Po 6 letém vztahu jsem se včera vracel z práce domů dřív

16. 06. 2022 v 19:27
Anonym

Sorry že to sem píšu, ale musím si ulevit. Po 6 letém vztahu jsem se včera vracel z práce domů dřív, otevřu dveře a mladej tam leží na nějaké kurvě z jeho práce a regulérně jí tam š**á. Já tam stojím ve dveřích, až mi klíče vypadli z ruky. Pak si mě všimli, začali se rychle oblékat, já na něj začal řvát co to má k***a být, že bych ještě chápal kdyby tam píchal s týpkem, ale prcá tam babu. On se omluvil, ale dodal, že je na obojí, říkám, jak jako k***a na obojí? No, že s ní má vztah už měsíc a chtěl mi to říct, tak jsem mu takovou flákl, že mu málem zuby vypadli. Běžel se doobléknut do kuchyně nebo nevím co tam šel dělat a ta č***a mi normálně na posteli začala vykládat, že jsem jen teploušek a ona mu má co nabídnout a budou spolu mít děti. To sem nedal a přilítla jí taková, že druhou dostala když spadla a praštila se o topení. Ex jsem vyrazil z bytu na hned a dneska mi bylo oznámeno, že na mě ta p**a podala trestní oznámení ža ublížení na zdraví, to je vrchol. Mohla být ráda, že žije když mi šáhla na chlapa, mě fakt jebne, co se ještě posere.

Baby se nemlátí, ale upřímně je mi tě líto no (a taky by mne to asi pěkně naštvalo)... Škaredé spálení, škoda že ex neměl koule ti to říci, ale ono tak bývá no... :)
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tomuhle příběhu sám nevěříš. A i kdyby se to stalo tak si máš najít takovýho který ti bude věrný. Chyba na tvé straně
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 11
Nahlásit

16. 06. 2022 v 20:33
Anonym

Díky za podporu, alespoň některých. Už vím proč mi to neřekl, protože jsem tomu k****novi splácel dluh který si udělal a čekal na poslední splátku pro sichr, hovado.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

16. 06. 2022 v 20:47
Anonym

S ním si to ještě vyřídím, ale jestli mi ta jeho k***a skříží cestu tak otřes mozku a uštíplý zub bude její nejmenší problém. Rozvracečka zasraná.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Děláš z toho zbytečnou vědu , hňupe :)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

16. 06. 2022 v 20:54
Anonym

Tak seš magor rosju, on mi za zády š**á nějakou babu, já mu platím dluhy jak č***k, sám zplácím náš byt co jsme si pořídili a on do toho dal kulový hovno, plánovali jsme budoucnost a dělám z toho zbytečnou vědu?!!!
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Protože jsi naivní trouba. :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Možná ani bi není a jen tě využil, nevím jestli je normální jak píšeš pracujícímu splácet jeho dluhy, proč? Když jsou jeho, pracuje, má příjem atd. Je to celé divné. Buď je to smyšlené a nebo jsi fakt hodně naivní trouba... :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Kdyby sis klíče pověsil na věšák,nevypadlo by ti z ruky.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

V jedné frázi to byl mladej ,v druhé starej. No tak si k***a vyber. Sám nevíš koho šukaš.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ju si mal vyhodiť z bytu a už bývalému jednu prijebať ;) máš to opačne :D
A ak nekecáš, a predsa sa zdá, že nekecáš, tak mi to je ľúto...
Tu ale, ak si sa chcel vykecať, málokedy nájdeš nejakú účasť, je teraz akosi trendy posielať sa čo "najhumornejšie" do p***le a sarkazmus tu rules. Za mňa_ ani takéto veľké sklamanie by ťa nemalo spraviť zatrpknutým, ale chce to čas.
A ak nekecáš, a predsa sa zdá, že nekecáš, tak mi to je ľúto...
Tu ale, ak si sa chcel vykecať, málokedy nájdeš nejakú účasť, je teraz akosi trendy posielať sa čo "najhumornejšie" do p***le a sarkazmus tu rules. Za mňa_ ani takéto veľké sklamanie by ťa nemalo spraviť zatrpknutým, ale chce to čas.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

No chlapče, tak jestli jsi třísknul holce takovou, že se jebla o hlavou o topení a má otřes mozku, tak jsi regulérní p**a a nic lepšího než exkurzi k soudu si fakt nezasloužíš.
"protože jsem tomu k****novi splácel dluh který si udělal"
No, tak právě sis udělal další dluh, gratuluju. A počítej s tím, že tohle laciný nebude. Léčebný výlohy, náhrada nemajetkový újmy, náhrada ušlýho výdělku paušální náklady trestního řízení, náklady právního zastoupení...
Ty se prohneš, chlapče.
"protože jsem tomu k****novi splácel dluh který si udělal"
No, tak právě sis udělal další dluh, gratuluju. A počítej s tím, že tohle laciný nebude. Léčebný výlohy, náhrada nemajetkový újmy, náhrada ušlýho výdělku paušální náklady trestního řízení, náklady právního zastoupení...
Ty se prohneš, chlapče.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 11
Nahlásit

16. 06. 2022 v 21:47
Anonym

Hej, to ani hovno, nic platit nebudu. Ona mi jebe s chlapem v mém bytě, pak mě uráží a zesměšňuje, dostala zaslouženě po hubě, nemůžu za to že spadla, asi měla vyšukaný mozek. Právo je na mé straně. Být v Texasu, tak tu ludru rovnou odstřelím.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Ale hovno , právo bude na její straně heterosexuale
Nahlásit

Anonyme, to už si trochu - poriadne - prehnal. Asi treba reagovať aj trochu adekvátne, strieľanie? No jasné, ak si texaský redneck z roku 1920, tak by som sa ani nečudoval. A súcit u mňa nájdeš, ale ak sa začneš najprv správať rozumne a vychladneš, takto sotva. Ak budeš pokračovať v takomto duchu tak škoda rečí a strácam len čas.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Problém je ale v tvojom partnerovi. Ona s tým že on je k***a nemá nič spoločné.
Nahlásit

To teda budeš, chlapče. Nebo si myslíš, že soudce se tě bude ptát, jestli chceš nebo ne? No, jestli ti ta informace k něčemu bude, tak docela určitě ne.
"nemůžu za to že spadla" - pokud spadla kvůli tomu, že jsi jí před tím jednu natáhl, tak za to jaksi můžeš. Právo že je na tvý straně? No, to si klidně mysli, ale obávám se, že ten pán s fialovým límcem bude mít poněkud odlišnej názor na věc a pochybuju, že bude mít chuť s tebou o tom diskutovat.
A v Texasu se smí za nevěru střílet? To je mi novina.
"nemůžu za to že spadla" - pokud spadla kvůli tomu, že jsi jí před tím jednu natáhl, tak za to jaksi můžeš. Právo že je na tvý straně? No, to si klidně mysli, ale obávám se, že ten pán s fialovým límcem bude mít poněkud odlišnej názor na věc a pochybuju, že bude mít chuť s tebou o tom diskutovat.
A v Texasu se smí za nevěru střílet? To je mi novina.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

16. 06. 2022 v 21:57
Anonym

Ona s tím má společného dost. Věděla, že jsme dlouho v partnerském vztahu, vůbec jí to nebylo blbé se mezi nás dostat a neprojevila ani lítost, jen se vysmála, že se jí podařilo něco rozbít.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Ale tak jako neřešil bych to. Jako víš jak to dneska je.same výkřiky do tmy. Byla u lékaře nebyla. Už jen v tomto případě se ji lze vysmát do xichtu.. ani nevíš kolik takových věcí se už odehrávalo.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

S otřesem mozku a ulomeným zubem asi u doktora byla, to by šel snad každej příčetnej člověk.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

No tak to uhraj že to na tebe sehráli a máš klid. Proc by to dělali? Aby tě připravili o byt. Božinku nic nového pod sluncem.
Nahlásit

Neboj anonyme ještě přijde že kvůli tobě potratila. To taky známé.
Nahlásit

16. 06. 2022 v 22:04
Anonym

Možná to nějak uhraju, ex je ještě v podmínce, takže bych mu mohl dost znepříjemnit život. Nebyli svědci, on u toho nebyl.
Nahlásit

Nebyl? V prvním příspěvku říkáš že byl, ujasni si to.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Prozradím ti tajemství - to, jestli na to topení spadla sama nebo v důsledku násilí druhý osoby (uraženej zub dtto) fakt není problém prokázat.
Píšeš že byl ve vedlejším pokoji, takže minimálně to bylo slyšet. Což tak nějak stačí, v kombinaci tím ostatním.
Píšeš že byl ve vedlejším pokoji, takže minimálně to bylo slyšet. Což tak nějak stačí, v kombinaci tím ostatním.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

16. 06. 2022 v 22:09
Anonym

Ale kuchyň je ob dva pokoje a nic neslyšel dokud neřvala.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A pro tvoji informaci - běžně se daří prokázat i napadení úplně beze svědků, i když jsou v bytě jen dva lidi.
Nahlásit

Tommen no vidíš . Zase tu máme téma násilneho činu který se vlastně neodehrál. Z toho vyplívá co? Láska k autům.
Nahlásit

Jak ty víš co slyšel a co ne? Nadto, pokud on byl v kuchyni a lékařský posudky jednoznačně potvrdí cizí zavinění, tak jiná varianta než že jsi jí to udělal ty padá. Šach mat.
Nahlásit

16. 06. 2022 v 22:12
Anonym

Bejvalej je v podmínce právě za ublížení na zdraví, takže myslím, že budu nakonec ticho.
Nahlásit

Hrabůvka, tobě jaksi uniklo, že on to sám přiznává.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Bejvalej v podmínce být klidně může, ale on nic neudělal a nevěra se fakt nepovažuje za porušení podmínky.
Nahlásit

Rychlé sis zvykl na to bejvalej.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

16. 06. 2022 v 22:15
Anonym

Protože tím u mě klesl a nemám pro něj jiných slov.
Nahlásit

16. 06. 2022 v 22:15
Anonym

A já jí nepraštil moc silně, popíjeli víno, podotýkám moje!
Nahlásit

Ještě řekni že mu je 22 a já se poseru
Nahlásit

To nasrání ti sice nikdo nebere (máš důvod být nasranej), ale mlátit holku je ubohost, sorryjako. A ještě takovou silou, že si rozbije hlavu o topení a skončí s otřesem mozku. Kdybys jí dal jen nějakou symbolickou "výchovnou", tak je to max. přestupek a relativně o hovno jde, ale takhle to bude drahý. Pokud pominu ty prachy, tak v podmínce skončíš taky, takže si na příští cca 2-3 roky dobře rozmysli, co děláš, než to uděláš.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Nepraštil moc silně?
Sorry, ale na to, abych někomu urazil zub a odhodil ho tím hlavou na topení/zeď/zem, to už do toho fakt musím dát sílu. Ony ty zuby jsou dost tvrdý a něco vydrží. Navíc mám silný pochybnosti, že zub se dá urvat úderem dlaní, takže hádám že to byla spíš pěst.
Sorry, ale na to, abych někomu urazil zub a odhodil ho tím hlavou na topení/zeď/zem, to už do toho fakt musím dát sílu. Ony ty zuby jsou dost tvrdý a něco vydrží. Navíc mám silný pochybnosti, že zub se dá urvat úderem dlaní, takže hádám že to byla spíš pěst.
Nahlásit

16. 06. 2022 v 22:24
Anonym

Nedal jsem jí velkou, ale všiml jsem si, že jak on tak hlavně ona byli dost podnapilý a měla problém chodit pořádně i normálně. Krom toho jsem nezmínil, že mě vezl kolega a měl zajít na kafe, takže to byl ještě větší trapas, ale zůstal u vchodových dveří a může se za mě zaručit, že jsem jí neuhodil. Udělá to pro mě.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

16. 06. 2022 v 22:32
Anonym

On neměl nikdy rád mého ex protože mě podle něj využíval a já byl d***l. Stalo se to rychle. Byla tam jen ona a já. Ex nemůže říct, že jsem jí praštil, kolega může říct, že to viděl a když bude ve zprávě, že byla opilá a vím, že ex má rád tvrdší sex + záznam za ublížení na zdraví, tak mám šanci to uhrát. On se nebude chtít dostat do průseru tak jí třeba přemluví aby byla ticho. Zatím jen vyhrožovala.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Což je paradoxně ještě větší průser, protože o to víc je člověk náchylnější ke zranění.
Takže kolega stál u vchodových dveří, vůbec nic neviděl a bezprostředně u toho nebyl, ale dokáže jednoznačně říct, že jsi ji nepraštil? Jo, jasně, to ti všichni sežerou. A když se ho zeptají, jak se to stalo, tak jim řekne co? Plus jestli baba řvala a byl tam nějakej kravál, tak je celkem velká pravděpodobnost, že to bylo slyšet i u sousedů. Ti sice nic neviděli, ale řev už slyšet mohli.
Jestli bude kolega lhát, tak stačí pár dobře mířených dotazů a zamotá se do toho (a věř mi, oni ti lidi vědí moc dobře, na co se ptát). Pak ho konfrontují s rozporama a když mu pohrozí postihem za křivou výpověď, tak on si pak moc dobře rozmyslí, jestli seš opravdu takovej kámoš, abys mu za to stál.
Takže kolega stál u vchodových dveří, vůbec nic neviděl a bezprostředně u toho nebyl, ale dokáže jednoznačně říct, že jsi ji nepraštil? Jo, jasně, to ti všichni sežerou. A když se ho zeptají, jak se to stalo, tak jim řekne co? Plus jestli baba řvala a byl tam nějakej kravál, tak je celkem velká pravděpodobnost, že to bylo slyšet i u sousedů. Ti sice nic neviděli, ale řev už slyšet mohli.
Jestli bude kolega lhát, tak stačí pár dobře mířených dotazů a zamotá se do toho (a věř mi, oni ti lidi vědí moc dobře, na co se ptát). Pak ho konfrontují s rozporama a když mu pohrozí postihem za křivou výpověď, tak on si pak moc dobře rozmyslí, jestli seš opravdu takovej kámoš, abys mu za to stál.
Nahlásit

A co kolega řekne, že viděl, hm? Že spadla sama? Protože on bude muset říct naprosto přesně co viděl, odkud to viděl, kde kdo stál, co kdo říkal... A pokud si bude vymýšlet, tak ti garantuju, že to praskne. Zamotá se do toho a bude v p***li.
Nahlásit

A co bys kamarádovy asi tak za tu cenu mohl nabídnout?
Nahlásit

16. 06. 2022 v 22:39
Anonym

To je v pohodě. Nejbližší sousedi bydlí asi kilometr takže pohoda. U kolegy se nebojím, sám jsem mu pomohl v minulosti a můžeme se dokonale domluvit na tom, jak se to stalo. Kdo bude poslouchat nějakou opilou kravku která si to mohla udělat sama nebo při tom jejich sexu.
Nahlásit

Tommen baví tě to dál na něj reagovat? Má to smysl?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jasně, dokonale domluvit. Určitě už naprosto přesně víš, na co se tě budou policajti/advokát/státní zástupce/soudce ptát, na co se budou ptát soudního znalce, na co se budou ptát těch dvou...
Udělat při sexu... jo, jasně, při sexu se jebla hlavou o radiátor a vyrazila si zub. No, to je dobrý.
Viděl jsi někdy, jak vypadá znaleckej posudek a co všechno ten znalec dokáže ze zranění poznat? Dá se přesně určit stáří zranění a příčina vzniku, v jaký pozici člověk kam dopadl, z jaký výšky, v jakým úhlu, z kterýho směru šel úder atd atd... Ale tohle ti nebudu vysvětlovat, to nemá cenu.
Udělat při sexu... jo, jasně, při sexu se jebla hlavou o radiátor a vyrazila si zub. No, to je dobrý.
Viděl jsi někdy, jak vypadá znaleckej posudek a co všechno ten znalec dokáže ze zranění poznat? Dá se přesně určit stáří zranění a příčina vzniku, v jaký pozici člověk kam dopadl, z jaký výšky, v jakým úhlu, z kterýho směru šel úder atd atd... Ale tohle ti nebudu vysvětlovat, to nemá cenu.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Jo, docela i baví, ten blb si to představuje jak Hurvínek válku a myslí si, že všichni jsou blbí, jen on je letadlo.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

16. 06. 2022 v 22:49
Anonym

Já ale nejsem žádnej blb blbe. Z její strany svědci nejsou, z mé ano.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Na svědka ti sere bílej tesák, když přijde soudní znalec a prohlásí, že tak, jak to popisujete ty a tvůj kámoš od piva, je to z medicinskýho hlediska naprosto vyloučený.
Nahlásit

16. 06. 2022 v 22:57
Anonym

To není kámoš od piva ale kolega z práce a navíc nepije.
Nahlásit

A kdo to je ? Tvůj milenec?
Nahlásit

16. 06. 2022 v 23:01
Anonym

A byl jsem to nakonec ohlásit já první. Policie nás zná díky minulosti ex, takže zatím nic nehraje v můj neprospěch a vědí, že měl násilné sklony když se napil. Pak se mi v bytě ukáže opilá baba i s ním a lehce zmlácená.
Nahlásit

A pište rychleji nemám na vás celou noc
Nahlásit

16. 06. 2022 v 23:02
Anonym

Má ženu a tři děti. Děláme spolu v jedné nejmenované známé firmě. Já ex nikdy nepovedl, takový jsem byl d***l.
Nahlásit

Kolik ti je anonyme 15?
Nahlásit

16. 06. 2022 v 23:04
Anonym

V 15 ještě chodí lidi do školy, né do práce....
Nahlásit

Takže láska k autům. Vyborně
Nahlásit

16. 06. 2022 v 23:06
Anonym

Co je láska k autům? Já momentálně nemám auto, proto mě vezl kolega.
Nahlásit

16. 06. 2022 v 23:10
Anonym

Ano. Jistě máš na práci další prznění dětí zatímco budeš předstírat, že jim pomáháš.
Nahlásit

I plánování trestního činu křivé výpovědi je trestný čin .věděl jsi to? Navíc je tu i tvé doznání ,uvědomuješ si to? Tato diskuze je jasný důkazní materiál, jsi si vědom?
Nahlásit

No vidíš lásko k autům jak to jde.
Nahlásit

Ty jsi úplně v p**i lásko k autům.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Takže celá diskuze o úplném hovně.
Nahlásit

Twl jeden pořád říká, že tu spamuje Soňa, druhý zase Laska k autům. Samí inteligent :D
Nahlásit

No jo jenže Soňa je láska k autům. TOS nevěděl že na bysex to zkusil jako žena?
Nahlásit

A před pár lety to mělo 60 profilů kolik jich bude dnes?
Nahlásit

Hele, dělej jak myslíš.
Cos ohlásil, žes dvěma lidem dal přes hubu? Nebo jsi řekl, že jí to udělal on? No, gratuluju, protože pokud se to neprokáže (jakože neprokáže, když se to nestalo), máš na krku křivý obvinění. A křivý obvinění v úmyslu zakrýt vlastní trestnej čin padá do třetího odstavce, takže sazba 2-8 let.
A i kdyby se nějakým způsobem podařilo zahrát do autu to napadení z tvý strany, tak furt jsi ve druhým odstavci se sazbou až 3 roky. Pokud ne i bez toho furt v tom třetím (v úmyslu jiného vážně poškodit v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu).
No, suma sumárum, zesral jsi to jak to jen nejvíc šlo. A kolegáček se v tom za křivou výpověď sveze s tebou, tak či onak, pokud bude tak blbej a kývne ti na to.
Cos ohlásil, žes dvěma lidem dal přes hubu? Nebo jsi řekl, že jí to udělal on? No, gratuluju, protože pokud se to neprokáže (jakože neprokáže, když se to nestalo), máš na krku křivý obvinění. A křivý obvinění v úmyslu zakrýt vlastní trestnej čin padá do třetího odstavce, takže sazba 2-8 let.
A i kdyby se nějakým způsobem podařilo zahrát do autu to napadení z tvý strany, tak furt jsi ve druhým odstavci se sazbou až 3 roky. Pokud ne i bez toho furt v tom třetím (v úmyslu jiného vážně poškodit v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu).
No, suma sumárum, zesral jsi to jak to jen nejvíc šlo. A kolegáček se v tom za křivou výpověď sveze s tebou, tak či onak, pokud bude tak blbej a kývne ti na to.
Nahlásit

A jen tak pro zajímavost:
"Nejvyšší soud nepřisvědčil této námitce obviněného. Poukazuje na to, že v případě zločinu křivého obvinění podle § 345 odst. 2, 3 písm. d) tr. zákoníku lživě obvinit znamená nepravdivě tvrdit, že jiný se dopustil jednání, které naplňuje skutkovou podstatu trestného činu, tj. vědomě objektivně nepravdivě informovat o skutkových okolnostech, tedy o tom, kdy, kde a jak měl být trestný čin spáchán a kdo je pachatelem. Z hlediska naplnění formálních znaků této skutkové podstaty je nevýznamný záměr, resp. motiv jednání pachatele a rovněž způsob provedení činu. Lživé obvinění ve smyslu § 345 odst. 2 tr. zákoníku spočívá v jednání pachatele, které může být podnětem k trestnímu stíhání konkrétní nevinné osoby. Zpravidla půjde o oznámení učiněné některému orgánu činnému v trestním řízení. Forma tohoto oznámení není rozhodná. Oznámení může být učiněno i zprostředkovaně sdělením jiným orgánům nebo osobám, jestliže tak pachatel jedná se záměrem, aby se touto cestou dostalo do rukou orgánů trestního řízení a stalo se podnětem k trestnímu stíhání lživě obviněné osoby. Znaky tohoto trestného činu naplňuje i lživé obvinění učiněné již uplatňováním vlastní obhajoby v trestním řízení. Z hlediska posouzení činu není rovněž podstatné, že pachatel své sdělení, kterým jiného lživě obvinil z trestného činu, učinil na dotaz orgánu trestního řízení, který prováděl šetření v konkrétní věci. Z hlediska naplnění znaků této skutkové podstaty je také bez významu, zda osobě lživě obviněné bylo sděleno obvinění, nebo dokonce došlo k jejímu odsouzení, nebo věc byla orgánem trestního řízení odložena, protože křivému obvinění neuvěřil. Stačí, že pachatel jiného lživě obvinil v úmyslu přivodit jeho trestní stíhání (srov. ŠÁMAL, P. a kol. Trestní zákoník II. § 140 až 421. Komentář. 2. vydání. Praha : C. H. Beck, 2012, s. 3237 3239)."
Asi to není moc příjemný čtení, co?
"Nejvyšší soud nepřisvědčil této námitce obviněného. Poukazuje na to, že v případě zločinu křivého obvinění podle § 345 odst. 2, 3 písm. d) tr. zákoníku lživě obvinit znamená nepravdivě tvrdit, že jiný se dopustil jednání, které naplňuje skutkovou podstatu trestného činu, tj. vědomě objektivně nepravdivě informovat o skutkových okolnostech, tedy o tom, kdy, kde a jak měl být trestný čin spáchán a kdo je pachatelem. Z hlediska naplnění formálních znaků této skutkové podstaty je nevýznamný záměr, resp. motiv jednání pachatele a rovněž způsob provedení činu. Lživé obvinění ve smyslu § 345 odst. 2 tr. zákoníku spočívá v jednání pachatele, které může být podnětem k trestnímu stíhání konkrétní nevinné osoby. Zpravidla půjde o oznámení učiněné některému orgánu činnému v trestním řízení. Forma tohoto oznámení není rozhodná. Oznámení může být učiněno i zprostředkovaně sdělením jiným orgánům nebo osobám, jestliže tak pachatel jedná se záměrem, aby se touto cestou dostalo do rukou orgánů trestního řízení a stalo se podnětem k trestnímu stíhání lživě obviněné osoby. Znaky tohoto trestného činu naplňuje i lživé obvinění učiněné již uplatňováním vlastní obhajoby v trestním řízení. Z hlediska posouzení činu není rovněž podstatné, že pachatel své sdělení, kterým jiného lživě obvinil z trestného činu, učinil na dotaz orgánu trestního řízení, který prováděl šetření v konkrétní věci. Z hlediska naplnění znaků této skutkové podstaty je také bez významu, zda osobě lživě obviněné bylo sděleno obvinění, nebo dokonce došlo k jejímu odsouzení, nebo věc byla orgánem trestního řízení odložena, protože křivému obvinění neuvěřil. Stačí, že pachatel jiného lživě obvinil v úmyslu přivodit jeho trestní stíhání (srov. ŠÁMAL, P. a kol. Trestní zákoník II. § 140 až 421. Komentář. 2. vydání. Praha : C. H. Beck, 2012, s. 3237 3239)."
Asi to není moc příjemný čtení, co?
Nahlásit

Ač mám pochopení k autorovi tak psát sem poněkud detailně plánování toho "jak to bylo" s kýmkoliv mi nepřijde jako inteligentní nápad...
Doufám tedy že jde o smyšlený příběh. Lásce k autům zdar.
Doufám tedy že jde o smyšlený příběh. Lásce k autům zdar.
Nahlásit

Slovo "inteligence" bych v téhle souvislosti vůbec nepoužíval. Jemu nestačí, že někomu způsobil otřes mozku, on si to ještě posichruje křivým obviněním. Toho ten čistej trestní rejstřík musí vysloveně srát, jinak si to nedokážu vysvětlit (pokud ho vůbec má ještě čistej).
Nahlásit

16. 06. 2022 v 23:51
Anonym

Dobrou noc, zítra do rachoty. Snad toho hajzla zavřou.
Nahlásit

Pokud sis na něj vymyslel něco, co se nestalo, tak nezavřou. Oni ti soudci totiž nejsou žádní k***ti z pomocný školy, kteří jsou povinni ti uvěřit všechno, co jim nalžeš. Na tvým místě bych se spíš bál, aby nezavřeli tebe a pomalu, ale jistě bych si sháněl advokáta. Budeš ho totiž dost akutně potřebovat (a kolega taky, jestli do toho půjde s tebou).
Hádám, že tady za pár týdnů nebo max. měsíců bude téma "mám jít k soudu, co se s tím dá dělat, nemám peníze na právníka, prosím pomoc" a suverenita bude v p***li, až se ti ty tvoje geniální plány zhroutí jako domeček z karet.
Takoví, jako ty, mě budou za pár let dobře živit, už se nemůžu dočkat.
Hádám, že tady za pár týdnů nebo max. měsíců bude téma "mám jít k soudu, co se s tím dá dělat, nemám peníze na právníka, prosím pomoc" a suverenita bude v p***li, až se ti ty tvoje geniální plány zhroutí jako domeček z karet.
Takoví, jako ty, mě budou za pár let dobře živit, už se nemůžu dočkat.
Nahlásit

Kde přesně se ten tvůj byt nachází že nejbližší sousedi sou kilometr daleko? Tak intuice asi o5 nezklamala a Tommík tě docela slušně rozebral. Dost se v tom zamotáváš
Nahlásit

Jojo, nacapas frajera s babou v pelechu, flaknes ji a jdes se s tim priznat na buznapavlac. Tvl lepsi pohadku po prichodu na hotel z RFP jsem nemohl cist :-))
A pokud to je pravda, coz neni, tak tvuj mladej tu ma proti tobe krasny dukazy. Btw upozornim te, ze smazani dotazu a prispevku ho fyzicky nesmaze, jen se oznaci jako neviditelny. Gudlak :-)
A pokud to je pravda, coz neni, tak tvuj mladej tu ma proti tobe krasny dukazy. Btw upozornim te, ze smazani dotazu a prispevku ho fyzicky nesmaze, jen se oznaci jako neviditelny. Gudlak :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Z toho plyne, nikdy si nic nezačínej s bisexem.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Boyku jenže ten 18letej cucák na rozdíl od tebe žije v realitě a bude se mít v životě dobře ale jestli tobě stačí žít z podpory a bydlet v azyláku tak je to tvoje rozhodnutí.
Tatrmane: já sem taky bi a ňuník si se mnou začal i přes to že 4 roky co sme se znali věděl že žiju dost nezávazně. A podívej se na mě teď. Vzorný manžel který celý den trpělivě čeká do večera než se mi vrátí a fakt by mě nikdy nenapadlo si někoho pozvat. Tohle není o orientaci ale o člověku samotným
Tatrmane: já sem taky bi a ňuník si se mnou začal i přes to že 4 roky co sme se znali věděl že žiju dost nezávazně. A podívej se na mě teď. Vzorný manžel který celý den trpělivě čeká do večera než se mi vrátí a fakt by mě nikdy nenapadlo si někoho pozvat. Tohle není o orientaci ale o člověku samotným
Nahlásit

Copak na buznapavlač, ale on ještě (tvrdí že) šel na fízlárnu ohlásit, že jí fláknul někdo jinej. No ale každopádně, pokud sem ten borec chodí a čte si to tu (a je to pravda), tak se v tom asi pozná.
Hele íčko, já bych se ani nedivil, kdyby to pravda byla. By ses možná divil, co všechno jsou lidi schopní dělat za k***tiny a ještě se sami napráskat. Jo, motá se v tom příběhu jak hovno pod splavem, ale i tak. Lidi jsou prostě blbí a namydlí si ty schody sami, takových géniů jsou plný kriminály. Aneb o žádných penězích nevím a ta částka taky nesouhlasí.
No, jestli to pravda je, tak se bude panáček divit i ušima, že mu ten brilantní plán nevyšel a tu "dokonalou domluvu s kolegou" mu někdo roztrhá totálně na hadry.
Hele íčko, já bych se ani nedivil, kdyby to pravda byla. By ses možná divil, co všechno jsou lidi schopní dělat za k***tiny a ještě se sami napráskat. Jo, motá se v tom příběhu jak hovno pod splavem, ale i tak. Lidi jsou prostě blbí a namydlí si ty schody sami, takových géniů jsou plný kriminály. Aneb o žádných penězích nevím a ta částka taky nesouhlasí.
No, jestli to pravda je, tak se bude panáček divit i ušima, že mu ten brilantní plán nevyšel a tu "dokonalou domluvu s kolegou" mu někdo roztrhá totálně na hadry.
Nahlásit

Boyiku, ty víš úplný hovno, co mě živí nebo co o čem vím.
Jak funguje právo v praxi, o tom už toho vím celkem dost, to není jen teorie naučená z knížek. Sice vzhledem k věku furt míň, než advokát nebo soudce s XXletou praxí, ale furt několikanásobně víc, než běžnej člověk. A ty svoje "teorie" si pravidelně ověřuju v praxi a světě div se, většinou mi to i vychází. Ostatně, jinak by za mnou všichni ti lidi, který chce ouřad oholit o pokuty nebo potřebují něco sepsat, nechodili, kdybych v tom byl marnej.
A heh, prý cucák. Kolik je tobě?
Jak funguje právo v praxi, o tom už toho vím celkem dost, to není jen teorie naučená z knížek. Sice vzhledem k věku furt míň, než advokát nebo soudce s XXletou praxí, ale furt několikanásobně víc, než běžnej člověk. A ty svoje "teorie" si pravidelně ověřuju v praxi a světě div se, většinou mi to i vychází. Ostatně, jinak by za mnou všichni ti lidi, který chce ouřad oholit o pokuty nebo potřebují něco sepsat, nechodili, kdybych v tom byl marnej.
A heh, prý cucák. Kolik je tobě?
Nahlásit

To byla řečnická otázka, blbe.
Seš o posraný dva roky starší než já (no, vlastně asi jen o jeden, vzhledem k tomu že jsem narozenej v srpnu), tak zklidni hormony. Dvacetiletej nazývá (skoro) devatenáctiletýho školáčkem, heh. Zkus něco lepšího, tohle se ti moc nepovedlo.
A btw, pokud máš pocit, že jsem psal nějaký kraviny, tak mi to zkus vyvrátit nějakýma protiargumentama. Školáček se rád poučí - ostatně, já se rád (a docela často) bavím se vzdělanýma lidma z právní branže a díky tomu jsem spoustu věcí pochopil, tak pojď, máš geniální šanci mě setřít. Jo, i já se můžu mýlit, ale...
Seš o posraný dva roky starší než já (no, vlastně asi jen o jeden, vzhledem k tomu že jsem narozenej v srpnu), tak zklidni hormony. Dvacetiletej nazývá (skoro) devatenáctiletýho školáčkem, heh. Zkus něco lepšího, tohle se ti moc nepovedlo.
A btw, pokud máš pocit, že jsem psal nějaký kraviny, tak mi to zkus vyvrátit nějakýma protiargumentama. Školáček se rád poučí - ostatně, já se rád (a docela často) bavím se vzdělanýma lidma z právní branže a díky tomu jsem spoustu věcí pochopil, tak pojď, máš geniální šanci mě setřít. Jo, i já se můžu mýlit, ale...
Nahlásit

Kdyz se anonym chova jak se chova, tak s nim stejne nikdo nevydrzi. A mlatit lidi takovym zpusobem, ze si o topeni vyrazi zub.. to samo o sobe je ukazka zasadniho primitivismu. A je fajn, ze je to tu pekne sepsane, to si uz prokuratura slozi.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já ti ten čas klidně zaplatím
Nahlásit

Závidět ti nemusím vůbec nic, to buď v klidu. Pochybuju, že to, co ty "generuješ" by mi vůbec stálo za pozornost, natož za závist. Ale chápu - je sedmnáctýho a přišla výplata, tak se můžeš chvíli cítit jako honorace. Tohle znám, vždycky v období 15-20 v měsíci jsou pracháčů plný hospody. Kořalky sem, kořalky tam, všechno zaplatím, kolotoč kúpím, bazén, video, pštrosa... Pak tam člověk vleze devátýho a všichni ti boháči sedí jak zmoklý slípky, cucají jedno pivo hodinu a počítají pod stolem drobáky, jestli mají ještě na jedno.
Každopádně k věci nemáš vůbec nic, škoda.
Každopádně k věci nemáš vůbec nic, škoda.
Nahlásit

Bombe, já bych mu to klidně i zaplatil. Bohužel nevím, jak se dá zaplatit nula Kč.
...
I když vlastně jo. Tisknou se takový suvenýrový 0 euro bankovky, to by tak zhruba odpovídalo.
...
I když vlastně jo. Tisknou se takový suvenýrový 0 euro bankovky, to by tak zhruba odpovídalo.
Nahlásit

Ještě můžeš použít bankovky z dostihů a sázek ale já mu to fakt klidně zaplatím když prokáže kolik vydělává ať to můžu převýst na hodinovou taxu
Nahlásit

Jo, to je fakt. Ukaž nám boyíku svoje daňový přiznání, ať vidíme, co vlastně generuješ.
Nahlásit

Anonym NOVÉ
S ním si to ještě vyřídím, ale jestli mi ta jeho k***a skříží cestu tak otřes mozku a uštíplý zub bude její nejmenší problém. Rozvracečka zasraná.
-------------------------
Nebuď hysterická p**a, anonyme. Já chápu, že tě tvůj chlap podvedl s babou, ale ublížení na zdraví je ublížení na zdraví. Žádný soud nebude zajímat, že ti ona rozvrátila vztah. To není důvod, abys na ní vztáhl ruku. Právo bude na její straně a ty budeš ten, kdo bude mít obrovský průser. Jasně, můžeš si říct, že to skončí podmínkou, což tak nejspíš i dopadne, pokud jsi bezúhonný a soud dostatečně přesvědčíš. Ale ani ta podmínka není úplně okey, to je nutné si uvědomit. Může tě to omezit třeba při hledání další práce, nebo i v té současné. A pořád je tu riziko, že z tebe ona bude chtít vysoudit nějaké peníze. A kromě toho, křivá výpověď je trestný čin, takže tvůj kolega, pokud to není stejný blb, jako ty, určitě nebude říkat něco, co není pravda.
-------------------------
Nebuď hysterická p**a, anonyme. Já chápu, že tě tvůj chlap podvedl s babou, ale ublížení na zdraví je ublížení na zdraví. Žádný soud nebude zajímat, že ti ona rozvrátila vztah. To není důvod, abys na ní vztáhl ruku. Právo bude na její straně a ty budeš ten, kdo bude mít obrovský průser. Jasně, můžeš si říct, že to skončí podmínkou, což tak nejspíš i dopadne, pokud jsi bezúhonný a soud dostatečně přesvědčíš. Ale ani ta podmínka není úplně okey, to je nutné si uvědomit. Může tě to omezit třeba při hledání další práce, nebo i v té současné. A pořád je tu riziko, že z tebe ona bude chtít vysoudit nějaké peníze. A kromě toho, křivá výpověď je trestný čin, takže tvůj kolega, pokud to není stejný blb, jako ty, určitě nebude říkat něco, co není pravda.
Nahlásit

@boyk20 Jakých důkazů? Jsi snad zfetovaný, nebo co to proboha meleš? :D Jak mohou existovat důkazy proti něčemu, co se nestalo? To mi vysvětli. Jo a nezapomeň mému komentáři dát nesouhlas a svému souhlas, zoufalko :D
Nahlásit

Ellvine, o tom jsem tu popsal X příspěvků a ten vůl to stejně nechápe.
Nahlásit

Tak že je to šlapka se ví veřejně, na jiných seznamkách se prezentoval dost jasně a úplně jinak než tady, ale taky je to mizerný herec no.
Nahlásit

Jéžin, hoši... sa to tu zas zvrtlo - ja by som fakt postavil jeden mäkký ring, dal do obehu rukavice, aspoň 12oz a let´s go... potom na pivko. Možno by sme sa potom naučili aspoň základnej vzájomnej úcte a slušnosti.
Nahlásit

@Rakosnicek6 Přiznám se, že jsem tehdy nebyl vzorem ctnosti. Ale sex za peníze jsem nikdy nevyhledával, tak nevím, o čem to tady mluvíš. Chodil jsem na brigády, tak proč bych měl vyhledávat sex za peníze? Vysvětli mi to :-)
Nahlásit

Já jsem neřekl, že jsi chodil za prachy, šlapka má víc významů, tak relax xD
Nahlásit

@Rakosnicek69 Ano, to slovo má více významů, ale jiní i***ti ho používají ve smyslu prostituta. I když si pořád myslím, že jde o jednu a tu samou osobu, co si kvůli mě založila více účtů a která si zde na mně zasedla. Není možné, aby takových, co zde šíří fámu o tom, že po večerech mrdám s muži na parkovištích u nákupních center, bylo víc. Kdybyste aspoň zmínili místo, kde jsem skutečně měl sex. A ne, parkoviště u OC mezi ta místa, kde jsem to dělal, fakt nepatří. Navíc tahle minulost je už dávno za mnou. Aspoň čtyři roky, tak nevím, jak dlouho to tu ještě budeš/budete vytahovat.
Ještě se zeptám, ty jsi byl v mládí dokonalým vzorem ctnosti, že si zde dovoluješ vypichovat mé nedostatky? O co ti jde? Jsi jeden z těch, o které si nikdo neopře ani rezavé kolo? Proto si zde vymýšlíš něco, co není úplně pravda, protože narozdíl od tebe já nějaký sexuální život za sebou mám? To je smutné. Nebuď p**a, ty nemá nikdo rád. Pak si možná někoho na sex najdeš :-)
Ještě se zeptám, ty jsi byl v mládí dokonalým vzorem ctnosti, že si zde dovoluješ vypichovat mé nedostatky? O co ti jde? Jsi jeden z těch, o které si nikdo neopře ani rezavé kolo? Proto si zde vymýšlíš něco, co není úplně pravda, protože narozdíl od tebe já nějaký sexuální život za sebou mám? To je smutné. Nebuď p**a, ty nemá nikdo rád. Pak si možná někoho na sex najdeš :-)
Nahlásit

Já jsem pořád mladý xDDDD mě je reálně 20, tak pohoda a já jsem tak tak trošku k***a, proto o tobě vím :-P
Nahlásit

@Rakosnicek69 No... nevíš. Máš už zastarale informace :-)
Nahlásit

Každej někdy udělal chybu akorát někdo zaplatí daň větší a někdo menší a s někým se to táhne chvilku a s někým dlouho. Dokud se to ale rozebírá jen na úrovni této poradny tak bych to elvine neřešil. Taky sem z ledasčeho vyrostl a minulost už u nikoho neřeším. A jedinci kteří v deseti letech narazili na vývojové maximum by ti neměli stát za to abys je nějak řešil. Některý věci totiž řešení nemají
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Seš o posraný dva roky starší než já
- proboha tomene, vždyť je to vajco
- proboha tomene, vždyť je to vajco
Nahlásit

Nejsem tady zas tak dlouho, abych dokázal identifikovat všechny ty exoty a jejich eventuálních X profilů.
Nahlásit

Presne, Vjaceslav se nam rozctvrtil na power, capslock a nove boyik20 (to 20 je IQ) ... :-)
Nahlásit

17. 06. 2022 v 13:16
Anonym

Tak super, díky za podporu. Vypadá to, že se to vyřeší nakonec v poklidu, alespoň pro mě.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tak moment, neříkal jsi náhodou, že jsi podával (křivý) trestní oznámení a ona (pravdivý) taky?
Včera nebo předevčírem se podalo TO a dneska už je to vyřešený? Hm, hm...
Včera nebo předevčírem se podalo TO a dneska už je to vyřešený? Hm, hm...
Nahlásit

Jojo, vyresilo se to, anonym vystrizlivel a zjistil, ze se mu to vse zdalo ... :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

17. 06. 2022 v 14:06
Anonym

Yes, podával a je to v pohodě. Byl na policii i můj ex, nevypověděl nic zásadního páč nic neviděl, ona si jela svojí, ale v době ošetření má zapsáno 2,2 promile a samozřejmě pak jsem tam byl i já a výsledně i kolega který uvedl, že jsem se jí ani nedotkl, ale byla ožralá jak prase. Známí na policii říkal, že slečna je cekem známá stejně jako můj ex, hledali se až se našli.
Nahlásit

17. 06. 2022 v 14:10
Anonym

Ale uvedl jsem, že jsem jí sice neuhodil, ale bránil se jí, když mě hystericky opilá napadla ve vlastním bytě. Všechno hraje v můj prospěch. I místo kde se to odehrálo, jelikož je ložnice viditelná z jistého úhlu od vstupních dveří, takže nás kolega mohl v pohodě vidět a slyšet, kdyžto kuchyně je mnohem mnohem dál.
Nahlásit

Není to v pohodě. Vzhledem k tomu že lžeš, je tady furt ta záležitost s křivým obviněním.
A btw, tohle všechno stihli za dva dny? Předvolat a vyslechnout čtyři lidi?
A pořád jsi jaksi nedokázal vysvětlit, na koho a za co jsi podával TO ty.
A btw, tohle všechno stihli za dva dny? Předvolat a vyslechnout čtyři lidi?
A pořád jsi jaksi nedokázal vysvětlit, na koho a za co jsi podával TO ty.
Nahlásit

Jezis to je zase pohadka, ze te to bavi. Na to, ze jsi psal, ze musis jit brzo spat a rano musis do rachoty jsi mezitim stihnul nekolikahodinovou navstevu sluzebny? Chachaaa :-)
Takze uz jen zbyva toto zkopirovat a poslat na info (at) policiecr.cz ... oni uz to preposlou na spravne misto :-)
Takze uz jen zbyva toto zkopirovat a poslat na info (at) policiecr.cz ... oni uz to preposlou na spravne misto :-)
Nahlásit

17. 06. 2022 v 14:15
Anonym

Oki, pro ty pomalejší. Napadla mě v mém bytě a proto jsem tam byl první. Všechno se dá stihnout ryhleji, když máš známé kteří to popoženou a naše firma zastupuje dost takových, takže případ neleží ladem.
Nahlásit

Napadla te v tvem BYTE, ktery je vzdalen od nejblizsich sousedu kilometr? To je co za BYT? :-)
Hele anonyme, uz to trosku prehravas a zamotavas se ve scenari :-)
Hele anonyme, uz to trosku prehravas a zamotavas se ve scenari :-)
Nahlásit

17. 06. 2022 v 14:19
Anonym

Kousek od Prahy, ale v dostatečném soukromí kterého si vážím.
Nahlásit

Jojo, bytovy dum s jednim bytem bez sousedu ... :-)
No nic, zajisteno, ulozeno, odeslano .. tak a jeste to tu smazeme :
No nic, zajisteno, ulozeno, odeslano .. tak a jeste to tu smazeme :
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Takže ses přiznal, že jsi jí třískul. Super, čím dál lepší.
I kdyby tě opravdu napadla první, tak ona to má při nejhorší konstelaci hvězd maximálně za přestupek a to ještě kdoví jestli. A i v tom případě pořád obrana zjevně nepřiměřená útoku, vzhledem k tomu, jak se o otázce nutné obrany staví judikatura.
"kolega který uvedl, že jsem se jí ani nedotkl" - ehm, jak ses teda bránil, když ses jí podle kolegy ani nedotkl? Odfoukl jsi ji? Jste se chlapci asi domluvili nějak blbě.
"Všechno hraje v můj prospěch" - no, já teda mám úplně jinej názor. A krom toho, o tom co hraje nebo nehraje v tvůj prospěch, rozhoduje soud. Co vykládají "známí na policii", na to sere pes, protože soudci je názor strážmistra Vopičky z obvodního oddělení P***lákov úplně u ř**i.
I kdyby tě opravdu napadla první, tak ona to má při nejhorší konstelaci hvězd maximálně za přestupek a to ještě kdoví jestli. A i v tom případě pořád obrana zjevně nepřiměřená útoku, vzhledem k tomu, jak se o otázce nutné obrany staví judikatura.
"kolega který uvedl, že jsem se jí ani nedotkl" - ehm, jak ses teda bránil, když ses jí podle kolegy ani nedotkl? Odfoukl jsi ji? Jste se chlapci asi domluvili nějak blbě.
"Všechno hraje v můj prospěch" - no, já teda mám úplně jinej názor. A krom toho, o tom co hraje nebo nehraje v tvůj prospěch, rozhoduje soud. Co vykládají "známí na policii", na to sere pes, protože soudci je názor strážmistra Vopičky z obvodního oddělení P***lákov úplně u ř**i.
Nahlásit

17. 06. 2022 v 14:24
Anonym

Dům na klíč, ale to asi neznáš. jen mě sere, že ta kráva spadla tak nešikovně, že mi poškrábala televizi, nebyla zrovna levná. O topení ať se klidně rozmázne, ale snad mi to zaplatí.
Nahlásit

17. 06. 2022 v 14:25
Anonym

TommenBaratheon: Nedotkl jsem se jí nijak násilně, pouze jsem jí odstrčil a ona spadla v opilosti.
Nahlásit

Pletes si DUM a BYT, jak rikam, zamotal ses do toho :-)
"kolega který uvedl, že jsem se jí ani nedotkl"
+
"Nedotkl jsem se jí nijak násilně, pouze jsem jí odstrč"
hm, prvni rozpor ve vypovedich .. tak to uz je jasny :-)
"kolega který uvedl, že jsem se jí ani nedotkl"
+
"Nedotkl jsem se jí nijak násilně, pouze jsem jí odstrč"
hm, prvni rozpor ve vypovedich .. tak to uz je jasny :-)
Nahlásit

17. 06. 2022 v 14:28
Anonym

Šmarja, říkám domu byt když jsem uvnitř v domě. Řešíš nepodstatné kraviny.
Nahlásit

Aha, no to uz neokecas, lidi bezne totiz prichazej DOMU a ne DO BYTU :-)
Nahlásit

17. 06. 2022 v 14:34
Anonym

12 let jsem bydlel v bytě, v domě jsme bydleli posledního půl roku, tak se z toho neposer, že jsem to řekl jinak. Ale ty jsi beztak na straně tý čubky, takže je to jedno.
Nahlásit

"Všechno se dá stihnout ryhleji, když máš známé kteří to popoženou"
Tak tyhle p**oviny si jdi vykládat někam do putyky Na Růžku nebo na lavičky před základku, tam ti to budou možná žrát, ale mě pohádkama o známostech nekrm.
Takových "známých", naserou ti moji známí za korunu kornout a já zrovna tak. A vzhledem k tomu, že jsem z matčiny strany z kompletně fízlovsko-právnické famílie, tak vím až moc dobře, co v tomhle směru jde popohnat a co ne. Jak funguje tohle prostředí, o tom toho ostatně vím tolik, že by se ti z toho chtělo blít.
Tak tyhle p**oviny si jdi vykládat někam do putyky Na Růžku nebo na lavičky před základku, tam ti to budou možná žrát, ale mě pohádkama o známostech nekrm.
Takových "známých", naserou ti moji známí za korunu kornout a já zrovna tak. A vzhledem k tomu, že jsem z matčiny strany z kompletně fízlovsko-právnické famílie, tak vím až moc dobře, co v tomhle směru jde popohnat a co ne. Jak funguje tohle prostředí, o tom toho ostatně vím tolik, že by se ti z toho chtělo blít.
Nahlásit

"Odstrčil" takovou silou, že padla zády a hlavou na radiátor?
Nahlásit

17. 06. 2022 v 14:38
Anonym

Tak jsi dement? Když je někdo ožralej a má problém chodit, tak spadne jak nic když do něj někdo strčí.
Nahlásit

Jo, spadne. Dozadu a temenem hlavy do radiátoru, takhle jsi to popsal?
Nahlásit

17. 06. 2022 v 14:52
Anonym

Ne, odstrčil jsem jí, spadla na zem a nic se jí nestalo. Krom toho, že mi škrábla telku loktem. Nepřestala do mě valit a okamžitě jsem jí řekl ať odejde, neposlechla a spadla sama od sebe v opilosti znovu, tentokrát ovšem na topení, v tom už jsem prsty neměl. Je to její slovo proti mému a mému svědkovi. Ptal jsem se na ní a už měla problém i s pitím v práci.
Nahlásit

Ono se dá z té rány na palici docela dobře určit, s jakou razancí ten člověk dopadl. To už jsem ti jednou říkal. A on je fakt rozdíl, pokud spadneš samovolně, po mírným strčení nebo po prudkým úderu. Ožralej neožralej, fyzikální zákony a stavbu lidskýho těla prostě neojebeš.
Navíc, pokud jsi ji jebnul zepředu do ksichtu, tak tam prostě stopy zůstanou, obličej je na tohle citlivej.
Navíc, pokud jsi ji jebnul zepředu do ksichtu, tak tam prostě stopy zůstanou, obličej je na tohle citlivej.
Nahlásit

17. 06. 2022 v 14:57
Anonym

To nemusela mít ode mě, jak říkám slovo proti slovu a kdo ví jaká zvěrstva tam dělali když chlastali a š****i. Já jsem pouhá oběť nevěry která se bránila napadení, nic víc.
Nahlásit

Ale ale. Neříkal jsi náhodou na začátku něco jinýho?
"To sem nedal a přilítla jí taková, že druhou dostala když spadla a praštila se o topení."
a "ta č***a mi normálně na posteli začala vykládat" - máš to nějaký zmatený.
"To sem nedal a přilítla jí taková, že druhou dostala když spadla a praštila se o topení."
a "ta č***a mi normálně na posteli začala vykládat" - máš to nějaký zmatený.
Nahlásit

A jak ztrácíš nervy, tak se do toho motáš čím dál víc.
Nahlásit

A do tý hlavy se praštila zezadu?
Nahlásit

17. 06. 2022 v 15:01
Anonym

Já neříkám, že se to nestalo tak jak jsem to psal výš. To ale není verze kterou bych říkal tam.
Nahlásit

17. 06. 2022 v 15:09
Anonym

Ale on bude asi tvůj problém v tom, že si myslíš v jakém právním státě žijeme, že zločinec je vždy potrestán a dobro zvítězí. Reálně, když máš prachy a kontakty, můžeš hodně. Neměl jsem jí praštit i když si o to vyloženě řekla, stalo se. Vem si příklad z Babiše, ten se vylhal ze všeho a ještě ho nezavřeli a asi ani nezavřou. Spravedlnost funguje jen na ty chudý.
Nahlásit

Jo, ale ty ses ani nenamáhal si vymyslet něco, co by se dalo napasovat na realitu.
Nahlásit

Ty se fakt srovnáváš s Babišem? Jdidovolep***le. Ty znáš v lepším případě nějakýho řadovýho fízla z obvodního a myslíš si, bůhvíco nemáš za známosti...
Ne, nic takovýho si určitě nemyslím, neuč orla lítat. Tak naivní fakt nejsem, abych věřil v dobro. Ano, vyvléct se dá z ledasčeho, když člověk ví jak na to. Ale je potřeba u toho myslet a ta tvoje historka je děravá jak p***l.
A pro tvoji informaci, Babiš jde v září před soud. Pozdě, ale přece.
Ne, nic takovýho si určitě nemyslím, neuč orla lítat. Tak naivní fakt nejsem, abych věřil v dobro. Ano, vyvléct se dá z ledasčeho, když člověk ví jak na to. Ale je potřeba u toho myslet a ta tvoje historka je děravá jak p***l.
A pro tvoji informaci, Babiš jde v září před soud. Pozdě, ale přece.
Nahlásit

17. 06. 2022 v 15:23
Anonym

To ještě neznamená, že ho odsoudí a ty mi v 18 nemám co říkat když jsi ještě děcko. Moje historka je dokonale konzistentní ač jsem to tady asi nenapsal přesně tak jak jsem to uvedl u výslechu, nicméně v mém postavení znám dost lidí a stejně tak znám nadřízené té dotyčné osoby a nebude příliš těžké jí zařídit vyhazov, byl to její poslední průser. Ty mě vůbec neznáš tak nemůžeš vědět koho znám. Ale fakt nejsi orel, možná poštolka, do orla máš ještě daleko.
Nahlásit

"Dokonale konzistentní" :D to si myslíš leda tak ty. Tak mi dokonale konzistentně řekni, jak na ten radiátor tou hlavou dopadla - tak jak jsi to popsal těm fízlům.
Btw, to "děcko" by ti tu tvou "dokonale konzistentní" historku rozbilo na atomy a vzhledem k tomu, jak hned rapluješ, by to asi nedalo ani moc práce.
Btw, to "děcko" by ti tu tvou "dokonale konzistentní" historku rozbilo na atomy a vzhledem k tomu, jak hned rapluješ, by to asi nedalo ani moc práce.
Nahlásit

Mimochodem, a co přesně uděláš, když si udělám chvíli času, sepíšu "oznámení o skutečnostech nasvědčujících tomu, že byl spáchán trestný čin", přiložím k tomu celý tohle vlákno a pošlu to na státní zastupitelství? Přiznáváš se tady minimálně ke dvěma trestným činům.
A věř mi, že sepsat trestní oznámení na neznámýho pachatele je pro mě maličkost. Oni už si to ti fízli nějak spárují a pokud to oznámím přes SZ, tak ti nějakej známej fízlík nepomůže, bo státní zástupce už si je ohlídá. A to, že ti "známí" fízlové sdělují informace o vyšetřování, který se k tobě vůbec neměly dostat, to se mu taky moc líbit nebude.
Aby ti to děcko ještě neudělalo čáru přes rozpočet, sereš mě na to dost.
A věř mi, že sepsat trestní oznámení na neznámýho pachatele je pro mě maličkost. Oni už si to ti fízli nějak spárují a pokud to oznámím přes SZ, tak ti nějakej známej fízlík nepomůže, bo státní zástupce už si je ohlídá. A to, že ti "známí" fízlové sdělují informace o vyšetřování, který se k tobě vůbec neměly dostat, to se mu taky moc líbit nebude.
Aby ti to děcko ještě neudělalo čáru přes rozpočet, sereš mě na to dost.
Nahlásit

Měla zajímavý loket, když jím poškrábala televizi.
proboha jsi trapný.
proboha jsi trapný.
Nahlásit

Jo, to by mě taky zajímalo, jak se dá loktem poškrábat televize. Opravdu "dokonale konzistentní" historka.
Schválně musím zkusit pošrábat televizi loktem, udělám si takovou soukromou rekonstrukci.
Schválně musím zkusit pošrábat televizi loktem, udělám si takovou soukromou rekonstrukci.
Nahlásit

Tak zatím gratulace, že ti to tak dobře dopadlo a snad se bude dařit i nadále. Posílám symbolickou pusinku a je dobře že je tu taky někdo, kdo se nebojí hájit si své před takovýma krávama.
Nahlásit

Hajit si sve? Co sve? :-))
Nahlásit

Hele, nějak se ten šašek stáhl, když jsem se zmínil, že bych mohl na státní zastupitelství poslat liebesbrief o tom, co tu předvádí. Hádám, že mu to teď šrotuje v dutině lebeční a má poněkud stažený půlky. Ono to, co tu vyblil, by už nebylo jen na podmínku, ale rovnou na tepláky.
Nahlásit

Svůj radiátor Íčko, kterej mu baba poškodila hlavou a svou televizi, kterou mu zákeřně odřela loktem.
Nahlásit

17. 06. 2022 v 18:30
Anonym

Sorry poštolko, nejsem tady 24/7 taky musím makat a mám svůj život. Jinak je mi úplně jedno co jsi napsal, kluky v tvém věku neberu vážně, jste ještě hloupý telata. Tím končím debatu, už není víc co říct.
Nahlásit

Takže ty si taky hloupé tele?
Nahlásit

17. 06. 2022 v 18:32
Anonym

Rakosnicek69: Díky, ale nestálo to za to. Hájit si svého chlapa který tě takhle zradí a ještě s ženskou která je spodina nemá cenu. Mám na lepší. Budu rád, když skončí na pracáku, což už jsem jí zařídil. en jejich vztah a š**áníčko se jim pěkně prodražil a já jim ještě zatopím!!
Nahlásit

Pomstychtivá s***ě? No nevadí ale bezdůvodně někomu škodit taky není úplně ok a co znamená už sem ji to zařídil? Namočil si do toho víc lidí? Takže úplatky? Zneužití pravomoci? Nevím jak se to menuje ale Tommik ti to určitě bezplatně vysvětlí

17. 06. 2022 v 18:39
Anonym

Jak jsem psal výš, znám její nadřízené, jsme spolupracující firma a měla v práci problémy, tohle byl poslední skandál a co se to dozvěděli, vrhá to na společnost špatný stín, takže tam končí. A já zase zařídím, že si ve svém oboru už nikde neškrtne.
Nahlásit

Takže to co sem psal. Vlastně vymyšlený příběh od někoho kdo si ve vlastních představách myslí jakej je kápo a jak to hned všem nandá. Hmmm ale realita je stejně tvrdá jako beton tak si nenatluč
Nahlásit

17. 06. 2022 v 19:02
Anonym

Ne, to jsi popsal sebe, ale to nevadí.
Nahlásit

Už nemusí nic popisovat, mně to stačí.
Nahlásit

Takže já to shrnu:
Mám přiznání, že tu holku napadl a ublížil jí na zdraví.
Mám přiznání, že podal křivý trestní oznámení.
Mám přiznání, že naváděl kolegu ke křivý výpovědi.
Mám přiznání, že kolega to doopravdy udělal.
Mám přiznání, že pokoutně sháněl od fízlů informace o vyšetřování a ti mu je v rozporu se zákonem dali.
Mám přiznání, že to udělal s úmyslem dosáhnout jejího propuštění z práce.
Mám přiznání, že to udělal s úmyslem zakrýt svůj vlastní trestnej čin.
Mám přiznání, že to udělal s úmyslem dosáhnout trestního stíhání nevinný osoby a jejího odsouzení.
A všechno to mám zachycený, každej příspěvek. Souběh víc trestných činů, několik přitěžujících okolností, žádná polehčující, sazba 2-8 let... Vidím velký špatný.
Mám přiznání, že tu holku napadl a ublížil jí na zdraví.
Mám přiznání, že podal křivý trestní oznámení.
Mám přiznání, že naváděl kolegu ke křivý výpovědi.
Mám přiznání, že kolega to doopravdy udělal.
Mám přiznání, že pokoutně sháněl od fízlů informace o vyšetřování a ti mu je v rozporu se zákonem dali.
Mám přiznání, že to udělal s úmyslem dosáhnout jejího propuštění z práce.
Mám přiznání, že to udělal s úmyslem zakrýt svůj vlastní trestnej čin.
Mám přiznání, že to udělal s úmyslem dosáhnout trestního stíhání nevinný osoby a jejího odsouzení.
A všechno to mám zachycený, každej příspěvek. Souběh víc trestných činů, několik přitěžujících okolností, žádná polehčující, sazba 2-8 let... Vidím velký špatný.
Nahlásit

17. 06. 2022 v 19:37
Anonym

Ok Colombo a máš tam ksicht, jméno? Jak mi prokážeš že mám spojitost mezi tím a tím zločinem?

17. 06. 2022 v 19:41
Anonym

No, to jsi mi hezky nahrál, ale jo, myslím si, že jsou p**e xD

17. 06. 2022 v 19:50
Anonym

Každý průměrný člověk ví, jak a co kde psát. A pokud něco takového psát, pak s profilem který nekoresponduje s mojí osobou a IP úplně někde v p***li. Když víš, jak se nenechat vystopovat a že jsem se tím živil, víš kde můžeš být a jak dlouho.

Já si to sice o nic povětšinou myslím taky, ale on není moc velkej problém zjistit, kdo tyhle příspěvky píše. Internet není tak anonymní, jak si myslíš a fízli mají dost prostředků k tomu, jak si tě najít. Spojitost je pak vcelku jasná, když se zjistí, kdo tyhle sračky psal. Ksicht a jméno už si najdou, to se neboj. Pak už se to prostě jen spáruje s podanýma oznámeníma a voila - je to tam.
Nahlásit

Ale ty to bohužel nevíš, jinak bys toho tady tolik nevyblil. Píšeš dost konkrétní věci, plus písemnej projev každýho člověka má svoje specifika.
Zkrátka, podávám na neznámého pachatele trestní oznámení. Ber to na vědomí.
Zkrátka, podávám na neznámého pachatele trestní oznámení. Ber to na vědomí.
Nahlásit

17. 06. 2022 v 19:54
Anonym

Proto jsem to psal. Vím moc dobře jak se pohybovat anonymně, tak se o mě nemusíš bát zlatí ;)

17. 06. 2022 v 19:56
Anonym

Podávej si co chceš nulo. Hlavně bacha ať neskončíš taky na topení. Můžeš uklouznout a je to tam :(

Ehm... Kolik je asi tak nahlášených případů během 15.6. a 16.6., kdy na sebe lidi navzájem podali trestní oznámení kvůli napadení ženský kvůli nevěře, kde byl otřes mozku úderem o radiátor, podnapilost 2,2 promile, kolega z práce čekající u dveří a spoustu jiných dalších drobných nuancí, který jednoznačně dokážou identifikovat konkrétní případ?
Nepotřebují ani IP adresu, prostě si to spojí.
Nepotřebují ani IP adresu, prostě si to spojí.
Nahlásit

Ono není problém zjistit kdy a kde sis založil mejl a jelikož je všechno pod kamerama tak tvou identitu zjistí kdokoli za pár minut. Pár lidí už sem si tady takhle proklepl a to sem d***l

Asi svodka mu nic neříká no
Nahlásit

On tu hlavně vyblil tolik věcí, že fakt není problém si ty jeho kecy přiřadit ke konkrétní nahlášené věci.
Nahlásit

17. 06. 2022 v 20:03
Anonym

No tak si užijte zkrachovalci. My úspěšní jdeme kalit. Zdar a sílu.
Nahlásit

Ale i kdybys to chtěl řešit soukromě tak jeho totožnost zjistíš za pár minut. Zeptej se íčka on ti to určitě potvrdí

Běž, užij si to dokud můžeš. Ale do očí by ses mi nepodíval, co? Ubožáku zbabělej. Ty umíš tak leda mlátit holky, jinak jsi úplně marnej, ty potomku nějakýho smradlavýho bioodpadu, kterýmu jsi říkal mami a tati. Normální lidi totiž nemohli přivést na svět něco tak ubohýho, jak seš ty.
Akorát tady rádoby anonymně děláš ramena, ale jinak jsi úplná nula a kalit jdeš tak leda Okenu s bezďákama.
Akorát tady rádoby anonymně děláš ramena, ale jinak jsi úplná nula a kalit jdeš tak leda Okenu s bezďákama.
Nahlásit

Tommíku neurážej někoho koho neznáš a už vůbec ne rodiče. To se ani mě nelíbí navíc moji rodiče sou ve své podstatě taky normální a podívej co splodili
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Za mě je to láska k autům s x dalšími profili.
Nahlásit

Psst. Já vím co dělám a proč.
Nahlásit

A jo, máš pravdu. Je to hnusný. Ale normální člověk by si to líbit nenechal a měl by potřebu mi to pak přijít říct. Tak schválně. Ale na to ten posera nemá.
Nahlásit

Jžš, vy jste marný tetky. Celou dobu vás tady Bombakul trolí ze svého druhého fake účtu kde se vydává za svého přítele a vy se tu s ním hádáte. Dobrá práce :-D
Nahlásit

Ano mám tady 6 profilů ale vedle rákosníčků sem ubohý amatér
Nahlásit

No, to budou mít starý báby na co koukat, až vyjde nový díl Soudkyně Barbara inspirovaný touto skutečností, pokud tu kravinu ještě nějaká stanice vysílá. :D

Víš ty co jezi? Asi máš pravdu. Ať si ten č***k dělá co chce. Co já bych z toho vlastně měl. Ať se třeba pozabíjí,co je mi po nich. Pokud tady ten p**us bude první v pořadí, tak ok, líto mi ho nebude.
Nahlásit

A kdyby tu mrdku někdo omylem jebnul sekerou a zahrabal pár metrů pod zem, vůbec bych se nezlobil. Nic osobního, anonyme, ale prostě jsi jen naprosto zbytečná p**a. Zákon bohužel zakazuje takovej odpad pomlet v kafilerii na kaši a nakrmit s ní prasata.
Nahlásit

Proč v tomhle vlákně není BussterX? Že by byl autorem?
Nahlásit

Jestli nadejchala alkohol, tak muze tak leda podat hovno. Ma proste smulu.
Nahlásit

Charles2300:
Takže opilého můžu beztrestně zmlátit, znásilnit, zavraždit? Dobrý vědět.
Takže opilého můžu beztrestně zmlátit, znásilnit, zavraždit? Dobrý vědět.
Nahlásit

Charlese muzes i strizlivyho ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

20. 06. 2022 v 13:58
Anonym

Děkuji všem hodným lidičkám za podporu a nepřejícné p**e ať si políbí. Dopadlo to nad očekávání dobře. Pipka bez práce a bude cálovat prachy, ex má dost pošramocenou reputaci a jeho místo v práci je taky na vážkách. Jsem fakt rád, že spravedlnost u nás není slepá a funguje. Zároveň je to varování pro všechny co podvádějí pratnera, nedělejte to, vymstí se vám to. A charles měl jsi pravdu, ten chlast v krvi opravdu dost pomohl a nezmohla nic. Tak užívejte dnešní krásný den.
Nahlásit

Prosim pohadku az v 10 vecer, pred serialama :-)
Nahlásit

Jo jasně. Ve středu 15. se to stalo a v pondělí 20. existuje rozhodnutí, že má někdo něco platit. To ti tak žeru. Zatahej mě za druhou nohu, na tý mám rolničku.
Za pět dní (i s víkendem) pravomocně skončeno? Jdidovolep***le. A hlavně mi zas nevykládej ty p**oviny o tom, že když máš známý, jde to rychle. Existuje něco jako procesní lhůty (pochybuju že víš co to znamená) a tom, jestli bude někdo něco platit, rozhoduje až soud. A ten to fakt za pět dní rozhodnout nestihne.
Suma sumárum - právě jsi definitivně potvrdil, že sis to celý vycucal z p***le.
Za pět dní (i s víkendem) pravomocně skončeno? Jdidovolep***le. A hlavně mi zas nevykládej ty p**oviny o tom, že když máš známý, jde to rychle. Existuje něco jako procesní lhůty (pochybuju že víš co to znamená) a tom, jestli bude někdo něco platit, rozhoduje až soud. A ten to fakt za pět dní rozhodnout nestihne.
Suma sumárum - právě jsi definitivně potvrdil, že sis to celý vycucal z p***le.
Nahlásit

Takéto story... keby to bolo aspoň čosi sexuálne, chápem, že chlapíka to berie a toto má ako súčasť autoerotiky, ale takéto príbehy? Ako sa volá tá diagnóza chorobného, notorického vymýšľania si a klamania? ;)
Nahlásit

Kdyby si aspoň chlapec dal tu námahu a zkusil si zjistit něco o tom, jak funguje podání trestního oznámení a co to všechno obnáší.
Jako já vím, že tohle není právní poradna, ale to si ten vocas fakt myslel, že to tu čtou jen dementi a negramoti?
Jako já vím, že tohle není právní poradna, ale to si ten vocas fakt myslel, že to tu čtou jen dementi a negramoti?
Nahlásit

Nuž asi sa naozaj spoliehal na to, že nenatrafí hneď na niekoho s právnickým vzdelaním :D
Nahlásit

Já (zatím) žádný oficiální právní vzdělání nemám. O to hůř pro něho.
Nahlásit

20. 06. 2022 v 15:52
Anonym

A extrémně naivním, když si myslí, že věci se táhnout měsíce pokud máš prachy a kontakty. Tak se směj hlupáku, naštěstí pravdu znám já a nic víc nemusím dokazovat. Ale právníka bych být tebou nedělal, působíš na něj až moc morálně a svědomitě. Ani jedno právník mít nemá.
Nahlásit

Jojo, prachy a kontakty, přesně to jsem čekal. Prachy a kontakty můžeš mít jaký chceš, ale jsou věci, který jsou jasně daný zákonem a který neojebeš.
Já a morální? Pche, to je vidět že mě neznáš.
Ale fajn. Tak mi řekni přesně, jakým způsobem to skončilo, co ti přišlo za papír, jak je nadepsanej a co je v něm napsaný.
Já a morální? Pche, to je vidět že mě neznáš.
Ale fajn. Tak mi řekni přesně, jakým způsobem to skončilo, co ti přišlo za papír, jak je nadepsanej a co je v něm napsaný.
Nahlásit

A k cemu ti bylo zaplatit prachy za uplatek pro zrychleni procesu pro to, aby ti je pak ta pipinka vyplatila? To ti moc nezbyde, spise budes v minusu :-)
Nahlásit

Íčko, kravina. Za pět dní by to uzavřít nestihli, ani kdyby si prsty v p***li zlámali nebo kdyby anonym kouřil p**o policejnímu prezidentovi.
Krom toho bych rád viděl, jak by nějakej fízlík vysvětloval státnímu zástupci, že za pět dní i s víkendem stihl prošetřit a odložit dvě trestní oznámení týkající se jedný věci.
Krom toho bych rád viděl, jak by nějakej fízlík vysvětloval státnímu zástupci, že za pět dní i s víkendem stihl prošetřit a odložit dvě trestní oznámení týkající se jedný věci.

A i kdybych byť jen na pikosek***u byl ochotnej připustit, tu pohádku o známostech a že se to dá stihnout za pět dní (včetně veškerý administrativy), tak úplně logicky - na prověření mají lhůtu dva měsíce, a kdyby to chtěli ze známosti zahrát do autu, tak proč by na sebe někdo upoutával nežádoucí pozornost takhle podezřele rychlým vyřízením? Takhle blbej fakt není ani ten nejblbější fízl.
Jsem ten poslední, kdo by trpěl nějakou posvátnou důvěrou v to pendrekový božstvo, ale ale tyhle pohádky ovčí babičky kulhají na obě nohy.
Jsem ten poslední, kdo by trpěl nějakou posvátnou důvěrou v to pendrekový božstvo, ale ale tyhle pohádky ovčí babičky kulhají na obě nohy.
Nahlásit

Nechoď hochu, nechoď dříve,
domů než bys chodit měl.
Pak vymýšlíš zkazky lživé,
a dostáváš na p***l.
domů než bys chodit měl.
Pak vymýšlíš zkazky lživé,
a dostáváš na p***l.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.