Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Partner mi dal volnost

16. 06. 2022 v 18:03Off-line Anonym
Mám partnera už několik let a všechno fungovalo bezvadně, ale posledního půl roku se to začalo kazit. Pořád se milujeme a jsme ve vztahu šťastní, až na to, že při posledních pokusech o sex mě odpálkoval s tím, že je asi už asexuální a nemá na to vůbec chuť. Dodal, že by mu nevadilo, kdybych si našel milence na sex, pokud mu to řeknu a budu používat kondom. Strašně mě tím ranil. Já ho miluju a chci mít sex s ním, né s nikým cizím, ale zároveň se přiznám, že mě nebaví chodit honit do koupelny nebo když je v práci, protože ho rozčiluje i to, že si ho honím. Pořád říká, že ho mám jen kvůli sexu a že sex není ve vztahu důležitý, s tím souhlasím, že není, ale já nejsem asexuální a vůbec nevím co dělat...
16. 06. 2022 v 18:09Off-line TerryMike  (23/-/-)
Třeba má někoho jiného.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
16. 06. 2022 v 18:11Off-line AnonymKralik  (29/189/132)
A co poslechnout to, co říká? Třeba v tom opravdu je jen to. Ne každý má rád tolik sex, někdo ho časem začne méně potřebovat a tak..
Ne vždy se za tím schovává vždy lež, i když to je taky možný, ale já bych se asi s ním domluvil. Jestli ten sex ti chybí a chceš ho, můžeš si najít nějakého milence. Spíš bych měl obavy, aby si se do někoho "nezabouchl" a tak, no.. Těžko říct.
16. 06. 2022 v 18:51Off-line Life.Is.Crazy  (28/-/-)
Třeba potřebuje zvolnit... a nebo ho to jen přestalo bavit... třeba obohatit nějak jinak ten sex, zkusit něco nového a nebo chce jen přestávku?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
16. 06. 2022 v 19:11Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Dodal, že by mu nevadilo, kdybych si našel milence na sex, pokud mu to řeknu a budu používat kondom.
- pokud ho z nějakého důvodu už sex opravdu nebere a pokud to nemyslel ironicky, tak spíš pro něj palec nahoru, jak to bere

Víš jak: If You Love Somebody (Set Them Free)
16. 06. 2022 v 19:43Off-line Juno  (69/175/75)
A co když stratil libido ? Pak nemá na sex vůbec chuť a ani mu nestojí. Tobě se stydí to říct a tak vymejšlí blbosti.
17. 06. 2022 v 03:00Off-line i8051  (54/184/97)
 boyik20  (20/180/70)
Až na místní zoufalky které leta letoucí nemají s kým, protože ani pes neštěkne :-)
-----
Treba mistni multizoufalka
- vjaceslav
- power
- caplock0
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2025 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload