Proč si kluci píšou, že jsou bisexuální, když nejsou?

Jak ty víš kdo má jakou orientaci?
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Protože jsou, debílku.
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Bisexualita neexistuje, existujou jenom gayové, nekteří si to nepřiznají tak sou jakože heteráci, ti druzí sou na půli cesty sebepoznání tak si říkají bisexuálové... nic jako hetero a bi ale neexistujke... doufám že to mám správně a udělal jsem za jedna test "blbá buzna" :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 13
Nahlásit

Proč? aby nebyli za buzny :D to je jasný :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Jednoduse proto, ze muzou pichat oboji. Zkus to. Je to skvely ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

Ale vy buzny jste limitovani i mimo vztah, coz je u vas vyrazne delsi doba .. :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 11
Nahlásit

Ty Jezino ale chodis jen s detma do 16 :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Prečo sa vždy ohlásia b***i zjavne sa nudia . BI orientácia je blbosť ako fakt tak to volajte buzna čo vie opichat aj dievča. ????????
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Khalo asi najnormálnejšie odpovede ????
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Někoho přitahují muži, někoho ženy, no a někdo je na obojí. A takovému člověku říkáme, že je bisexuál. Jinak fakt nevím, kde bereš tu jistotu, že nejsou bisexuálně orientovaní.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

I8051 (51/184/97)
- zmýlená neplatí, i8, ta nechodí ani s něma
- zmýlená neplatí, i8, ta nechodí ani s něma
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jez1920FC22 (58/196/-)
A to ti tvrdil kdo? Tvůj vnitřní hlas?
-------------
Nikoli muj hlas, ale tvuj stary profil ST63..., chces to pripomenout? Ale bacha, uvidi to vsichni ... :-)
A to ti tvrdil kdo? Tvůj vnitřní hlas?
-------------
Nikoli muj hlas, ale tvuj stary profil ST63..., chces to pripomenout? Ale bacha, uvidi to vsichni ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Bisexualita existuje, prostě se s tím smiřte princezničky ;)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Protože bisexualita existuje? Vždycky jsem měl vztah a žil / sexoval buď s kluky nebo s holkami, aniž bych v průběhu toho vztahu potřeboval druhou variantu. Obojí mě přitahuje stejně, obojhí mě baví. Jak bys to asi chtěl nazvat? ;)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jednoduše, diagnóza chlap.
Nahlásit

Jez1920FC22 (58/196/-)
To mi chceš připomenout jak jsem tehda nabonzoval 14 ti letého kluka zde v poradně a tebe to strašné sralo, že jsi přišel o kšeftík? Tím se chceš chlubit?
-----
Ale neee, sice nevim, o jakem kseftiku pises, ale jde o to ze na profilu, nezs ho smazal, jsi mej jasne DO MAX 16 let + platim autobus na chatu. Chces to zase pop*** a ten bobek rozdlabat? ... :-)
To mi chceš připomenout jak jsem tehda nabonzoval 14 ti letého kluka zde v poradně a tebe to strašné sralo, že jsi přišel o kšeftík? Tím se chceš chlubit?
-----
Ale neee, sice nevim, o jakem kseftiku pises, ale jde o to ze na profilu, nezs ho smazal, jsi mej jasne DO MAX 16 let + platim autobus na chatu. Chces to zase pop*** a ten bobek rozdlabat? ... :-)
Nahlásit

Jez1920FC22 (58/196/-)
Pak se to dá dál rozvést na to, kdo bude aktivní ( chce píchat),: pasivní ( chce být píchán), versatilky ( obojí)
------------------
Dekujeme za vysvetleni a posilame pisnicku od Dady Patrasove ... :-)
Pak se to dá dál rozvést na to, kdo bude aktivní ( chce píchat),: pasivní ( chce být píchán), versatilky ( obojí)
------------------
Dekujeme za vysvetleni a posilame pisnicku od Dady Patrasove ... :-)
Nahlásit

Protože jsme Bi. Závist off
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Souhlasím s Nicnehledam. Považuju se za bisexuala dělal jsem si Kinseyho škálu a bisexual je někdy i ten který má představy na to spát s klukem. Můžu říct že jsem si to zkusil měl jsem fajn sex s jedním klukem.
Po té co jsem udělal coming out mojí mamce to bylo horší, ale bere to. Vím že potkal fajn kluka a byl single tak se zamiluju. Ale pro moje okolí mám prostě partnerku ze kterou jsem šťastný a miluju jí.
Po té co jsem udělal coming out mojí mamce to bylo horší, ale bere to. Vím že potkal fajn kluka a byl single tak se zamiluju. Ale pro moje okolí mám prostě partnerku ze kterou jsem šťastný a miluju jí.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jez1920FC22 (58/196/-)
Nejspíš by se měli kluci nad sebou zamyslet a začít se víc scházet, než si jen psát a pak se na druhý vykašlat. Tahle seznamka by měla prio***ně sloužit k seznamování se a hledání vhodného partnera do života, ne jen na psaní, nesplnitelné sliby a jednorázový sex i za Fo.
Takže přemejšlejte, kde a v čem děláte chybu.
------
Delate? A v cem ji delas ty, ze 20 let nikoho nemas, ale rad na sbaleni kluka tu davas nepocitane? :-)
Nejspíš by se měli kluci nad sebou zamyslet a začít se víc scházet, než si jen psát a pak se na druhý vykašlat. Tahle seznamka by měla prio***ně sloužit k seznamování se a hledání vhodného partnera do života, ne jen na psaní, nesplnitelné sliby a jednorázový sex i za Fo.
Takže přemejšlejte, kde a v čem děláte chybu.
------
Delate? A v cem ji delas ty, ze 20 let nikoho nemas, ale rad na sbaleni kluka tu davas nepocitane? :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

17. 06. 2022 v 22:47 Off-line BussterX (101/130/150)
"Bisexualita neexistuje, existujou jenom gayové, nekteří si to nepřiznají tak sou jakože heteráci, ti druzí sou na půli cesty sebepoznání tak si říkají bisexuálové... nic jako hetero a bi ale neexistujke... doufám že to mám správně a udělal jsem za jedna test "blbá buzna" :D"
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 9
Asi jsi to mělo začít "Bisexualita ani heterosexualita neexistuje, (...)", pak by to (snad alespoň část) těch 9 nesouhlasitelů pochňápala, naše milé Buřto. :)
"Bisexualita neexistuje, existujou jenom gayové, nekteří si to nepřiznají tak sou jakože heteráci, ti druzí sou na půli cesty sebepoznání tak si říkají bisexuálové... nic jako hetero a bi ale neexistujke... doufám že to mám správně a udělal jsem za jedna test "blbá buzna" :D"
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 9
Asi jsi to mělo začít "Bisexualita ani heterosexualita neexistuje, (...)", pak by to (snad alespoň část) těch 9 nesouhlasitelů pochňápala, naše milé Buřto. :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Khalo chápu, že bisex chlap může povidat o každém pohlaví. Pro bisexualní chapy je idealní mít bisex partnera. Je tam pak nedorumění když se někdo začně bavit a druhého to nezajímá. A pokud někdo po sexu začne mluvit o jiných lidech taky mi to nepříjde správné
Nahlásit

Prijde mi, ze nejvic resej bisexy hlavne ty buzny, ktere nikoho nemaji. Zbytku sveta jsou totiz bisexove fuk. Ja mam taky bisexa a je to skvely. Bisexove jsou totiz vyrazneji v pohode, neresi buzni problemy a uzivaj si naplno zivota. Takze hosi, najdete si konecne kluka a nesvadejte sve zivotni prohry na bisexualy. Vetsinou je totiz problem u vas. Joa soryjako za uprimnost :o)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Dalo se cekat Jezino, ze psany text opet nepochopis. Zkus to jeste 2x, kdyztak ti to zde nekdo vysvetli ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Buzny jsou precitlivele, kor kdyz se resi jejich orientace. A takove pak maji potrebu resit bisexualy a hovadiny o tom, jak bisexualove neexistuji.
Nechapu, proc se tu tohle tema zaklada a omyla porad dokola. Bisexualove existuji a kdo mysli, ze ne, tak ma dost omezene videni sveta.
Nechapu, proc se tu tohle tema zaklada a omyla porad dokola. Bisexualove existuji a kdo mysli, ze ne, tak ma dost omezene videni sveta.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Z môjho pozorovania z dvoch príčin - je jednoduchšie povedať o sebe, že som bi ako gay, predsa len sú tam tie baby a spoločnosť to možno (ale len možno) zoberie trochu lepšie - ale to chudák chalan ešte nevie, ako niektorí v komunite nemajú radi bisexuálov... no a potom, že naozaj experimentuje s dievčatami alebo ho do istej miery aj trochu priťahujú, ale aj tak väčšinou si hľadá chalana - je to ešte bisexualita, nie je to už bisexualita? Ako by to mal mať dotyčný namiešané? 50:50? Tak si uvedie do kolonky, že je bi.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Upřímně nerad se škatulkuju, ale zamilovat se dokážu do holky i do kluka, obě pohlaví mne sexuálně přitahujou, tzn. že mám chuť se s nimi intimně sblížit. Jednoduše z obou mi stojí, samozřejmě ne nad každým. Prostě to musí být fajn člověk, pak mi je jedno, co má mezi nohama. Jo, a jsem ze zásady věrnej ...
Vím, že spousta gayů nemá bisexuály rádo, ale nebudu kvůli tomu lhát. Zvlášť ne kvůli někomu, kdo nemá otevřenou mysl, takovej člověk mi za to nestojí. Takže si klidně popírejte, nenáviďte, je mi to buřt. Ostatně je to hlavně vaše vizitka.
Vím, že spousta gayů nemá bisexuály rádo, ale nebudu kvůli tomu lhát. Zvlášť ne kvůli někomu, kdo nemá otevřenou mysl, takovej člověk mi za to nestojí. Takže si klidně popírejte, nenáviďte, je mi to buřt. Ostatně je to hlavně vaše vizitka.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ja proti bi nič nemám. Ale taký bisexuál, ktorý chce byť vážne len s dievčaťom a mne zavolá tak raz do mesiaca, keď ho už premôže chuť na sex s chalanom... na takých si treba dávať pozor, lebo to nikam nevedie. U ľudí, ako si ty, panskrt, tam záleží len na povahe a či to zaiskrí, bisexualita o ničom nerozhoduje.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ale to neni bisexual slovaku, to je k***a :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

I - hej, na tom čosi bude :D, v jeho prípade ale skôr kurevník :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.