Plavky

17. 06. 2022 v 16:11
Anonym

Vztah k vlastní nahotě je u mužů daleko volnější, než u žen (viz třeba spousta filmů, kde je i slavným hercům vidět p**o, aniž by to řešili, nebo rozdílné chování chlapů a žen ve společné sauně).
Proto se chci zeptat: kdybyste dali stranou společenské zvyklosti a bylo to jen na vás, chodili byste u vody v plavkách, nebo bez?
Samozřejmě nemyslím exhibicionisty.
Proto se chci zeptat: kdybyste dali stranou společenské zvyklosti a bylo to jen na vás, chodili byste u vody v plavkách, nebo bez?
Samozřejmě nemyslím exhibicionisty.

Ony jsou bazény, který na to mají vyhrazený určitý hodiny.
Ale vzhledem k tomu, že jich moc není a je to tam jen ve vymezených časech, tak o to asi žádnej extra zájem nebude. Kdyby byl, zafungoval by zákon nabídky a poptávky.
Ale vzhledem k tomu, že jich moc není a je to tam jen ve vymezených časech, tak o to asi žádnej extra zájem nebude. Kdyby byl, zafungoval by zákon nabídky a poptávky.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tvl to si nad tou predstavou nemuzes vyhonit a dat pokoj? :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Když vynecháš exhibionisty tak statistiku okradeš o procenta
Khalo ty blbe kdyby to nebylo veřejné koupaliště tak je soukromé a na soukromým koupališti i já chodím nahej i***te
Khalo ty blbe kdyby to nebylo veřejné koupaliště tak je soukromé a na soukromým koupališti i já chodím nahej i***te
Nahlásit

Na moje soukromé tě ani nepozvu takže tam chodit fakt nebudeš
Nahlásit

Proč zrovna jeho? Ho si představovat nemusím když už sme se párkrát viděli
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mám pocit že on tebe taky ne. Co by taky dělal s takovým blbem
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

S poslední větou souhlasím i když teda protiklady by se měli přitahovat. Ty jakožto neschopný b***c a on na protipólu
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já nevyskakuju ale sedím a točím si desítku Radegasta
Nahlásit

Desítka je chmelová voda, i když proti Radegastu jako takovýmu nic nemám.
Já jsem si včera dal darovanou flašku skotské, pomaličku, po trochách. Kupodivu jsem po tom nebyl ani nijak extra ožralej. Sice jsem pak omylem vlezl do koupelny místo na hajzl a vychcal se pak do umyvadla, ale jinak pohoda.
Já jsem si včera dal darovanou flašku skotské, pomaličku, po trochách. Kupodivu jsem po tom nebyl ani nijak extra ožralej. Sice jsem pak omylem vlezl do koupelny místo na hajzl a vychcal se pak do umyvadla, ale jinak pohoda.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tak já si dám klidně lokální pivo a radši mám dvanáctku ale na práci je ta desítka ať je člověk při smyslech. A tyhle obarvený sračky jako skotský atd fakt nemusím. Upřednostňuju spíš pumprlíka slivovice
Nahlásit

Mám kamaráta, ktorý na tom ulietava, nie je exhibicionista, ale myslím, že má akýsi fetiš na nudu :D Mne osobne je to úplne jedno, príliš nerozumiem tej hanbe z nahoty. Keby som bol na takom kúpalisko, určite by som sa občas pozrel, ale to je všetko, ak by tam nebol tobogán, nudil by som sa :D

Michal: Stačí použít Google.
Skotská není obarvená sračka, je to poctivě vyrobenej chlast. Akorát to chce koupit nějakou slušnou single malt a ne nějakej levnej patok z Tesca za dvě kila, kde je slitý dohromady všechno možný.
Skotská není obarvená sračka, je to poctivě vyrobenej chlast. Akorát to chce koupit nějakou slušnou single malt a ne nějakej levnej patok z Tesca za dvě kila, kde je slitý dohromady všechno možný.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.