hej, Khalo, a potom plačeš, že tí nepoužití panici majú roztiahnutý zadok ako dvere do nonstop baru ;)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Promiskuita je medzi gaymi, žiaľ, častá - lebo chlapi, lebo... testosterón a navyše je medzi mladými móda neviazať sa.
Raz som sa naivne popálil, keď som chodil s jedným chalanom a ja, blbeček, som mu veril, no nepreveril... a potom som sa dozvedel, že kade-tade chodí na prietrty :D No a ja som potom behal po testoch. Nie, ďakujem, toto mi už netreba.
Raz som sa naivne popálil, keď som chodil s jedným chalanom a ja, blbeček, som mu veril, no nepreveril... a potom som sa dozvedel, že kade-tade chodí na prietrty :D No a ja som potom behal po testoch. Nie, ďakujem, toto mi už netreba.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Počuj, Khalo, ale oni sú možno naozaj panici, len majú doma silikónového (skleného, doplň si aký chceš materiál) kamaráta. A veľmi veľkého a veľmi dobrého kamaráta :D

Anebo mají doma velmi úrodnou zahrádku...:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.