Partnera sexuálně použijete jen když máte chuť?

16. 06. 2022 v 16:30
Anonym

Partner si na to nestěžuje, takže je to asi v pohodě, ale jaký máte názor na to, když partnera sexuálně použijete když máte chuť? Kupříkladu něco třeba dělá u pc, přijdu za ním, strím mu ho do pusy a nechám se rychle v******t a nebo když to na mě přijde, tak ho prostě ojedu, aniž by z toho on většinou něco měl. Uspokojím se jen já, když to není plánované, ale jinak normálně se uspokojíme oba. Asi se mi líbí, když mi patří a můžu si s ním dělat co chci.

16. 06. 2022 v 16:37
Anonym

Jo, ptal jsem se. Říkal, že je to v pohodě, kdy budu mít chuť at ho prostě použiju, klidně i když bude spát.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pokud jste se na tomto typu vztahu domluvili, tak to je v pořádku. Pokud to ale nedělá z vlastní vůle, ale protože musí, tak to v pořádku samozřejmě není.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

Vztah dominantního partnera se submisivním rozhodně funguje… a to i přes 10let a víc… jenže si nepleť pojmy a dojmy… i zde platí, že partnera je třeba si “hýčkat” a milovat, i on má své potřeby v normálním životě.
To co ty popisuješ je jak filmový “akt.” (Pasák a d***a) užiju si jen já a poté zahodím.
To co ty popisuješ je jak filmový “akt.” (Pasák a d***a) užiju si jen já a poté zahodím.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hej, bol by som s tým úplne v pohode :D:D:D Ale musel by som vedieť, že ma má rád celého, nielen moje telo, a nejako to predtým odkomunikujeme, nie iba ma prehnúť a potom ísť pozerať hokej :D

Tak když se ti líbí že se uspokojuje jinde tak proč ne že jo.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Takhle bych si to predstavoval:DD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tvůj přítel je evidentně submisivní a ty dominantní, takže vám to klape a buďte spolu šťastní až do smrti :-)

I tak to mnohdy jde,hlavně po delší době,dlouhém vztahu.Když to není násilnické,nic špatného v tom nevidím!Holt chuť je chuť ,i v sexu!
Nahlásit

Z hlediska pasivky , to tak ma byt , nechat se , podrzet ,uspokojit partnera sexualne .,,,Ja to taky takhle mnela ,,,jenom ze casem sem nebyl uspokojovan ,a chybelo to me sexualni uspokojeni , i kdyz jsem lhal kdyz se mne na to porad ptal a skoncilo to tim ,ze jsem ho podvedl se dvema najednou a byl jsem konecne spokojen i ja .Submisivni partner nikdy nerekne ,ze neni spokojen ,uspokojen a jednou zacne hledat i jinde ...
Nahlásit

A submisívny partner snáď nevie komunikovať???
Nahlásit

Chybelo to me sexualni uspokojeni , i kdyz jsem lhal kdyz se mne na to porad ptal
skoncilo to tim ,ze jsem ho podvedl se dvema najednou a byl jsem konecne spokojen i ja
Wtf
skoncilo to tim ,ze jsem ho podvedl se dvema najednou a byl jsem konecne spokojen i ja
Wtf
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.