Dildo

17. 06. 2022 v 13:01
Anonym

Zaujalo mě toto dildo, vím, že je celkem zbytečné se tady ptát, ale nemá někdo zkušenosti s nějakým podobným typem nebo přímo tímhle? https://www.lascivni.cz/…eme-recenze/

No zalezi, jak se na to cejti tvoje p***l, doporuceni cizich predeli neni relevantni ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Osm stovek za dildo z aliexpressu.. no enjoy
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Vždycky u takového tématu mě napadne, kam já bych to pak schoval...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak si k tomu prikoupis nejakou krabici s klicem, kdyz jsi na tom doma tak, ze ti vsichni vsude volne lezou..

To není o tom, že doma do všeho lezou, ale jde o náhodu. Nikdy nevíš, co se může stát a prostě musíš pak poslat do svého pokoje třeba sestru a najednou tam objeví něco, co by neměla. Už se mi to takhle stalo. :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Khalo.... teď mě zajímá, ikdyž samotného mě to překvapuje, ty koule jsou tam lízání, nebo jen proto, aby se odlišilo, že je to mužská zadnice? :D

Jak často se to musí mýt? Je to náročné na údržbu?
Nahlásit

:O tak to je docela pro bohatý koukam... hele když byla karanténa, tak tu starší verzi bych vyčerpal do dvou měsíců...

Nesmis to prat v pracce na 90 ... :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A jak se pak čistí otvor, předpokládám, že tam zanecháš svůj příspěvek... Hele, jestli se to nečistí déle, než si s tím člověk užije. :D

Staci jednou za kvartal vylejt ve sbernym dvore ... :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Přesně Khalo, pak přijde na návštěvu mamka, koukne na tebe, pak na postel a proběhne konverzace:
Co to máš na tričku?...Jogurt
Aha
A co je v tom umělém análu? ...Jogurt
Nevěřím!!
Co to máš na tričku?...Jogurt
Aha
A co je v tom umělém análu? ...Jogurt
Nevěřím!!
Nahlásit

U mojej mami, dokonca babky sa stalo niečo podobné :D a boli s tým v pohode, ešte žartovali.
Aaaa... zožeň si radšej skutočný ;)
Aaaa... zožeň si radšej skutočný ;)

A i kdybych se krotil a používal to jen 3x denně, nevydrželo by to zase tak dlouho :D
- pořídit si lidského jedince je výhodnější poměr cena/výkon :o)
U mojej mami, dokonca babky sa stalo niečo podobné :D a boli s tým v pohode, ešte žartovali.
- a kruciš :o)
- pořídit si lidského jedince je výhodnější poměr cena/výkon :o)
- a kruciš :o)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.