Partner mi dal volnost

16. 06. 2022 v 18:03
Anonym

Mám partnera už několik let a všechno fungovalo bezvadně, ale posledního půl roku se to začalo kazit. Pořád se milujeme a jsme ve vztahu šťastní, až na to, že při posledních pokusech o sex mě odpálkoval s tím, že je asi už asexuální a nemá na to vůbec chuť. Dodal, že by mu nevadilo, kdybych si našel milence na sex, pokud mu to řeknu a budu používat kondom. Strašně mě tím ranil. Já ho miluju a chci mít sex s ním, né s nikým cizím, ale zároveň se přiznám, že mě nebaví chodit honit do koupelny nebo když je v práci, protože ho rozčiluje i to, že si ho honím. Pořád říká, že ho mám jen kvůli sexu a že sex není ve vztahu důležitý, s tím souhlasím, že není, ale já nejsem asexuální a vůbec nevím co dělat...

Třeba má někoho jiného.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A co poslechnout to, co říká? Třeba v tom opravdu je jen to. Ne každý má rád tolik sex, někdo ho časem začne méně potřebovat a tak..
Ne vždy se za tím schovává vždy lež, i když to je taky možný, ale já bych se asi s ním domluvil. Jestli ten sex ti chybí a chceš ho, můžeš si najít nějakého milence. Spíš bych měl obavy, aby si se do někoho "nezabouchl" a tak, no.. Těžko říct.
Ne vždy se za tím schovává vždy lež, i když to je taky možný, ale já bych se asi s ním domluvil. Jestli ten sex ti chybí a chceš ho, můžeš si najít nějakého milence. Spíš bych měl obavy, aby si se do někoho "nezabouchl" a tak, no.. Těžko říct.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Třeba potřebuje zvolnit... a nebo ho to jen přestalo bavit... třeba obohatit nějak jinak ten sex, zkusit něco nového a nebo chce jen přestávku?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Dodal, že by mu nevadilo, kdybych si našel milence na sex, pokud mu to řeknu a budu používat kondom.
- pokud ho z nějakého důvodu už sex opravdu nebere a pokud to nemyslel ironicky, tak spíš pro něj palec nahoru, jak to bere
Víš jak: If You Love Somebody (Set Them Free)
- pokud ho z nějakého důvodu už sex opravdu nebere a pokud to nemyslel ironicky, tak spíš pro něj palec nahoru, jak to bere
Víš jak: If You Love Somebody (Set Them Free)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

A co když stratil libido ? Pak nemá na sex vůbec chuť a ani mu nestojí. Tobě se stydí to říct a tak vymejšlí blbosti.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

boyik20 (20/180/70)
Až na místní zoufalky které leta letoucí nemají s kým, protože ani pes neštěkne :-)
-----
Treba mistni multizoufalka
- vjaceslav
- power
- caplock0
Až na místní zoufalky které leta letoucí nemají s kým, protože ani pes neštěkne :-)
-----
Treba mistni multizoufalka
- vjaceslav
- power
- caplock0
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.