Je podle vás v pohodě být vztahu s někým jiné orientace?

16. 06. 2022 v 18:23
Anonym

Trošku možná kontroverzní téma, ale je podle vás v pohodě být vztahu s někým jiné orientace? Např. Gay/Bi, Trans/Gay/Bi, Asexuál/neasexuál atd... Nebo tu někdo zastává názor, že orientace by se neměli míchat ve vztahu?

Tak třeba vztah s heterákem spíše možný není. :D
Souhlasím - 14 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Myslím, že ani tak nezáleží na orientaci, jako spíš o přístupu toho člověka k tomu vztahu věrnost apod. Myslím to tak, pokud tedy ten člověk vážně miluje a je věrný čistě svému partnerovi (nepokukuje po ostatních, lehce naivní představa) - myslím si, že vztahy bisex/gay či bisex/asex jsou možný... Asex jen třeba samotný ten sex prožívat tolik nebude jako bisexuál, ale třeba v tom samotném vztahu si najde něco, co má pro něj význam aby v tom vztahu nebo partnerství byl. Je to však jen můj názor - někdo to může vnímat jinak.
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak to je vždycky věc těch konkrétních lidí a všem ostatním je do toho prd? Pokud jim to funguje, tak jim to přejme. Pokud je to v tom vztahu problém, tak je to problém jen jejich, ne nějaké pravidlo.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jasné, že záleží v prvom rade a vlastne len na láske a pod. a to je všetko veľmi peknééé, lenže mi ukážte, ako bude fungovať heterák s gayom ;) Takže už tá otázka akosi nereflektuje každodennú realitu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Díky, že mi připomínáte, že mezi hetero a gay boomery není v podstatě žádný rozdíl.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

17. 06. 2022 v 12:11
Anonym

To že nechceš být ve vztahu s někým jiné orientace je právo každého a nezmaná to, že je člověk boomer, ale ty jsi zrovna primitiv který to napíše ke všemu kde s něčím nesouhlasí.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Mě by se líbilo kdyby lgbt se rozpadl a každý vystupoval sám za sebe a ne tohleto co je dnes.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hlavně všimli jste si někdy jak ti rabobi soudruzi aktivisté vyslovují tu zkratku. Eldžibitý komunita tak co je p**o jsem gay ne džaj.

Samej aktivista cizinec. Ať táhnou do svých rodných státu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.